Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gomorra21

0 bejegyzést írt és 1738 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nicolò Schira friss értesülésekkel számolt be Michele Di Gregorio kapcsán, az újságíró értesülései szerint Cristiano Giuntolit a kapus Angelo Peruzzira emlékezteti, s a Juventus elképzelése az, hogy a Monzától csatlakozik az olasz hálóőr a következő idényre, s ő lesz Mattia Perin utódja, tehát…..
gomorra21 2024.04.26 11:05:15
@alexGicamo: Perinben nincsen annyi, hogy első számú kapus legyen. Egy kedves srác. A Juve első számú kapusától sokkal határozottabb jelenlétre van szükség.
gomorra21 2024.04.26 12:38:41
@Leram7: "Vlaho, Soulé, Yildiz, Chiesa, Milik + még 1 támadó szélső és a jövő évre kész is a keret ezen része."
Én először a középpályát raknám rendbe, ami kategóriákkal van lemaradva. Ha ehhez szükség van arra a pénzre, ami Soulé eladásából származna, én beáldoznám.

@JeetTrader: "Ha 40et kapunk Suleert akkor adjuk el! Kb ilyesmi értékben van Kephren Thuram aki viszont sokkal jobb fogás mint Sule" Abszolút egyetértek! nagy minőség növelés lenne ő a középpályán. Szerintem nem lesz elég a Souléből származó kess a csapat megerősítésére, de Bremert is el kelll adni. SZerintem a csapatunk a két PL rajongó értékesítését könnyedén túléli.

@alexGicamo: nálam Perin olyan kapus, mint amilyen támadó volt Morata. Rendes srác, tökéletes csere, de mindkét poszt hatalmas vasakarattal jár, és éhséggel. Akiben ez nincsen meg, abban nincsen meg. Perin mióta cserekapus? 5-6 éve? Egy igazi bajnokot nem motiválna, hogy ennyi ideig a csak a Coppában védhet. Ha ő kapná meg az 1-es számú mezt, az szerintem egy jófej gesztus lenne a klub részéről Perin példamutató magatartásáért. De a Juve kapus posztja ennél többet érdemel.

@Shaky79: azon az egy éven már ne spóroljunk. Ha hozunk egy új edzőt, új szemléletet, sok új játékost, legalább az első számú építőkocka ne változzon az első évben. Szerintem ez egy jó megoldás, hogy hozunk egy kezdő szintű kapust Szczesny mögé, aki jövőre előlép.
gomorra21 2024.04.26 18:01:07
@Pavel1988: ja, akkor már világos, hogy miért tiszta, és egyenes Carnesecchinek a tekintete, Di Gregorionak pedig miért olyan, mint egy simlis bűnözőnek;)
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
gomorra21 2024.04.25 20:03:43
@juve2121: "A keretet nem Allegri állítja össze. " Hát, azért a 3.évében azt se mondanám, hogy független tőle a keret.
gomorra21 2024.04.26 12:49:02
@juve2121: úgy futkároznak a játékosok a pályán, mintha az első meccsüket játszanák együtt. Nincsen kohézió a csapatban. Kicsit túlbonyolítod a képletet szerintem. Ha "nem klasszis" játékosoknak nem adsz erős instrukciót, hanem elvárod, hogy majd egyéni villanásokból megoldják a meccset, akkor edzőként nem készíted fel őket a meccsre. Nem jönnek az egyéni villanások? Milyen meglepő.

Ha év elején megkérdeznek bármelyikünket, hogy vajon ezeknek a játékosoknak szükségük van-e egy kötöttebb, szervezettebb játékra, vagy hagyjuk őket szabadon játszani, és bízzunk az egyéni villanásokban - mit válaszolsz?
Romeo Agresti a minap arról beszélt, hogy naivitást feltételez a gondolat, miszerint ez a Juve ismét a legmagasabb szinten fog teljesíteni Massimiliano Allegri távozásával. Bizonyosan jót fog tenni mindenkinek, ha egy más jellemzőkkel rendelkező edző veszi át a csapat irányítását, de ahogyan már…..
gomorra21 2024.04.25 20:01:31
@Rocky80: annyira nem követem már a többi bajnokságot, hogy erre valami fokmérővel tudjak szolgálni. A PL kluboknál van olyan, ami az emlékezetemben úgy él, mint kisebb csapat, aztán kiderül, hogy azóta kitömték. Az Aston Villának drágább a kerete, mint a miénk? Wow.
Kiábrándító, de már nem húzom föl rajta magam. Inkább lesz@rom.
Allegrinek nem leszek ellendrukkere, ha elmegy, de arra sem vennék mérget, hogy követni fogom a szárnyalását/vergődését.
Az erős feltételezésem, hogy rossz konstrukciót kínál: klasszisokkal bekkelve kiharcolni kis szerencse segítségével a 3 pontot. Ez ma már nem eladható.

