Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xXPeiperXx

0 bejegyzést írt és 308 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a ma hajnali órákban hivatalos közösségi médiás felületein némileg meglepő módon bejelentette, hogy az elmúlt közel két hónap botrányos eredményei a csapat vezetőedzője, Massimiliano Allegri azonnali hatállyal lemondott a vezetőedzői posztról, melynek nyomán a holnap esti, Lazio elleni…..
xXPeiperXx 2024.04.01 12:36:32
@dobor norbert: Barátom, felmelegítve csak a töltöttkáposzta jó ?
A Genoa elleni gól nélküli meccs után Massimiliano Allegri ismét a kritika össztüzébe került, és a sajtó munkatársai nem voltak restek, és megszólították a mester egykori mentorát és bizalmasát, hogy az ő véleményét is megismerjék a szurkolók. „Nem láttam a Genoa elleni meccset, és el is mondom,…..
Max Allegri egyik legfőbb bizalmasa és legjobb barátja, Giovanni Galeone a ma reggeli órákban ismét hosszabb interjút adott az olasz sportsajtónak, kijelentve, hogy a Juventus vezetőedzője az utóbbi időben elveszítette kreativitását, ami miatt el kellene ismernie, hogy ő is hibázhat, s nem csak az…..
xXPeiperXx 2024.03.07 10:04:21
Mint ismert, az elmúlt hetek rossz eredményei miatt ismét felmerült Massimiliano Allegri távozása, lévén, hogy a mester kontraktusa már csak egy évig, 2025 nyaráig érvényes az Öreg Hölgynél, a Juventus pedig sosem kezdett meg egy szezon úgy, hogy a csapat aktuális vezetőedzője kifutó szerződéssel…..
xXPeiperXx 2024.03.06 15:01:16
@dobor norbert: Nem nagyobb lutri, mint hàrom èv eredmények nèlkül szerintem.

Kell a friss felfogás.
Massimiliano Allegri az Inter egygólos győzelme után a DAZN mikrofonja előtt értékelt, s először arról kérdezték, hogy ezzel az Inter bebiztosította-e magának a scudettót. „Ezt nem tudom megmondani, de nekünk folytatni kell az utunkat, a mai nehéz meccs volt, tudtuk, hogy ez lesz egy erős csapat…..
xXPeiperXx 2024.02.05 10:09:09
@delpi0823: Èn leírom a saját véleményem ès érzéseim.

Nekem nem azzal van bajom, hogy kikaptunk vagy èppen döntetlent jàtszunk. Nekem személy szerint az a legnagyobb bajom Allegrivel, hogy folyamatosan azt kommunikálja, hogy mi vagyunk a gyengèbbek, ez egy nehèz meccs lesz, stb. Ès a pályàn ezt is látni nagyrészt a játèkosokon, mindig alárendelt szerepet játszunk ès ez nincs rendben. Olaszország rekordbajnoka nem állhat ki ilyen mentalitással, akkor bukjunk el harcban, mindent megpróbálva, mintsem 75-80 perc kapu előtti bekkelès.

Nekem ezzel van bajom ès ez anno nem volt jellemző Allegrire. Az, hogy a többieket mi bàntja azt nem tudom, nekem ez a gondom.

Okè, ez a keret nincs olyan erős mint az Inter (bàr ezzel vitatkoznèk), de az utánunk következő csapatokènál jobb vagy ugyanolyan, ehhez kèpest minden megy egy ki-ki meccs ès ez nincs rendben.
Számos megbízható forrás szerint a Juventushoz hamarosan egy fiatal montenegrói tehetség fog csatlakozni. Nicolò Schira értesülései szerint megszületett a megállapodás a 2006-os születésű Vasilije Adžić ügyében, a Juventus pedig 5,5 millió eurót fizet a Budućnost csapatának a középpályásként, támadó…..
xXPeiperXx 2023.12.28 10:49:07
@Rocky80:

Èn személy szerint nem tartom mesteredzőnek Allegrit, jó edző volt olasz szinten, de ennyi. Sehol máshol nem bizonyított.

Fájó kimondani, de Mourinho, Conte, Ancelotti, Lippi, Mancini, Guardiola, Klopp inkább mesteredző mint Allegri.

Az a baj, hogy mi itt okoskodunk, de beleszólásunk az nulla.

Amúgy én a Weah, Cambiasso szélsővédő párost elnézegetném. Ha emlékeim nem csalnak McKennie is volt jobboldali vèdő korábban és talán Gatti is baloldali védő volt korábban.

Ez az én véleményem. Lehetne itt más felállás is és játék is.
xXPeiperXx 2023.12.29 09:27:36
@Marci04:

Az a baj, hogy a pénzügy egy nagyon komoly és átláthatatlan pontja a futballnak, amit mi laikusok nem biztos, hogy értünk.

Pár éve talán pont a Covid időszakban olvastam egy angol nyelvű cikket (megpróbálom megkeresni és belinkelni neked), hogy az olaszországi nagy csapatok mekkora bajban lennének, ha nem lenne európai kupasorozat, mert konkrétan, amit a közvetítési jogokból és a hazai versenykiírásokból tudnak szerezni az édes kevés. Pont a Juventus és a Milan volt a példa, mert amíg a többi csapatnak ez az összeg termel némi hasznot (ha olyan helyen végeznek), addig ennek a két csapatnak ez az összeg csak a komplexumok fenntartására elegendő az összeg, a játékosok bérei és az új igazolások ebből nem jönnek ki.

