Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thulsa Doom (törölt)

0 bejegyzést írt és 1207 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma hajnali fél 2-kor gépfegyverrel szitáva lőttek egy rendőrt és egy igazoltatásra megállított autót Alsóörsön, amelynek az egyik utasa is meghalt. Osztottam-szoroztam, és a számításaim szerint két párt van, amelynek ilyenkor a legmélyebb kussban kellene lennie, mivel a 8 évnyi…..
Thulsa Doom (törölt) 2010.08.04 21:06:33
A szavazófülkés forradalom maga volt a csoda, nem is hinné az ember, hogy egy szavazattal mennyi mindenre adhat felhatalmazást a választott képviselőjének. Már csak egy picike rés maradt a forradalom pajzsán: a népszavazás. A szegény Stumpf alkotmánybíró elvtárs úr, mint egy…..
Az egyedüli tekintélyek?   "Tessék odajönni és tessék leszedni a listát, ha ilyen elképzelése van -üzeni Lázár János az adatvédelmi ombudsmannak, majd hozzáteszi gúnyosan: tudomásom szerint erre a törvény nem ad neki lehetőséget. (forrás: MR1 Krónika 15 órakor)…..
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.27 22:56:27
@gibier: @Freŝa : Idióta faszok! Lázár azokat rakta ki, akik NEM VETTÉK FEL a segélyt! Gondolom közben munkájuk akadt, vagy meghaltak, kórházba kerültek...
A legtöbbje nem ment el az ingyenebédért. Ez volt a fő bűne!
Még egyszer seggfejek: tehát nem azokat rakta ki, akik felvették a segélyt, hanem akik nem.

Lázár viszont felvette a maximális költségtérítést minden hónapban. Egyszer sem felejtette el felvenni. Ő jó állampolgár mi?
Idióta fideszesek.
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.27 23:14:23
@Gatinho:
" Faragó Hermina 1946.10.12 Nem ment el az ingyenebédért.
Lefor Lászlóné 1942.10.11 Nem ment el az ingyenebédért."...

Csak egy részlet a listáról, te szardarab! Két öregasszony, akik "nem mentek el az ingyenebédért"...
Ezek a fő bűnösök, mi? Miközben Lázár milliókat vesz fel havonta, mint költségtérítést! Legszívesebben lehánynálak.
  A nagy fába alaposan belevágta a szerszámot Pálffy István, amikor a Narancsnak adott interjújában az online média megrendszabályozását vetette fel. Mindenki emlékszik még, baszkurálták őt is eleget az elhíresült jegyzete miatt, azt feszegetve, hogy elmondhatja-e…..
  Itt-ott, órán, kocsmában, blogon felvetődik a kérdés, mit is kezdhetnek a konzervatívok az egyre népszerűbb zöld nézetekkel, milyen álláspontot foglalhatnak - foglaljanak el a környezeti ügyekben, illetve a globális felmelegedés kérdéskörében, amely egyre központibb…..
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.23 11:10:49
  „A nyugati filmek firmák/cégek, az amerikai befolyás és a zsidó pénz ellen” lép fel a kétharmados Fidesz, mert új ellenség kell neki a baloldal legyőzése után - nyilatkozta a Süddeutsche Zeitungnak adott nagyinterjúban Kovalik Balázs, a budapesti Operaház…..
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.22 13:21:26
@Kukettó: Látod balfaszkám, akkor csak jó ez az ország! Csak itt tudsz pénzt keresni, mert olyan hülye vagy, hogy máshol éhendöglenél.
Valószínű egy állami csöcsön lógó szarházi lehetsz, aki azért utálja Magyarországot, mert kevesli az ellopható pénzt.
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.22 22:13:37
@jvizkeleti: "Hörrr, hörrr, hörrr. :-)"

Inkább rrráárrrrrrr!

