Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n80qd

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dallmayr Magazin Mi az a cold brew? 2021.07.23 06:30:00
Főleg nyáron találkozhatunk "cold brew" névvel az étlapok kávé részlegén, vagy különböző bolti termékeken. Jó-jó, de mi a fene az a cold brew, miben tér el a jegeskávétól, és ami még fontosabb: hogyan lehet elkészíteni? ..
Szomorú hír a kávéimádóknak, hogy az egyik közkedvelt márka kivonul Magyarországról, 2021. július 23-án az összes Costa Coffee bezárta kapuját...
A koronavírus-járvánnyal kapcsolatban is többször felmerül a nagyüzemi állattartás, a mai ipari húsfeldolgozás tarthatatlansága. Nem a véletlen műve, hogy feldolgozó-üzemek gyakran válnak gócponttá… Sokan keresik az alternatívákat, egyre több a vegetáriánus és a vegán. Ugyan rengeteg a…..
Óriási nyugdíjkorhatár-emelés jöhet Magyarországon. Mit gondolsz, valóban kell még emelni a jelenlegi korhatáron? Óriási nyugdíjkorhatár-emelés jöhet Magyarországon, nemsokára 70 éves korunkig fogunk dolgozni. A PwC által a magyarországi cégvezetők körében készített kutatás arra jutott, hogy a…..
Csillagbérc Kemoterápia kisokos 2019.01.24 18:43:57
Ha a sors azt az utat szánta neked, hogy meg kell küzdened a rákoddal, akkor érdemes erre jól felkészülnöd már előre, nehogy úgy járj, ahogy én vagy sokan mások. Amikor kiírták az első kemómat, arra gondoltam, hogy majd számtalan kérdésem mindegyikére választ kapok az orvosomtól, mert valljuk be,…..
A Tabata edzésmódszer japánból származik. Feltalálója Izumi Tabata professzor, akinek az elsődleges célja ezzel az edzésmódszerrel az volt, hogy feljavítsa a japán gyorskorcsolyázók teljesítményét. A módszert tesztelték is, ami bebizonyosította, hogy a sportolók teljesítménye javult ettől a…..
Elképesztő mennyiségben készítünk és osztunk meg különféle digitális tartalmakat az interneten. Bármit is posztolunk a Facebookon az kikerül a világhálóra és onnantól az ellenőrzésünk alól is. Ezért alaposan gondoljuk meg, mit töltünk fel a közösségi oldalakra. Bizony van néhány olyan dolog, amit…..
Ha Magyarország és az Európai Unió területéről kívánod berendelni legújabb szerzeményeidet, akkor vám vagy adó kiszabásától nem kell tartanod. De amint Amerikában vagy Kínában (vagy bármely nem uniós országban) találod meg választottadat akkor a vám és adókötelesség terhével, szó szerint számolnod…..
n80qd 2018.08.12 14:44:31
@Dread Naughty: Folyamatosan... Eddig ok volt. Igaz USA-ból szoktam rendelni, iherb és swift cup coffee, rajta a vám nyomtatvány, és jön vám és áfamentesen. Kínából mostanában nem rendeltem ilyen összegben, de annak is így kellene működnie.
Biztos ti is elgondolkodtatok már, vajon melyik lehet a legrosszabb halálnem? Mi gyerekként barátaimmal gyakran filozofáltunk ezen. És nagyjából megegyeztünk, hogy megfulladni lehet a legrosszabb (ettől függetlenül vidáman játszottunk a tóban nap mint nap). Én ma sem gondolom másként, főként, hogy…..
n80qd 2018.08.04 15:35:53
@Szonday Szandra: Szerencsére a szemem ok. És egy vesével sincs gondom, pár nap kórházzal sikerült megúszni a műtétet. A Buteyko sokat segített, normalizálni, és regenerálódni. Egyébként a Buteyko inkább légzésszervi problémákra lett kitalálva. De jó teljesítmény növelésre is. Amikor anno végeztem a képzésen, a hét alatt, a résztvevő asztmások nagyjából elhagyták a gyógyszereiket, gond nélkül lépcsőztek, sokkal jobban érezték magukat. Ami még használok azóta is a Kaatsu, az is sokat segített!
A Határeset rovatunkban ma rendhagyó történelemórát tartunk. Korábbi cikkünkben már volt szó az ipolysági átmenetről, olyan apektusból, hogy hogyan lehetne újraéleszteni, illetve mi van most helyette. Ezúttal azonban azt nézzük meg, mi vezetett ehhez az állapothoz, hogy alakult,…..
könyörgöm neked, ha most aki ezt olvasod, túlsúlyos vagy, NE AKARJ GYORSAN LEFOGYNI! sajnos a túl gyors fogyást nem tolerálja a bőr, nem tudja követni, és ezért megnyúlva marad, NAGYON SOKÁIG. ez egy átok... le vagy szálkásodva, mégis rosszul nézel ki. az egész esztétikát…..
n80qd 2013.04.01 12:39:38
A kollagént nekem is ajánlották, bár ez a Lenkei féle 9500-ért / hó kicsit drága...:(
Amit sikerült helyette találni azok egy kicsit olcsóbbak:

www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Collagen-Types-1-3-7-1-oz-200-g/19109

vagy

www.iherb.com/Neocell-Super-Collagen-Type-1-3-7-oz-198-g/6074

Ajánlották még a Gotu Kola-t is:

www.iherb.com/Nature-s-Way-Gotu-Kola-Herb-180-Capsules/4565

Valamint hyaluron savat!