Oké, ott vannak a szponzori pénzek és az eladások, de valljuk be most ezek se segítenek rajtunk.

Ahogy itt korábban említette valaki, itt nem lesz nagy bevásárlás télen, de még nyáron se. A vállalt pénzügyi teljesítések megkötik az igazgatók kezét. Allegri nem fog olyan játékosokat kapni, akikre vágyik. És számomra ezért is lenne kézenfekvő elküldeni Allegrit és megszabadulni az ő hatalmas bérétől (soha nem ajánlotta fel, hogy csökkentsék a fizetését, pedig totál jogos lenne) és egy olyan edzőt megbízni , aki beéri kevesebb bérrel és inkább a fiatalokra támaszkodik (sok fiatalunk van aki nem világklasszis, de olasz szinten igenis használható). Nekünk pedig el kell fogadnunk, hogy most pár év vegetálás jön, amíg pénzügyileg egyenesbe áll a klub.
xXPeiperXx 2023.12.29 12:14:21
@Marci04:

Sajnos azt a konkrét cikket nem találtam, de az elküldése idén nyáron már nem lesz akkora összeg, erről @venember83 tudna rendes felvilágosítást adni.

Ha ilyen pénzügyi témában akarsz olvasgatni a Bloomberg, Forbes ès a Reuters is nagyon jó cikkeket szokott lehozni, futballal kapcsolatban.
A Juventus a karácsony előtti utolsó meccsét idegenben, a legutóbb a Napoli ellen az Olasz Kupában remeklő Frosinone ellen játssza szombat délben. A tabella második felében tanyázó Frosinone számára idén egyértelműen a kiesés elkerülése a cél, s ehhez nagy segítséget nyújthat a Juventus több…..
xXPeiperXx 2023.12.23 13:57:09
@Juventino86: Csak tudod az a fura, hogy mindig elköveti ugyanazokat a hibàkat Allegri, nem tanul ès nem vàltoztat. Ez az igazán szomorú, megkaptuk a gólt ès máris kapkod.

Ja ès igen, Yildiz jegelve lesz ezután, mint Illing Jr.
xXPeiperXx 2023.12.23 14:10:55
@Rocky80: Mikor játszott utoljára Illing Jr.? Ès igen, többet mint Kosticban.
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
xXPeiperXx 2023.12.22 08:48:52
@venember83: Azért most Motta bizonyítja, hogy miért is merült fel nálunk lehetséges edzőként, a bajnokságban 16 forduló után negyedik a Bologna, erre ki fogadott volna?! Ha az év végén a TOP5-ben lesznek Mottának szobrot emelnek az biztos. Nem is nagyon emlékszem arra, hogy amióta én követem a Seria A meccseit a Bologna lett e volna ennyire előkelő pozícióban majdnem féltávnál.

Most végig pörgettem a statisztikákat az elmúlt fordulókból és valami brutális mennyiségű passzal játszanak (amik rendre pontosak) és a labdabirtoklás is kiemelkedően jó, ahhoz képest, hogy a Bolognaról beszélünk.
xXPeiperXx 2023.12.22 10:47:51
@venember83: Lehet, hogy ő nem akarta elkövetni azt a hibát, amit Pirlo elkövetett. Megakarja mászni azt a bizonyos ranglétrát és mindent megtapasztalni. Ha erről van szó, teljesen igaza van és elég bölcs meglátás, amit valljunk be pont nem Mottától vár az ember.
A Juventus az elmúlt évhez képest jobban teljesít, ez nagyban betudható a csapat kompakt védekezésének, ám a scudettóért zajló versenyben sokat segítene, ha a csatársor hatékonyabban szállítaná a gólokat, és Fabrizio Ravanelli is ezen a véleményen van, az egykori csatár a Tuttomercatoweb…..
A Juventus péntek este fontos győzelmet ért el a címvédő Napoli ellen, Torinóban Federico Gatti góljával 1-0-ra hozta a meccset az Öreg Hölgy. „Nagyon fontos győzelmet arrattunk ma este, mert így 12 pontos előnyre tettünk szert a Napolival szemben, és ez nagyszerű eredmény.” - értékelt a Juventus…..
xXPeiperXx 2023.12.09 17:05:22
@Dimarzio Primo: Barátom, látszik, hogy nem olvasod a cikkeket, pláne szerkesztő kolléga nevét. Az, hogy több blogolóról ez a véleményed az egy dolog, de venember83 személyét így titulálod, hogy:

"Egyébként, aki a mutatott játék miatt képes hátat fordítani a csapatának, amelyiknek szurkol, az annyit is ér.Cseppet sem kár érte.Szánalmas."

Elég bicskanyitogató ne haragudj.

Ami munkát beletol a blogba az inkább dicsérendő lenne, pedig nincs sok motivációja sajnos.

Ha nektek megfelel Mr. 30% játéka, szívetek joga, de ne haragudj én 27 éve követem a Juventus meccseit, ahogy csak lehet és az én véleményem szerint ez negatív top3, a mutatott játék alapján, pedig voltak itt olyan zsenik, hogy ihaj...

