Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cristina Schachay

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Create Interior Műgyanta otthonra? 2015.08.24 13:27:53
A hidegburkolatok családjába tartozó öntött padló igen sok és új lehetőséget hordoz magával. Magyarországon mindezidáig nem sikerült kilépnie a középületek és csarnokok padlóburkolásának színteréről, pedig épp itt lenne az ideje. Külföldön már régóta használják ezt…..
Cristina Schachay 2015.08.26 17:19:16
@Szzzz: Üdvözlöm! Schachay Krisztina vagyok az ARKdeko' Design Magyarország Bt. cégvezetője. Ne haragudjon, hogy így ismeretlenül megszólítom, de szeretnék reagálni az írására. Mivel a jellememre tett célzásokat anélkül, hogy két mondatot váltottunk volna, így szeretném Önnek megírni, hogy egy 40 éves Édesanya vagyok, Magyar, vállalkozó. Cégem műgyanta burkolatok kivitelezésével foglalkozik főleg lakóterekbe.
Padlóra, falra, lépcsőkre, bútorokra, kiegészítőkre. Központi cégünk Olaszországban van, de megtalálhatóak vagyunk Szlovákiában is. Olasz, minőségi műgyantáinkat használjuk a kivitelezéseink során és gyantáinkat értékesítjük is. Irodánkban havonta tartunk tanfolyamokat azoknak az érdeklődőknek, akik otthonukba esetleg saját kezűleg szeretnék kreatívan felújítani életterüket, bútoraikat -ízlésük szerint- és nem egy futószalagról lekerült csempével vagy parkettával stb...(megjegyzem, ezekkel a burkolatokkal sincs semmi problémám!!! ) képzelik el mindennapjaikat. Ki kell ábrándítsam, 20 000 Ft alatt van az ára. És ki kell, hogy ábrándítsam , nem vagyok ügyeskedő, ahogy Ön fogalmazott. Aki eljön hozzánk vagy megkeres levélben vagy telefonon szívesen tájékoztatom mindenről és még senkinek nem válaszoltam, ahogy Ön fogalmazott: "egyébként mi inkább forgalmazók volnánk" Szívesen válaszolok minden megkeresésre és adok árajánlatot, tájékoztatót!!!!! Az, hogy egy igényesebb weboldalunk (csilivili) van...hmm nem tudom, szerintem csak színvonalas, bocsássa ezt meg nekem! Parasztvaku??? Még egy "parasztot" sem vakítottam meg életemben ! Üdvözlettel: Schachay Krisztina
Cristina Schachay 2015.08.27 11:07:54
@Szzzz: Tisztelt Szzzz! Köszönöm a jó kívánságait! Mindenképpen várom Önt, egy személyes találkozásra! Egy két felvetésére szeretnék még reagálni és utána szívesen válaszolok minden kérdésére, amennyiben ír nekem egy mailt: hu@arkdekodesign.hu A nevem még egyszer: Schachay Krisztina (én névvel szoktam leveleket írni vagy válaszolni, hiszen nincsenek takargatni valóim)
Az olcsó járólapon felhalmozott vegyszeres vödrökben a műgyanta különböző komponenesei vannak, melyek a műgyanta burkolatok kivitelezései során elengedhetetlenek. Miben kellene tárolnom? Kristálypoharakban? A hely, ahol jelenleg az irodánk működik egy bérlemény, így egyelőre ezzel a padlóval tudom Önt fogadni, ahol megtapogathatja a bemutató paneleket.
Sajnos tapasztalataim során azt látom az építkezéseken, hogy egy fürdőszoba, lakás felújításához kiküldenek 5-6 munkást, akik a 8 órából kb. 5-öt dolgoznak, a többi időt evéssel, beszélgetéssel, cigarettázással töltik. Nem az a lényeg, hogy egy vállakózó hány embert foglalkoztat, hanem hogy az az egy, aki mondjuk, egy 10m2-es fürdőszobát esztétikusan megvalósít, hogyan dolgozik. A weboldalunkon rengeteg saját referencia munka szerepel, melyek Olaszországban és Magyarországon készültek. it.wikipedia.org/wiki/Pavimento_in_resina az olasz wikipédián is a mi munkánk található. Nem tudom, mire gondol, amikor azt említi, hogy a gyártótól átemelt oldal? Mivel a férjem olasz és az ARKdeko cég is az övé, többször jártam Olaszországban. Egy dologban igaza van, mivel nem szerettem volna Olaszországban élni, hiszen MAGYAR vagyok, így szerencsét próbálok és próbálom megmutatni az érdeklődőknek, a műgyanta burkolatok esztétikai oldalát is, persze csak azoknak, akiket érdekel! Én is szívesen megismerném az Ön vállalkozását, cégét, tevékenységét.
Üdvözlettel: Krisztina