Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunfolker

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nógrádi Györgyöt fél nap alatt kivégezte a magyar média Orbán Viktor-ellenes szárnya. A biztonságpolitikai szakértő, egyetemi tanár néhány óra alatt szélhámos kóklerré vált, aki holdkóros összeesküvés-elméleteket terjeszt obskúrus tévécsatornákon. Nógrádi Györggyel…..
Hunfolker 2015.10.23 00:24:15
@ursus artos: Zacher Gábor a becsületes neve...
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
Sajátos, de sajnos nem szokatlan helyzet az, amikor valaki vegyésztechnikusként az albérletet sem tudja kifizetni Magyarországon, ezért inkább a külföldi (ahogyan mai szerzőnk, Hunfolker fogalmaz: alternatív) munkavállalást választja, esetében Németországban. És hogy mi is az az…..
Hunfolker 2015.08.29 08:41:28
@tsabus [UK]: Az hát, akkor meg kire tudtál szavazni? Hogyne... ennyi volt a választék. Nem, nem a reptiliánok, az egy külön kaszt, bocsi ne mosd össze a dolgokat :D
Hunfolker 2015.08.29 08:41:43
@Mirjam2: Az a baj, hogy mindenki magából indul ki és ugyanezt várja el másoktól is. Semmi baj ezzel, ha nem lennének olyan körülmények mögöttem, amit magánéleti okokból már nem osztottam meg, nekem se működne ez így. Mégis működik és köszönöm nem kérek Angliából, nagyon jól érzem magam Németországban így is jelenleg. A jövő is biztosított, egyáltalán nem kilátástalan, mint azt sokan automatikusan félreértették. Ez csupán egy jelenség és sokkal többen csinálják így, mint közzé teszik. Részben megbántam, mert cserébe kaptam a letelepedettektől jópár rúgást, mélyütést és fikázást. Gondolhattam volna, hogy ez lesz, de most már mindegy, ennyit ér, ha valaki őszinte és nem azt írja, amit épp látni szeretnének. Hol szerepel az írásomban, hogy aggódni kéne bárkinek is az életem miatt?