Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egynick

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kutyatartóként az év nagy hírének számított, hogy idén nyártól végre zökkenőmentesen lehet a Balaton partján a kutyánkkal együtt strandolni. Két település jelentette be, hogy közigazgatási területén kutyastrandot nyit, azonban csak az egyik város, mégpedig Fonyód vette komolyan a…..
Egynick 2016.11.19 20:07:20
Ahogy nő a vegánok száma, úgy nő a kifejezetten őket megcélzó termékek kínálata is a piacon, azonban ezek olykor eléggé hajmeresztőek tudnak lenni számomra.   Az életmódváltásnál, amikor elhagyjuk a korábban megszokott nyersanyagokat és kilépünk korábbi komfortzónánánkból, akkor az emberek…..
Alimento Norbitoxikózis 2015.09.13 11:31:14
A hazai wellness/fitness piac megkerülhetetlen eleme a Schobert Norbert által életre hívott Update rendszer. Így aztán végső soron az is előre látható volt, hogy előbb-utóbb ebbe a témába is bele kell harapni. Aktualitását adja a dolognak, hogy megjelent a „A Nagy Kalóriahazugság” című könyv,…..
Y-GEN Antifeminista nő? 2015.09.08 12:06:47
A szexizmus ítélkezik és diktál: megmondja, hogyan leszel férfias férfi, nőies nő, jó feleség, jó anya, jó férj és jó apa. Nem érdekli az egyén, nem hisz a sokszínűségben, nem érti a világot. Ami engem illet, feminista vagyok. Hiszek abban, hogy a nők egyenjogúak, de nem…..
A hamburger felgyorsult életünk egyik szimbóluma, hiszen nincs időnk a konyhában főzéssel pepecselni, ezért egyszerűbb egy gyorsétterembe leugrani és benyomni egy hambit. Vegánként egyenlőre kevés helyen kapható vegán kompatibilis hamburger, így rákényszerültem magam…..
Dániában a Feröer-szigeteken van egy kegyetlenül primitív hagyomány, amely a férfierőt hivatott firtatni. Attól lesz valaki erős férfi minél több delfint tud lemészárolni.   Ez azért valljuk be elég visszás, azonban a helyiek ragaszkodnak ehhez a véres és nem emberhez illő…..