Sokkal olcsóbb külföldről beszerezni, mint itthon...

Első vásárlásnál az SNB032-s kóddal adnak még 5 vagy 10 usd kedvezményt is!

Posta sem drága, olyan 4-6 usd, és kb 10 napon belül ide is ér.
Én tőlük szoktam rendelni ilyesmiket!
Szerintem bálna vagy sellő? 2013.01.02 21:43:31
Már nem is zavar annyira az a pár felszedett kiló..... azért remélem lemegy.... de az sem baj, ha marad belőle egy kevéske. Mivel tényleg sok pasi nem szereti a "csontvázakat", az én Apcim sem, de a kövér nőt sem. (arany középút)  :) Negyven éves korig nekem is jobban tetszik a…..
n80qd 2013.01.03 11:22:46
"A dagadtak társadalma

- Adhatom nagy menüben?

- Hát persze!

Jogod van túlsúlyosnak lenni - viszont nincs jogod, hogy hülyeségeket beszélj genetikáról, meg arról, hogy te jól érzed így magad. Rosszul vagyok, amikor valami celeb arról károg, hogy ő elfogadta magát kövérnek, és a párja/barátai/rajongói így szeretik, meg hát a szülei is ilyen, erősebb csontozatú alkattal bírnak, nincs mit tenni. A múltkor a Blikk is lehozta, 7 kiló már lement a 140-ből, igaz, utána megörülve a sikernek kicsit elengedte magát.

A túlsúly ugyanis általában véve nem genetikai prediszpozíció eredménye (maximum néhány öröklött betegségnél beszélhetünk erről), hanem az életmód következménye - elsősorban a túlzott kalóriabevitelé és a mozgás hiányáé. Ha olyan életstílust követsz, ami az emberi evolúciós fejlődéssel inkompatibilis, akkor az elhízás ennek egyenes következménye. Egészen a huszadik századig az elhízás csak elvétve fordult elő, elsősorban a magasabb státuszú rétegek körében - és nem azért, mert utána terjedt el az erős csontozatot eredményező mutáció. Egyszerűen az emberek túlnyomó többsége minden nap fizikai munkát végzett, valamint nem állt rendelkezésre mindenki számára elérhetően ilyen mennyiségben ilyen energiasűrűségű táplálék. Ostobábbak kedvéért: túl sokat zabálunk, túl keveset mozgunk."

Emelj blog

emelj.blog.hu/2012/12/01/a_dagadtak_tarsadalma
Take the Red Pill Fejlemény 2011.08.19 07:42:00
Az újbóli bemutatásra ítélt gyakorlatokat levideóztam, bemutattam Lakatos Péter Senior RKC-nak, aki azokat elfogadta, tehát immár bátran kijelenthetjük azt, hogy Jipppíííí :) Ha valaki meg akarja a gyanúba keveredett gyakorlatok újbóli bemutatását tekinteni, akkor ez a JERK,…..
n80qd 2011.08.19 09:06:12
Az impulzív cím dacára komoly, vagy inkább fontos dolgokról lesz szó. Mire figyeljünk egy pénzkiadó automatánál, hogy a "moddolt" elemeket sikeresen kiszúrjuk, illetve milyen egyéb hasznos pénzkivételi szokásaink legyenek, hogy amíg anyu öltözik, addig apu ne legyen…..
n80qd 2011.07.18 20:35:57
@nzo: Volot, ahol nem ezért szerlték le az ajtó nyitó kárytaolvasókat, hanem mert az emberek nem tudták használni. :)

