Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flea30

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
50. LENNY KRAVITZ I Belong To You http://youtu.be/ucvLuGgsGS8 If You Can't Say No http://youtu.be/uxm11aSfSR8 It Ain't Over Til It's Over http://youtu.be/TmENMZFUU_0   49. THE POLICE Roxanne http://youtu.be/3T1c7GkzRQQ Message In A Bottle http://youtu.be/MbXWrmQW-OE Wrapped Around Your…..
Flea30 2019.02.24 06:34:50
@péti:
Nem tudtak hibázni? Obladi-oblada, All you need is love és még megannyi vacak nyálpop?

"Mert ennyi jó dalt egy szerző-előadó se tudott összehozni azóta se..."
Szubjektív. Szerintem úgy öt jó daluk van.

"Ha George Martin zseninek nevezed , akkor mit mondjunk Paul McCartney-ról?"
Martin szakmájának legkiválóbbja, McCartney meg egy közepes basszusgitáros/énekes és nem különösebben kiemelkedő szerző. A Beatles ennyi, egy másik Kinks, se több, se kevesebb, be kéne érni ennyivel, és nem szubjektivizálni mindent.
Nem szeretem a Beach Boys-t, de Brian Wilson kilométerekkel fontosabb figura például.
Flea30 2019.02.24 06:38:49
@péti: Amit Martin mondott, az pont olyan, mint mikor például John Williams ír egy zseniális zenét valami vacak filmhez, és a werkfilmben elmondja, hogy amit ő csinált, az semmiség, mert a film annyira jó volt. Az igazi zsenik nem tudják magukról, hogy zsenik. Ellenpélda: John Lennon, aki lubickolt a kamuzsenialitásában.
Flea30 2019.04.26 01:32:31
@péti: Vadállatias, elvakult, őrült rajongásod a Beatles iránt, és az, hogy az Ipanemát most hallod először, nagyjából megmutatja, mennyire is vagy tájékozott a könnyűzenében. Komolyan azt gondoltad, hogy engem majd meg fogsz sérteni azzal, hogy leszarozod egy brazil zeneszerző 60 éves nótáját? Pont leszarom, hogy neked mi tetszik, pláne, hogy zenei/kulturális érveid kimerülnek az "ez jó" és az "ez szar" szintű jelzőkben. Nyilván, más meg azt szarja le, hogy nekem mi tetszik és mi nem, ez a normális hozzáállás. A vita nem is a szubjektív ízlésről szólt, hanem bizonyos zenei és popkulturális kérdésekről. Csak ebből te annyit fogtál fel, hogy itten bántják a kedvencedet és irgum-burgum. Én rád szántam az időt és kifejtettem, mit gondolok. Köszönöm a beszélgetést.
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
Flea30 2017.09.13 21:14:02
Persze hogy szkriptelt az egész, mindig is az volt az összes ilyen műsor, talán az első Megasztárok még nem, de az X a kezdetektől. Zenészként dolgozom, és rengeteg fiatal pályakezdő énekes ismerősöm meséli folyton, hogy milyen levelekkel keresik meg őket a szerkesztők az újabb és újabb évadok előtt. Ez a formátum egy 300 milliós Amerikában működhet - bár ott is csak a 8 éves kislányokkal tudják eladni az egészet -, de ez a 10 milliós ország kevés hozzá. Arról már nem is mesélek, hogy egy másik (férfi) énekes ismerősömet, aki egyébként olyan profi, hogy egy vastagcsabatakácsnikolasz a cipőjét se köthetné be, azért nem lett visszahívva az előzetes casting után (ami a producerek előtt zajlik zárt ajtók mögött, a téveadásokat gondosan előválogatják), mert nem tudott semmilyen izgalmas sztorival sem szolgálni. Nem a mélyszegénységből jött, nem a háború elől menekült, nem hátrányos helyzetű. De gondolom mindaz amit leírtam, teljesen triviális itt mindenki számára, akik pedig beveszik ezeket a megrendezett karaokeversenyeket, azok úgysem fogják fel ép ésszel az egészet.