Amúgy volt itt egy kérdésed, hogy topcsapat vagyunk-e. Nyilván nem. Voltak hibák sok irányból, de Paratici volt az, aki elrántotta a kormányt, nehogy kátyúba menjünk, és cserébe bezuhantunk a szakadékba. Szerintem a csapat teljesítménye Allegri felé is védhető lenne, ha a visszatérésének az első évében lennénk.
Nem ő okozta az igazán nagy bajt, de nagyon vakon van, és képtelen kivezetni minket a sötétből.
gomorra21 2024.04.26 11:08:53
@venember83: szerintem edző váltás esetén biztonságosabb lenne, ha maradna 1 évet. Átmeneti évet én nem kezdenék új kapussal.
A Juventus egy korábbi játékosa, Alen Bokšić a La Gazetta dello Sport riporterének nyilatkozva osztotta meg gondolatait a zebramezesekről ,s természetesen szó esett a Torinóban töltött évekről és a jelenlegi csapatról is. "Ha a Juvéra gondolok, az első kép a Borussia Dortmund ellenében elveszített…..
gomorra21 2024.04.25 11:36:45
gomorra21 2024.04.25 20:02:11
Fabio Caressa a Sky Sport Italia műsorában a Juventusnál várható változásokról beszélt, s a híres újságíró szerint bőven lesznek változások a keretben. „A Juve változni fog, Cristiano Giuntoli megkapta a jogkört erre, személyesen őt bízta meg ezzel John Elkann a részvényeseknek írt…..
gomorra21 2024.04.23 16:32:12
A Lazio elleni Olasz Kupa-elődöntő visszavágója előtt Dušan Vlahović a L'Équipe számára adott riportot, s ebben a nyilatkozatban csalódottságának adott hangot az idei és az elmúlt év kapcsán, de azt is elmondta, hogy szeretne valamilyen fontos trófeát nyerni az Öreg Hölgy mezében. „A…..
A Juventus továbbra sem találja formáját, a zebramezes csapat péntek este kétgólos hátrányból felállva ért el 2:2-es döntetlent a kiesés elől menekülő Cagliari otthonában, s mindez azt jelenti, hogy az elmúlt tizenkét bajnoki forduló alatt mindössze 12 pontot gyűjtött. Massimiliano Allegri csapata…..
gomorra21 2024.04.23 00:47:51
@Shyr Kahn: Calafiori a védelem jobbszélén játszott?
gomorra21 2024.04.23 13:28:19
@Apuleius: XD
Miralem Pjanić a Juventus (és a Barcelona) pénzügyi megfelelését elősegítendő 2020 nyarán távozott Torinóból, ám elmondása szerint másképp is dönthetett volna, ha tájékozottabb. „Ha tudtam volna, milyen válságos pénzügyi helyzetben van a klub, nem írtam volna alá, mivel voltak egyéb jelentős…..
gomorra21 2024.04.21 21:56:53
@venember83: szerintem az lett volna a feladat, hogy a 2. BL döntő után a 4-2-3-1et kellett volna tovább erősíteni. Akkor Dybala középen játszott, körbe volt véve társakkal, a játékunk sarokpontja lehetett az, hogy hogyan fickándozik a sorok között. Aztán jöttek a szélsők, a 4-3-3, amiben Dybalának nincsen posztja, jött megint a foci, ami a"három robotoló szürke középpályás" suta játékára épül. Sarrinál még volt egy felívelés az argentinnal, de szerintem az igazi hiba az volt, Bernardeschi és Douglas Costa játékáért bedobtuk azt a focit, ami Dybalával működött. Egy jól működő csapat nem megerősítve lett, hanem felforgatva. Dybala nem volt sokoldalú játékos, de olyan meglátásai és megoldásai voltak, ami bőven a két említett szélső fölé emeli. Szóval nem mondom, hogy ne lehetett volna őt jobb játékossal lecserélni, de ezek hosszútávon gyengébb játékosok voltak.
Az olasz csapatok nagyszerű szereplésével az Európa-ligában és a Konferencia Ligában, eldőlt, hogy Itáliából jövőre bizonyosan öt csapat vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, így némileg talán csökkent a Juventusra nehezedő nyomás. A zebracsíkos csapatnak azonban muszáj gyűjtenie a pontokat,…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
gomorra21 2024.04.19 19:00:44
@Ethan Hunt: pedig átélhető döntésnek tűnik, hogy marad. Bolognában most eufória lehet, és lélektanilag nem biztos, hogy annyira könnyű azt ott hagyni. Miközben a csapat, ami hív azért egy problémás csapat. A nagy elvárások csapata kiéhezett szurkolókkal, és egy önbizalom hiányos, frusztrált kerettel.
Nyilván egy ambíciózus edzőnek törekednie kell arra, hogy meneteljen felfelé a ranglétrán, de lehet, hogy úgy alakul a helyzet, hogy a csapatával is fel tud lépni egyet.
A Juventusszal nagyobb lenne a lépés, de nagyobb a zuhanás lehetősége is.
Természetesen bízom abban, hogy lát fantáziát a Juve projektbe, és minket választ.
gomorra21 2024.04.19 19:52:28
@JeetTrader: én abban nem vitatkozom veletek, hogy a Juventust edzeni sokkal nagyobb presztízzsel jár. Annyit állítok, hogy ha a Bologna indul a BL-ben (ami egy óriási dolog), akkor abszolút átélhető, ha Motta marad. A csapatnak is, és edzőként neki is az első BL szereplése lenne az. Tét nélkül.
Most is azért is szerepelnek a bajnokságban ilyen jól, mert tét nélkül játszanak.
Szerintem velünk jól járna, mert a Juventushoz passzol a felfogása. De ha úgy dönt, hogy marad akárcsak egy évet, amilyn edző keringők vannak évről évre, jövőre is lehetnek érdekes opciói.
Ezek érvek, hogy maradjon, de nagyon örülnék, ha jönne.

