Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fannibella

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könyvmoly Klub Csalódtam 2016.10.30 17:46:00
Tízkor keltem föl pedig úgy terveztem, hogy délig alszok, de valaki nagyon hívogatott. Kinga volt. Kicsit csalódott voltam azt hittem Kornél. Ajj a francba szálljon ki a fejemből! Utálom, ha szerelmes vagyok. Mikor újra elkezdett csörögni a telóm egyből felvettem. - Szi... -kezdtem…..
Könyvmoly Klub Megint moziban.. 2016.10.23 17:13:00
Reggel a kapuban várt Kornél. Meglepődtem, hogy mit keres itt. Úgy tettem mintha ez szokásos lenne, most miért kéne megijednem az osztálytársamtól?Út közben beszélgettünk a suliról meg ilyenek, de nem kérdeztem, hogy miért várt reggel. A sulinál már vártak a lányok. Látták,…..
Könyvmoly Klub A levél 2016.10.16 17:46:00
Reggel nagyon hamar keltem így volt időm átnézni az angolt. Mikor elkészültem dobtam egy sms-t Kingának, hogy elé megyek. A levelet még mindig nem olvastam el, de nem is akarom. Hamar odaértem Kingához ezért bementem a házba. (Anyukája azt mondta bármikor mehetek hozzájuk szinte már…..
Könyvmoly Klub Figyeljetek rám! 2016.10.15 14:21:00
Egész este nem aludtam semmit. Csak azon járt az eszem, hogy miért csinálja minden fiú ezt velem. Már majdnem elaludtam, amikor megszólalt a telefonom. ÚRISTEN!!! Ma suli van! Teljesen kiment a fejemből, és matek doga lesz amire nem készültem! Óra előtt át kell néznem! Ez alatt a…..
Könyvmoly Klub Csak a barátok! 2016.10.12 16:16:00
A lányok szombatra meg is hívatták magukat. Engem is hívtak, de én nem hívtam Danit szóval ő nem is jött. Azon a napon korán keltem, pedig a film csak délután kezdődik, szóval addig volt még időm, ezért elfoglaltam magam. Sütöttem palacsintát, de még mindig csak 11 óra volt.…..
Könyvmoly Klub Akkor most mi van? 2016.10.10 15:57:00
Egész este nem tudtam aludni csak gondolkodtam. Még pedig azon, hogy most Bence miért írt rám meg egyáltalán honnan tudja a számom? Nagyon sok kérdés kavargott bennem. Hajnali 3-kor sikerült elaludnom de 6:43-kor kipattant a szemem és nem bírtam tovább szenvedni az ágyban. Ezért lementem és ittam…..
Már ismerhettek egypár személyt az osztályomból/sulimból, de hogy tudjátok ki kicsoda bemutatom az osztálytársaimat és a tanáraimat. Osztálynévsor: Antal Orsolya (Orsi) - könyv moly, minden nap másik könyvet olvas, én kedvelem, de nem beszél senkivel Barta Flóra Hanna (Hannus) - én vagyok az…..
Az elején csak annyit mondtam el, hogy Hanna a nevem és, hogy megismerjetek egy picit mesélek magamról. Barta Flóra Hanna vagyok egy 13 éves kamasz lány. Azt szeretem ha Hannának szólítanak, bár "különleges emberek" számára megengedem a Flórát. Hajam szőke, szemem élénk világos kék, ha mérges…..
Könyvmoly Klub A moziban 2016.09.23 17:49:36
Mivel Pannival magunk alatt voltunk (ő Lili miatt én pedig Bence miatt) Kinga kitalálta, hogy menjünk el moziba. Persze mindketten beleegyeztünk. Szombaton kilenckor keltem fel, hogy egy óra múlva eltudjak indulni Kingához. Mikor oda értem Panni még nem volt ott ezért Kinga anyukája betessékelt a…..
Könyvmoly Klub Új barátnő 2016.09.19 18:38:08
Nem akartam, hogy így legyen, de kiderült, hogy a gyerek egy oltári nagy seggfej. Bocsánat a kifejezésért, de tényleg az. Miután észre vettem a gyereket két hétre rá sikerült vele szóba elegyednem, az volt az első és utolsó beszélgetésünk is. - Szia, megtudod mondani, hogy hol van a 23-as terem? -…..
Az olvasás mellett, elkezdtem írni. Tudom, merész dolog, de aki meg sem próbálja az meg sem tudja, hogy a fantáziája mennyire határtalan.      Első fejezet. A Fiú Nem gondoltam volna, hogy valaha is ennyire szerelmes leszek. Pár hónapja még a suliban (végre beköszöntött újra a vakáció 10 hónap…..
