Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arpika23

0 bejegyzést írt és 474 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írásos bizonyítékok cáfolják az állítását. Összedőlt az összeesküvéselmélete...
arpika23 2017.07.25 07:13:43
@exterminador:
"menedékkérőknek biztonságos útvonalakat KELLbiztosítani,"
"menedékkérőket az első két évben fejenként 15 ezer euróval KELL támogatnia."
"6.Az évente több mint egymillió migráns letelepítése érdekében az EU-nak mozgósítania KELL az NGO-kat"
Ja szövegértés....
arpika23 2017.07.26 17:22:53
@sinus67:
" Józsefék tényleg nem balhéztak a határon és nem robbantgattak. Mint, ahogyan a menekültek sem teszik!"
Huhúúúú Macedónia Röszke stb.... Akkor Ahmed H és tsai nem menkültek ugye?

"Akiket Te/Ti egybemostok a menekültekkel, azokat úgy hívják: erőszakos határátlépő, terrorista, stb."

Áruld már el nekem hogy aki átgázol fél ejrópán mindenféle doksi nélkül, feketén, sunnyogva vagy akár erővel, az ugye szerinted is erőszakos határátlépő?

Hát akkor hogy a fszba kéne összemosnom akárkivel? Mármint a menekültet. Mert az általad írtak (idézet tőled!) szerint ezek nem menekültek. Na látod hogy egyetértünk.
Ha pedig nem menekült, akkor semmi keresnivalója itt.

A muszlim világ saját belső problémáinak megoldását se soros se pedig te ne testáld ránk. Az hogy olyanok amilyenek, adott dolog. Semmi közöm hozzá, ha csak az nem hogy nem akarom itt tudni a "kultúrájukat".

" aki szerint kevésbé káros és egyúttal olcsóbb is, ha a potenciális menedékkérőket a jelenlegi lakóhelyükön vagy annak közelében sikerült tartani."

Az önvédelem jogát pedig ne tagadd meg tőlem. Szóval azt a jogot hogy akár ERŐVEL megvédhessem magamat és eldönthessem ki lépi át az országunk határát. Szóval ott az a konténer, létezik a nemzetközi jogi procedúra ahol lehet bizonyítani hogy az a valaki aki ide akar jönni, menekült-e.
Bizony mondom olvasd el a Genfi egyezményt. Meg a new york-i jegyzőkönyvet. Abban benne vagyon hogy az idepofátlankodó, mindenféle igazolás nélküli , bemondásra igénylőknek a megdöglésen kívül semmi joga nincsen. Nem a "hivatalnak" kell bizonyítania a kérelmezőről hogy nem jogosult, hanem a kérelmezőnek hogy bizony az.
Az pedig nem bemondásra megy ám!
Szóval a menekült csak az, amelyikezt bizonyítani tudja.
Arról pedig nem tehetek hogy a fentiekben le van írva nem csak a menekültek joga hanem kötelessége is. Meg az is hogy amelyik ezt nem tartja be, akkor bebukta, nem lesz többé menekült.
Konkrétizálva: a menekült csak a veszély elkerülése végett léphet át EGY országhatárt és azonnal jelentkezni kell a helyi hatóságnál. bizonyítani a jogosultságot a menekült státuszra, betartani a helyi törvényeket és nem ellógni a kijelölt tart helyről. Tehát amelyik Töröko-ból illegálisan ide slisszol. az bizony SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT nem minősülhet menekültnek. Legalábbis az ide vonatkozó jogszabályok , egyezmények szerint. Például ha egy ukrán átjön a zöldhatáron mert nem akar harcolni a polgárháborújukban (mondjuk besorozták), akkor az lehet menekült itt amíg betartja a szabályokat.

Egyébként pedig nyugodtan nevezz iszlamofóbnak (csak akkor ne hivatkozz Józsefre és Krisztusra sem!), de bizony egy porcikám se kívánja a muszlimokat a közelembe.
Mielőtt ezt a kijentésemet kritizálnád, olvasd el a koránt és a saríját. Egyből megérted, miért nem akarok olyan szomszádot, amelyik engem nem tekint embernek.
arpika23 2017.07.26 17:29:09
@chrisred: Az hogy gonosz faktum. Nézd meg az ominózus interjúját. Vagy kérdezd meg azt a néhány milla thait pldul, akiket nyomorba döntött.
Az pedig hogy "milyen az orra" nem menti fel a tettei alól. A zsidósága nem mentség a bűnökre, amiket elkövet-követett. Egy kritikust lenácizni azért mert bírál egy bűnöst pusztán azért mert a bűnöző éppen zsidó óriási baromság. Ezzel az erővel a gyereked gyilkosát is felmentenéd ha zsidó lenne?
Egyetlen – mondvacsinált – terroristát sikerült nagy nehezen felmutatnia idegengyűlölő kampányában a kormányfőnek, most azt is elvették tőle. Itt állunk egy szem terrorista nélkül – pedig állítólag még Brüsszel is támogatta...
arpika23 2017.06.16 18:21:05
@morph on deer:
Faszfej!
Nézd meg a videót!
Volt olyan !
Csak nem a vak anyjával fenyegetett ha nem engedik át őket egy órán belül, hanem lázadással és erőszakkal. Tette mindezt ékes angol nyelven. Láthatóan neked ehhez tolmács kéne.
Ezek után pedig betontömbökkel dobálóztak.
1. Izraelben a kavicsokkal való dobálás reakciója a fegyvertűz. Jog szerint, mert törvény van rá.
2 Élet kioltására alkalmas eszközzel való támadást pedig fegyveres támadásnak minősíti a jog mindenhol a világon.
Te pöcs! Szted a 10-15 kilós betontömb alkalmas az élet kioltására?
Teszteld meg ! Magadon!