A fentiekről pedig annyit, hogy a producernek teljesen igaza van. Az nem fog elkezdeni rinyalni, aki továbbjut ebben a műversenyben és tudtán kívül kiárusítja magát a gagyitévének. Hisztizni azok fognak, akiket beetettek és kivágtak. A korrupció akkor fáj, ha kihagynak belőle :) Nehéz amúgy eldönteni, hogy ez a producer inkább annyira ostoba, hogy nem is érti azt a gennyes iparágat amiben dolgozik, vagy végtelenül aljas, cinikus szemetláda, esetleg önmagát is elhülyítette már a hazugsággal.
Legalábbis ezt ígérte az egyik celebpár profi fele, ha minden igaz, Vastag Csaba (de lehet nem jól emlékszem, összefolytak az arcok egy idő után - Update: Simon Kornél mondta, elnézést) a TV2 mai sajtóeseményén, ahol bemutatták a tavalyi év legnézettebb tévéműsorának bizonyuló Nagy Duett új évadában…..
  Isten látja lelkemet, én nem akartam a fináléról írni. Már én untam ugyanazt leírni hétről hétre, nem okozott semmmiféle örömöt az, hogy egy középszerű évadot ostoroztam hétről hétre, mert minden ellenkező híreszteléssel ellentétben van nekem sokkal jobb dolgom, mint vasárnap reggel hatkor arról…..
Flea30 2016.12.18 13:50:40
Évek óta nem láttam X-Faktort, így nekem Tóth Andi neve is teljesen új volt. Tegnap vendégségben jártam, ahol együtt megtekintettük trash tv-zés címszó alatt az X-Faktor döntőt.
Mivel élményeim egyszeriek, nem került rám bulvárszemellenző, és minden egyes félplayback karaoke produkciót annak egyszerű valójában tudtam értékelni. Ez alatt azt értem, hogy nem befolyásoltak semmilyen irányba azok a túlhangsúlyozott, szennylapok eladására túlérlelt sztorik, amiket nézőtársam (aki aktív X-Faktor követő) elmesélt, miszerint Barbara az uborkaföldröl érkezett, Ricsike a pusztából, az orosz srác meg a frontvonalból. Egyébként azt tudjátok, hogy korábbi évadok során világbajnok és nagyszerű énekeseket (nem engem, nyugi :)) azért küldtek el a Faktor castingról, mert nem volt "izgalmas háttérsztorijuk"? Mindegy.
Mikor megláttam Opitz Barbarát, először azt hittem, hogy a korábban a Barátok köztben éveket lehúzó, és külsőleg is eléggé hasonlító Opitz Petra testvére. Őszintén szólva nem tudom, hogy arról a lányról honnan tudok, de valaki meg tudná erősíteni vagy cáfolni ezt a tényt?
Mivel szegről-végről a zeneiparban dolgozom, Dimitrij-t már "ismerem" néhány éve, elsősorban a közösségi médián keresztül, abból az derült ki, hogy nem ez az első X-Faktora, sőt, ha jól láttam annó, nagyon mással nem is foglalkozik, mint különböző országok X-Faktorában való "statisztálással". Bennem alapos gyanú van arra, hogy a srác hivatásos X-Faktor szereplő, akit ebben a kelet-európai térségben pusztán csak azért elhívnak a műsorba (sokakat amúgy hívnak, nem is maguk jelentkeznek), mert van már tapasztalatuk ilyen cirkuszban.
Mondanom sem kell, hogy ez az egész műsor nem egy tehetségkutató, hanem egy olyan trash-show, amit ki-mit-tudnak álcáznak. A zsűri láttán nagyon leakadtam, mindenkinek szívből ajánlom azt a videót, ahol ByeAlex a tízfős fizetett közönségének a Jég dupla whiskey-vel cimű opus-t "énekli" a Budapest Parkban. Nem tudom, melyik zseniális kreatív találta ki annak idején ezt a Sanyi figurát, de ügyesen eltalálta a tipikus cipőnézegető ELTE Bölcsészkaros, 42 kilós filozófuskaraktert, csak azok általában a Kispálért, a Quimby-ért és a PUF-ért rajonganak, nem a művi kereskedelmi popban utaznak.
Puskás Peti szánalmas figura, énekelni sosem tudott, a speed viszi előre. Tóth Gabi évek óta hozza a kokainos poppicsa karakterét, ezt elvenni sem lehet tőle. Engem speciel a dörzspapír beszédhangjával is világgá lehet kergetni, a vernyogását, a sok neki írt rossz számot pedig nem bírom meghallgatni, de ez már ízlések és pofonok kategória.
