Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fejfajasblog

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek van kedve zenét hallgatni, ha fáj a feje? Valószínűleg nincs. És zenét írni? Talán még kevésbé. Érdekes módon a híres zeneszerzők közül mégis sokan szenvedtek élethosszan fennálló fejfájástól – különféle okok miatt. Wolfgang Amadeus Mozart Mozart egyes…..
A környezeti tényezők közül talán az időjárás az, amelyik a legtöbb fejfájós személy tüneteit befolyásolja. Lehet, hogy fejfájósként még nem is tudjuk magunkról, hogy bizonyos időjárási jelenségekre vagyunk érzékenyek – a dolog felderítése céljából érdemes figyelni…..
Fejfájást számtalan dolog okozhat – a gyakori fejfájásbetegségek (tenziós fejfájás, migrén) mellett számos egyéb betegség (vashiány, magas vérnyomás) vagy épp életvezetési probléma (másnaposság) jelentkezhet fejfájás tüneteivel. Egy veszélytelen, ugyanakkor meglehetősen…..
A fejfájás talán az egyik leggyakoribb panasz: szinte mindenkivel előfordult már élete során, hogy fájt a feje. A fejfájás, főként a visszatérő fejfájás hátterében igen különböző okok állhatnak, és a probléma kezelése is attól függ, milyen típusú fejfájásban…..
Sokféle helyzetben okozhat kellemetlenséget a fejfájás, és különösen bosszantó lehet, ha sportolás közben jelentkezik. A sport által kiváltott fejfájás viszonylag gyakori, és okai tekintve többféle lehet – elképzelhető, hogy semmiféle veszélyt nem jelent, csupán múló…..
Napjainkban sokat hallani a gluténérzékenységről: az elsősorban a búzaliszből készült ételekben található fehérje némelyeknél allergiás tüneteket okoz, de allergia nélkül is előfordulhat, hogy nehezen viseljük a túlzott gluténfogyasztást. A glutén és a fejfájás közötti…..
Állítsa be a csúszkák segítségével, és nézze meg a saját szemével! ..