Szóval amit indoklásnak írtál az egy eszeveszett baromság. jellemző lehet rád....
Kevés megcáfolhatatlanabb dolog van a világon, mint a globális felmelegedés. Az Egyesült Államok elnökének viszont sikerült olyan mélyre süllyednie, hogy bejelentette az USA kilépését a nagy nehezen tető alá hozott párizsi egyezményből. Donald Trump már megválasztása előtt…..
arpika23 2017.06.06 18:51:32
@Egyallampolgar:
Te áruld már el hogy a STERN mióta tudományos folyóirat?
Akkor a BLIKK is az?
arpika23 2017.06.06 19:07:09
@illaim:
Látom tudásod behatárolt.
Hivatalosan ZÖLD=Megújuló energia.
Nem csak a napenergia szélenergia stb.
Hanem a fatüzelés szalmaerőmű stb is.
Erre varjál gombot.
Ami pedig a technológilag zöld energiát illeti (nap szél tenger stb) a legnagyobb probléma a megtermelt és a felhasznált energiamennyiség időbeni összeegyeztetlesége.
Sajna még legnagyobb bánatodra sincs olyan akkurendszer, amivel ezt meg tudnák oldani. Nem beszélve arról hogy egy olyan kapacitásu tárolórendszer ami akár csak kis hazánknak kellene, mérhetetlen pénzbe és borzasztó környezetrombolásba kerülne. Mert ugye a legtrendibb aksikat (Li ) is kell gyártani vmiből amit ki kéne bányászni.
Ha ez megvalósítható lenne én lennék a legboldogabb mert akkor csak be kéne néha fogni egy két villámot és kész.

Szóval jó lenne ha nem vágyálmokban gondolkodnátok, hanem realitásokban.

Addig pedig a legzöldebb energia a fúziós reaktor lenne.
Technológia adott , hát kérdezd meg az okosokat miért nem erőltetik?

