Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szemita Anti

0 bejegyzést írt és 191 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fene enné meg, de a végére belém beszéltétek, hogy én egy baloldali liberális blogger, megmondóember vagyok. Holott a kezdetektől fogja állítom, hogy függetlenként függetlenül gondolkodom és írom meg a véleményemet. Ezek a vélemények állítólag néha balra, néha jobbra,…..
Szemita Anti 2015.09.06 10:31:54
@Ad Dio:

Igen, azt én se értettem, hogy ezt a csürhét miért terelik rá a településekre.

Miért nem lehet azt mondani, hogy ha kellenek Merkel anyónak, akkor majd küld értük vonatot, egyébként meg ülnek a seggükön a táborban, és be nem merészkednek a fehér emberek közé ???
Szemita Anti 2015.09.06 10:53:56
@egysmás:

"A mellette lévő utakról meg nem tudták, hogy hova vezetnek "

A legmodernebb okostelefonokkal a kezükben felszerelkezve nem tudnak útvonalat tervezni, miután TUDJÁK, hogy az autópályán nem menetelhetnek?

Egyébként is miért is evidens az, hogy ez a csürhe BÁRHOL menetelhet?

Ha magyar embernek a vonulgatáshoz, meg az útlezáráshoz engedélyt kell kérni, akkor ennek a csürhének miért is nem kell engedély a meneteléshez?
A tegnapi nap megalázó volt Magyarország számára, több szinten is.  Nemzetközi hírnevünk totálisan a földbe lett döngölve. Gyakorlatilag nem maradt olyan nyugati politikus, pártszíntől függetlenül, aki nem ítélte volna el élesen az orbáni antihumánus menekültpolitikát. A…..
Szemita Anti 2015.09.05 23:19:18
@csakférfi:

"aki meg életveszélyben érzi idegen országban magát és a családját (ahol a nyelvet sem beszélik) az meg meg akarod ölni."

Ezzel mit akartál mondani?
Szemita Anti 2015.09.05 23:21:20
@csakférfi:

"Mert mi is az unió tagjai vagyunk és néhány magyarnak (soknak) vannak érdekeltségei .Melyik részét nem érted???"

Azt a részét nem értem, hogy hogyan vagy képes ekkora arroganciával ekkora baromságokat írni. :D
Szemita Anti 2015.09.06 00:17:00
@Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban!:

"Még törökország is kibírja a tartós 1,5 millió menekültet (valszeg kap is rá ENSZ pénzt)."

A gazdag arab olajországoktól kap pénzt, mivel azok inkább fizetnek, minthogy egyet is befogadjanak.
Vannak uniós országok, amelyek tárt karokkal fogadnák a menekülteket; ahogy a menekültek is tárt karokkal rohannának pont azokba az országokba. Vannak uniós országok, amelyek nem kérnek a menekültekből, de a menekültek sem kérnek azokból az országokból, nem akarnak oda menni,…..
Magyarországon ma mindenki dühös. Háborog a futballhuligán, a migráns, a kormánypárti szavazó, a jobbikos, a liberális, a baloldali, a civil, az együttérző, a kirekesztő, az eddig semleges szemlélő, és dühös az is, aki egyszerűen felelősséget érez ezért a hányatott sorsú…..
Szemita Anti 2015.09.05 21:31:42
@Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban!:

Németországban meg azt jelenti, hogy Merkel anyónak is kampec.
Mindig nagyon jó érzés, ha külföldön belebotlok egy magyar vonatkozású alkotásba. Így volt ez Máltán is, ahol teljesen véletlenül vettem észre ezt az  56-os emléktáblát. Nagyon meglepődtem, hiszen mégsem egy szomszédos ország. Joggal merült fel bennem a kérdés, hogy mégis…..
Szemita Anti 2015.09.05 18:44:07
@♔bаtyu♔:

" Nem vagyunk ezekhez hozzászokva, nem ismerjük értékrendjüket,"

Az a baj, hogy amit a SAJÁT szemünkkel látunk, azt se merjük annak nevezni, ami.

TÚSZOKAT vittek magukkal tegnap este a buszokon.

TÚSZOKAT.
Szemita Anti 2015.09.05 18:51:53
@dual824:

"Íme az ember!"

