Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antika890

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egyik momentumos blog pár napja nyilvánvalóvá tette, hogy a momentumosok nem rossz emberek, hanem egyszerűen csak iszonyúan buták. Először is, előhozzák a százszor cáfolt független szabad sajtó kérdését, melyet szerintük csak összeesküvéselméletben hívők tagadnak. Ami egy sajátos ballib…..
Ezúttal a siófoki labdarúgócsapat került bajba, csődbe juthat az egykori bányász-klub, ahol a játékosok és a vezetőség nem tudott megegyezni a bérek csökkentéséről. Tegnap a szegedi kézilabdával kapcsolatosan jöttek hasonló hírek, és egy szemernyi kétségünk se legyen: a legtöbb magyar látványsport…..
Talán már Önöknek is feltűnt, ami nekünk. Egyértelműen látszik, hogy Papp Lászlónak egyre kevesebb, a magyar állam szereplőinek, köztük legfőképp Palkovics Lászlónak egyre nagyobb beleszólása van abba, mi történik, és mi NEM történik Debrecenben. Egyre inkább az látszik, hogy a fide$zes városvezetés…..
antika890 2020.01.28 21:32:50
@vénkujon:. "Mit zavarognak má ezek a lipsikék meg mit sipákolnak há demokrácia van neeem? Hát vót egy szavazás valamikooo, neeem?..." Atya ég hogy nektek fidesz agymosottaknak ennyiről szól a demokrácia. Hogy megválaszthatjuk a királyt. Aztán utána mi van? "há nem mindegy? Há megválasztottuk! Há szabadon választottunk neeem?" úristen bazmeg. ezekkel a balkáni őstulkokkal demokráciát csinálni? 100 év múlva se lesz itt egy értelmes polgár? Aki nem csak fröcsög meg anyázik az ellenzékre? Hanem esetleg képes közös ügyek és közösségi érdekek mentén gondolkodni? Aki nem elmúlt 60 évezik meg komcsizik csípőből. Aki nem egy kibaszott agyhalott párthívő? Aki nem kívánja, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene? Mer az egy lipsi tehene úgyis? Basszátok meg. 100 év agyhalál jön miattatok.
Tavaly karácsonykor Viktor egy mikrofonállvány és a nyilvánosság előtt saját jóemberségéről elmélkedett. Arra jutott magával, hogy neki elsősorban jó miniszterelnöknek kell lennie, és ha emellett jó ember is, az bónusz. Nem mondta ki - mert ha szeret valamit magában, az a szerénység - csupán…..
           Amikor a nyolcéves apámat az anyjával együtt elvitték a gettóba, aztán a lágerbe, akkor valahogy nem mondta nekik senki, hogy egy vérből valók vagyunk. Akkor maradjunk talán ennyiben.          Én a marosvásárhelyi Székely Csabával vagyok egy vérből való, mert a Bányavakság a közös…..
via GIPHY Ismeritek azt az ősrégi, ám soha meg nem unható oldalt, ahol bármilyen videó alá bekeverhető a Benny Hill Show klasszikus témája? Na, ez a Benny Hillifier jutott eszembe erről a Praktikeres áruátvételről, bár ez már önmagában, zene nélkül is olyan, mint egy közepes bohózat.…..
antika890 2019.08.16 18:48:39
@aefzuj: aztán te ki a kurva anyád vagy hogy ekkora király vagy? Engem te nem baszol át, te vagy az a csökött 140cm-es kis pöcskarika, akire a hentes rásózza a kéthetes parizelt. Na menjé hazafele aztán anyádnak játszad a nagylegényt te kis gyíkhere.
A legutóbbi alkalommal nagyon kedveltétek a 87-es Matchbox katalógust ezért úgy gondoltam, hogy a következő évet is megmutatom nektek. Nagyon sok átfedés van a két év között, sőt a képek egy része is megegyezik, de mégis jellegében egy kicsit eltér ez a katalógus az előzőtől. Elképesztő jó kis…..
A technológia óriási hatással van az életünkre és a testünkre is – ezt bizonyítja egy sokkoló kép. A modern technológia emberi testre gyakorolt hatását sok tudós vizsgálja. A carpalis alagút szindrómától az SMS-nyakig számos negatív következményt mutattak már ki az…..
