Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hempli

9 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szálka Gát-Gate 2008.03.27 12:59:00
Kis magyar helyzetkép, Két kerékkel kevesebb, avagy Tisza parton mit keresek és hasonlók(Ezt az írást több, mint egy hónappal ezelõtt fogalmaztam meg hirtelen felindulásból, de hihetetlen volt, hogy így marad a helyzet, ezért aludtam rá inkább, várva a tavaszt, és a…..
Exchibicionizmus határok nélkül! Az egész világ tele van önmagukat "énekesnek" képzelő embertársainkkal, a Megasztár pedig szépen felhozza őket a felszínre. Íme egy csokor minősíthetelen "produkció", vaj' melyik ország szenvedte el a legnagyobb csapást…..
Hempli 2008.03.18 16:47:53
Ez egy rendkívül hülye történet. Szegény Lány, nevezzük így, végig különböző hazugságok között örlődik, és nem csodálom, hogy nem ért semmi. Én se sokat. Sziasztok! Ez a történet nem szakításról szól mivel gyakorlatilag nem is jártunk! :( De mai napig nagyon nagyon…..
Hempli 2008.03.17 15:16:43
Vastagbőr Nicsak ki beszél? 2008.01.13 10:17:00
Na, ki találja meg a jogvédőt a képen? (Ozora fest, nagyszínpad) És a megfejtés: Dénes Balázs,a Tasz elnöke. Jobb szél. "A TASZ egyébként soha nem kampányolt a fű, vagy bármely más drog mellett, a mi célunk egy ésszerű és reális célokat kitűző állami drogpolitika…..
Az RTL Klub Házon kívül műsora megint leleplezte a tilosban dohányzó képviselőket a Parlamentben. A magyarázatok pofátlanul leleményesek, a képviselők kreativitásukat akár más területen is használhatnák: Házon kívül: - Nem dohányzó helyen dohányzott. Katona Béla, az MSZP…..
Hétvégén semmi komoly poszt ...A zárás utáni pohárösszeszedés és a mosogatóba juttatása már komoly nehézséget okozott szegénynek. Megnéztem volna másnap reggel milyen fejet vághatott a főnöke :-)   ..
Hempli 2008.02.23 12:25:10
Szomorú történet ez: Nagy Feró több mint 35 év munka után 30 ezer forint nyugdíjat kap. Feró ebből a pénből nem tudja eltartani a családját, és amikor néhány éve nyugdíjba ment azt hitte legalább 50 ezer forint lesz a nyugdíja, de csak 25 ezer lett. Ezt emelték meg később 30…..
Horrorisztikus élményben lehetett része Zoltánnak alábbi levele alapján a megakínaipiacon. Egy összetört öv miatt állítólag késsel fenyegette egy boltos, ha nem fizet neki legalább 1500 forint kártérítést: Tisztelt Sárkány Center! Vasárnap esett meg velem a következő…..
A Best of Gyurcsány első és második része után Gery Greyhound elkészítette a "Best of nem lesz fizetős" videót. Kicsit vicces és elképesztő így egyben látni, milyen szövegeket nyomattak pár évvel ezelőtt ... és kétségtelenül Hiller Pityu a legnagyobb pókerarc! A…..
A fájdalmat nem lehet mérni - tartja a népszokás, pedig egy szakításban hirtelen el tudjuk veszíteni a súlyunk jelentős százalékát. Múlt héten DG kérdezte, hogy mennyire viselt meg az a szakítás. Mondtam 10 kiló. Volt honnan - jegyezte meg, de mivel ő is hirtelen dobott le…..
Hempli 2008.02.18 10:41:25
Sanyika a német másodosztályú bajnokságban szereplő csapatával a Jena-val a St. Pauli vendége volt Hamburgban. A 2-2-es döntetlennel végződött találkozón Torghellét már a 16. percben kiállította a játékvezető, mert megrugdosta ellenfelét.  Az OTZ című jénai lap…..
Hempli 2008.02.14 14:08:48
Nos az ígéret szép szó.... íme a folytatás.1Szerző: Zoli  Sziasztok. Ha 2003-ban elkezdett építkezés (saját célra) után 2005-ben kaptuk meg a lakhatási engedélyt és most el akarjuk adni a házat, mennyivel csökkenthető az adó mértéke? A szerzési árat hogyan igazolom…..