Ugyanúgy szeretem a csapatot és szorítok nekik, de én ezen a játékon nem tudok szórakozni. Itt is leírom szerettem Allegrit, de most inkább nem is illetem jelzőkkel...., amit harmadik éve művel az valami hihetetlen és nem pozitív értelemben, részemről.

Ugyanazon a véleményen vagyok mint itt sokan, ha bejön a dupla vagy remélhetőleg tripla meccsterhelés, akkor nagyon nagy pofára esés lesz. Ja, és még ennek az évnek sincs vége, emlékezzünk csak a Di Matteo-féle Chelsea-re, kicsit hasonlít a két játékstílus és az is csak hónapokig működött.

@Andras74: Az, hogy lett egy TikTok csatornája a csapatnak és oda feliratkozott ugyanaz a tábor aki követi YouTube-on és Facebookon a csapatot az nem növekedés, de nézőpont kérdése.

Még egyszer leírom, az a Ti dolgotok, ha nektek ez megfelel, de ne sértegessetek olyan embereket, akik rengeteget tettek ezért a közösségért.

Köszönöm.
xXPeiperXx 2023.12.09 17:34:13
@xXPeiperXx:

Az előző kommentemből kimaradt, hogy a hozzászólás @Bodnar Daniel neked is szól és főleg neked.....
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
xXPeiperXx 2022.12.31 23:03:37
@venember83:

Mi köszönjük azt a munkát, amit blogba fektettek, nélkületek nem lenne ez a kis közösség.

Boldog Új Évet Mindőtöknek és Családotoknak!

Fino alla fine!
xXPeiperXx 2023.12.07 16:18:32
@természetes alapú logaritmus:

Legalább ők a Seria C-ben vitézkednek és érnek el ilyen eredményt. A nagy csapatnak megy ugyanez a Seria A-ban, a különbség annyi, hogy a nagy csapat talál gólt legalább, mert Mr. 30% taktikája nagyszerűen működik.
xXPeiperXx 2023.12.07 18:53:49
A Radio Serie A műsorában tegnap megszólalt Claudio Marchisio, aki a múlt helyett inkább a jövőről és a Juventus várakozásairól beszélt, és természetesen felmerült a szünetet követő Derby d'Italia is. „Amint azt Massimiliano Allegri mondta, fontos, hogy a Juventus az Inter farvizén maradjon, és…..
xXPeiperXx 2023.11.14 17:16:22
@GioTrap:

Azt gondolom erről a csapatról, hogy nem gyengébb mint a Genova, a Bologna vagy a Monza. Miért őket írom? Azért mert a keret minősége ellenére élvezhető játékot tesznek le az asztalra és nem állnak rossz helyen a bajnokságban.

Nem azt várjuk, hogy űrfoci legyen ezt belátjuk, hogy lehetetlen, de könyörgöm, ne védekezzünk már mindenki ellen, az összefoglalókat nézve eret vágnék magamon.

Anno amikor aktívan fociztam, az edzőim döntő többsége azt mondogatta, hogy " a labda fusson, ne te". Nem tudom a szép játékot miért kombináljátok össze a rengeteg futással? Pont ellenkező az eset, nézd meg egy védekező csapat futásteljesítményét és nézd meg támadó csapat futásteljesítményét. Ezért vannak problémai több védekező játékosunkkal, mert iszonyat mennyiségű melót tolnak bele a védekezésbe. Ellenben, ha tudnánk stabilan megkomponáltan, folyamatosan játszani, a futás mennyiség és a védekező feladatok lecsökkennének, persze nem vagyok edző, csak egy hülye szurkoló :D.

Na mindegy, nem egy a véleményünk. :)
xXPeiperXx 2023.11.14 17:38:16
@GioTrap:
Ahogy fentebb is említette venember83, igen cserélnék. És ahogy Rikoo írta számomra az egyedüli pozitívum az, hogy kezd kialakulni egy mag a csapatban.

Az meg, hogy a City játéka és ami játékunk között párhuzamot vonsz az egy kicsit vicces, ég és föld a különbség, nézőpont kérdése, hogy ki javára.

Akkor most én teszek fel egy rövid kérdést, mit választanál? Az eredményességet (bármi áron győzelem=nézhetetlen játék) vagy azt az érzést, hogy pár év múlva leülteted a kisfiad, kislányod, keresztgyermeked a tévé elé, szerencsésebb esetben elviszed Torinóba és büszkén mutatod, hogy egy rangadón szemet gyönyörködtető játékkal játszunk egy döntetlen?

Ne haragudj de én az utóbbit választom. A legjobb példa, pár hete édesapám jegyezte meg, hogy ki ez a szerencsétlen a Juventus padján, aki ilyen játékot tanít a fióknak, a válaszom az volt, hogy az a sikeredző akinek a meccseit anno együtt néztük.... Ez sok mindent elmond.
xXPeiperXx 2023.11.14 18:40:14
@GioTrap:

Del Piero, Zidane, Trezeguet nem játszott Allegri alatt, de ezt nyilván tudod.

Én leírtam a véleményem, sajnos kár volt mert pontosan az történik, ami miatt már nem vagyok túl aktív egyik blogon se.