Gáspár Laci valóban zenész, ért hozzá, hangszeren is játszik, jól is énekel, éppen ezért szomorított el, hogy elsősorban ő vette komolyan a licenc-ből származó instrukciókat. És ezen a ponton éreztem a műsor legsúlyosabb népbutító elemét. Ugyanis két forgatókönyv létezik: vagy totál mást lehet hallani a helyszínen, vagy a zsűri és a műsorvezető egyszerűen hazudik. Barbara és Ricsike ugyanis nagyon képzetlenül és gyengén énekel. Ricsike szimplán csak dünnyög, Barbarának nincsenek meg a mély fekvései, és noha torokhangja erős, a hangképzésével és a fülével komoly bajok lehetnek, olyan elcsúszásokat tud produkálni. Még ezekkel a dolgokkal sem lenne nagy probléma, elvégre ezek a gyerekek és a műsor ennyit tudnak. De mikor egy ilyen produkció után a zsűri (élén G.L.) fölpattan, és közli, hogy ez az éneklés csúcsa, hogy ez csodálatos és fantasztikus volt, az olyan erősen butítja el a legfiatalabb nézőket, olyan brutálisan teszi tönkre az ízlésvilágukat, hogy csak na. És mindennek az az egyetlen célja, hogy a későbbiekben is legyenek olyan gyerekek, akik örömmel elmennek a castingra hamis hanggal, dünnyögve, és akikből "sztár" lesz majd a végén (ha csak pár hónapra is), megkapják a pénzt és az RTL-es szerződést, elhitetik velük, hogy ők az új Whitney Houston, majd lejár szépen a szerződés, és dobják ki őket a kukába. Borzasztóan elkeserít, hogy egy olyan zenész, mint Gáspár Laci, akinek ugyan lehet szeretni v. nem szereti a hangját és a zenéjét, de mégis aktívan koncertezik, nem sül le a bőr a képéről ilyen botrányos hazudozások után. A nézőtéren elhelyezett tapsoltatóemberek pedig csak tapsoltatnak és tapsoltatnak.
Azért nem keseregtünk a műsor alatt, végig jókat röhögtünk a megszervezett, megrendezett pátoszon, a vihar-a-biliben kirohanásokon, ahol karaoke-produkciók fölött őrjöngött Tóth Gabi, mintha most látná Lionel Richie-t először fellépni a Carnegie Hallban. Az előre felvett Tóth Andi jelenet vicces volt, talán ott volt egyedül tiszta éneklés (vagy playback volt, vagy tényleg ügyes az a lány, noha ő is torokból szeret ordibálni, mint oly sokan a mainstream médiában), kár hogy az a szám is nagyon gyengusz volt. Szóval ennyi. A többiek szerint, akik régebb óta követik a műsort, ez egy nagyon-nagyon gyatra évad volt, szerintem viszont ugyanolyan tróger trash műsor, mint minden korábbi énekes kamutehetségkutató.
Flea30 2016.12.18 21:25:48
@javier: Fúha, látom nem te vagy a legfényesebb villanykörte a dobozban. Sem az írás, sem az olvasás nem megy.
Mint írtam, én évek óta nem követem az ilyen trash-show-kat, a tegnapi döntőt is csak azért láttam, mert olyanoknál voltam, akik szeretnek trash-tévézni. Szerintük (érted, tehát nem szerintem) ez az évad szarabb volt a korábbiaknál. Szerintem viszont az összes ilyen stílusú műsor egykaptafa népbutítás. Na most, hogy ezt tisztáztuk, hívd fel a ruszkikat, mert ők még fizetnek is a trollkodásért.
100. Baha Men: Who Let The Dogs Out www.youtube.com/watch?v=Qkuu0Lwb5EM 99. Bryan Adams - Rod Stewart - Sting: All For Love http://www.youtube.com/watch?v=ofA3URC1wyk&feature=kp 98. Paula Abdul: Rush, Rush http://www.youtube.com/watch?v=yqyIaNWP0T0&feature=kp 97. Joan…..
A kilencvenes évek két legnagyobb idiótája, Beavis és Butt-Head talán ismét képernyőre kerülhet, az alkotó, a mostanság a Szilícium-völgyön dolgozó Mike Judge legalábbis arról beszélt a RadioTimes-nak, hogy igen nosztalgikus hangulatban van, ezért akár fel is támasztaná a sorozatot. Méghozzá azon is…..