Arra nem vennék mérget, hogy 1-2 klucsjátékosot ne tudna a Bologna pótolni. Rendszerben játszanak. Lehet, hogy az, akit kikapnak tőlük, máshol leereszt, és egy kicsit is tehetséges játékost Motta nagyszerűen be tud építeni a helyére.
(Lehet, hogy a bolognai sztárok a bergamói sztárokra fognak hasonlítani, akik többségében képtelenek olyan jól játszani eligazolás után, mint ahogy játszanak Gasperini rendszerében).
gomorra21 2024.04.19 21:51:04
@Rikoo: Az átlag Bologna drukker (ami nagyjából a város és környéke lehet) tisztában lehet azzal, hogy az idei év kiugró év, és ők egy olasz középcsapat. A Pool Kloppal visszatért oda, ahová ők való, és ahová a világ egészében drukkerek milliói tartják őket. Klopp után leülni a Pool kispadra tényleg kockázatos lehet, én ezt a Bolognánál nem érzem. Főleg ha Motta marad, és továbbviszi a fociját. Szerintem nekik a legjobb 7-8. hely a bajnokságban egy tisztességes BL csoportkörrel együtt abszolút korrekt eredmény lehet, amiért Mottának nem kellene szégyenkeznie. Ezen túl pedig minden sikerként könyvelhető el.