Nou San Trafford Az év képei 2007 2008.01.05 12:35:00
Az Úr pásztora A béke vagy Te, Sport...!Arany évek nyugdíjasklubBack 2 backA cirkusz elköltözöttA jövőCsóközönFérfimunkaÖröm......és bánatAz egyiknek sikerülA másiknak nemÚjvilágFiatalítás Nerazzuri Salátástál  A szovjet szamba Fiatalítás II…..
... Kell a pénz. Sajna engem is elkapott ez a #@#^+% influenza, úgyhogy még kevesebb kedvem van indoklást írni a mai tippjeimre, mint máskor.Megkezdődött a rájátszás az NFL-ben. Kevésbé tájokozottaknak érdekes lehet, hogy az amerikai fociban a szokásostól eltérően egyetlen meccs…..
Magamhoz tértem a szilveszteri kábulatból, és mindjárt annyira értelmetlen dologra teszek, mintha még mindig részeg lennék. Nem igazán értek a rögbihez, fogalmazzunk úgy, hogy lövésem sincs róla, de a mai szegényes felhozatal mellet mégis játszok egy tippet. Bath - Gloucester…..
Történt ilyen, bizony.. 2006 szeptemberében a Santacruzense-Atletico Sorocaba brazil harmadosztályú meccsen a 89. percben Silvia Regina de Oliveira bírónő állítólag az asszisztense jelzésére megadta a labdaszedő gólját, amivel a hazai Santacruzense kiegyenlített. Arra…..
Hempli 2007.12.28 22:59:24
Nem is tudom, mit vártam a Woody Allen & his New Orleans Jazz Band koncertjétől! Mindenesetre az élmény döbbenetes volt. Ez az ember, akinek a nevével 50.000 Ft-os jegyeket adtak el száz számra, egyszerűen nem tud klarinétozni, a közönség mégis tombol. Rövid illusztrációképpen…..
Mi lehetene jobb ajándék mint egy Inter - Milán, majd  egy Barca - Real... Nemmás mint két tuti tipp a fenti meccsekre, meg egy mégtutibb az NFL-re.Előttem már eléggé kivesézte Helixpomatia kollega a milánói derbit, így én is csak annyit tudnék hozzátenni, hogy egy ennyire…..
Nou San Trafford El Clásico 2007.12.23 04:30:00
Megpróbáljuk elfogultság nélkül. Lehet? Nem tudjuk, de megpróbáljuk. Mindenesetre nagyon megkönnyebbülnénk, ha a Barcelona elkezdene sorozatban nyerni, mert akkor mindig csak jót írhatnánk róla és nem lehetne folyamatosan a részre hajlás vádjával illetni minket. Azonban most a…..
Kedves Kommentezők, most Zugügyvédnek lenne szüksége segítségre. A múlt héten vásárolt Honda Accord Tourer (frsz: IVP 410, szín: ezüstmetál) típusú autóját tegnap, 2007. december 20.-án 18-21 óra között a Bp. III. Kunigunda u. 35. alatt található Márton Áron szakkollégium…..
Kobe Bryant hazatér! Nem, nem igazol Philadelphiába, hanem a Lakers színeiben lép pályára szülővárosában. És fogadni mernék, hogy kitesz majd magáért! 1.7-es odds mellett teszek a Los Angelesre, és szurkolok Bryantnek, hogy a legjobb formáját mutassa földijeinek. Bizonyára így…..
"Mi lehetne magyarosabb, mint egy paprikapálinka? Egy magyaros lehúzás esetleg?" - írja László, mi meg boldogok vagyunk, hogy az olvasók tömörebben meg tudják ragadni a lényeget, mint a legtöbb újságíró. Egyik kedvenc hipermarketünk új, mélyebb és magyarabb jelentést…..
Ne fogadj, bakker! Hajrá Bedobás 2007.12.16 10:32:00
Nincs hálátlanabb dolog, mint undert tenni egy meccsre, majd előben végignézni, és azon szurkolni, hogy bedobás, időhúzás, esetleg les legyen...Most mégis megteszem. A 4 nagy angol csapat tavalyi 12 rangadóján 10 under és 2 over eredmény lett. A 2 over az Emirates stadionban. Az…..
Ne fogadj, bakker! Szuperpiros... 2007.12.14 15:03:00
Helyre állt a világ rendje. A szuperzöld kezdés, majd a közepes folytatás után, tegnap sikerült egy szuperpiros napot produkálni. Igazábol megint csak az óvatosságomnak, és a kollegák tippjeinek köszönhetem, hogy hatalmas bukta helyett, minimális plusszal sikerült zárnom.A Francia…..
Hempli 2007.12.16 10:20:59
:D