Ja és még egy dolog. A fosszilis cuccok manapság már alapanyagok is és nem csak energiaforrások. Szóval azt a sok műanyagot csak elő kéne állítani vmiből.
Vagy neked menne szélből és napsütésből?
arpika23 2017.06.06 19:20:27
@illaim:
Megjegyzem nézd meg a periodusos táblázatban hol is van a Li. Utána pedig olvasd el a wikin (az egyszerűség kedvéért) milyen kedves élettani hatásai is vannak! Szóval
utána beszélgessünk.
Ami pedig a ZÖLD Kínát illeti. Tölts el néhány hetet (nekem többször is volt alkalmam) a lakosság közel felét jelentő ipari területeken. Nagyon vicces mikor néhány csapadék és szélmentes nap után a látótávolság kevesebb min 200 m fényes nappal. Mert ugye a levegő kissé szennyezett. Meg a víz meg a termőföld. Csak a cikkíróhoz hasonló tájékozatlan barmok akiknek fogalmuk sincs semmiről állíthatják hogy az az ország zöld. A környezetvédelmet mint szót sem ismerik nem mint fogalmat!
Két éve összedobtam egy - reményeim szerint - a hetvenes-nyolcvanas évek szintetizátorzenéire hajazó darabot. Ez ugyan nagyon nem az én műfajom, de gyerekkoromban mindig ilyenek szóltak a magyar tévé tudományos-ismeretterjesztő műsoraiban, és hiányzott ez a fura, gépies hangulat. Jó volt felidézni,…..
Emlékszik még valaki Goró Oszkárra? A Fidelitas alelnöke 2006-ban a tévészékház előtt megdobálta a rendőröket, üvöltözött, bíztatta a társait, akik felgyújtottak és megrongáltak 21 gépkocsit és két motorkerékpárt. A székházat megtámadták a szélsőjobbos zavargók, akik behatoltak az épületbe,…..
arpika23 2016.12.01 10:12:05
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Látom te meg sorosgyuri fizetettje vagy. Mondom nézd meg a videókat. Közvetített mi?
Én úgy látom fenyegetőzött hogy mi fog történni ha nem engedik át őket (kell a link és le is fordítsam h mit mond? ui angolul üvöltözik,). Az pedig nettó baromság hogy ő tudott egyedül angolul, mert akkor a sok tv stábnak hogyan adtak inertjút a szegény szerencsétlen " menekültek" ott élőben ANGOLUL? Arról is ott vannak a videók.
Te egy bértollnok vagy láthatóan.
arpika23 2016.12.01 10:17:56
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Nem te majom. Arra h ha valaki nem áll meg a felszólításra, akkor riasztó aztán bumm.
Röviden hosszú sorozat ügyelve h az első ne találja el. Legalábbis amikor még volt az országunknak határa nekem ezt tanították.
Ha pedig ilyen okos menekültvédő vagy olvasd el a genfi egyezményt és a new yorki jegyzőkönyvet , akkor elmagyarázhatod h mi a francért lenne menekült vki a szerb magyar határon. Mert ezek szerint egyikuk sem lehet az. Bármelyiket is annak tekintenek, az csak méltányosságból történik. Azok a rendelkezések tök egyértelműek, akárhogyan is csavargatjátok. Aki pedig az illegális határátlépést elősegíti az bizony embercsempész. Még akkaor is ha csak támogatja messziről az elkövetőket. Pláne ha még kísérget is.
arpika23 2016.12.01 10:19:49
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Nem te majom. Arra h ha valaki nem áll meg a felszólításra, akkor riasztó aztán bumm.
Röviden hosszú sorozat ügyelve h az első ne találja el. Legalábbis amikor még volt az országunknak határa nekem ezt tanították.
Ha pedig ilyen okos menekültvédő vagy olvasd el a genfi egyezményt és a new yorki jegyzőkönyvet , akkor elmagyarázhatod h mi a francért lenne menekült vki a szerb magyar határon. Mert ezek szerint egyikuk sem lehet az. Bármelyiket is annak tekintenek, az csak méltányosságból történik. Azok a rendelkezések tök egyértelműek, akárhogyan is csavargatjátok. Aki pedig az illegális határátlépést elősegíti az bizony embercsempész. Még akkaor is ha csak támogatja messziről az elkövetőket. Pláne ha még kísérget is.
Nem mindegy, hogy tehetős emberként politikára adjuk a fejünket, vagy politikusként válunk irdatlanul gazdaggá. Ezt Kóka János, az SZDSZ volt elnöke, frakcióvezetője, a Gyurcsány-kormány gazdasági minisztere írta hétfőn a Facebookon...
arpika23 2016.10.18 09:06:44
@Narancsseggű Mandrill:
A jelen kérdésben (lagzis helcsi etc.) semmit nem változtat.
Csak éppen a képzelt erkölcsi piedesztáláról magasztos kioktatást tartó valaki inkább kussoljon, mert ő is k. sokat lopott. Ami persze nem menti fel az általa kritizáltat. Csak ezt ne pont ő ugassa. Érted? Mert nekem nem jön be amikor az egyik rohadt nagy tolvaj oktatja erkölcsre a többit.
És mert régebben volt attól az ugyanakkora bűn marad mint a mostani.
Mert mindannyian a mi zsebünkből lopnak.
És hogy Kókát kritizáljam nem kell fideszesnek lennem, tudod okoska.
Ordító az ellentmondás a kormány bevándorlókhoz való hozzáállásában. Ha háborús övezetből, életveszély elől menekülőkről van szó, foggal-körömmel küzd megsegítésük ellen, ha hatalmas vagyonnal rendelkező EU-n kívüli külföldiekről, akkor viszont jó pénzért…..
Alapból rendkívül nehéz az egész menekültválság objektív bemutatása, pláne akkor, ha egyes médiumok a hírek torzításától, sőt, hamisításától sem riadnak vissza, csak azért, hogy még nagyobb pánikot keltsenek. A problémát csak súlyosbítja, ha éppen a közmédia az, amelyik az adófizetők pénzéből követi…..
arpika23 2016.09.13 17:10:52
@Egyallampolgar:
Csak megpróbáltam megmutatni az általad pártfogásra méltó "szegények" arcát.Az hogy mi jobban élünk momentán az általam felsoroltakból adódik.
A muszlim pedig nem lehet menekült ha már egyszer Törökországból jön.
Ajánlott olvasmány : genfi egyezmény és a NY jegyzőkönyv.