Azzal egyetértek, hogy az idei nyár ideális pillanat a váltásra.
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
gomorra21 2024.04.10 13:58:36
@steven.h: nekem az ilyen nyilatkozatoknál az jut az eszembe, hogy a játékos milyen ostoba, hogy képtelen egy kicsit normálisabban megfogalmazni a vágyait. Ezeket tanítják nyilatkozni. Nem sok mindenre kell figyelni, ha ennyi nem megy, ott baj van. Az ilyen mehet fel-alá futkározni a PL-be.
gomorra21 2024.04.12 01:40:52
@Rikoo: Rabiot mamára elég ránézni - igazi passzív-agresszív nárcisztikus lehet, aki rátelepszik a gyerekére. Ezt a szálat mindig elfelejtem Rabiot-val kapcsolatban, de sok mindent megmagyaráz.
gomorra21 2024.04.19 19:02:24
@Ethan Hunt: egy korszak vége.
A Juventus elveszítette a pert, amelyet egykori játékosa, Cristiano Ronaldo indított a klub ellen, s így csaknem 10 millió eurót, valamint az összeg kamatait köteles fizetni a portugál támadónak. A Sport Mediaset beszámolója szerint a döntőbíróság szerdán hozott döntése értelmében a Juventus 9.7…..
gomorra21 2024.04.18 01:09:50
@MdewC: én is ezt mondom. A zsoldost ki kell fizetni.
Remélem tud rajta venni három bóvli aranylabdát, hogy beérje a törpét XD
gomorra21 2024.04.18 13:21:11
@MdewC: amúgy szerinte CR-nek pozitív a Juventusos mérlege? Jó döntés volt idehozni? Viccen kívül kérdezem. Azt hozta, amit vártál, amikor leigazoltuk?
gomorra21 2024.04.18 13:21:37
Massimiliano Allegri a pénteki, Cagliari elleni idegenbeli meccs előtt arról beszélt, hogy az Öreg Hölgynek nehéz dolga lesz, mert a Cagliari a túlélésért küzd. „A Cagliari nem csupán négy pontot szerzett a legutóbbi két meccsen, de nyolc győzelmükből hatot hazai pályán szereztek. Azon csapatok…..
gomorra21 2024.04.18 13:18:43
@venember83: Jövő héten olyan csapat ellen lépünk pályára, amely első a vízöntő csillagjegyben született gólszerzők tekintetében. Két hét múlva jönnek a legjobb ballábas vegetáriánusok;)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Kenan Yıldız válhat a megújuló Juventus arca, ezt pedig a klub a 2028-ig érvényes hosszabbítással erősítheti meg. A lap szerint a felek már megegyeztek a hosszabbítás tekintetében, a bejelentés pedig a BL-szereplés bebiztosítása után történhet meg, vagy…..
gomorra21 2024.04.17 22:00:58
@Pedro32: visszavonultatni? Minek? Ha egy játékosod konkrétan meghal a pályán, akkor oké. Platini 3 aranylabdát nyert a Juve 10-es mezében, és szerencsére utána sem lett visszavonultatva a mezszám.
Amúgy Del Piero lenne az első, aki ez ellen tiltakozna.
João Santos, Jorginho ügynöke kedden a TV Play számára adott interjút pártfogolja jövőjéről, miután számos pletyka szerint a középpályás szívesen visszatérne Olaszországba, ahol a Juventus és a Fiorentina esetleges érdeklődéséről pletykálnak. „Futball tekintetében Olaszországban nőtt fel Jorginho,…..
gomorra21 2024.04.17 17:39:09
@Shyr Kahn: viszont Conte lehet, hogy igényt tart a posztra.
Andrea Cambiaso az adidas minap rendezett promóciós eseményén nyilatkozott az idei célokról, illetve a bianconero jövőjéről. „Jelenleg elégedettek vagyunk, s haladunk a célunk felé. Pénteken fontos meccs vár ránk, amelynek segítségével megközelíthetjük a célkitűzésünket, ami a BL-szereplés.” -…..
