Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MastigiasHU

119 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frissítés 2024.04.02: természetesen az alábbiakban olvasható "hír" csak április tréfa volt, tudtommal fel sem merült, hogy a 4. rész külsőnézetes legyen :) Eredeti sztori: Ezt nem láttuk jönni: miután a 2K nemrég egy emojival erősítette meg, hogy továbbra is készül náluk a BioShock 4, kiszivárgott…..
A napokban egy lengyel fejlesztőcsapat a semmiből robbant be a köztudatba, ugyanis bejelentették első játékukat, a Nobody Wants to Die-t, ami egy kicsit BioShock, egy kicsit Szárnyas fejvadász, egy kicsit Cyberpunk, meg egy kicsit Deus Ex is. Következzenek a részletek, a kedvcsináló videó, és egy…..
Na jó, egy vallomással tartozom: ezek nem is annyira friss infók, csak mellettem mentek el valahogy, pedig már a legutóbbi előzetes megjelenésekor rendelkezésünkre álltak. Ken Levine a PlayStation Blogon árult el ezt-azt a sztoriról, gyorsan pótoljuk is be, mit mondott!..
Igaznak bizonyultak a pletykák, miszerint január 31-én, a State of Play-en új előzetest láthatunk Ken Levine alkotásáról, a Judas-ról. A játék le sem tagadhatná, hogy a BioShock atyja készíti: egy az egyben olyan, mintha egy új cím lenne a sorozatból!..
Frissítés: bejött a tipp, valóban új videót kaptunk! Eredeti hír: A BioShock atyjának új játékáról, a Judas-ról egyelőre nem sokat tudni, egyelőre annyi biztos, hogy készül, és a koncepciója alapján kb. egyfajta BioShock lesz az űrben. Lehet, hogy nemsokára többet is megtudhatunk róla?..
Most, hogy véget ért a hollywoodi sztrájk, a BioShock film forgatókönyvírója után maga a rendező is megszólalt, és azt kell, hogy mondjuk, remek hírekkel szolgál!..
Szeptember végén véget ért a május eleje óta tartó hollywoodi író- és színész-sztrájk, így tovább folytatódhatnak a félbemaradt projektek, köztük a Netflix-féle BioShock is. A film forgatókönyvírója Michael Green nemrég a Collidernek adott interjút, melyben kitért a BioShockra is. Részletek a tovább…..
Nagyon reméljük, hogy csak egy félreértésről van szó.....
Van ugye a két nagy videokártya-gyártó, az nVidia (GeForce kártyák), és az AMD (Radeon kártyák). No de tavaly március óta van egy új szereplő is a piacon, méghozzá az Intel (Arc kártyák) - most utóbbiakról lesz szó...
Megszólalt a BioShock film írója, Michael Green, aki izgatottan várja a munka folytatását. Részletek a tovább mögött!..
Júniusban láthattuk a Clockwork Revolution, amit akkor még "időmanipulációs Infinite"-ként aposztrofáltunk, most pedig bemutatkozott a New Arc Line, mely úgy néz ki, mintha az Infinite megkapta volna a Baldur's Gate játékmechanikáit. Mutatjuk, miről van szó!..
2007. augusztus 21.: a dátum, ami mindannyiunk életét örökre megváltoztatta. Csak viccelek, de egy biztos: ekkor indult hódító útjára a BioShock első része PC-n és Xbox 360-on, majd PS3-on és Mac OS X-en. Jelenleg nemcsak a BioShock élőszereplős filmváltozata készül, hanem a BioShock 4 is, de…..
A napokban mutatták be a Clockwork Revolution című akció-RPG-t az Xbox Games Showcase 2023-on, ami tagadhatatlanul hajaz az Infinite-re. Nem ment el a dolog mellett a Microsoft sem!..
Újdonság a sztoriban: Reagált a BioShock Infinite klón kiadója Eredeti hír: Nemrég a System Shockot ajánlottam, mint BioShock-pótlék, most viszont egy érkező játékról lesz szó, ami egy az egyben BioShock Infinite - egy kis időmanipulációval megfejelve!..
Ken Levine egy podcastben tért ki arra, hogy a siker ellenére miért hagyta ott a BioShock sorozatot az Infinite után - részletek a tovább mögött!..
A napokban jelent meg a System Shock remake, amiről annyit érdemes tudni, hogy a BioShock szellemi elődjének tekinthető. Ha ismered, akkor azért, ha még nem, akkor azért érdemes kipróbálnod!..
Nem kaptunk túl jó híreket a következő BioShockkal kapcsolatban, de egyelőre kezeljünk mindent fenntartásokkal, amíg hivatalos cáfolat/megerősítés nem érkezik. Gatyókat felkötni!..
Egy kreatív csapat, a TeaserPlay megálmodta, milyen lehetne a következő BioShock, ha Unreal Engine 5 alatt futna, és egy szabadon bebarangolható Párizsban játszódna. Videó a tovább mögött!..
10 évvel ezelőtt, március 26-án jelent meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra a BioShock Infinite, mindannyiunk egyik kedvence. Ennek örömére a tovább mögött egy összefoglaló videót tekinthettek meg a rejtett utalásokról!..
A "szovjet BioShockként" is emlegetett Atomic Heart a napokban jelent meg, és azon kívül, hogy FPS, és a kezünkből különleges képességeket tudunk kicsiholni, nem sok köze van a BioShockhoz. Ettől függetlenül elrejtettek benne egy remek "easter egget" kedvenc játéksorozatunkkal kapcsolatban, amit…..
Majd' kerek 2 hónapja láthattunk/hallhattunk először a BioShock atyjának új játékáról, a Judas-ról, most pedig arra is fény derült, mikor jelenhet meg  - feltéve, ha a kiadó számításai helyesek.....
Igazán mulatságos pletyka kezdett terjedni a BioShock filmről, amiről egyelőre kb. csak annyi a tuti infó, hogy a Netflix készíti, a rendező Francis Lawrence (Legenda vagyok), a forgatókönyvíró pedig Michael Green (Logan). Előbbi egyébként nagyon optimista a művel kapcsolatban, reméljük igaza lesz.…..
Nem tudtuk nem észrevenni, hogy az utóbbi hetekben-hónapokban egyre több "80-as évekbeli dark fantasy" videó látott napvilágot a YouTube-on. A recept egyszerű: mesterséges intelligencia segítségével különböző filmekből/sorozatokból/játékokból generáltatnak szereplőket/helyszíneket, a 80-as évek…..
8 év (!) várakozás után végre kiderült, min dolgozott Ken Levine és új csapata, a Ghost Story Games - SPOILER: BioShock az űrben!..
A kiválasztott szakember olyan játékok készítésében vett részt korábban, mint a Far Cry 4, a Far Cry 5, a Ghost of Tsushima és a Watch Dogs: Legion...