Azoknak meg annyian felelnek meg ezek közül, ahány ezt meg is kapja nálunk. 10000ből 1.
arpika23 2016.09.13 17:12:57
@Szelid sunmalac:
Integrálni csak azt lehet, amelyik hajlandó.
Felhívnám figyelmedet hogy ezek muszlimok.
Meg a szó jelentésére hogy "anakronisztikus"
arpika23 2016.09.13 20:54:14
@Szelid sunmalac:
Az hogy egy muszlim integrálódik, azaz alkalmazkodik a befogadó társadalomba paradoxon. Ha ismernéd az iszlámot egy kicsit is akkor te is tudnád. A "vallása" az ami ezt abszolute lehetetlenné teszi. Ugyanis az iszlám nem ismer el semmilyen világi törvényt, ami ugye nálunk azért kicsit érdekes. Tehát ha akarna sem menne neki a beilleszkedés mert ellentétes a "vallásával", ami szent és sérthetetlen.
olvasgasd a koránt és a sariját.
Most, hogy már mindenki mindenkinek megmutatta, milyen jól is áll neki a morálhérosz gúnya és cseng az ügy lefele, talán beszélhetünk végre értelmesen is a Kiss László-sztoriról. Eddig nem írtam róla – ha bölcs éppen nem is lesz tőle az ember, a hallgatás bizony hasznos, ha nem tudjuk, mi történt…..
arpika23 2016.05.15 07:36:04
@clemens: Hát a pedofil erőszakolókat joggal teszi nem ?
arpika23 2016.05.15 07:43:50
@irdesmond: Szerinted.
Betegagyú genetikai hulladékoknak, (lásd csoportos erőszaktevő) soha sehol nincs bocsánat! A minimum a tásadalomból való teljes kitaszítás. Mert az ilyen nem ember. Ha élni akar, viseljen neon-rózsaszín kezeslábast mindegyik hogy mindenki tudhassa milyen veszélyekkel jár ha a közelébe kerül. Ez a deformitás nem "kinőhető". A szociopata az szociopata. Ezért nincs "megbűnhődött" és "bocsánat". Ha pedig mégis pártolod ezeket, akkor vagy valósan vagy látensen te is ezek közé tartozol. Magyarán genetikai hulladék vagy magad is.
arpika23 2016.05.17 18:47:14
@bbjnick:
Figyuzz te genetikai hulladék! Már mondtam hogy ami ezeket védi az maga is az !
Te is beállnál negyediknek mi ? Betegagyú állat vagy magad is!
Hogy rohadtatok volna meg a nemzőtök zacskójában!
“Török pénzen, török megrendelésre, a török dicsőségre minaretet terveznek építeni Szigetváron, merthogy a régi romjai sértené a török vendégek érzékenységét. ... És Zrínyi emléke? Az utolsó 800 magyar és horvát keresztény lemészárolt emléke? Ők, tisztelt uraim, pont azért védték és védenék ma is…..
arpika23 2016.02.03 06:57:49
@imres:
" A magyar föld kifosztása például tételesen nem igaz. Miután a törökök berendezkedtek, semmivel sem voltak durvább adóbehajtók, mint a magyarok. Sőt!"
Hát bazdmeg ha egy idegen terrorral, megszálló hatalom általi "adóztatás" nem az ország kifosztása, akkor nem tudom szted mi az...
Nem tudom szted hány emlékművet kellene állítani Batu kánnak? Esetleg Hitlernek? Sztálinnak?
Hogy nem szárad le a hazaáruló képetek ti mocskos muszlimsimogató férgek!
Varánusz Harakiri, bazmeg, az! 2016.01.28 11:49:23
Tudom, tudom, mondani se kell, mindenki higgadjon le a picsába, a magyar kézilabdában minden rendben van. Németh András és Talant Dujsebajev vállal minden felelősséget. Utóbbi annyira, hogy ha japán lenne épp a beleit kaszabolná össze harakiri közben. Oké, az EB meccseinket nézve nekem is sokszor…..
arpika23 2016.01.28 19:15:39
@Imola Helyesi:
Te hülye vagy ehhez a témához. Ha nem hiszed nézd meg a statisztikákat, hány gólt dobtak más csapatok balkezes átlövői. Akik ugye ugyanolyan hangadók mint a te geci líblinged. Aki csak imitálta a védekezést. Láthatóan szabotálta a csapatot, ugyanúgy edzőt akar buktatni mint Veszprémben. Hogy rohadna meg!
arpika23 2016.01.28 19:33:35
@Imola Helyesi:
Mutass egy jó magyar edzőt te szakember! Nem tudsz mert per pillant nincs az előtérben. Kivéve néhány kisebb csapatot, ahol megtűrik őket ezek a rohadt maffiózók.
Én egy kicsit többet foglalkoztam a kézivel mint te, nem csak a szabályokat ismerem, hanem a játékot is , gyakorlatból is. (nem gimis csapatban) Koromból fakadóan én még a Varga Pityu, Süvöltős és tsai játékán nőttem fel. Láttam remek játékosokat.
Az általad sztárolt baromrektor pedig már jó harminc éve lejáratta magát. Akkor, mikor a kocsácspetit törött kézzel játszatta egy VB döntőben. Ugyanott, ahol az általa sztárolt gyurkajani 10 TÍZ! %-os lövőteljesítményt produkált az egész VB-n. Ott ahol a Kenyerest meg az öreg Iváncsikot plusz a Szabó Lacit hanyagolta. Abban a döntőben ahol az ellenfél beállója számolatlanul dobta a gólokat a hülye állat taktikai fogalmatlansága miatt. A VB után (több mint harminc éve!) kérdésemre meg azt mondta az a tulok hogy a követő emberfogás "elavult taktikai elem" (idézett mocsailajcsitól). Igaz mostanában komoly meccseken néha ketten is követő emberfogással védekeznek. Mert ugye az már elavult....
Szóval nekem ne oszd az észt, mert biztos vagyok benne hogy több meccset néztem és játszottam eddig , mint ahányat te az elkövetkező 100 évben fogsz.
arpika23 2016.01.29 07:10:09
@gazoló:
Kretén te vagy a gimis múltaddal. Azért mert ismersz olyat aki ismer olyat aki hallott már kézilabdáról, még nem értesz hozzá. Különben tudnád hogy a líblingednél nagyságrenddel jobb átlövőt is tudok mondani az elmúlt 10 évből. Karcsi a neve.
He nem jön le ki az akkor csak ugatod a kézit és a pofád jártatod!
A geci nagylacira meg nem rásütöm hogy alibizik, hanem maga bizonyítja ezt. Nem tudsz egy válogatott meccset mutatni, ahol odatette volna magát. Bár megértem hogy a havi 20 misis zsozsóért ilyen idősen inkább már a klubra spórol. Ja! Még egy kis aprólék. A tetű kézis berkekben a legnagyobb bomlasztóként , fúrógépként van elkönyvelve. Kérdezd csak meg a volt gimis társaidat!
Én neked inkább egy jó nagy lófaszt ajánlanék, azt szopogasd ne a nagylaciét.
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása. * Hogy kik vagytok, valószínűleg soha nem fogjuk megtudni. A német sajtó bizonyára mindent meg fog tenni azért, hogy homályban tartsa, hogy egykor a szüleitek, vagy az elmúlt év során ti magatok költöztetek egy szebb jövő reményében…..
arpika23 2016.01.07 17:02:51
@fehérfarkas:
Ó te hazug fasz!
"Számon kéritek, hogy mutasson fel az ember legalább 1 Nobel-díjas muszlim tudóst, mert szerintetek úgysem tud az ember"