Nem új keletű dolog, hogy a trash egy komoly kultuszt épített ki maga köré, a filmvilágban napjainkban betöltött szerepéből kiindulva pedig meglehetősen szokatlan korszakot élünk abból a szempontból, hogy a legnagyobb publicitást és forgalmazást kapó alkotások (egy-két…..
Flea30 2016.03.26 16:12:32
A magam részéről veszélyes hulladéknak tartom mind a Sharknado-t, mind a mozikban futó popcorn blockbustereket. A különbség köztük pontosan annyi, hogy míg előbbi megvalósítása filléres és igénytelen, az utóbbi dollárszázmilliókba kerül. Amúgy a végcél mindkettőnél azonos: a tömegek hülyítése.

Egyébként a gagyira jellemzően a 12-15 éves korosztály fogékony, akik számára az irónia- és minőségérzék nagyon friss megélés. Voltaképp először találkoznak az "annyira szar, hogy az már vicces" elnevezésű fenoménnal. Ezzel önmagában nem lenne gond, csak addig röhögnek fuldokolva a gagyibbnál gagyibb trash mocskokon, hogy az válik számukra alappá. Időközben nem jut elég idejük, energiájuk, később pedig agysejtük befogadni a valóban fajsúlyos, igényes művészi alkotásokat. Fogalmazhatnék úgy is, hogy kézen-közön elvész a gyerek.
Ez pont olyan, mintha a napjaid abból állnának, hogy kisétálsz a kínai piacra és körberöhögöd a prosztó vacak pulóvereket. Ha már kisgyermekkorodtól kezdve ezt teszed, időközben nem is ismerted meg a szép míves pulcsikat, a tudatalattid számára a kínai fos lesz a viszonyítási érték, amihez képest persze te is tudod, hogy van jobb, mégsem leszel már képes megfordítani a helyzetet, és az igényesebb cucc tükrében szemlélni a szemetet.
Elkeserítő tendencia, de hát ez van. A tömeghülyítés századát éljük (már megint!). Persze, ha aggyal és jó ízléssel rendelkező ember kezébe adjuk a trasht, aki kellően művelt ahhoz, hogy a helyén tudja kezelni, bármi megtörténhet - Tarantino is így kezdte.
Sőt, a nézettségi versenyben általában az RTL mögött kullogó TV2 az összesített nézettségi lista első öt helyéből hármat is birtokol, ami azért meglepetés, akárhogy is nézzük, és mivel egyik műsor sem film, hanem saját gyártású showműsor egy-egy epizódja, az a mondás,…..
Flea30 2016.01.01 15:16:18
Flea30 2016.01.03 04:32:32
@sixx: Ne aggódj.
Mutatok egy november 13-i hírt: A TV2 2016-ot kinevezte a gyerektehetségek évének, és tavaszra ígér egy olyan műsort, amibe 5-16 éves, kiemelkedően tehetséges gyerekek jelentkezését várja. Műfaji megkötés nincs, csak a tehetség számít, folytatja a sajtóközlemény, azaz egy…..
Hogy aztán ez a hír(?) milyen hatással lesz a lassan vajnásodó tévé jelenlegi gárdájára azt egyelőre nem tudni, de a Blikk szerint Andy Vajna, a TV2 új tulajdonosa az RTL Klubtól vinne át műsorvezetőket a második számű kereskedelmi tévéhez, és az sem érdekli, hogy…..
Valahol ezért egészen elképesztő, hogy a zseniálisan bénán megrajzolt South Park a folyamatos botrányok és baszogatás ellenére is megélte a 19 évadot, illetve az, hogy a Comedy Central hagyta, hogy megérhesse. A ma este kezdődő kanyarban megint bőven lesz aktuálpolitika és a…..
Egészen pontosan egy hatrészes miniben gondolkodik, aminek alapját Elmore Leonard 1972-es, Forty Lashes Less One (kb. Negyven csapás, mínusz egy) című westernregénye alkotja majd. Tarantino még a kilencvenes években vette meg négy Leonard-regény filmjogát, melyek közül eddig egyet…..
Flea30 2015.12.05 22:58:12
Rajtam kívül senki nem gondolja úgy, hogy QT első három filmjéből (Kutyaszorítóban, Ponyvaregény, Jackie Brown) egyetlen snitt is sokkal erősebb, mint a Kill Bill óta bármi, amihez hozzányúlt, és hogy westernőrület helyett végre összeszedhetné magát, és megcsinálhatná a Vega Brotherst - akár sorozatként is? Én AZT nagyon de nagyon adnám.