www.youtube.com/watch?v=bwkRD5cZ3_s&feature=related

höhö.
  Szándékosan nem olvastam egyetlen hozzászólást sem a témában, és nem is vállalkoznék mély elemzésre, hisz maga a történet messze nem ér meg ennyit. Inkább arról mesélek, hogy egy az internettől elzárt, balatonközeli településen mennyire érzik magukénak az emberek az…..
  Gratulálunk a konokul kitartó pécsieknek a radarügyben elért győzelmükért, a hon védelme azonban továbbra sem tűnik elsőrangú feladatnak Magyarország számára.   Az évek óta politikushalálokkal, belassult EKF-projekttel, katasztrofális pénzügyi helyzettel megvert…..
  Hankiss Elemér legutóbbi írásában van néhány momentum, amiket jellemzőnek találunk. Jellemzően bénának. Idézünk:     „Nagy szükség volna egy – az anyagi és nem anyagi javak széles körére kiterjedő – társadalmi szerződés megkötésére a mai…..
A Red Bull Air Race szervezői a hosszadalmas engedélyeztetési eljárás miatt úgy döntöttek, nem rendezik meg a budapesti futamot. A versenyt a németországi Lausitz-be tették át, és augusztus 7-8-án rendezik meg. 2004 óta közel 600 ezer néző figyelte meg a Duna felett fordulózó…..
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.14 20:03:10
@Aullah: " ...mi van ha lezuhan?..." Mer? Mi van ha lezuhan? Ilyen alapon ki se menjünk az utcára, mert mi van ha... Legjobb lenne, ha visszamásznánk a fára, ott aztán senki nem zavart minket anno. Jaj, jaj, az sem jó, mert onnan meg le lehet esni, akkor meg elkap a kardfogú tigris. A francba. Bárcsak megint egysejtű lehetnék az őslevesben. Akkor igazán nem történt semmi extra. Ejj, régi szép idők!
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.14 21:37:42
@Conv: Ja. Meg ott van a Tour de France. Ott is pampoghatnának, hogy le vannak zárva az utak néhány biciklis miatt. " Me' mé' pont itt kel tekerniük..."
Az sem arról szól, hogy néhány biciklis teker mint a hülye, oszt' egyszer csak begurulnak a célba. Ez 100 százalék országpropaganda! Engem kurvára nem érdekel a verseny, azt sem tudom, kik vannak benne, mégis nézni szoktam. A tájak meg a történelmi városok miatt.
Ezt nem érti ez a sok fakés.
Az meg hogy " mé' nem fizetnek, hogy itt lehetnek..." Ó bakker...
Borzalmas ez a sok élhetetlen savanyúuborka.
  A Méltányosság Politikaelemző Központ hozzászólása a Mandiner NER-vitájához:   A Mandiner blog által meghirdetett konzultáció kapcsán a Méltányosság Politikaelemző Központ is szeretné megragadni az alkalmat és röviden összefoglalni a Nemzeti Együttműködés…..
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.14 18:05:49
@stratez: Erről a Borkai-féle "alkotmányozásról" kevés szó esett, pedig talán a legjobban mutatja azt a pitiánerséget, amit ezek képviselnek.
Ha ennek fényében nézzük a NER-t, NENYI-t vagy a többi lózungot, a hülyének is egyérelmű (kivéve egyenlőre a narancsfanokat) a színvonal.

Ebbe még belevenném a Nemzetbiztonsági Hivatal ( NBH) árkeresztelését Alkotmányvédelmi Hivatallá ( AVH).
Talán ez ügyben @El Topo (Sgt. Elias): van igaza, miszerint Orbán teszteli a táskahordózóit és a rajongóit. A teszt jól sikerült és a várt eredménnyel zárult. Mindenki kussolt. Senki nem mondta: "AVH? Ezt azért ne, Viktor."
Arról nem is beszélve, hogy a "Nemzetet" cserélték le "Alkotmányra" miközben nyílt titok, hogy azt újra akarják írni. Nagyon komoly...