Mutass nekem egy mondatot tőlem, ahol ezt kértem!

Én muszlim országban született korszakalkotó találmányt, felefedezést kértem tőled te hazug disznó!
Te meg szokásod szerint teleszemetelted a kommentedet mindenféle indifferens a válaszadást jó messzire elkerülő blablával!
Idézz tőlem ahol a Nobel-díjasokat kértem tőled te retek.

Én nem "bírom az érvelésedet". Rühellem az ilyen hazug disznókat, akik megpróbálják kiforgatni amit mondok, és olyan válszt adni amire a kérdés el sem hangzott, úgy téve mintha korrektül viselkednének.
arpika23 2016.01.07 17:18:15
@fehérfarkas:
Mivel érdekel a propagandád (mert veszélyes!), olvasgatom Itt szeretném felhívni a figyelmedet hogy a saját kommentjeid copypaste-zása ugyanabban a blogban nem kevéssé igénytelen dolog.

"Ezek után, ha nekem azt írja valaki, hogy a Nyugat és az iszlám egymás ellensége, azt körberöhögöm"

Jelentkezem a körberöhögésre!

Bár kissé módosítom az állítást hogy fedje a sajátomat.. Az iszlám tekinti a nyugatot ellenségének.
arpika23 2016.01.07 17:22:33
@charlieharper:
Óvatosan fehérfarkassal, mert hazudik mint a vízfolyás. Másodosztályú hírszerzősulit végzett csak, így kontárkodik csúnyán. Kaleidoszkópot rak eléd sokezer karakterrel, mindenféle indiferens adattal hogy elrejtse benne a hazugságait. Jól megcáfolja az általa a szádba adott dolgokat, aztán büszkén bizonyítja hogy nincs igazad. Igazi muszlim! Minket gyaurokat csak hülye szarnak akar nézni.
Jókora késéssel került nyilvánosságra, hogy arabnak mondott fiatalemberek − közülük egyes előállítottak, eddig nem cáfolt német lapértesülések szerint menedékkérők, de kétség nélkül migrációs hátterűek − tömegesen garázdálkodtak és nőket molesztáltak szilveszterkor Kölnben, a Hauptbahnhof előtti…..
arpika23 2016.01.07 09:21:38
@GNDL:
Te fogalmatlan tudatlan hazug demagóg!

"Eddig is milliónyian voltak, mégsem volt jellemző rájuk a bűnelkövetés így ebben a formában "

Ja mert a svédeknél a lakosság alig 5 százalékát kitevű muszlim bevándorlók követik el a nemi erőszakok közel 90 százalékát! Hányszoros is a felülreprezentáltság te idióta? Hozzátéve hogy az erőszakot többnyire vadállati hordában gangbangelve tucatnyian követik el, ami sajátos kultúrájuk hozománya és kissé ritka volt kies ejrópánkban!
arpika23 2016.01.07 09:23:38
@GNDL:

"A magyarok idióták. Stockholm szindrómás barmok, kolomppal a nyakukban, csak hogy még hülyébbnek látsszanak. :) Ennyi... "