Allegrit úgy véditek mintha egy isten lenne. Nem fogom újra leírni az indokaimat, csak mélységesen sajnálom, hogy lemertem írni a gondolataimat. Az, hogy ilyen hangvételt engedtél meg pedig különösen elszomorít...
Fabio Capello a hétvégi forduló után a La Gazzetta dello Sport munkatársának nyilatkozott, s a szakember megvédte kollégáját a kritikákkal szemben, amelyek a Fiorentina elleni meccsen elért 30%-os labdabirtoklást és a rendkívül védekezésközpontú játékot sérelmezik. „A Juventus szilárd csapat…..
xXPeiperXx 2023.11.09 16:59:10
@Wizzurah: Hatalmas plusz. Pontosan így látom, ahogy leírtad és ezt nem látják át sokan itt a blogon.

@Rikoo: Ugye az abszolút mélypont pontosan Lippi alatt volt talán 2001.-ben, akkor 237 néző volt egy Coppa Italia meccsen.

Azért Contét és a Prime Allegrit nem érdemes a régiekhez hasonlítani, Conte iszonyat jól debütált és adott egy fanatizmust a szurkolóknak, akik éheztek erre azután az időszak után. Azokban az idényekben szinte mindig teltház volt.

Plusz a Delle Alpi több mint másfélszer akkora volt mint az Allianz stadion, így egyszerűbb is megtölteni.

Plusz ha megnézed a linket, amit küldtem, akkor azt fogod látni, hogy akkoriban a bérletesek száma esett vissza brutálisan és ha jól tudom a bérletek most se fogytak valami jól. Ahogy mondják minden akciót követ egy reakció, ha nézhetetlen a foci senki se lesz rá kíváncsi.

Mindegy mindenki máshogy látja, én továbbra se kínzom magam ezzel az atom focival és a 30 %-os labdabirtoklásokkal, inkább Írom a diplomamunkám és figyelem a többi bajnokság meccseit. Brighton, Leverkusen, őket érdemes nézni mert szépen eredményesen játszanak.
xXPeiperXx 2023.11.10 11:51:14
@delpi0823: Öregem, ezzel a kommenttel beszaladtàl abba a bizonyos erdőbe tàtott szàjjal... Na kezdjük...

A 80 milliós csatàrunk, nevèn Dusan Vlahovic, akièrt belementünk egy elèg komoly licitbe furcsamód azóta teljesít rosszul ès azóta ilyen sèrülèkeny, hogy Allegri teljesen àtnevelte ... Fura nem?

Na de Dusannàl maradva, ha felmèsz egy Arsenal oldalra mèg a mai napig tèma az ő ès Miretti leigazolàsa. Tessèk kettő ember aki befèrne egy európai nagy csapatba. De vàrj tovàbb megyek, Vlahovic Realba igazolàsa sem lehetetlen.

Chiesa pont a nyàron volt a tàvozàs küszöbén, a kèrők a Liverpool ès a Newcastle United volt. Ne feledkezzünk meg Keanről sem, az ő neve is felmerült jópàr PL ès Ligue One csapatnàl. Illing Junior, a mi kis kedvencünk, róla is cikkez a sajtó. Koràbban olvasható volt az Aston Villa, a West Ham United ès a Brighton.

Na de menjünk tovább, ügye a lengyel dohànyos kapusunkat is környèkezte a Bayer München, ahogyan Gleison Bremert is, aki egyèbirànt a Real Madridnàl is felmerült.

Kenan Yildiz, na ő a Fenerbache ès a Galatasaray èrdeklődèsèt keltette fel.

Kapàsból felsoroltam egy fèl csapatot, akik megàllnàk a helyüket màs erősebb ligàban szereplő csapatnàl.

Úgyhogy, ne gyere ezzel a dumàval, hogy mert màsnak erősebb a kerete. Egy Atalantanak, egy Fiorentinanak, egy Sassuolonak nincs erősebb kerete. Ès mondok mèg valamit, Allegri első èràja alatt sem vagyok biztos benne, hogy nekünk volt a legjobb keretünk, mègis nyertünk ès azt mondom akkor mèg volt valami kreativitás a csapatban.

Plusz kèrlek, ne sèrtegesd a blogtàrsaidat. Mindenkinek van véleménye, tegnap èn is leírtam az enyèmet, nem egyeztünk ès èn a részemről lezàrtam, nem sèrtegettem senkit. Lègyszíves, Te se tedd.

Köszönöm.
xXPeiperXx 2023.11.10 13:08:43
@delpi0823: Na fejlődünk, nem vagy te egy rossz ember. :)

Allegri hàrom èv alatt annyit tudott felmutatni, hogy màr nem kapunk gólokat feleslegesen. De az esetek nagy részében csakis a szerencsènek köszönhetjük, hogy nyertünk.

Èn úgy gondolom ez nem fejlődès ès sajnos a statisztikák, amik a jàtèk kèpèt hűen leírjàk nem hazudnak. Sajnos bunker focit jàtszunk mindenki ellen. Egy rangadón eltudom fogadni, de a Verona ès tàrsai ellen nem.