gomorra21 2024.04.17 17:38:09
@Shyr Kahn: én is így látom. Fura lenne, ha Allegri ellen beszélne; Allegri alapból szereti a széleket játszatni, ott engedi a játékot leginkább. Cambiasonak nem lehet oka panaszra, 24 évesen teljesen korrekt dolog BL helyezésért küzdeni, főleg egy Genoa/Bologna után. A válogatottba is bekerült, szintén pipa.
Egy támadónak sokkal frusztráltabb lehet a szitu, és a 30 körüli játékosoknak is. Cambo viszont szép ütemben fejlődik, és ebben Allegri is pozitív elem. Kevesek mondhatják el ezt magukról.
Roberto Baggio a minap a Tuttosport számára adott hosszabb interjút, amelyben beszélt a Juventus és az olasz válogatott helyzetéről. „A tízes poszt eltűnése? A poszt követelményeinek jól felel meg Kenan Yıldız, akit nagyon kedvelek, szerintem hihetetlen jellemzőkkel rendelkezik. Ugyanakkor…..
gomorra21 2024.04.15 21:11:31
@Lanzafame: a helyzet pikantériája, hogy bár az avatarodon szereplő úriember a kedvenc edzőm, de közben Baggionak meg ő volt a mumusa. A Juve után a dögevőknél is erősen mellőzte:(
Baggionak nem volt szerencséje.
gomorra21 2024.04.15 21:20:07
@venember83: elképesztő mozgása van. Lenyűgöző, amilyen ütemtelenül képes irányt váltani, vagy épp a kapu előtt tüzelni.
gomorra21 2024.04.17 13:20:33
@Juvino: " Egyebkent ADP-nek is tobb valogatottsaga lenne, ha ő nincs." Ezt fura, hogy így kiemeled, szerintem nincsen jelentősége. Vagy ha van is, inkább fordítva: Del Piero valószínűleg jobb játékos lett attól, hogy olyan támadókkal kellett a válogatottságért megküzdenie, mint akikkel egy időben játszott.
Romeo Agresti legfrissebb beszámolója szerint a Juventus a tárgyalások végső fázisánál tart Felipe Anderson szerződtetése ügyében, a Lazio játékosa nyáron ingyen csatlakozhat a Juventushoz. Az újságíró szerint a védelembe első számú opció Riccardo Calafiori, a Bologna ígéretes fiatalja. Federico…..
gomorra21 2024.04.16 14:30:22
@babo0410: neked nagyon beakadt ez a lelkes fiatalok (pontosabban: fiatal, olasz tehetségek) lemez.
Én pont egész nagy türelemmel vagyok pl. Miretti iránt, de azért az egy kabaré lenne, ha Miretti klónokkal szeretnénk megerősíteni a keretünket.
Amúgy neked nem a Juventus csapatát kellene követned, hanem a Next Gent. Ott mindent megtalálsz, amit szeretsz;)
gomorra21 2024.04.16 18:08:13
@JeetTrader: jaja, olyan ez mint a jenga. Egyet kihúzol, aztán dől az egész XD
gomorra21 2024.04.17 02:19:47
@babo0410: Ha csak a között lehet választani, hogy lelkes fiatalok, vagy egy jó nagy pofánverés, én is mindenképpen az elsőt választom.
Luciano Moggi a minap a Libero Quotidiano hasábjain osztotta meg véleményét a Juventus jelenlegi helyzetéről és a Massimiliano Allegrit illető kritikákról. „A pletykák szerint Massimiliano Allegri mellékszereplő, aki továbbá felkészületlen is, de érdemes tisztázni pár dolgot, mielőtt a 31. forduló…..
gomorra21 2024.04.10 14:19:12
@Evoken:
1. volt anno egy Pogba, aki jó volt, hozzuk vissza, talán megint jó lesz...
Hát, nem hiszem, hogy bárki számára garanciát jelentett az a Pogba, akit visszahoztunk.
Vagy te komolyan bíztál benne? Te azzal számoltál, hogy Pogba pl. idén fog hozni stabilan 30 meccset?