Ezek szerint te nem vagy magyar.
Hát akkor mit baszod itt a rezet te majom?
Orbán Viktor pár napja ismét  szerepelt kedvenc kormány-médiájában, interjút adott a Kossuth Rádió 180 perc című műsorának. Az illiberális kormányfő ezúttal azonban akkorát ment, hogy az a szokásosnál is jobban kiakasztotta a hantamétert.  Orbán hantázott a paksi bővítésről, megvédve a fideszes…..
arpika23 2015.12.06 06:08:14
@fehérfarkas:
Megjöttél te ... (még keresem a jelzőt)
Hát akkor mi is a válasz?
Most akkor bevallod hogy muszlim vagy ? Így fél év sunnyogás után már ideje lenne, te mocsok hazug! (Megtaláltam a jelzőt!)
arpika23 2015.12.06 06:12:07
@Bernik:
Fiam te hülye vagy, leülhetsz!
Válaszodnak semmi köze ahhoz amit én írtam.
Inkább mást zakalass a hülyeségeddel.
arpika23 2015.12.06 06:13:26
@fehérfarkas:
Ó te rohadt isises agitátor! Találkozzunk már egyszer!
Melyik mecsetbe jársz?
A pé cé ideje lejárt! - mondotta tegnap Kedves Vezetőnk miután megtanácskozta vitrinárpáddal és pasatónival, hogy ezt mondani lesz a legcélszerűbb. Meg'há ugye Európa süket és vak, mer' ő felismerte a bajot már rég és meg is mondta a felismerési pillanatban izibe. De Őrája nem…..
arpika23 2015.11.17 15:38:21
Fabius!
A háborút nem én akaram. Nem is én vívom. És igazad van:". A főkolompos családja nem negyven napja, hanem negyven éve él itt köztünk. "
Szóval a háborút a radikális iszlám vívja a rest of the world ellen. Beleértve a nem radikálisokat is. Itt már bőven nem terrorizmusról szól a történet. Elég idős vagy hozzá, te is hogy végégnézhetted hogyan alakult át egy helyi etnikai konfliktusból (palesztinok) egy multinacionális, globális történetté. Ebben persze nem kis szerepe volt az amiknak, mikor a SZU ellen az afgán háborúban nemzetközi muszlim sereget szerveztek. Amiből jól kinőtt a talibán. Evolúció... ISIS. Mert azt mondani hogy egy több százezres haderővel rendelkező, országnyi területen uralkodó, milliókat uraló hatalom által végrehajtott konvencionális és nem konvencionális hadviselés az nem háború, hát az ordas hazugság. Igenis az. Az ISIS háborúzik ellenünk. És ebben erősen vétkes a teljes iszlám világ. Mert annak ellenére hogy a nem radikális iszlámot is támadja, hagyja, sőt támogatja. Eltűri hogy véresszájú imámok toborozzank és gyűjtsenek. Sőt aljas cinkos módon olajjal bizniszel velük. Kitermeli az utánpótlást. Ezerszámra havonta. Itt ejrópában és mindenhol máshol is. Mert ugye nehéz lenne azt állítani hogy ateista vagy éppen katolikus, ne adj isten buddhista körökből toboroznak. Igenis az iszlám világ az, ami talajt és támogatást ad az ISIS-nek és a többi hasonlónak. Ezért veszélyes az iszlám. Mert mindenhol , ahol muszlimok élnek, akármióta is, lesznek közülük, akik csatlakozni fognak. És ahogy az élet mutatja egyre többen. Ez az , ami teljességgel elfogadhatatlan. Most kell rákényszeríteni az iszlám világot hogy szüntesse meg a saját rákfenéjét. Mert ha mi tennénk meg, az csak még nagyobb tábort kreálhatna a dzsihadjuknak. Ha pedig az iszlám világ nem hajlandó magától, akkor igenis bármilyen módon rá kell erre kényszeríteni. Mert mint az ábra mutatja, a "terror elleni háború", amit a nyugat vív, rohadtul kontraproduktív. Tehát vagy az iszlám tisztítja meg saját magát, vagy pedig ha nem, akkor megmutatja mit is gondol a nem iszlám világról. Azt hogy pusztuljunk. Lehet píszízni meg fóbozni amiatt amit írok, de lépni kell. Az iszlám most meg kell hogy mutassa, melyik oldalon áll. A civilizációén, vagy a gyilkos állatokén. Ha pedig nem tesz semmit a saját kártevői ellen, akkor azt igenis úgy kell értelmezni hogy velük van, ami azt jelenti hogy igenis vallásháborút visel a nem muszlimok ellen. Csak teszi ezt éppen aljas, sunyi, szemforgató módon. És ha így van, akkor igenis meg kell védenünk magunkat. És mindenki felejtse el a humanizmust meg a píszít erre a kis időre. Mert szerintem a párizsi és másholi-máskori áldozatoknak is voltak jogai, amit ezek a mészáros állatok nem igazán adtak meg. Mivel az emberi jog, humánum stb-nek nem hogy a szava hanem a fogalma sem létezik számukra. Úgyhogy erősen kiírták magukat abból a körből, amit embernek lehet tekinteni, nevezni. Kártevők. Amikkel úgy kell bánni, ahogyan a kártevőkkel szokás.
És azt a barom maszlagot hogy "a fiam nem akart senkit megölni, csak stresszes volt" le kell tolni a klotyón. Mert ez is csak olyan szemforgató blabla, mint amikor néhány imám elítéli a "terroristákat". Ne elítélje, hanem inkább ne szervezze! Ha meg szervezi, akkor ő is ugyanolyan állat. És nem kell megtűrnünk itt ejrópában ezeket. Akkor vszínűleg kevesebb önkéntes fog turistáskodni a szíreknél.
Úgyhogy lehet útálni, lenézni ovit, de sajnos most ebben az egyben egyetértek vele. Háború van. És ha csak retirálunk, akkor biztosan veszíteni fogunk.
És hiába menekültezel, és hiába mondod hogy csak páran voltak a gyilkosok közül frissen importáltak, a többi az meg a régebben importáltak végterméke. Hogy is van ez? Vannak itt muszlimok, akikből gyilkosokat tenyésztenek. Akkor hát hozzunk ide még többet? Minek is ? Még több gyilkostenyészetnek?
Tudod olyanok mint amik Párizsban mészároltak, már most is van a franciák szerint több mint 3000 náluk, szépen szemmeltartva.
Matekozzunk. Párizs 15 állat kb 500 áldozat. Tudod ha a 3000-ből indulok ki az kb egy milla áldozat! És még ezeket szaporítsuk a humánum nevében?
Noooormális vagy?
Nívó Hol vannak a terroristák? 2015.11.15 10:10:32
A párizsi események kapcsán sokan bosszúért kiáltanak, és szeretnék megsemmisíteni a terroristákat, illetve ezek államát, az Iszlám Államot - de tessék megmondani: hol vannak a terroristák? És miért nem tudják megsemmisíteni az Iszlám Államot? Az Iszlám Állam még hagyján:…..
arpika23 2015.11.15 18:17:11
@Moin Moin: Okoska! Olvasgasd a híreket te is . Ha nem láttad volna az egyik "szír menekült" volt ott októberi beutazása után apárizsi vendégszereplésen.
arpika23 2015.11.15 18:18:19
@Moin Moin: Ja és egyébként mióta van unió azóta nem nemzetállamokat ér a támadás. Bocsi.
A Magyar Tudományos Akadémia 11 elemzést, háttértanulmányt tett közzé  a 2015-ös menekültválsággal kapcsolatban. Az MTA vizsgálatai néhol alátámasztották a Fidesz eddigi állításait (például, hogy többségben egyedülálló fiatal férfiak érkeznek Európába), sok helyen…..
arpika23 2015.11.12 18:22:01
@Attila F:
"- Hogyan tudunk különbséget tenni a menekültek és a bevándorlók között?
- Milyen módon segítsünk a menekülteknek? Mennyi pénzt tudunk erre áldozni?
- Hogyan lehet (lehet-e?) integrálni őket? Mennyi pénzt tudunk rászánni?
- Milyen módon tudunk helyben segíteni, megelőzve, hogy elinduljanak?"