Èn kivàrom a szezon vègèt, addig csak összefoglalók szintjèn követem a csapatom. Ha nyàron is Allegri marad az edző, akkor be kell làtni, hogy dilettàns idiótàk vezetik a klubot. :)
A tegnapi hivatalos bejelentés után a Tuttosport ma több részletet osztott meg Nicolò Fagioli vallomásából, amiket a játékos az ügyészségnél tett. „A végén már alig aludtam éjszaka. Ahogy telt az idő, annál inkább zavart az adósságom. Egyre csak nőtt az adósság, én pedig azért játszottam egyre…..
xXPeiperXx 2023.10.18 16:44:31
@Juventino86: Te végigolvastad a cikket? A végén ott van a hivatalos Instagram profiljáról a poszt, hogy amit a cikkek írnak hazugság és hamarosan nyilatkozik.

Te ezek alapján elzavarnád ezt a srácot? Egy olyan eltiltás miatt, ami manapság már tucatszám van?

Pont őt amikor olyan mocskos aljas játékosok viselték ezt a mezt mint, Felipe Melo, Lúcio, Pablo Osvaldo, Dani Alves, Christian Poulsen, Douglas Costa és még sorolhatnám.

Hibázott a srác, megkapta a büntetését és még ott az adóssága is, amivel kitudja mi lesz, nem beszélve arról, hogy majdnem a komplett saját korosztálya megutálta válogatott szinten.

A szememben ez egy ugyanolyan eltiltás mint anno a Conte féle volt. Letölti és minden megy tovább, veszített egy évet a karrierjéből.

Ezzel rontotta a csapat reputációját?! Basszus, akkor Pogba mit csinált?! Bonucci mit csinált?! Az isteni Cristiano Ronaldo mit csinált?! Agnelli brigádja mit csinált?! Ja és Allegri mit csinál?!

Fel kell fogni ezen a csapaton már nem lehet mit rontani, három éve rajtunk röhög fél Európa. Fagioli a legkisebb problémája ennek a csapatnak....

Csak sorolom az elmúlt pár évet: a Suárez-ügy, a Szuperliga, Agnelliék ámokfutása, doppingügy, illegális bérmanőverek és még mennyi lóg a levegőben, ott a nem túl gyorsan fogyó adósságállomány, Cristiano még mindig lehetőségként tekint a bérével kapcsolatos perre, John Elkann folyamatosan romló pénzügyi lehetőségei és még mindig ott van Allegri ténykedése, aminek köszönhetően teljesen elveszítjük a lehetőségét annak, hogy egy új, fiatal szurkolói állományt toborozzunk és megtöltsük a stadiont.

Pár éve még a stadionbővítésről volt szó, mostanában meg már egy városi rangadón is látsz igencsak sok üres széket (38858 - 41507), anno ilyen nem volt.

Na mindegy mindenki azt gondol, amit akar, de ez vicc, ami itt megy.....
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus vezetősége télen mindenképpen igazolni szeretett volna középpályást Paul Pogba kiesése miatt, azonban Nicolò Fagioli esetleges eltiltása csak növeli a lépéskényszer mértékét. Mindazonáltal a Juventus a tőkeemelés ellenére nem áll jól…..
xXPeiperXx 2023.10.12 11:04:22
@xXPeiperXx: Bocsánat, most láttam a következő cikket, amiben erről van szó
xXPeiperXx 2023.10.12 11:11:30
@venember83: Igen, kicsit kaotikus volt az eleje az egèsz törtènetnek, mert nem lehetett tudni, hogy ez most nyomozás eredmènye vagy lehallgatás. De ez a "legjobb" eset, èn nem gondolom, hogy ezèrt eltiltást fog kapni, ha jól emlékszem anno talán Buffonnak is volt hasonló ügye ès ott se volt eltiltás csak pénzbírság
A Juventus ugyan ma este sem nyújtott lehengerlő játékot, így is magabiztos, 2:0-ás győzelemmel zárta a Torino FC elleni városi rangadót. "Nagyon érett mérkőzést játszottunk. Az első félidőben egy agresszív Torinóra számítottunk, de amint rátaláltunk az ütemükre, megtartottuk a formánkat, és meg…..
xXPeiperXx 2023.10.08 19:13:06
@delpi0823:

Most egy kicsit hülyeséget beszélsz a Brighton idei statját kicsit árnyékolja az Aston VIlla elleni 6-1. Az előző idényben 72-53 a lőtt és kapott gólja a Brightonnak, a Juventusnak 53 - 33; idén a Brighton 21-16, a Juventus 14-6. Tehát 93-69 Brighton és 67-39 a Juventusnak, ugye ezt a kétcsapatot nem kellene egy lapon említeni....
Szerintem ez elég egyértelmű melyik stílus a látványosabb és eredményesebb
xXPeiperXx 2023.10.09 09:03:53
@delpi0823: Ès az szerintetek rendben van, hogy ki-ki meccset játszunk minden csapattal?

Inkább nyílt sisakkal menjünk neki az ellenfélnek ès tömjük meg őket ès letojom, ha mellette kapunk 2-3 gólt. Mitől leszünk többek, ha nem kapunk gólt?!

Ez az antifocit, amit nyomunk harmadik ève az hányingert keltő.
xXPeiperXx 2023.10.09 09:09:39
@delpi0823: Ezt a mi ketetünk ès De Zerbi inkompatibilitást kèrlek fejtsd ki.