Összességében én nem egyszerű tesztelést látok, inkább a tehetségtelenség és ostobaság találkozását a mozgáskényszerrel. Elég gyenge párosítás, az biztos.
Mandiner blog Mi a NER értelme? 2010.07.13 20:01:00
  Olvasónk, Zoli29 írása a Mandiner NER-vitájához:   Az áprilisi választások előtt a Fidesz szavazói közül sokan élhettek abban a hitben (hogy pontosan hányan, azt nem tudom), hogy Orbán Viktor színrelépésével nagyon rövid időn belül érezhető javulás fog beállni a…..
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.13 21:50:31
@Alfőmérnök: Az lehet, akkor viszont kiváló! Olyan szinten elterelte a "háttérben folyó komoly kormányzati munkáról" a figyelmet, hogy én sem látok ilyet. ))
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.13 21:55:33
@bbjnick: Szóval megvezették a Kedves Vezetőt a háttérben lapító aknamunkások? Nem lehet, hogy inkább a Vezér szimplán hülye?

Ez olyan, mint mikor a Szovjetúnióban anno úgy siránkoztak a megmaradottak, miután deportálták a fél falut, hogy: Bárcsak Sztálin elvtárs értesülne erről... Ő biztos közbelépne, nem hagyná...
Hát persze. Mert Sztálin elvtárs jó elvtárs.
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.14 00:35:00
@Elpet: Igazad van Orbánnak nem kell megmagyarázni semmit. Ő szakrális vezető. Belőle az Isten szól, ő csak közvetíti az Ég parancsait szeretett népe felé.
Tudja ezt nemcsak a hű, őt mindenhova követő rajongótábora, hanem a többi 99 százalék is. Ezért soha többé nem merül fel kétely senkiben a Szent Médium szavainak igazsága felől.
Hallelúja!
Olvasónk, Zoonpolitikon posztja a Mandiner NER-vitájához:   A nemzeti együttműködés rendszerét alátámasztó nyilatkozat kinyomtatása és a közintézményekbe való kötelező kiaggatása az elmúlt napok egyik legnagyobb politikai viharát korbácsolta fel. Az ellenzék…..
  Olvasónk, Aristo írása a Mandiner NER-vitájához:   „A fölény legtöbbször a társadalmi progresszió oldalán áll, ilyen értelemben a gúny a társadalmi fejlődést igenli és képviseli.” (Magyar Néprajzi Lexikon)     A gúny valami emberi dolog, amit…..
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.12 18:09:47
Érdekes cikk. Csak azt nem tudom, mi köze ennek a NER-hez?
Ha jól értem arra gondolt, hogy nem tudunk átváltani a gúnyról és már nem tudunk pozitívan hozzáállni semmihez. Így a nagyszerű NER-en is csak röhögünk. Merthát ilyenné váltunk, nem látjuk meg a fénylő gyémántot a sok kavics után...

Ez óriási tévedés, mint ahogyan azt előttem
@tanarseged ur: is kifejtette. A gúny valóban próbakő, amin a NER közkívánatra megbukott. Egyszerűen azért, mert érezni rajta az izzadságszagot, hogy valaki saját magának akar szobrot állítani a csata előtt. Egy végtelenül ostoba iromány, amitől az itt írogatók többsége fél óra alatt nagyságrenddel jobbat írt volna.
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.12 23:34:58
@flugi_: Hát igen, valamiért a polgárinak mondott gyülekezet értéknek tekinti a sótlanságot. Ez pedig természetszerűen oda vonzza a humortalan pojácákat.
Az Országot már a kommunizmus alatt is a gúny és a humor mentette meg attól, hogy belehülyüljön a valóságba.