Én tényleg nem látom, hogy a jelenlegi csapathoz ki az az 5 játékos, akire Allegrinek szüksége van arra, hogy nagy, meggyőző csapata legyen. Ha megnézzük, hogy kik mozdíthatóak, vajon kik jelentenének valódi erősítést neki. Szerintem már ő sem tudja. Annyira véletlenszerű a játéka, hogy elképesztő lutri bárkibe is beletolni nagy pénzeket.

" Ez a totális lehúzás felé akkor is megvolt amikor bl döntökbe vitt minket?" Nem. Akkor nem volt. De figyi, amúgy visszahozhatnánk Lippit, vagy Trapattonit is, ők még meg is nyerték a döntőket..

2. Buffon, Chiellini, Del Piero okos, jól felépített csapatokat vezettek. Most a Juventus kifejezetten egy buta korszakát éli. Töredékből összerakott, noname csapatok tudnak meglepni minket. Ha van egy határozott csapat, abban meg tudnak születni a vezérek.
De fordítsuk meg a kérdést. Ha Allegri marad, hogyan lesznek neki vezérei? Azokat nem lehet, csak úgy szerezni.
Klónozunk?

3. "És ugye onnan indult az egész, hogy Moggi szavába kötöttél bele." Mi? Onnan indult? Na most elvesztettem a fonalat..
gomorra21 2024.04.10 15:45:23
@Pavel1988: "Ugyanaz a jelenség, mint amikor az ügyintézővel kiabálsz amikor nem működik otthon az internet."
Az ügyintézőnek semmi felelőssége nincsen abban, hogy nem megy az internet. Magyarán szerinted az edzőnek nincsen köze ahhoz, hogy nem jó a foci? Akkor mi az ő szerepe? (Lehet, hogy félreértettelek.)

Amúgy abban igazad van, hogy ő a vezetőség felé tartozik elszámolással, és nem felénk. Közöttük volt egy deal, aminek a részleteit mi sosem fogjuk tudni. De azért következtetni lehet, hogy a vezetőség sem elégedett, ha most majd lapátra teszik.

@Gaben Smith: +1
gomorra21 2024.04.10 21:29:38
@Pavel1988: én el tudom fogadni, hogy nálunk nem prioritás a "szép játék". Amúgy a szép relatív, én szépnek tudom azt tartani, amikor egy defenzívebb csapat egy nagy nyomás ellenében elképesztő higgadtsággal képes hátul passzolgatni, és elegánsan kihozni a labdát. Gondolom, a joga bonito, meg a gólzápor a "szép", és az nem kitűzött cél. Oké.
De hogy nem fontos a "jó játék"? Ez nem volt elvárás? Ez olyan, mintha vennél egy autót, és van, amit elvársz az autótól, de azt nem hogy működjön XD

" Mindenki tudta mire lehet számítani Maxtól" A menesztése előtt behúzogatta a scudettókat, meg a kupákat. Lehetett panasz a mutatott játék "szépségére", vagy a fejlődésre, de Allegrinek volt egy nagyon erős ellenérve a fanyalgóknak: a tabella. Szerintem tőle ezt vártuk. Nem lesz domináns, határozott játékunk, nem nyerünk BL-t a közeljövőben, de kiszenvedjük a scudettót. De már a tabellára sem mutogathat. Ami maradt, a a kiscsapatos szenvedés, és a "toszkán emberekre jellemző irónia".
Romeo Agresti a Juventibus számára több friss értesüléssel is szolgált a csapat vonatkozásában, és ezek között volt több konkrétum is a jövőt illetően. „Filip Kostić a legelső név, aki felmerül a távozók sorában, ő nem csupán becsomagolt már a bőröndjébe, de a lakásában is mindent összepakolt. A…..
Mirko Di Natale, a TuttoJuve munkatársa a mai napon elég egyértelmű értesülésekkel szolgált a Juventus edzőhelyzetéről: „Jelen pillanatig nem volt semmilyen kapcsolatfelvétel a vezetőség és Massimiliano Allegri között a jövő tekintetében. Az edző szerződése 2025 nyaráig érvényes, és a felek még nem…..
gomorra21 2024.04.10 01:19:03
@Attilio79: "Motta soha nem volt nagy csapatnál" Edzőként valóban nem. De amúgy kik azok a nagy csapatot megjárt edzők, akik elérhetőek, és akik szívesen beszállnának egy Juve projektbe? Jelenleg a játékosaink nincsenek jó formában, és nincsenek top klasszisok. Közben az elvárások nagyok. Kit motiválna ez a szitu? Egy feltörekvő olasz edzőt a bajnokságból motiválhat, mert neki előrelépés. Főleg, ha az elképzelése kompatibilis a Juventusszal.

Vajon Jürgen Klopp a jól megérdemelt pihenés helyett szívesen szaladna hozzánk? Miért? Vagy ki jelentene garanciát?
Amúgy meg a csapatunk nem tudna egyik pillanatról a másikra gyökeres szemléletváltásra.
Motta nem egy gyökeres szemléletváltás, mert van a játékfelfogásában egy kockázatkerülés. Nem a "rúgjunk több gólt" elven működik, az ő rendszere Juve kompatibilis. Nem a gólzápor a cél, és nekem ez tetszik, mert a mi csapatunk mindig is pragmatikus csapat volt.

Van egy pénzügyi keretünk, amiből fizetni kell az új edzőt, és x számú új, minőségi játékost. Ha Motta jön, marad pénz erősíteni. Amennyivel nagyobb árcédulájú edző jön, annál kevesebb pénz lesz erősíteni. Ez puszta matek. Viszont a magasabb árcédulájú edző koránt sem biztos, hogy jobb is.