Nagyon nem èrtek egyet veled. Ha kifejtetted, leírom mièrt nincs igazad.
A Juventus Bergamóba látogatott, és a rangadón egy ponttal térhetett haza a gólt nélkülöző meccs után. „Elégedett vagyok a ponttal és a teljesítménnyel.” - mondta a mester a DAZN munkatársának. „Jól játszottunk 60 percig, de többet is megvalósíthattunk volna technikailag főleg az utolsó passzok…..
xXPeiperXx 2023.10.02 16:41:35
@Bundesz: Tudor nem véletlenül hagyta ott a Marseille csapatát, biztos, hogy volt vele megbeszélés. A helyzet az lehet, hogy beígérték neki a padot, de várjon Giuntoli érkezéséig. Nos tudjuk, hogy az a sztori nagyon elhúzódott és addigra Allegri elküldhetetlen lett.

Számomra az igazán furcsa, sőt érthetetlen, hogy mi történhet a játékosokkal az ideigazolásuk után. Nyáron Weah és Cambiasso nagyon szépen futballozott, mostanra eljutottunk oda (3 hónap alatt), hogy Cambiasso néha kezdő, de abba sincs túl sok köszönet, Weah pedig kész életveszély lett még csereként is. Nem viccelek, ennek már utána néztem sportpszichológiai írásokban és nem nagyon találtam ehhez hasonló példákat.

Teljesen olyan mintha görcsösen, önbizalom hiányosan játszanának a játékosok. Mintha Allegri elhitetné velük, hogy nem jó focisták, ezért kell 9 emberrel védekezni.

Az a legnagyobb baj, amit már olvastam itt valamelyikőtök hozzászólásában, hogy Allegri utódjának lesz csak igazán nehéz dolga. Ez az alul motivált, nulla erőnléttel rendelkező csapat meg fog dögleni, főleg ha tényleg egy Tudor jön, aki híres arról, hogy a sz.rt is kihajtja a játékosaiból.

Az a baj, hogy hiába megy az #AllegriOut, úgyse fog változni semmi és pontosan tudja mindenki,hogy mi ennek az oka. Nekem sajnos az a tippem, hogy nem csak idén, de még jövőre is ő lesz az edző és mind ezt azért mert a kassza nagyon üres, ami előrevetíti azt, hogy játékosok se fognak jönni. Sőt, ha maradnak a mostani remek eredmények és nem érünk be BL-helyekre, akkor játékosokat kell eladni, a hiány ismeretében nagyon sokat.

Úgyhogy Barátaim kitartást nekünk, volt már talán rosszabb is.
Massimiliano Allegri a Lecce elleni meccs előtt tartott sajtótájékoztatón beszélt a Sassuolo ellen elkövetett hibákról és a súlyos vereséghez komolyan hozzájáruló játékosok helyzetéről. „Federico Gattinak meg kell őriznie nyugalmát, csendben kell maradnia, mert még csak karrierje elejénél tart.…..
xXPeiperXx 2023.09.26 12:04:31
@delpi0823: Ezzel a kerettel kötelező lenne vègig harcban lenni. Ez a keret semmivel se rosszabb mint bármelyik csapatè, viszont az, hogy ay edző nem veszi èszre, hogy a keret tulajdonságai nem passzolnak a 3-5-2 hadrendhez az nagyon nagy gond.

Folyamatosan szerencsétlen Locatellit erőlteti mint regista, de ő nem az. Folyamatosan registáèrt sír a szája, de aki tudott volna registàt játszani azt elküldte (Rovella), aki még mèg talán kèpes lenne rá meg se próbálja, sőt mi több padoztatja folyamatosan (Fagioli).

Ezzel a kerettel már nagyon règ az Allegri által korábban alkalmazott 4-2-3-1 felállást kellene gyakoroltatni, de erre utaló jelek sincsenek. Folyamatosan megy a bekkelès ès az imádkozás egy gólèrt. Nincs felvàllalva a nyílt futball.

Csak egyszer nèzz meg egy Brighton meccset (Juventus meccsek helyett erre szoktam át), ott sincsenek nagy nevek, de az a vègletekig begyakorolt gyors foci valami egészen elképesztő. Ès láss csodát, eredmènyes, 18 lőtt gól a legtöbb a PL-ben ès harmadik hely a City ès a Pool mögött.

Bárki bármit mond szerintem Allegri nagyon is felelős a kialakult helyzetèrt.
xXPeiperXx 2023.09.26 14:17:30
@delpi0823: Tènyleg megy a nagycsapatok ellen nekik, az Atalanta ès a Napoli ellen sima 2-0, a Frosinone megverte őket, kiestek egy alsóbb osztályú csapat ellen a kupából. Ne akard nekem beadni, hogy a Sassuolo egy óriás ölő csapat. Olyan fejetlenség van a csapatnál, hogy az valami elképesztő.

A Brightonnál nincs tèt?! Kenyèr hol èlsz te. A tavalyi eredmènyeik után az a minimum, hogy hozzák ugyanazt (ez ki is volt jelentve èv elejèn) ès szemmel láthatóan ez sikerült is, egy Premier League-ben, ami csak klasszisokkal erősebb mint a Seria A.

A jelenlegi pénzügyi helyzetben ez a keret igenis jónak mondható ès az edző bűne, hogy nem kèpes alkalmazkodni a játèkosokhoz. Volt már ennèl sokkal rosszabb keretünk ès akkor se volt ennyire siralmas a helyzet.

