Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Allanon1

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Napi.hu közzétette régiókra lebontva, hány betöltetlen állás van jelenleg Magyarországon, mi pedig összeállítottuk régiónként, mennyiért lehet lakást bérelni. A budapesti olcsó kiadó lakásokkal kezdtük...
Le sem zárult az olimpiai aláírásgyűjtés, az ellenzék egy része máris leleplezte, hogy a Momentum fiataljai igazából "álmessiások", sőt, az Orbán-rezsim ügynökei. Világos: az a gyanús, ami nem gyanús. Az ügynökvádat pont azután kapták meg, hogy egyik vezetőjük elmondta: teljeskörűen megnyitnák az…..
Allanon1 2017.02.15 09:25:07
Elöljáróban: most nyilván le leszek libsibolsizva, de a világ nem mindig olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, vagy amilyennek láttatni akarják. Van egy olyan közkeletű tévedés, hogy a Fidesz hatalmas, Európában egyedülálló támogatottsággal bír Magyarországon, ebből következne egyesek szerint,…..
Napjainkban már egyre nagyobb teret hódítanak az okostelefonok és egyre ritkábban fordul elő, hogy ne nyúljunk érte a zsebünkbe akár percenként, hogy ellenőrizzük kaptunk-e bármilyen értesítést. Nem is csoda, hiszen a legtöbb fejlesztő cégnek egyértelműen érdeke, hogy minél több időt szenteljünk a…..
Természetesen nem magyar alkotásról van szó - hiszen azt Andy Vajna úgysem engedné leforgatni -, és nem is egy vadonatúj film mutatja nekünk az irányt egy autoriter rendszer bukásához. Nem is Magyarországon játszódik, mégis egy csomó ismerős motívumra leszünk figyelmesek. A Suburra című film Silvio…..
Kevés idegesítőbb dolog van annál, mint amikor nagyon sok millió forintért árult ingatlanokról olyan fotókat tesznek közre, hogy az ember keze megdermed a billentyűzet fölött. Beszélnünk kell egy kicsit az ingatlanhirdetések egy sajátos típusáról...
Bár a 2018-as országgyűlési választásokig van még majdnem másfél év, a legtöbb nagy politikai párt lassan elkezdi a felkészülést a következő parlamenti választásokra, kialakítja a politikai stratégiáját és a kampányüzeneteit. Noha a demokráciákban a választások rendszerint legalább két-, de…..
Allanon1 2017.01.12 05:44:03
@atomic power 1986DucaDuca: Mi az előnye a Horvátoknak? Az, hogy 4 évig háborúztak? Közel vagyunk a béka seggéhez, még egy rokkant sem lenne büszke arra ha 27 versenyzőből a 24. lenne. Amit belinkeltél siralmas ránk nézve, sereghajtók vagyunk messze elmaradva Europától. Ilyeneket inkább ne linkelj mert az ember életkedve is elmegy, nemhogy a munkakedve.
Allanon1 2017.01.12 05:46:35
@Parasztlengő az imperialistáknak: Egy átlagos reprezentatív kutatás során 28% a támogatottság, ami nem rossz, de messze a 90% alatt van.
Allanon1 2017.01.12 10:07:12
@atomic power 1986DucaDuca:

Ez a GDP arányos államadósság nem egy reális kép, mert ez alapján messze jobbak vagyunk az Egyesült Államoknál, Egyesült Királyságnál, Franciaországnál, Olaszországnál, Kanadánál, Japánnál, Belgiumnál, Ausztriánál stb. stb.
Viszont sokkal rosszabbak Katarnál, Namíbiánál, Szíriánál, Nepálnál, Csádnál stb. stb.
Aztán mégis mi megyünk Ausztriába, Nagy-Británniába dolgozni és élni nem pedig ők jönnek ide, míg a GDP arányos adósságból jobban állók inkább ide vagy Európába szeretnének jönni. Így valahogy pont fordított a helyzet akinek kevés az adóssága rosszabbul él, míg akinek több az jobban a statisztikák alapján.

Forrás: hu.tradingeconomics.com/country-list/government-debt-to-gdp

Magyarország nettó külföldi adósságállománya 1990 végén 11,8 milliárd eurót
tett ki míg ez 2015-ben 80,365 milliárd. Ebből a szemszögből nézve, nem mondható el, hogy előre fejlődtünk volna 26 év alatt. Sőt akkor a sokat szidott libsibolsikummunistaszocialista rendszer is fényévekre van a jelenlegitől, pedig azért sok tekintetben mégsem.

A Horvát háború 10 668 halott, 37 180 sebesült, 2 915 eltűnt, 196 000 menekült ismert egyenlegét elég meredek lenne összehasonlítani bármely rendszerváltás utáni párt tevékenységével.
Nyakunkon a választások, 2017 már a csúcsra pörgetett kampányról fog szólni - a Fidesz részéről biztosan. A Jobbik nyíltan ráhajtott a baloldal szavazóbázisára, a baloldali pártok pedig elkezdtek tárgyalni egymással az együttműködésről. Utóbbi persze nem megy zavartalanul: a fideszes genyómédia…..
Allanon1 2017.01.06 09:31:53
@MACISAJT:

Pár év múlva lehet változni fog a véleményed.

www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdec100.html
Allanon1 2017.01.06 19:06:51
@HabonyArpad: Akkor 3x is megkérdezem. Tehát, milyen kormányzati stratégiai tanácsokat tud adni egy restaurátor? Mennyit dolgozik egy koronagondnok? Hogyan lehet veszteséges bt-ből 1 év alatt 0 bevétellel média cégeket alapítani és vásárolni? Legyél olyan jó, hogy leírod miként lettél ennyire rövid időn belül ennyire sikeres. Ezzel sokat segíthetnél a népnek akit szolgálsz, nemde?
Az órák alapvetően arra lettek készítve, hogy mutassák az időt. Azonban ennél sokkal többet jelent egy ilyen eszköz számunkra. Túl az elegáns megjelenésen és a funkcionalitáson egy óra legalább annyira becses kincs sokunk számára, mint egy autó. Számos figyelemfelkeltő, lehengerlő és csillogó…..
Mert fölösleges ijesztgetés volt, igaz? Sokan - időben - mondták, hogy egy-két héten belül BÁRMI megtörténhet ebben az országban, majd kapkodd a fejed, állampolgár, BÁRMI megtörténhet. Az ajvékoló fotelértelmiség - mondták sokan és legyintettek. Mások ugyanezt…..
Kiss Judit Ágnes naplova Háborús 2015.08.28 18:18:00
Te mit csinálsz, ha kitör a háború? Én menekülök. Az első lövés után fölkapom a gyerekemet, húzom magam után a férjemet, és el innen az első helyre, ahol, nem lőnek. (A macska... Istenem, mi lesz a macskával?)Nem tudom, ki fogad be és hol. Nem tudom, meddig kell bujdosnom. Lehet,…..