Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dpdp

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Katy Perry, a cupcake-melltartóiról elhíresült popsztár, egy igen csak kreatív módon kezdte el reklámozni Bon Appétit c. kislemezét. Megosztotta velünk a „Világ legjobb cseresznyés pitéjének” receptjét, gyönyörű fotókkal és egy - ma igencsak népszerű - felgyorsított videóval. Az aranyló…..
Jelentem, elkészült. Három és fél év után roncsaiból újjáépült Botond barátom (a Totalcar-közösség Bopatja) DeLorean DMC-12-es kupéja. Három és fél év – ez tényleg időutazás volt, Marty McFly a Dokival a mozifilmben letudta volna fél perc alatt, de a valódi világban…..
Spoiler A legjobb vámpírfilmek 2012.11.01 10:00:00
Történelem: A történelmi feljegyzések alapján (II. Pius pápa, Antonio Bonfini) III. Vlad gróf minden logikától elzárkózott megalomániás őrült volt, aki kegyetlen kínzásokkal tartotta rettegésben a közelében élő népeket, mellékneve, a Drakul jelentése sárkány (lévén…..
Ezek a Hiace-ek most már tipikusan tizenkét-tizenhét évesek, mondhatni, kivénhedt csatalovak. Nem kímélte őket a sors, még kevésbé a hírük, miszerint elpusztíthatatlanok: a tulajdonosok sok százezer, sőt, mára talán millió kilométeren át próbálták a földkéreggel egyenlővé…..
Marekblog Harcosok klubja 2009.02.08 11:24:00
Kezdem azt hinni, hogy Magyarországon nem lehet kulturáltan szórakozni. Nem, mert elég pár kötekedő tróger, részeg punk, brutális biztonsági őr (Simon Tibi! Simon Tibi!), neadjiste’ egy-két balhét kereső cigány, aztán máris előkerülnek a bökők, viperák és egyebek, és…..
dpdp 2009.02.08 15:34:53
@Káposztakukac: Valóban így van, nem láttam még börtönt belülről.
Remélem így van ahogy írod legalábbis a komoly bűncselekményekre vonatkozóan.
Én alapvetően a kevésbé súlyos büntetésekre gondoltam - amelyek persze csak a csodálatos magyar jog szerint kevésbé súlyosak.
Betörés, lopás, könnyű testi sértés - ilyen finomságok, amivel azért jó nagy károkat lehet okozni az embernek, és az emberben. És biztosan újra megteszi, a börtön nem jelent semmit.
A fegyház remélem tényleg jelent.
Belsőség Ugrok, már ugrok! 2008.11.23 02:55:00
Helikopteres cikkem szerkesztése közben Winkler és az összes szerkesztőségben tartózkodó kolléga jól szórakozott. Én is jól mulattam a megjegyzésein, bár egyik szemem sírt, a másik nevetett, mert Robi kegyetlen volt a helikopteremmel. Jó néhány bekezdést száműzött a cikkből.…..