Olvasd:

" 1. Akkor azért előfogá Pilátus Jézust, és megostoroztatá.
2. És a vitézek tövisből koronát fonván, a fejére tevék, és bíbor köntöst adának reá,
3. És mondának: Üdvöz légy zsidók királya! És arczul csapdossák vala őt.
4. Majd ismét kiméne Pilátus, és monda nékik: Ímé kihozom őt néktek, hogy értsétek meg, hogy nem találok benne semmi bűnt.
5. Kiméne azért Jézus a töviskoronát és a bíbor köntöst viselve. És monda nékik Pilátus: Ímhol az ember!" (Jn. 19, 1-5)

Mi a fasznak idézgetsz olyan forrásból, amihez hülye vagy?
Szemita Anti 2015.09.05 19:11:42
@bértrollbosszantó_kovi1970:

Megismétlem:

- kirabolták a határ menti ingatlanok tulajdonosait (rablás, mivek a tulajdonos jelenlétében szedték össze az értékeket)
Napok óta nem alszom eleget. Nem áll le az agyam. Aggódom. Kétszáz százalékon pörgök, megoldást keresek, a pro- és kontra érveken morfondírozom. Elemzek, fontolgatok, továbbgondolok. Sokszor elszörnyülködöm mások primitívségén és elszigeteltségén, másszor pedig a szívem…..
Szemita Anti 2015.09.05 13:29:43
@ob.szerver:

"Az egyik egy nyitott, toleráns, demokratikus és élhető társadalmat és virágzó gazdaságot, a másik introvertált, provinciális, gyűlölködő, autokráciát toleráló, rosszkedvű társadalmat és leszakadó gazdaságot eredményez."

Te azt szeretnéd, hogy a magyarok hazája, államisága, kultúrája, nyelve, hagyományai, amiért a magyarok ősei harcoltak, és a magyarok ősei építettek fel, NE a magyar emberek leszármazottaié maradjon, hanem idegen, betelepített népek és azok leszármazottai kaparintsák meg és rombolják szét.

Te egy szar ember vagy, mert azt tartod, hogy ha a te őseid a történelmük alatt nem tudtak felmutatni nem hogy ezeregyszáz éves államiságot, de száz éves államiságot sem, akkor irigységből és gonoszságból a magyarok 1100 éves államiságát, nyelvét, kultúráját, vallását, hagyományait is szét kell rombolni, és fel kell számolni.
Szemita Anti 2015.09.05 13:39:04
@bértrollbosszantó_kovi1970:

"Az én ősöm még a keresztes háborúkban harcolt"

Ő volt a ló?
Szemita Anti 2015.09.05 16:03:38
@Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban!:

"angolul se tud, meg írni se (meg lehet nézni a transzparenseiket), "

A transzparensek szövegét nem a Migrations Aid viszkető puncijú kis lánykái irják nekik? :D
Hetek, hónapok óta eszkalálódik a menekült-válság Magyarországon. Minden józanul gondolkodni képes ember pontosan tudja, tudta (az állami vezetés rendelkezésére álló hírszerzési csatonáktól származó részletesebb információk nélkül is), hogy a nagy számú menekült nem…..
Írhatnék nekrológot egy háromévesen meghalt kisfiúról, esetleg megtehetném ugyanezt a tehetetlenségbe fulladt Európai Unióról. De inkább mindnyájunkról kellene. Rólam és rólad is. Amíg a legkulturáltabbnak tartott földrészen tanácskozás ülést követ, megbeszélést pedig…..
Szemita Anti 2015.09.05 11:53:05
@Herczeg Sándor:

"a nick-nevéből is adódóan"

Mi a baj a nick-nevemmel?
Szemita Anti 2015.09.05 11:56:33
@Kormánymeghízott Államcickány Úr:

"Nyilván nem fogadhatjuk be ezeket a népeket, de ti szemétkedtek is velük és még elvezitek is."

Ezek a népek ránk törtek, gátlástalanul, félresöpörve mindent és mindenkit, aki az útjukba került, majd hőzöngeni, követelőzni kezdtek, amikor a nettó arroganciával nem értek el annyit, mint amennyit terveztek.

