Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marta Design

10 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogyan ígértem megmutatom, hogyan lehet a transzfertechnikát textilen is alkalmazni. Imádom, mert gyorsan és olcsón tudok egyedi dolgokat készíteni. Ilyen lett a konyharuhám, transzferálás után :) Ugye mekkora a változás.  A hozzávalók nagy része otthon is…..
Marta Design 2017.12.08 08:13:07
@molnibalage: Szia, Videót én még nem készítettem, de ha a felső képre kattintasz ott galéria nyílik fázisképekkel és úgy könnyebb :) Nem ördöngösség hidd el, nagyon egyszerű. Ha valahol elakadtál írj nyugodtan, szívesen válaszolok :)
Nyomtatni érdemes fénymásoló szalonokba, a lényeg hogy lézernyomtatás legyen. Egyszerre szerintem kicsiben kezd és tesztelj több átvivő anyagot, ha elsőre nem akar sikerülni az lehet a nyomtató hibája is akkor máshol érdemes nyomtatni, mert nem minden festék oldódik.
Jó szórakozást és szép alkotásokat kívánok!
Marta Design 2017.12.08 12:29:36
@molnibalage: Sosem késő elkezdeni :) Gyors és nagyon látványos. Mutasd majd meg hogyan sikerült :)

Szép napot!
Régóta nézegetem hogyan születnek újjá régi bútorok. Sok helyen láttam, hogy krétafestéket használnak a festéshez, mert az állítólag mindenen megtapad és se csiszolni, se alapozni nem kell. Gondoltam ez a nekem való festék :) csiszolni nem szeretnék, mert az allergiámnak nem…..
Marta Design 2016.11.27 21:14:15
@Tamas76: Szia Tamas,
Egeszen biztosan nem ugyanaz a ketto ez mar az araban is ervenyesul. A szensavas meszet a boraszatban is hasznaljak. Allagra is teljesen masok. A szensavas mesztol barsonyosabb lesz a kretfestek, viszont a becsi fehertol kicsit rusztikusabb feluletu lesz a vegeredmeny.
Ha szeretnél Google Analytics-et használni a blogodon, ezt nagyon könnyen megteheted, de - a későbbi problémák elkerülése érdekében - itt jegyeznénk meg, hogy a Google által mért statisztika eltérő lehet az általunk mértekkel (bármelyik irányba).  Mindenekelőtt regisztrálnod…..
A karácsonyra készülve újra elővettem egy jól bevált gyurmareceptet ami olcsó és szuper dolgokat lehet belőle csinálni. Karácsonyi vásárokra is szép portéka :) FONTOS! Mivel csak élelmiszer alapanyagot használunk a gyurmához, nem mérgező, gyerekekkel is jó móka vele az…..
Szabadidőmben, amiben azért sajna nem bővelkedem, szeretek egyedi ékszereket készíteni. Szeretek mindent ami egyedi és megismételhetetlen.  Főleg rugalmas gyurmát használok. Imádom! A fotózás nem az erősségem, de azért mutatok néhány darabot :) Vannak amihez csak gyurmát…..
Elegáns, szép és nem utolsó sorban finom. A csokoládé és mogyoró kedvelőinek pedig maga a mennyország. Ugyan nem két perc, míg összedobja az ember, de nem is kell hozzá atomfizikusnak lenni – a végeredmény pedig megéri a ráfordított időt. Én most névnapra készítettem,…..
Marta Design 2015.10.26 19:09:46
Mint már írtam a transzfer technikának igen széles a felhasználási lehetősége, így erre mutatok Neked egy új példát :) Ezt is gyorsan és kis költségvetésből elkészítheted és ha egyszer belelendülsz, nem tudod majd abbahagyni :) Így megoldódik a karácsonyi ajándékok…..
Jó lenne egy kis kikapcsolódás vagy elmenni wellnessezni?  Jön a hosszú hétvége és az hideg is megérkezett, de nem mindenki teheti meg, hogy elutazzon és egy jó kis spa hotelben kényeztesse magát :( Van egy nagyon jó hírem, Te is tudsz otthon magadnak egy kis pezsgőfürdőt…..
Nagyon szeretem az őszt, de ezt a szürke esős időt kevésbé :( Olyan szép ez az évszak, csodásan színes levelek, vadgesztenye és a madáretetőnél is megjelennek a vacsoravendégek. Ilyenkor jó sétálni és élvezni ezt a mesés hangulatot, de ebben az esőben nincs kedvem kimenni…..
Most kérdezheted "Mi a fene az a transfer technika? Mire jó?" A válasz röviden: Nyomtatott képek (akár fotók is) átvitele papírról egy másik felületre pl: fára, vászonra (még bútorra is), fémre, műanyagra, üvegre, kerámiára stb., de egyszerű és különleges falikép is…..
Itt a folytatás ahogyan megígértem :)  Az első részben a külcsit mutattam meg nektek, de természetesen nekem a belbecs is nagyon fontos, ezért a teljes átalakuláshoz azt is megújítottam. Ez egy elég régi asztal volt 8 db nagyon ronda, sárga, műanyag fiókkal. Ilyenekkel (ez már…..
A neten jártamban-keltemben sokszor találkozom régi bútorok házi felújításával. Annyi szépséges darabot láttam, hogy ezt nekem is ki kellett próbálnom.  Az információ és inspirációk gyűjtése után úgy döntöttem én is letesztelem a krétafestéket, de az eredeti nekem elég…..