Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pappsarairisz

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történelem BA-t végeztem, filozófia minorral, majd Reneszánsz tanulmányok MA szakon abszolváltam. Jelenleg munka mellett a szakdolgozatomat írom (ami a konferencia idején remélhetőleg már leadott állapotban lesz és), aminek a címe Erkölcsbotanika és leánynevelési programok a 16-17. századi…..
Jelenleg PhD hallgató vagyok a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Bölcseszettudományi Karán. Kutatási területem: gyermekeknek szóló irodalom a kora újkorban.   Tankönyvkiadás a kora újkori Magyarországon a tanintézmények történetének és a társadalmi-politikai…..
A DE BTK Irodalomtudományi Doktori Iskola másodéves PhD-hallgatója vagyok, témám a 18. századi női műveltség, művelődés és reprezentáció, elsősorban a szövegek és textíliák kontextusában. Református terítő unitárius közegben? Bethlen Kata 1735­-ös textíliájának felekezeti szerepe…..
A szervezők közül legutolsóként Papp Sára Írisz mutatkozik be:     Jelenleg a Debreceni Egyetem magyar nyelv-és irodalom mesterszak, valamint angol-magyar bölcsészettudományi szakfordító képzés másodéves hallgatója vagyok. A szűkebb szakmai érdeklődésem 18. századi…..