Tökéletesen megértem azokat a magyar embereket, akik elégtételt éreznek, valahányszor valaki megszívatja a ránk törő idegeneket.
Szemita Anti 2015.09.05 12:11:17
@Pan Modry:

"Es te azon kivul mit tudsz felmutatni hogy magyar vagy?"

A középső ujjam megfelel neked? :D
Teljes zűrzavar tört ki a napokban a Keleti pályaudvar mentén. Köszönthető ez legfőképpen annak a pontatlan híresztelésnek, hogy Németország hajlandó minden szír állampolgárt befogadni. Mindez azonban nem menti fel az Orbán-kormányt, amely képtelen a pályaudvarokon lévő…..
Fogadjunk be mindenkit, aki menedékre szorul, majd osszuk szét „igazságosan” őket a tagállamok között – nagyjából ez az az álláspont, amit egyre több uniós, főleg nyugat-európai ország vezetője kezd magáévá tenni. Ez az úgynevezett kvótarendszer, mely mellett leginkább a…..
1933. március 23-án a náci Németországban megszavazták az ún. felhatalmazási törvényt. A törvény törvényalkotó jogkörrel ruházta föl a végrehajtó hatalmat, hogy törvényt alkosson. Ez a kancellár-államfőnek, Hitlernek teljhatalmat biztosított.   Égünk, mint a…..
Szemita Anti 2015.09.04 19:24:13
@KUHULIN:

"A szerző egy tehén. Más magyarázat nem lehet."

Vagy egy paraszt. A rózsadombi vérvonalból.
A cél szentesíti a bevándorlót, vagy a bevándorló szentesíti a célt? A történtek fényében szinte mindegy. A volt miniszterelnök lépésének mindet kétséget kizáróan humánus voltát gyanakodva figyelem. Elsősorban 23 millió okból kifolyólag. Alig egy napja az ATV robbantotta a…..
Szemita Anti 2015.09.04 18:49:53
@kalevaleez:

"persze, mennyivel emberségesebb erdő péter bíboros nem-segítése"

A keresztények NEM hülyék, bármennyire is ezt feltételezitek róluk. És pláne nem ellenségei a SAJÁT családjuknak, közösségeiknek, hazájuknak.

Tudod, Jézus azt tanította, hogy "legyetek OKOSAK, minta kígyó, és szelídek, mint a galamb".

Ebből az OKOSNAK LENNI parancsot nem akarják sehogy se megérteni a hozzád hasonlók :)
Szemita Anti 2015.09.04 18:53:04
@jános515:

"Én nem szeretem Fletót, de még ha ostoba is, még ha buta is, de ő legalább nem a lopott pénzből lett milliárdos."

Te tényleg ennyire tájékozatlan vagy? :D
Továbbra sem kérnek Magyarországból a bicskei nagyállomáson tartózkodó migránsok. Az éjszaka viszonylag csendben telt, többen is az állomásépület melletti járdán, hálózsákokban aludtak. Ott jártunkkor kezdték a menekültek tiltakozásukat a nemzetközi televízió társaságok…..
Legutóbbi bejegyzésemben azt állítottam, hogy nekünk, kivénhedt európaiaknak szükségünk van a bevándorlók munkájára, illetve nyugdíj- és egészségügyi járulékukra. Nos, azóta beszélgettem a témáról pár okos emberrel, meg magam is morfondíroztam felette kicsinyt, s így…..
Olvasom, hogy a csütörtöki Frankfurter Allgemeine Zeitung hasábjain Orbán Viktor jól elmagyarázza Európának, hogy Magyarországot lerohanták. És akit lerohantak, az senkit nem tud befogadni. Úgy értem, mármint úgy érti: SENKIT. Azt meséli ez a Magyar Időkben rekedt keresztény…..
Szemita Anti 2015.09.04 01:53:21
@Könnyen elkaptuk, uram!:

"Talán el kéne olvasnod a dublini egyezményt"

Nincs benne olyan, hogy külföldiek sétálgathatnak a schengeni zöld határon.
Szemita Anti 2015.09.04 02:06:01
@Könnyen elkaptuk, uram!:

"Azért aszt megválaszolhatná valaki, hogy most akkor Orbán kerítést húzott, mert nem akarja beengedni a menekülőket, vagy regisztrálni akar, mert követi az EU regulációt?"