De nem gondolnám, hogy ez csak fideszes dolog lenne. Elég megnézni egy saskabarét a másik oldalon.
Ezek egyszerűen kontraszelektált korcsok. Őket termelte ki a rendszer. Már évtizedek óta nincs szükség olyan emberekre, akinek önálló gondolatai lennének. Az ilyen ember a rendszer legveszélyesebb ellensége. Ezek már rég elmenekültek a politika közeléből, mert nem bírták elviselni a légkört.
Gombnyomogató agyatlan, humortalan faszok kellenek. Akik gondolkodás nélkül végrehajtanak mindent és ha kell vezényszóra próbálnak humorizálni, magyarázkodni.

Ez az ő rendszerük.
A mai Meleg Méltóság Menete különösen melegre sikerült (képek és videók később). Szokásához híven Gyurcsány Ferenc is megjelent felesége, valamint Szabó Zoltán és Vadai Ágnes társaságában. Most, hogy dübörög a Nemzeti Együttműködés Rendszere, nem kaptak privát…..
  Eleget téve a felhívásnak, az alábbiakban megkísérlem tömören és lényegretörően összefoglalni, hogy közép- és hosszú távon várhatóan milyen hatással lesznek Magyarország jövőjére a Nemzeti Együttműködés Rendszerével kapcsolatos eddigi és…..
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.10 11:50:46
@Grift: Kifejtenéd bővebben, mi köze a sátánnak a buzikhoz? Érdekelne))

Ezek szerint az Orbánrendszer a buzik és a sátán szövetségese, hiszen őket védi. Viszont ha te támogatod Orbánt, te is a sátán szövetségese leszel, sőt lehet hogy még buzi is!)
Úgyhogy vigyázz a mert elkárhozol, oszt' pokolra kerülsz!
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.10 17:43:29
@Grift: Te skizofrén vagy baszod???
Neked a Nemzeti Egység Kormányának híveként kötelességed támogatni a felvonuló buzikat! A NER szellemében, Tudod: Legyen Béke, Szabadság......

Látod, Pintér barátod is ennek megfelelően védi őket. Ilyen védelmet még soha nem kaptak azelőtt! Mindenki, aki nem felvonuló, dobótávolságon kívül lett zavarva.
Még azt sem kérdezik a felvonulóktól, vajon a rózsaszín bőrtanaga, vagy a szivárványos zászló nem " bizonytalan eredetű"-e.

Ők igazi, jó polgárok, te pedig szélsőséges elhajló vagy, aki nem fér bele az összefogásba.
Gyakorolj, hát önkritikát narancselvtárs és kérj bocsánatot buzi embertársaidtól, akiket a Kedves Vezető intelmei ellenére megsértettél!
Hódmezővásárhelyen Lázár János megelégelte, hogy a város évente 500 millió forintot a rászorulók támogatására, de vannak olyan emberek (nem is kevesen), akik még arra sem hajlandóak, hogy elmenjenek az ingyenebédért, vagy hogy átvegyék az ebédjegyet (140 fő, 12 200 huf /…..
  A Nemzeti Együttműködés Rendszeréről szóló Nyilatkozat, melyet kormányrendelet alapján, megfelelő formátumban ki kell függeszteni az állami intézményekben, blogunkon  nagy vihart kavart. Nem kívánom a már elhangzott pro és kontra érveket elismételni, inkább…..
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.08 19:24:59
@Elpet: Sajnos, kedves hölgyeimésuram, te nem értelmiségi vagy, hanem egy törzsszurkoló. Te nem gondolkodsz, hanem szurkolsz.
Persze ez is egy műfaj, van létjogosultsága. De az "értelmiség" kifejezés alapja mégis csak az "értelem", amivel ti nem rendelkeztek, így értelmiségiek sem lehettek. Valamiért az agyatok képtelen arra, hogy néhány lépést hátráljatok és kívülről is lássátok a Világot. Valahogy úgy hozta a sors, hogy a típusod mindig csak valakinek a seggébe szorult fejjel érzi jól magát.
Igazából ezt nem is neked írom, mert onnan bentről úgysem vagy képes felfogni. Csak tényként állapítottam meg.