Említetted a gólokat, ennek a Sassuolonak alaphelyzetben nagyon a kapunkig se kellene eljutnia, nem hogy többször beszorítania. Èn úgz gondolom, ha minden megvan tökéletesen szervezve ès labdatartáson alapuló gyors focit játszunk, akkor egy ilyen kis csapatnak esèlye sincs. Erre mi történik, három lassú középső vèdővel feltölt vèdekezèssel próbálunk hátul passzolgatva felívelgetèsekkel játszani, úgy, hogz előp nem egy klasszikus cölöp csatár van, aki kèpes ilyen helyzetben labdát tartani. A közèppályán egy olyan ember próbálja szervezni a játèkot, aki a büdös èletben nem lesz kèpes erre. Mirettire ráerőlteti a mezzala pozíciót, úgy hogy ő a támadók mögött a középpályások előtt igazán jó. Becserèli a szèlső támadó Illing Juniort ès a srác a meccs nagyrèszèben vèdekezett.

Ez ki szerinted, ha nem edzői hiba?! Ahogy leírtam, ez a keret 4-2-3-1 felállásban lenne az igazi. Perin - Weah,Danilo,Bremer,Cambiasso - Fagioli,Locatellit/Rabiot - Chiesa,Miretti,Illing Junior - Vlahovic

Ezt kellene egyszer megnèzni, szerintem mindannyian meglepődnènk. De Allegritől ilyet ne várjunk.
A legújabb sajtóértesülések szerint a Real Madrid mintegy 15-20 millió eurós díj fejében, kivásárlási opcióval kölcsönvenné a Juventus támadóját, Dušan Vlahovićot. A spanyol sztárcsapat a Szaúd-Arábiába távozó Karim Benzema pótlására szemelte ki a szerb játékost, azonban nem ő számít az elsődleges…..
xXPeiperXx 2023.06.30 14:47:55
@Marci04:

Vagy hozza azt a teljesítményt, amit anno vártunk tőle és termelni fogja a gólokat és a Real röhögve lehúz minket. Az érmének két oldala van.
Romeo Agresti tegnap több értesülését is megosztotta a nagyérdeművel, megerősítette, hogy a Juventus veszélyes helyzetben van Federico Chiesa 2025 nyarán lejáró szerződése miatt. Ezért a játékos helyzete folyamatos figyelmet igényel, jelenleg viszont látszólag a klub kontroll alatt tartja a…..
xXPeiperXx 2023.06.30 14:46:33
@Leram7:

A tiszteletet pontosan azzal a gólörömmel veszítette el és onnantól kezdve én nem tudok rá legendaként tekinteni. Aztán pofátlanul visszakönyörögte magát.

@Pilsnerurquell:

Nem, Chiellini volt a FAL, Bonuccinak egy előnye volt az a passzjátéka. Furcsa módon, amikor elment először Barzagli, majd Chiellini se játszott annyit, közel se tudta hozni azt a formát mint az aranykorszakában. Az ő teljesítményét jelentősen felhúzta a mellette lévő két zseni.
Ángel Di María után a Juventus újabb játékostól köszönt el, a szezont kölcsönben a zebracsíkos mezben töltő Leandro Paredes visszatér a Paris Saint-Germainhez, mivel a torinóiak nem véglegesítik keretükben az argentin válogatottal VB-győztes középpályást. "Leandro Paredes kalandja a Juventus…..
xXPeiperXx 2023.06.27 08:51:10
@steven.h:

Nem veszem el tőle ezeket az èrdemeket. Olvasd el újra mit írtam, addig jöttek az eredmények, amíg a csapat olyan volt alatta, amilyen neki klappol.

Ès újra leírom jó edző, nem vitatom, hogy egy összeszokott csapattal, tapasztalt jàtèkosokkal mèg most is tudna alkotni. De el kell fogadni, hogy a mostani Juventus nem engedheti magànak ilyen jàtèkosokat ès a jàtèkos àllomànya is elkezdett fiatalodni. A mai fiatal jàtèkosok pedig totàl alkalmatlanok erre az agyonszervezett jàtèkra.

Ès ismerjük Allegrit, ő nem hajlandó megvàltoztatni a felfogàsàt, mert egy konok ember. Ès felàllni se hajlandó a padról ès ez itt a baj.
xXPeiperXx 2023.06.27 15:51:18
@steven.h:

Melyik edző képes erre? Nekem eszembe jut egy pár név:
Conte ha taktikailag nem is egy zseni de iszonyatosan nagy motivátor és tudott alkalmazkodni minden csapatánál;
Ranieri, az öreg egy hatalmas zseni csapatépítés terén és mindenből kihozza a maximumot, lásd most hogy jutott fel az aktuális csapatával, hihetetlen;
De Zerbi annyira flexibilis és tudja alkalmazni az ő elképzeléseit a rendelkezésre álló játékoskerettel, hogy az egészen elképesztő, nem hiába ismerte el ezt Guardiola is.

A 2015.-ös BL döntőt elismerem, de azért azt Te is elismered, hogy a 2017.-es szezonban elég nagy mázlink volt a sorsolással az egyenes kieséses szakaszban, egyedül a Barcelona volt komolyabb ellenfél, a többi kötelező jellegű meccs volt (Porto, Dortmund, Monaco).