Egyébként az emberek nagy része annyira agyatlan, hogy nem csak egy plusz feltétet nem vesz észre egy atm-n, de ha mondjuk fogna valaki egy nagy papir dobozt, kiszinezne, ráirná pár bank nevét, és kiülne egy forgalmas helyre, azt is atmnek néznék, és tolnák be a kártyájukat ész nélkül :D :D :D :D
n80qd 2011.07.19 06:59:47
@Kiszámoló: Sajnos az eddigi tapasztalatom ez, az emberek szinte bármibe beleerőszakolják a kártyájukat, nem néznek semmit, és nem gyanakszanak semmire... :(
Olyan is van, amelyiknek csak a torka ég...Már majdnem aszittem (azaz reméltem titokban), hogy Torok Gyula hűtlen lett hozzám, de sajnos a francokat. Visszatért a kis nyavalyás és lesújtott énreám hatalmas bosszúval és rettentő haraggal.Szerencsére tegnap még kordában sikerült…..
n80qd 2011.05.10 14:28:48
n80qd 2011.05.10 15:23:11
@Juci RKC: Néha-néha, eljön hozzám is, de nem tudom mihez kötni... Az ecetes durva, taknyom-nyálam egybe folyik, de utána nagyon jó... :D :D :D
Bár a Bajzáth Attiláék pont nem ezért swingeltek meg szneccsőtek ezresével már megint :) Gratula nekik, remek csapat! Videó by RBG.  ..
n80qd 2011.05.10 14:34:11
@Manyika RKC: Nincs messze Zszeg... Meg már régen jártam arra. (Régebben 2 hetente mentem :)
Mikorra tervezed?
Tavaly, tavalyelőtt és azelőtt, - sőt még azelőtt meg azelőtt is - gigantikus szervezéssel kezdődött az immár tradicionális karácsonyi Totalcar-képeslap fotózás. Ötleteink mindig vannak bőven, de a megvalósítás – hát annál olykor pereg a szervezés jól olajozott…..
Take the Red Pill My way 2010.12.13 09:42:00
Érzem én, hogy országszerte zavargások törnek ki lassan nemcsak a hiányzó fotók miatt, hanem elégedetlen, frusztrált tömegek követelik a Juci edzésnaplóját is. Hát úgy néz ki, hogy mindkettőre várni kell még egy kicsit :) A fotókkal nemtom mi lehet, ellenben azt tudom, hogy…..
Ő még nem tudja, mi az ára annak, ha valaki sokat piszmog a fotók feltöltésével :) Tudom, hogy nem hiszitek el, de tényleg vannak még emberek, akik nem olvassák jelen Blogot. Felhördültél, hogy "ez lehetetlen"? Nem csodálom :) Mit lehet még csinálni ezen kívül...? A…..
n80qd 2010.12.12 09:28:09
@Juci ZB:

Ok! de ha csak úgy hallasz valamit, akkor is jöhet az info.

Ha aktfotó kell, akkor is szivesen rendelkezésre állok :D :D :D
n80qd 2010.12.12 09:29:36
@Monarch:

Hmm, az akt fotózás nem a sunázásról szól... Hanem arról, hogy aktot fotózól.
Ha sunázást akarsz az már más kategória. :)
n80qd 2010.12.12 11:19:57
@Juci ZB:
Szerintem javasoljuk nekik, hogy edzzenek nyakizomra, és ilyen esetekben jól szoritsák össze, hogy az agyukban lévő vér bent maradjon. Vagy nehezebben jusson ki :D :D :D
Kedves Elvtársak, Van szerencsém bemutatni legújabb büszkeségemet, a 28 kilós Tökfejet :) Dani nagybátyja készítette profi módszerekkel, a dicsőség az övé, az enyém csak az ötlet volt meg a vas maga. ..
Bajzáth RKC II a maga szerény, csendes módján elképesztő dolgokat talál ki és visz véghez. Vagy Eszelősen Jópofa dolgokat (emlékszünk a vízi swingelésre meg a látványos vasgyáras extrém esetre, például, amelyekről szokásos tettestársa, Róde Gábor készített szuper…..
n80qd 2010.10.25 21:19:32
@Juci ZB: Részemről OK! Csak ha lehet inkább hétvégén legyen, ha megoldható.
n80qd 2010.10.26 16:32:07
@Juci ZB: Várom! Várom!
Ott mérnek, ahol kell, vagy ott, ahol többet tejel? Megkérdezték a vezetőt. Válaszolt is. Inkább ne tette volna. Tudták, hogy idehaza a szakmaiságnak van prioritása, nem a pénzszedésnek? És akkor még elő sem került a mindenható statisztika... Vélemények az azonos című…..
Take the Red Pill Ma egy éve 2010.08.27 10:42:00
Indult el a Világtörténelem Legátütőbb Erejű, Leghíresebb, Leghasznosabb, Legszakmaibb és Legbefolyásosabb Blogja (gy.k. ez itt ni).Azóta történt ide 51.530 kattintás, meg (ha már a statisztikánál tartunk) egy csomó hülye poszt, kép, videó és rengeteg még hülyébb komment :),…..
Legkiválóbb fotósunknak dedikálva! Közkívánatra, és főleg az ő nyomatékos óhaja szerint.Én kérek elnézést, de most ilyen jött ki :)Ha netán teccik, akkor ne felejtsétek el lájkolni :)..
n80qd 2010.08.28 13:51:01
@Viktor H: TTD-nek hivják. Trash the dress-nek hivják... :D Érdekes dolog :D
Azért annyira nem akarom rongálni az esküvői ruhákat, de lehet úgy is csinálni, hogy úgy tünik, mintha rongálnád. :D
n80qd 2010.08.28 14:04:25
@FredYoong:
1, e-session fotózás (eljegyzési) itt lehet mindent, vicceset, érdekeset, különféle helyszineken, sok KB-vel.
2, esküvő, ide is be lehet vinni a bellt, kültéri-beltéri fotózásra, esetleg a szertartásokra is :D
3, TTD esküvő után. Ez meg bármi lehet :D
n80qd 2010.08.28 14:07:45
@Juci ZB: Naa, vannak itt jó ötletek :D
Csak birják a gyürödést :))))