Na, további jó szurkolást.
Pedig olyan szépen indult minden ... A kampány megúszva bakik és öngólok nélkül, választási győzelem a bullshitgenerátor segítségével (változás, siker, remény) konkrét ígéretek nélkül, kétharmados győzelem, három egymásra köpködő ellenzéki frakciócska, gyors…..
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.06 18:42:24
@Zöld Ember (aka Quain): Csak hogy én is beszálljak a válaszba.)

A cikkeknek tökéletesen igaza van. Elméletben. Csakhogy mi egy demokrácia nevű rendszerben élünk, ahol a debil többséget csak a "ne az emberek fizessék meg" vagy több pénzt az embereknek, több pénzt az önkormányzatoknak" szöveggel lehet megnyerni. Tehát mi, akik a cikk szerint gondolkozunk súlyos kisebbségben vagyunk. A demokráciában ezért a mi véleményünk szart sem ér.
Ebben a rendszerben Te meg én fogjuk kifizetni azoknak a faszkalapoknak a törlesztését, akik nem tudnak számolni, nem gondolkoznak előre, csak a markukat tartják. Ők a többség. A pártoknak ezért ők a fontosak, nem mi. Ez az ő rendszerük.
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.06 22:40:19
@flippant: Ja. Egyébként még sajnálni is tudnám a devizahiteleseket, bármennyire is hülyék. De így hogy azon nyavajognak, fizessen az helyettük az államon keresztül az, aki eddig spórolt, nem a rongyot rázta hitelből,... na szóval ezek után bekaphatják a hitelmentes faszomat.
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.07 00:30:31
@Rwindx: Annyiban javítanám Flippant kollégát, hogy nem, a hülyék nem látták előre, hogy ebből baj lesz. De aki logikusan gondolkodik annak nyilvánvaló volt. Pontosan ezért nem mentem bele én sem ilyen hitelbe.
A magyar forint egy kalap szar, csak idő kérdése, hogy mikor támadják meg. Nincs mögötte termelő gazdaság csak egy rakás államadósság, lakossági adósság, rokkantak, segííjesek, nyugdíjasok, meg néhány nagy bevásárlóközpont.
Egy komoly támadás csak azért nem jött eddig, mert azzal jelenleg a "befektetők" saját tökükbe is beleszúrnák a kést. De ami késik az nem múlik.
  Az Országgyűlés hétfői ülésnapján az elmúlt 4-8 évben példátlan dolog történt: az MSZP valami tényleg vicces dologgal állt elő. A T/589-es, A Nemzeti Együttműködés Rendszerét Megtestesítő Személy iránt érzett szeretet, hűség és hála…..
Mandiner blog NENYI 2010.07.04 14:01:00
  Nagyon nem szeretnénk kimaradni a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből, ezért néhány ötlettel mi is hozzájárulnánk a Nagyon Fontos Nyilatkozat terjesztéséhez: ..
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.05 19:42:58
@Elpet: Máris tettek lépéseket. Például lekapcsoltak kilenc darab zöldpólóst, aki nem tudta számlával igazolni a rajta lévő póló eredetét. Máris hatalmas csapást mértek a feketegazdaságra!
Nem is értem miért nem néztek utána az alsógatyájuk eredetének is? Talán be is jött volna az államháztartás hiánya.

Kemény kéz, határozott fellépés + NENYI. És a Haza fényre derül...
Drazséval nem távozott a pofátlanság a minisztériumból, csak most fideszes a faszi, és Kontrát Károlynak hívják. A képeket elnézve nem is lehet eldönteni, hogy ezek a képek tegnap készültek, vagy még tavaly. Ugyanazok az arcok, ugyanazok a rendőrök. Egyes honfitársaink…..
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.05 16:54:39
Thulsa Doom (törölt) 2010.07.05 18:29:14
@Conv: Erről hol hallottál? Ez nekem is új!