Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SaKi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kinek rossz a szomszédja, annak sok a gondja. A népi bölcsességben rejlő igazságot valószínűleg mindenki megerősíti, aki nem a Hortobágy vagy egy erdő közepén lakik magányosan, hanem a véletlen sorsolta embertársakkal körülvéve, tőlük legjobb esetben is max. egy kerítéssel elválasztva. Bár egy…..
Az Ancsa által választott szervizben dolgozóknak 2 problémája is van: egyrészt sokadik körben nem tudják megjavítani a hozzájuk beadott tabletet, másrészt képtelenek megérteni, hogy Ancsa már nem akar javítást. Amitől persze Ancsának egyből 3 problémája is lesz: nem tudja használni a táblagépét, sem…..
"Az, hogy egy cég / Ön NEM képes IDŐBEN kifizetni nyomorult 3 000 Ft-ot, ne haragudjon, de ez ÖNT MINŐSÍTI, NEM MINKET!" - ahogy ez az egész levelezés meg a 3 in 1 Hosting Bt. képviselőjét és a céget, méghozzá még a Homáron is rég látott markáns módon. Hello, Bemásolom a mai levelezésemet a 3 in…..
Nem költői hangulatban vagyok, hanem rákerestem az Ariston Super Silent mosógépének prospektusára, ahol a címbeli andalító hangokhoz hasonlították a gép mosás közbeni zaját. Petra kicsit mást tapasztalt. 8 hónap vajúdás 3 pici gyermekkel.... Szeretném ha mindenki okulna az…..
SaKi 2016.11.16 12:48:35
@metal: normális! Van ideje, energiája, pénze bíróságra citálni őket. Bünteti őket, ha már ennyi ideig szívatták.

Petra kemény csaj, kiáll a jogaiért.
Légy te is Petra. ;-)
SaKi 2016.11.16 12:52:29
@metal: igazad van, de a bíróság megitélhet neki kártérítést. Remélem lesz folytatása a történetnek.
SaKi 2016.11.16 14:00:49
@metal: mivel ő valószínűleg a magyarországi importőrt vagy forgalmazott fogja perelni, minden bizonnyal ez a cég. A garanciát nekik kell állni és az ebből következő kárt is.
Spuriéknak üzenem, hogy az emberek nagy része ismerősök tapasztalatai alapján választ költöztető céget. Hosszú távon nem éri meg durván félrekalkulálni, késni, okoskodni az áfával, hirtelen pénz követelni, dolgoztatni a háziakat, és sutyerákoskodni a megrendelővel, mert…..