"nagy kérdés, hogy jól megfizetett játékosokkal mit tud kezdeni" A kérdés, hogy zsoldos lelkületűek-e a játékosaink. Szerintem nem. Amikor volt egy rövid győzelmi széria, az érződött, hogy a játékosok tudnak egymásért küzdeni. Vannak kivételek, de a csapat gerince jó mentalitású. Akit meg nem tartok jó mentalitású játékosnak, az egy csapatban játszott Mottával, és emiatt talán gatyába tudná rázni őt is :P
gomorra21 2024.04.10 13:38:10
@Attilio79: Top formás Pogba, hehe. Jó vicc. Amikor visszahoztuk, romhalmaz volt. Persze álmodoztunk egy nagy comebackről, de ha Allegri a top formás Pogbára épített a szezon előtt, az egy kicsit naiv dolog tőle.

"Ez a "zsoldoslelkület" túl egyszerű, nem ilyen fekete-fehér!" Én pont azt írtam, hogy a mi csapatunkra jelenleg nem jellemző a zsoldoslelkület. Chiesát egyáltalán nem érzem zsoldoslelkületűnek. Abszolút megértem, hogy ha Allegri marad, akkor lelép, de látszik rajta, hogy szívvel játszik. Nem féltem Mottát ezektől a játékosoktól, szerintem partnerek lesznek abban, hogy egy okosabb, hatékonyabb, kötöttebb játékot játszunk.
gomorra21 2024.04.10 14:30:17
@Attilio79: én csak annyit mondok, hogy ha Allegri a retek formában lévő, extra sérülékeny Pogba köré építette fejben a Juventust, az elképesztően felelőtlen. Fagioli kiesése valóban okozhat fejtörést, de Pogbával reálisan nem lehetett számolni. Max. 10 meccs, de ennyi.
Persze álmodozhatunk egy top formában lévő Pogbáról, de akkor ne álljunk meg, és legyen inkább egy 30 körüli Nedved.
A Juventus a Fiorentina elleni hazai győzelemmel törte meg a lassan két hónapja tartó rettenetes és eredménytelen időszakot, s a találkozó egyetlen gólját a zebramezesek védőjátékosa, Federico Gatti szerezte az első félidőben. "Ez egy nagyon fontos győzelem volt, mert két nehéz hónap állt…..
gomorra21 2024.04.09 18:52:45
@FAF: én bírom Vlahót, de mit jelent az, hogy kivesszük a góljait?
Képzeljük el azt, hogy ezeken a meccseken 10 játékossal állt ki a Juve? Mert akkor nem elég kivenni a góljait, hanem valószínűleg kaptunk is volna még párat. Vagy játszott volna valaki helyette? Mert akkor más valakinek meg "be lehetne tenni" fiktív gólokat. XD
Én amúgy szeretem a sci-fit. Tegyünk be gólokat Moise Keannek, hátha el tudjuk adni drágábban, mint egy traktor;)
Massimiliano Allegri a Fiorentina elleni meccs után elégedetten nyilatkozhatott, hiszen végre sikerült nyerni, ami fontos lépés a BL-hely megszerzése felé. „Minden nap a javulásért dolgozunk. S nem feledkezhetünk meg a pszichológiáról, mert a bajnokságban már egy ideje nem nyertünk meccset. Az első…..
A Juventus a reményteljes kupameccs után a Vincenzo Italiano csapatát fogadja Torinóban vasárnap este, és a cél nem lehet más, mint pontok szerzése az elmúlt fordulók csalódást keltő termése után. A Juventus játékosai pár hónapja még a scudettóról álmodozhattak, ám a torinói csapat mostanra a…..
gomorra21 2024.04.08 02:43:01
@CsakÚjváros: nem kételkedem a tehetségében. De itt nálunk minden támadó megfő. Ezt az allegriballt Mandzukic bírta a leginkább, ő jó volt az iszapbirkózásban.
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Federico Chiesa egyre közelebb áll ahhoz, hogy meghosszabbítsa a szerződését a Juventusszal 2026 nyaráig. A klub és a játékos is a közös folytatást részesítik előnyben. A bianconero csapat nem kíván elveszíteni egy fontos játékost, Federico Chiesa pedig…..