Regisztráció Blogot indítok
Adatok
itvn

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert mi a furfangos fittyfenéért indulnál el kutya nélkül? Részemről minden olyan mozgásforma, ami nem jár együtt ebállatok elfárasztásával, az elpocsékolt kalória, de a túrázás az aztán tényleg kifejezetten kutyás tevékenység. No de ennek is megvan a maga módja és illemtana... Nyilván, vannak…..
Már két hónapja adósa vagyok Kingának, Bogának és Bandinak a májkrém recepttel, ezúton is mea culpa kedves barátaim és egyúttal boldog új évet mindenkinek :) Egyik idei fogadalmam, hogy nem halogatok, és amit esetleg elfelejtettem vagy elmulasztottam, azt pótolni fogom. Idén a szilveszteri…..
itvn 2017.01.04 15:55:04
 Hogy milyen gyakorlatokat végzünk gyúrás közben az az addig összegyűjtött információkból az általunk leghihetőbbnek tartott verzió. Olvasunk, látunk a teremben másokat, esetleg foglalkozik velünk valaki, vagy a haveroktól hallunk ezt-azt. Ez alapján kipróbálunk dolgokat, aztán van, ami bejön és van…..
  Nekem mindig jobban esik az étel, ha szépen van tálalva. Egy szendvicsnél pedig szerintem még fontosabb, hogy ne csak rá legyen dobálva a kenyérre a feltét. Ha szánunk rá pár percet és szépen elkészítjük, még az íze is finomabb lesz! ;) Ezt a reggeli rozskenyeret lazaccal és…..