Tudod ezeket a kérdéseket nem itt kellene feltenned. Hanem a Calaisban csatázó rendőröknek, a dél-olasz lerombolt városka lakóinak, a tucatnyi általad pártolt által Svédországban megerőszakolt lányoknak inkább. De azért én is adok választ. Pontról pontra.

Hogy lehet megkülönböztetni őket? Mondjuk segítene ha lenne hiteles személyi okmányuk. Amit mondjuk éppen ők dobálnak el. Az se ártana ha hagynák magukat lefotózni , ujjlenyomat stb. Egyébként pedig ha elolvasnád a genfi egyezményt, akkor láthatnád hogy ezek közül egy se menekült. Úgyhogy eleve okafogyott a kérdésed.

Milyen módon mennyi pénzzel? Sehogyan semennyivel. Nem menekült úgyhogy nuku.

Integrálni? Muszlimok úgyhogy eleve hülye a kérdésed. Abszolúte lehetetlen. Se a franciák se a britek se a németek se a svédek nem tudtak mit kezdeni velük az elmúlt évtizedekben. Remek kis párhuzamos muszlim enklávék alakultak ki náluk. Remek nevelőotthonok az ISIS-nek. Hisz tízezernyien gyilkolásznak köztük az integráltak!

Megelőzni hogy elinduljanak? Az egyetlen módon, amit megértenek. Bármi áron meg kell akadályozni hogy átlépjék a határokat, bármilyen eszközzel.

De ezt már a többiektől is megkaptad.