Könyvmoly Klub Egy ropi naplója 2015.11.13 17:25:30
Első olvasmányaim egyike, többek között Az egy ropi naplójának köszönhetem, hogy megszerettem az olvasást.  Igaz, hogy 223 oldalas, de hamar el lehet olvasni, mert nagy betűk vannak benne, és sok a kép. (Nekem két napba telt.) Ez a könyv egy kamasz fiúról: Greg Heffleyről szól,…..
A B-épület után most térjünk vissza egy picit Dórihoz és Nórihoz, a kamasz ikerlányokhoz… A Hűvösvölgyi suli következő (harmadik) részében is - mint ahogy ez már megszokott -, a csajok hétköznapjait írja le az írónő, Maros Edit. Nyár van! és a nyári hétköznapokhoz is…..
Könyvmoly Klub Különcök 2015.10.02 20:40:14
Aki ismeri a szűkebb környezetemet az tudja, hogy több „különc” is van az osztályunkban. Nem nevezném másképpen őket, mert nem szeretnék megbélyegezni senkit olyan jelzővel, ami talán nem is fedi jól a helyzetet. Na, meg mind különcök vagyunk a magunk módján. A…..
Könyvmoly Klub Becsületesség 2015.09.26 12:01:16
  Te döntöd el, hogy melyik úton mész tovább. Ahogy a Blog indítóban már jeleztem, nem csak könyvekről írok. Akkor még nem volt világos, hogy akkor mi másról is írhatnék. Az élet sodorja a lábaink elé a témát. „Tanmese” a becsületről. (igaz történet) Péntek…..
Könyvmoly Klub 2015.09.25 21:33:09
Kovács Fanni Bella vagyok. Nagyjából egy éve fontolgatom, hogy lejegyzem gondolataimat olvasott könyveimről valahol, és megosztom mással is. Minden iránt érdeklődő kamaszként nem csak könyvekről fogok írni. Várom az ötleteiteket, hogy miről olvasnátok szívesen.…..
Ritkán fordul elő a magyar könyves életben, hogy egy Spin-off regény – magyarul azt jelenti, hogy egy másik regény „mellékhajtása” – születik. A Hűvösvölgyi suli-hoz íródott Spin-off, amit ezúttal nem Maros Edit, hanem Szántai Zita tollából fakad. Szinte minden ugyanaz,…..
Ez a könyv a HVS (Hűvösvölgyi suli) 1. folytatása. Folytatódik ugyanúgy a könyv, mint ha mi se történt volna. Újabb szerelmi háromszögek alakulnak ki. Most már a lányok (Dóri és Nóri) 15 évesek, csajos pizsi-partik, és más csajos bulik lesznek egy-egy fejezetben. A…..
A könyv egy 14 éves kamaszlányról és az ikertestvéréről szól - az ő sulis életüket írja le Maros Edit, az írónő. Dóri (a főszereplő) az első héten hiányzik az iskolából, ekkor ismerkedik meg egy vele egykorú lánnyal az interneten, a High School Musical oldalon. Nóri -…..
Könyvmoly Klub Miért jó olvasni? 2015.09.03 11:05:39
Sokan felteszik a kérdést, hogy mi jó az olvasásban? Hiszen ülsz vagy fekszel egy helyben, és nem csinálsz semmit, nem történik semmi! Persze ilyen dolgokat az mond, aki nem olvas.Méghogy nem történik semmi?? :D Olvasás közben utazhatsz a világ másik felére, az őskorba, a…..
Könyvmoly Klub Egri csillagok 2015.08.30 17:23:38
Az Egri csillagok nem az a könyv, ami azonnal rabul ejt egy tini lányt. :) Jó sokat kellett olvasni belőle, mire tudtam, hogy ki fogom olvasni. Mivel kötelező olvasmány.. és persze a kihívás is számított. Tele van olyan szavakkal, amiket soha nem is hallottam. Ha Egerben jársz, akkor…..
Könyvmoly Klub A Pál utcai fiúk 2015.08.30 16:46:30
A regényben két fiúbanda harcol egymás ellen, az egyik a Pál utcai fiúk, a másik pedig a vörösingesek. Ezen túl még sokminden más izgalmas esemény is történik.  Már az első fejezet is elég olvasmányos, ezért le sem tudod tenni, ha túljutottál a 6. oldalon. A két Pásztor…..
  Ez a könyv egy 12 éves lányról szól, aki a naplójába leírja, hogy a suliban mi történik vele, hogy viszonyul a tanárokhoz, és a többi diákhoz. Miközben írja a naplóját, tippeket is ad, hogy hogyan lehet könnyebben kibírni az iskolát. A naplóban néhol lehet találni…..
  Kovács Fanni Bella vagyok.Nagyjából egy éve fontolgatom, hogy lejegyzem gondolataimat olvasott könyveimről valahol, és megosztom mással is. Minden iránt érdeklődő kamaszként nem csak kizárólag könyvekről fogok írni. Várom az ötleteiteket, hogy miről olvasnátok…..