Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KuNo

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudományos hírek helyett az átfogó elemzéseké lehet a főszerep a jövőben?Beszédes statisztikát közöl a Nature március 26-i száma, amikor az amerikai kábeltévék műsorrendjének összetételét vizsgálja. Eszerint öt óra műsorfolyamból több mint fél óra jut a választási…..
 TTV: Többet tudni a világról - hangzik a magyar tematikus televíziós csatorna szlogenje. Az Akadémiai Tudás-Média Zrt. március 31-én sajtótájékoztatón jelentette be: a csatorna megkezdte napi 18 órás próbaadását az interneten (www.tudasmedia.hu). A csatorna…..
A tudományos kutatással foglalkozó nők helyzetéről számos hazai és nemzetközi felmérés és kutatás született már, s emellett munkájukat különböző pályázatok is segítik (például a L’OREAL–UNESCO magyar ösztöndíj: a Nőkért és a tudományért). Vajon miért nem…..
Egy-egy tudományos eredményről beszámoló interjú után, időnként csak foghatjuk a fejünket. Hányszor megesik manapság, hogy a beszélgetés során épp a lényeg sikkad el, vagy rosszabb esetben álhír keletkezik, fényévnyi távolságra az eredeti mondanivalótól. Kinek a hibája…..