Azért húzott kerítést, mert a Schengeni egyezmény előírja, hogy a külföldiek CSAKIS a kijelölt átkelőhelyeken, és CSAKIS azok nyitva tartási ideje alatt léphetnek be.

Egyébként sincs olyan EU-s "reguláció", ami megengedné a külföldieknek, hogy szabadon bóklásszanak Mari néni határ menti, MAGÁN tulajdonú veteményesében.
Szemita Anti 2015.09.04 02:11:56
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Tudsz olvasni?

És szöveget értelmezni?
Nem gondoltam volna, hogy egy szeretők és kapcsolatok blogon érintőlegesen a migráns kérdéssel kell foglalkozzak, de látván ezt a gyűlöletet muszáj megosszak veletek egy történetet, amit soha nem jutott volna eszembe leírni, ha nem lenne aktuális. Egyre-másra hallani olyan…..
Mi lehet annál cikibb jelenet, mint amikor bőszen zsidózó magukat nemzetinek nevező ifjak, kimennek balhézni egyet a Keletibe, de sajnos nem tudják elénekelni még a magyar Himnuszt se? Mert, hogy tegnap este Jobbik szimpatizánsok jelentek meg a Keletinél. Tették azt, amihez értenek:…..
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken…..
Szemita Anti 2015.09.03 17:03:15
@nu pagagyí:

Szerencsére neked is láthatóan agysebész a végzettséged :)
Szemita Anti 2015.09.03 17:04:29
@Medgar:

"Egy szó mint száz, nem az volt a mázli, hogy 3 amcsi volt ott hanem, hogy 3 katona."

Hacsak nem megszervezett jelenet volt, a propaganda kedvéért.
Kavarog rendesen az utóbbi napokban a menekültválság: Merkel minden szírt befogadna, de aztán azt mondja, ez így félreértés, mehetnek is a vonatok tőlünk nyugatra meg nem is, a menekültügyi főbiztos nem érti, miért nem engedjük ki őket, az osztrákok pedig (a jelenlegi EU-joggal…..
Szemita Anti 2015.09.02 18:16:05
@tibita:

"Csodálkozunk ha európába indul az összes?!"

Én azon csodálkozok, hogy ezek, akik eddig mindenhol a zöld határon közlekedtek, az osztrák zöld határt még nem fedezték fel.
Az utóbbi napokban felrobbant az izlandi internet menekültügyben. A tény, hogy Izland 50 kvóta menekültet fogadna be a következő 2 évben, 13.000 izlandi állampolgárt mozgatott meg.  Bryndis Bjorgvinsdottir, fiatal író és családanya kezdeményezésére az izlandiak nyílt levélben…..
Szemita Anti 2015.09.02 16:20:37
@maxval bircaman megbízott szerkesztő:

"Mikor küldik a repülőgépeket Budapestre? Vagy csak szóban befogadóak?"

Eddig még mindegyik csak szóban volt az.
Szemita Anti 2015.09.02 16:30:23
@Vikke Leporisz:

Izland egy rohadtul (bocs) kopár és unalmas hely, pláne egy déli temperamentumú embernek.

Odaviszel 5000 ex-polgárháborús arabot, tuti, hogy unalmukban fél éven belül két törzsre válnak, és egymásnak esnek.
Szemita Anti 2015.09.02 16:38:57
@PongLenis:

"Hogyan viszik oda oket? Eroszakkal?"

Hajóval. Visszaszökni nem tudnak. Bár szerintem nem Izlandra, hanem Grönlandra kéne őket vinni, és nem ötezret, hanem az összeset.
Hétfőn kipróbálta a rendőrség azt a módszert, amit már jó sok nappal ezelőtt javasoltam, már akkor, amikor nem újságírók szállták meg a Keleti nemzetközi pénztárát, csak én. Azóta adott pár ezer menekült, aki Németországba szeretne menni, és adott egy Németország, aki a…..
Szemita Anti 2015.09.02 14:07:29
@lavór:

"Menj oda aztán vágd ki őket! Hajrá!"

Azon vagyunk.