Egyébként rohadtul nem értem a liberálisokat. Pont azokat a csökött középkori szemléletűeket pátyolgatják, akik éppen az ő alapvívmányaikat akarják megsemmisíteni. Ennyire hülyék ezek?
arpika23 2015.11.13 06:40:32
@Attila F:
Te nem vitázol, hanem nagyképűsködsz.
"Meghajlok érveid súlya alatt, hiszen te olvastad a genfi egyezményt, adataid vannak arról, hogy tízezernyi "integrált" van az ISIS-ben, és hát igen, nőket megerőszakolni is csak a menekültek képesek. Az ELTE-gólyatáborokban is ők voltak.
1. Igenis olvastam az egyezményt.
www.unhcr-centraleurope.org/hu/pdf/informacioforrasok/egyezmenyek/az-1951-es-egyezmeny-es-az-1967-es-kiegeszito-jegyzokonyv.html
Olvasd el te is.
Adataim nem nekem vannak hanem az ejrópai belügyeknek. Csak a már visszaszivárgott isisesek vannak ezres számban ! Olvasgas híreket ha nem vagy dislexiás!
Ja! És a svédeknél a lakosség 5%-át sem kitevő "menekültek" követik el a nemi erőszakok több mint 85%-át. Svéd rendőrségi adat. Mind hozzáférhető a neted ha érdekel!

"Valóban, a különböző vélemények tisztelete amolyan liberális csökevény, és ezért elutasítandó"
Ezt talán tárgyald meg először a pátyoltjaiddal. Az iszlám nem híres a toleranciáról. Különvélemény nuku. Egyenjogűség nuku. "Másság" nuku (ha nem olvastad volna a nagy magyar imám véleményét). Ja és mivel te egy gyur vagy jogaid nuku. Mert ember csak a hímnemű muszlim egy bizonyos kor fölött.

Tudod a helyzet az hogy én az ultrákkal és a liberálisokkal is együtt tudok élni, mit tegyek ők is tesók. De semmilyen körülmények között nem akarok együtt élni muszlim hordával, ami erőszakosan betör hozzám. Maradjanak ott abban a szarban amit maguknak csinálnak és ne hozzák ide , mert nem vagyok rá vevő.
arpika23 2015.11.14 07:48:14
@Attila F:
Egyébként a hozzáállásodra megadta a választ a tegnapi párizsi balhé. Védjed még ezeket az állatokat akik ilyen remekül beilleszkednek.
1000 leütés Soros György téved 2015.11.02 12:44:41
Soros György a II. világháború utáni Európa belső menekülthullámait állítja párhuzamba a mostani migrációs válsággal (itt és itt), és azt várná Európától, hogy ugyanúgy reagáljon: korlátlan befogadással. Csakhogy egyrészt az európai menekülthullámok során a…..
arpika23 2015.11.03 08:06:06
@Geo_: Látom dislexias vagy. Momentán a sorosgyurihatpont miről szól?
Megmozgatta olvasóinkat a Nógrádi-ügyről írt véleménycikkünk: egy nap alatt közel 50 ezren olvasták és több százan kommentelték a bejegyzést. Nem kímélték a címszereplőt: "a biztonságpolitika Ciccolinája", és blogunkat sem: "összeesküvés-elmélet kormánymegrendelésre".…..
arpika23 2015.10.23 17:44:18
@Gosig Ratta:
"Közszolgálati Egyetem és elődei milyen minőséget képviselnek "
Te! Azért jobb ha tudod hogy országunk biztonságáért felelős embereket képeztek itt. Katonákat titkosszolgákat zsarukat! Akkor azok most mind hülyék?
arpika23 2015.10.23 21:28:54
@Gosig Ratta:
Tudod a biztit az csapta ki mikor vágóra hivatkoztál. Egy szimpli kis tanárocska zéró aggyal, (közvetlen tapasztalatból mondom, elég koros vagyok hozzá). Ő az aki a vetélkedővezetésből próbálja eladni magát okos embernek, mikor néha még a megadott válaszokat is eltévesztette. Ezzel az erővel a rózsgyuri is akadémikus. Egy nímand aki ne minősítsen. Arca mindig volt csak tudás kevés hozzá. akárhogyan is fényezi magát. Egy időben gyűjtöttem, mikor műsorvezetőként hülyeségeket mondott. Na ő aztán pont az aki kamu tudással szélhámoskodta végig az egész életét.
Vissza a sulihoz. Azért annyira ne fikázd , mert ha nem oda jártál, nem tudhatod , milyen az oktatás színvonala. És ha már lingvisztikából vagy éppen asztropszichológiából lehet doktorit írni, akkor mit vársz? Én láttam olyan disszertációt , ami azt taglalta hogyan függ kis hazánk kisebbségieinek bűnözési szokása a csillagok állásától. ELTE! És ez teljesen komoly!
arpika23 2015.10.23 21:34:58
@Gosig Ratta: Visszatérve a vágóra, személyes tapasztalatból mondom hogy olvasottság álcája mögé bújt ostaba segg. Nem az a baj hogy műveletlen, hanem hogy buta aki okosnak képzeli és fényezi magát és így akarja az észt osztani. Van még pár hasonló ott a körben ahol igét hirdetgetnek, az ateistaklubos társaival. Szóval ha rá hivatkozol, csak jól elvágod magad.