Regisztráció Blogot indítok
Adatok
futas

34 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Koppenhága, 2017. december 17., vasárnap (MTI) - Két világ- és négy Európa-csúcs született a rövidpályás úszó Európa-bajnokságon, aminek szerdától vasárnapig Koppenhága adott otthont.     Pénteken a holland női váltó 4x50 méteres gyorsúszásban a saját, 2014-ben elért rekordját javította meg,…..
Triatlon felkészüléshez úszásoktatás és úszóedzések: Futás.Net Úszásoktatás...
Hol fussunk 2017-ben? Itt a lista: magyarországi futóversenyek!..
Kitörés Emléktúra A Kitörés Emléktúra célja, hogy minden év februárjában megemlékezzen azokról a magyar és német katonákról, akik a II. világháborúban két és fél hónapon keresztül hősiesen védték Budapestet -és ezzel együtt egész Nyugat-Európát- a bolsevik vörös hadsereggel szemben. Miután 1944.…..
Balázs Levente és Staicu Simona nyerte vasárnap az első alkalommal megrendezett Zúzmara Félmaraton és Futófesztivált a Kincsem Park lóversenypályáján és a Hungexpo területén.    A rendező Budapest Sportiroda (BSI) tájékoztatása szerint a fő számban, a félmaratonon - hetekkel korábban feltöltve a…..
Mi hol található Budapesten ? Utazol valahová? Itt a térkép: Budapest térkép címekkel...
Hol és mikor lehet futni Debrecenben? Debrecenbe kéne futni: a debreceni futóversenyek...
Fussunk versenyt a fővárosban: Budapest Futónaptára. Országúti futóversenyek: Futónaptár...
Zahorán Ádám nyerte a 100 kilométeres futás hétvégén rendezett bajor bajnokságát.    A sportoló MTI-nek küldött vasárnapi beszámolója szerint a Lipcsében kijelölt,…..
Fuss, versenyezz és győzd le a távot: futónaptár minden futónak. ..
Futónaptárral kapcsolatos oldalak: http://futonaptar.postr.hu/ https://futonaptar.wordpress.com/ http://www.futas.net/futonaptar/ http://www.futas.net/naptar/month.php   Na és: http://futonaptar.blog.hu/..
Tudás Útja Félmaraton Budapest Félmaraton: 21,1 km és Akadémiai 6-os futás: 6 km-es futóverseny 2014. november 9-én. Kiírás..
Kezdő kocogóktól a lelkes amatőr futókon át a maratoni futókig mindenki megtalálhatja a neki megfelelő versenyt a versenynaptárban: futónaptár. Futóversenyek időrendben és részletes kiírással...
Kerékpáros térképek Kerékpárutak térképei: Balatoni kerékpárút Velencei-tó kerékpárutak Fertő-tó kerékpárút Kerékpárutak Debrecenben Budapest kerékpárút - google térkép Kerékpáros Linek Budapest kerékpárút - google Velencei-tó…..
Rendszeresen futsz? Futóversenyt keresel a hétvégére, vagy szeretnéd időben kiválasztani, hogy hol futsz és kedvezményesen nevezni? Akkor itt a lista: futóversenyek...
A Hősök tere Budapest legtágasabb és legnagyobb hatású tere a XIV. kerületben, szűkebb értelemben tekintve a Millenniumi emlékművet jelöli. A Hősök tere az előtte fekvő Andrássy úttal együtt a Világörökség része...
15 éremmel 8-ik helyen az összesített éremtáblázaton Magyarország. Eddigi eredmény 8 arany 4 ezüst és 3 db bronzérem...
Futóverseny a szentendrei Skanzenben Futóverseny a szentendrei Skanzenben A rajt: július 5-én, 20 óra 44 perc A verseny vége másnap 4 óra 51 perc Indulhatsz egyéniben vagy 3 fős csapatban Egy 2500 méteres körpályát alakítottunk ki, így a csapattagok, szurkolók folyamatos buzdítása mellett…..
Futóblog Te hol futsz jövőre? 2012.10.25 13:49:08
Amikor elkezdtem futni, és főként, amikor már egy két versenyen részt vettem, valahogy elképzeltem a nagy eszemmel, hogy milyen kafa lesz, amikor majd bejárom Európát versenyről-versenyre. A félmaratonok és a maratonok remek kulisszát adnak majd az önfeledt utazgatásnak. Persze ez…..
futas 2012.10.27 21:31:00
Tévedni emberi dolog. Hát Kedveseim, én rendesen beszoptam ezt a BKV-s sztorit... Tegnap azon dühöngtem, hogy a BKK fővezére milyen önellentmodásosan – mondhatni hülyén (sic!) – inokolta, vagy inkább lengette be a főváros tömegközlekedését használni kívánó népeknek,…..
Az alábbiakban olvashatjuk az MTI közleményét:  A müncheni székhelyű kiadó július végén jelentette meg újabb kerékpáros könyvét, a 168 oldalas kötet Európa húsz legszebb kerékpáros útját mutatja be, a túrákat hat-nyolc oldalban leírva. A szerző kerékpárjával nyolc…..
2012-ben újabb kerékpárút szakaszt adtak át a Velencei-tó körül. Ezúttal a Pákozd előtti szakasz (a tótól északra) épült meg. A dolog szépséghibája, hogy a déli kerékpárutat Gárdonynál tovább emészti a gaz és egyre kritikusabb szinte már használhatatlan a régi…..
Nem egész kilométer a futótáv? Órák percek másodpercek számolgatása? Mindezt másodpercek alatt: számold ki, hogy hány percesben futsz: futósebesség kalkulátor...
A fenti kijelentést kutatásokkal igazolták. Olyan amatőr sportolókat vizsgáltak, akik korábban nem sportoltak rendszeresen. Megdöbbentő eredményre jutottak: húzzatok futócipőt és fussatok! ..
Megvan a rekord! Nappali világosságnál sikerült a vasúti hídi privát hátrafutó versenyemen eljutni a tizedik villanyoszlopig. Nappal azért biztonságosabb az egész, mert így tényleg olyan messze látni, hogy egészen biztosan nem jön senki szembe. Világosban pedig a térérzékelés…..