"Ezt a váci KFC-nem sikerült összehoznia" - kezdte üzenetét Marcell, aki szeretett volna egy jót enni, ám végül a 4 égtáj íze helyett valami keserűt érzett az ebéd végén. Mert hiába nem hagyta annyiban és reklamált az adag miatt, kiderült hogy nem az adag lett véletlenül éppen túl kicsi, hanem ez…..
antika890 2019.06.18 18:33:25
@Ader Janos: ne legyél olyan nagyra magaddal, mert hacsak nem te magad termelsz otthon bio dolgokat, te is ugyanilyen szart eszel. Csak a csomagolás más. ;) amúgy meg nem is tudom ki a nagyobb "PRIMITIV BARMA", aki akar egyet kajálni egy kajáldában, vagy aki ilyen fasszopó stilusban irkál mint te. Gyanitom hogy az utobbi.
A szállásfoglalós oldalak vendégértékeléseire alapozott szállásfoglalás után most jöjjön a másik oldal. Egy vendégház, amit tönkretett a booking.com. Levélíró vállalkozónk nem értette, miért nem jönnek foglalások az oldalról, aztán meglátta a lehúzó kommentet, amit…..
A folyamatos megosztás és agygyilkolás annyira eredményes, hogy jól működő, emberi kapcsolatok mérgesednek el, és mennek tönkre. Valakiknek biztosan jó így, de a többség alaposan meg fogja szenvedi, minden értelemben.  Hol volt, hol nem volt... Bár így kezdődhetne ez a poszt, és akkor egyértelmű…..
antika890 2019.06.02 09:43:13
@rallus: Statisztika. Az való nektek fidesz hivőknek. Átlagbér emelkedéssel villantani, közben meg a létminumum statisztikát eltörölni. Közben az uratok meg stadiont épit a háza elé. A haverjára meg ráiratja az országot. . . Istenem milyen buta, korlátolt csürhe vagytok. És a keritésetek is statisztikából van megépitve szépen gondosan. Orbán uratok alapos ember, abban nincs vita.
   A "Lendület"-csoportok vezetői nyílt levelet írtak az Akadémiával kapcsolatos rémisztő tervekkel kapcsolatban. Az index.hu ma már szemlézte a szöveget, de talán jobb, ha a teljes levél is megjelenik valahol. (kézzel copy-paste-oztam, a béna tördelés az én érdemem)  Itt nem a politika által…..
Ausztria itt van a szomszédban, mondhatni: határtalanul közel. Bár ez a távolság meglehetősen relatív, én rájöttem, hogy - a minimálbéren, az egészségügyön, a sajtószabadságon, a (jó, befogtam! Szóval: sok „egyéb") mellett - mi a különbség a két ország között! Ha például odaát pénteken…..
Kedves Géniusz! Ez most komoly?! Tudom, sok tettedre kérdezhetnék így rá, de most a legaktuálisabb a gyermekszületések növelését célzó programod, melyet sötét kordonnal körülvett, és kiválasztott embereid között hírdettél ki nagybüszkén'. Talán a legnagyobb ásznak a hét pontodból a 10 millás…..
antika890 2019.02.13 19:42:35
@Kivlov: ellenben az, hogy te szaporodsz, az jó a NER-nek, mert egy-két plussz elvtárs még mindig jobb, mint 4 nem, vagy talán nem-elvtárs. Elmész ám te is a picsába a fenenagy kegyelem tízmillióddal, meg a hűbéruraiddal, mert tudod akinek normális munkahely kellett, az már kiment külföldre. Szóval verd a seggedet a földhöz nyugodtan, mert a tanácsoddal meg az uraságok kegyelméből felvehető kölcsönökkel a nem a nép fog gyarapodni, hanem maximum a hitelállomány. . .
Egy kutatás kimutatta, hogy azok, akik reggeliznek, sokkal több kalóriát visznek be a szervezetükbe, mint azok, akik kihagyják ezt az étkezést, és végül több súlyt szednek fel...
István azt gondolta, hogy lehet. Milyen naiv is volt, istenem! A Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány elnökéből a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány egykori elnöke lett pillanatok alatt. Egyetlen interjú kellett hozzá. Szegény István olyanokról beszélt, hogy az újságíróknak nem csak azzal…..
Egészen elképesztő ütemben restaurálja a rendszerváltás előtti állami berendezkedést a harmadik kétharmadát taposó Fidesz. A sajtótól a sportegyesületeken át az állami vállalatokig szinte mindenütt visszaköszönnek az állampárti reflexek, a középvezetők pedig már szinte önként beszántják megmaradt…..
Vannak ezek az íratlan szabályok a gyerekkel történő közösségbe lépéssel, az utazással, wellness hétvégékkel és nyaralással kapcsolatban. Ugyan benne van a nevében, hogy íratlan, de gondolom sokan nem hallottatok még róla, mert rohadtul nem tartjátok be, szóval inkább leírom, nehogy ne legyen mire…..