Én továbbra is azt a véleményt vallom, hogy Allegri nem képes csapatépítésre, egy jó gerinccel rendelkező csapatból kihozza a maximumot, de a csapatépítés nem az ő asztala.

Nem egyezik a véleményünk, engem nem tudsz meggyőzni Allegri alkalmasságáról. :D
xXPeiperXx 2023.06.28 17:20:11
@steven.h: @Rocky80:

Na de srácok, két év nem volt elég neki? Nem hogy előreléptünk vagy stagnáltunk volna, nem visszalépünk. A játékunk totál leépült, én a két év alatt nem láttam semmilyen fejlődést. De tudjátok mit, cáfoljon meg Allegri, kap egy fél évet, de már azt is fejlődésként fogom elkönyvelni, ha elhagyja ezt a hulladék 3-5-2 felállást.

Guardiolat én nem tartom annyira nagy eresztésnek. Ért el eredményeket de nekem valahogy nem az a korszakos zseni. Nekem most az alábbi edzők munkássága tetszik, mind játék mind felfogás tekintetében: Arteta, De Zerbi, Italiano, Palladino, Motta, Tuchel, Tudor, Still és Pirlo. Sokuknak még rengeteget kell tanulnia és tapasztalnia, hogy igazán jó legyen.
A La Gazzetta dello Sport munkatársa, Fabiana Della Valle értesülései szerint lassan véget ér a várakozás, és csütörtökön Cristiano Giuntoli végre csatlakozik a Juventushoz egy ötéves szerződés aláírásával. Nicolò Schira arról értesült, hogy a West Ham 15 millió eurót kínált Denis Zakaria…..
xXPeiperXx 2023.06.28 08:33:25
@Rikoo:

Ezt olvastam èn is, de ugyebár ő az ügynöke.

Majd kiderül nyár vègèn, de nekem kezd egy kicsit sok lenni a szèlsővèdő, túl sok ahhoz, hogy mindenki maradjon.

Plusz, ami tovàbbi probléma szàmomra, hogy a támadófelfogàsú jàtèkosaink a cserealapok ès sehol se lehet olvasni, hogy tàmadóbb jàtèkos irànt èrdeklődünk. Ebből nekem az jön le, hogy ez tovàbbra is 3-5-2 lesz.
xXPeiperXx 2023.06.28 09:06:26
@Rocky80:

Ahhoz, hogy ez kiderüljön először is edzőre lenne szükség, aki nem a sajàt tèrfelère parancsolja a csapatot ès hajlandó lenne tàmadóbban fellèpni a Seria A utolsó csapata ellen.

De mint tudjuk ez nem fog bekövetkezni, mert az ügyvèd uraknak ez is tökéletesen megfelel, a lènyeg, hogy fogyjanak a jegyek ès a bèrletek. A többi màsodlagos....
xXPeiperXx 2023.06.28 09:18:57
@delpi0823:

Baloldal: Kostic, Alex Sandro, Parisi, Cambiaso?
Jobboldal: De Sciglio, Weah, Castagne

Szerintem ez màr sok, kettő pozícióra hat/hèt jàtèkos.
Az egyik legmegbízhatóbb átigazolási szakembernek tartott Fabrizio Romano tegnap este arról írt személyes közösségi médiás oldalain, hogy minden idők legjobb vezetőedzője, Massimiliano Allegri nemrég visszautasította az Al Hilal rendkívül magas fizetést, nagyjából 20 millió eurót garantáló szóbeli…..
xXPeiperXx 2023.06.26 16:50:33
@Rocky80:

Ajánlanék neked külföldi, főként olasz blogokat, fórumokat, ahol ezt a csodálatos "edzőt" még szebb jelzőkkel illetik és hidd el, nem a pozitív értelemben. Az Al-Hilal szurkolói kb. örömtáncot jártak, amikor kiderült, hogy nem fogadta el az ajánlatukat.

Allegri két év alatt lerombolta azt, amit korábban felépített (bár ha jobban megnézzük a történelmet, akkor láthatjuk, hogy az utolsó éve egy kiló krumplival volt egyenlő).

Ahelyett, hogy lenne gerinc benne és beismerné, hogy igen sajnos nem én vagyok a megfelelő ember egy fiatal, újjáépülő csapat edzésére és felállna a padról. Nem, ő konok módon ragaszkodik az ezeréves dogmáihoz (a legutolsó jelentések szerint a következő idényben is 3-5-2 lesz a felállás, ezt megerősíti az, hogy milyen játékosokat igazolunk) és felveszi a hatalmas fizetését a SEMMIRE!

Esküszöm mindent megbocsájtanék neki az elmúlt két évből, ha június 30.-án felállna a padról, ezzel tenné a legjobbat a csapattal.

De nem fog lemondani, ezt mindenki tudja és azt is tudja mindenki, hogy akármi történjen a 2023.-as naptári évben, Allegrivel fogjuk befejezni a 23/24-es szezont, akárhol is végezzünk.

Annyira meghallgatnám a Te érveidet, hogy miért bízol meg még mindig Allegriben (itt is leírom, én örültem, amikor visszajött), mikor a szurkolók 75-80%-a elfordult tőle. Sajnos már idézi a Zaccheroni, Ferrara időket ez a produkció.

Ha van kedved írd le, szerintem több embert érdekel és lehet, hogy én is megértem, hogy miért tartasz ki mellette.