Csak nehogy utána ti következzetek a rámpára állítva csíkos pizsamában. Hazaárulás miatt.
Szemita Anti 2015.09.02 14:08:40
@lavór:

"ha a balfax Fidesz és a kormány így fojtatja"

Hogy mit csinálnak? :D
Szemita Anti 2015.09.02 14:09:34
@lavór:

Ki bizony.
Orbán! Maga akkora lúzer, mint ide Nagykáta! Mi a fenét keresnek még itt a menekültek? Miért nem hagyja, hogy oda menjenek, ahová akarnak, és ahol pont várják és befogadják őket: Németországba? Értem én, hogy el kell terelni a figyelmet a földrablásról, az újabb grófi szérűk…..
Szemita Anti 2015.09.01 22:15:58
@Csatos náci:

Te annyira hülye vagy, hogy még a nickedet is loptad, mert a saját eszeddel nem tudtál kitalálni egyet :D
Szemita Anti 2015.09.01 22:18:11
"Orbán! Maga akkora lúzer, mint ide Nagykáta! Mi a fenét keresnek még itt a menekültek?"

OMG

Ki ez a hülye, aki ilyet kérdez?

Magyarország MINDENT megtesz, amit csak tehet. De NEM kötelezheti Ausztriát, hogy az osztrák határon átengedjék a migránsokat. Hiába indítana a MÁV óránként vonatokat, az osztrákok VISSZAKÜLDENÉK a migránsokat.

Miért?

1. Az mehet tovább Ausztriába, aki NEM regisztrált itt, ÉS van útlevele ÉS van vízuma. Vagyis, akinek a státusza nem migráns, hanem TURISTA.

2. Az embercsempészek azt az ostoba tanácsot adták a migránsoknak, hogy szabaduljanak meg a papírjaiktól.

3. A migránsoknak eleve NEM volt vízuma se Magyarországra, se Ausztriába, se Németországba.

4. Uniós előírás, hogy a migráns abban a tagállamban KÖTELES regisztráltatni magát, ahová ELŐSZÖR lépett be. Ez az előírás azt feltételezte, hogy aki menedékjogot szeretne, az nem a zöld határon hozatja embercsempészekkel magát, hanem LEGÁLIS úton érkezik abba az országba, útlevéllel, vízummal, ahol maradni akar.

5. Magyarországnak uniós KÖTELEZETTSÉGE regisztrálni a határon belépő migránsokat. Akkor nem lenne kötelessége, ha Görögország, ahová ténylegesen először léptek be, regisztrálta volna őket.

6. Görögország viszont NEM regiszztrálja a rajta keresztülhaladó migránsokat, MERT TUDJA, hogy a szomszédai NEM fogják a migránsokat visszafordítani a határaikról, hanem engedik őket tovább: Görögországból Macedóniába, Macedóniából Szerbiába, Szerbiából Magyarországra.

7. Magyarország ellenben NEM tudja továbbengedni a migránsokat, mert Ausztria NEM ENGEDI BE őket, és aki mégis bejut, azt visszafordítja.

8. Úgyhogy Magyarországot CSAK az a migráns tudja elhagyni Ausztria felé, akinek VAN útlevele, ÉS vízuma, ÉS vonatjegye ÉS NEM regisztrálták őt a magyarok. (Ami egyébként KÖTELESSÉGE a magyaroknak)

9. A migránsoknak ez egy érthetetlen szabályozás, hiszen eddig azt tapasztalták, hogy az első szigetről, ahová Görögországba érkeztek, az ÁLLAM szállíttatta őket tovább. A szigetről a görög-macedón határra, a macedónok a szerb határra, a szerbek meg a magyar határra.

10. A magyarok viszont hiába szállítanák őket vonatokkal az osztrák határra. Hogy miért, azt a mai híradásokból látjuk.
A Nyugat felépített egy kisebb-nagyobb döccenőkkel működő civilizációt, de hogy rögtön jelezzem, mi is jelent ez: a nagyobb döccenőit (pl. a birodalmainak elvesztését, a világháborúkat, Auschwitzot, a hidegháborút, a gazdasági válságokat) is sikerül kezelnie, és a…..
Szemita Anti 2015.09.01 22:15:04
@Csatos náci:

Te annyira hülye vagy, hogy még a nickedet is loptad, mert a saját eszeddel nem tudtál kitalálni egyet :D