Elmore Leonard nagy kedvenc, QT viszont az új évezredben számomra egyre lejjebb és lejjebb teszi a mércét. A Kill Bill és a Brigantik az én szememben csak egy posztmodern pózőrködés rengeteg 'QT-s' dialóggal, vagánykodással, fellengzősködéssel, anakronizmussal (persze direkt), popkultutalásdömpinggel, intertextualitással, de ez ma már sem nem eredeti, sem nem izgalmas. A Halálbiztos és a fekawestern (a címe nem ugrik be, a régi Franco Nero-s spagettiwestern valahol megvan VHS-en) nálam a nézhetetlen/idegesítő kategória. Hol van már a Jackie Brown Elmore Leonardba oltott blaxploitation gazembersége az innen-onnan kölcsönvett (pl. korai Scorsese) és valódi posztmodern katyvaszként zseniálisan működő karakterekkel, a Ponyvaregény újhullámos hangulata a TÖKÉLETESEN megírt dialógusokkal, a dekonstruált tér-idővel, a huszadik századi ponyvairodalmat a tökénél megragadó semmibe tartó cselekményszálakkal, a Kutyaszorítóban kamaradrámája olyan filmes megoldásokkal (flashback a flashbackben!), amiktől nem hogy huszonöt éve, de ma is összehugyozzák magukat a hollywoodi főköcsögök... A Natural Born Killers és a Tiszta románc is jó volt, de amit a Jackie Brown után csinált... A sok eposzparódia helyett úgy-de-úgy vágyom egy klasszikus stílusú, dögös Tarantino filmre, valami olyanra, mint a Ponyvaregény. Sok-sok karakterrel, pitiánerkedéssel, jó dumákkal, széteső, mégis valahogy koherens cselekménnyel a napjaink Kaliforniájából - akár sorozatként is. Sőt, sorozatként főleg.
Az utóbbi napok zenei hírei Adele hihetetlen sikerei mellett Sinéad O’Connor teljes összeomlásáról szóltak. Az ír énekesnő legfrissebb, pár órája kitett facebookos bejegyzése éppen arról szól, hogy joga van a halálhoz, és élni is fog vele. Az énekesnőről az Index írt egy…..
Flea30 2015.12.02 19:23:28
@FlybyWire: Egyetértek. Amúgy szerintem a Soundgarden sem volt rossz. A Nirvanát a heyday-időszakában sem értettem, irtó gagyinak és pózernek tartottam őket akkor is.

A fenti felsoroláshoz pedig írnék még zenészneveket: Jaco Pastorius, Beth Hart, Lou Reed, Devin Townsend, Scott Weiland, Amy Winehouse, mind mániás depressziósak (vagy voltak). Az ősrégi fekete jazz zenészeket pedig felsorolni sem lehet, mindegyik egy roncs volt. Minimum keményen piáltak, de nagy részük morfiumot is nyomatott. Charlie Parkert például elektrosokkolták is (ajánlott film: Clint Eastwood - Bird). Miles Davis a hetvenes évekre annyira tönkrement, hogy az egész életét felszámolta és bezárkózott a lakásába öt évre (erről a sztoriról épp most készül egy film). Chet Baker karrierje - és élete - úgy végződött, hogy miután az intenzív önrombolás következtében foga sem maradt, kiugrott egy hotel ablakán. Frank Rosolino, a zseniális harsonista az egész családjával majd magával is végzett.
A vidámabb, kiegyensúlyozottabb jazzarcok, mint pl. Lee Morgan megúszta annyival, hogy a saját felesége (!) lőtte agyon két set között egy klubban. A legsúlyosabb roncsokat a jazzerek közt lehet megtalálni.
Megint nekem jutott a szombati Hungary's Got Talent, ami sajnos olyan semmilyenre sikeredett, hogy önként biztosan nem vállaltam volna. Pedig ez már az élő show, tehát a válogatott hülyék helyett a válogatott tehetségek műsora - de hát itt ugye néha elég sajátos módszerekkel…..
Flea30 2015.11.29 21:50:11
@-Szűcs Gyula-: Eszter és a mocsokbulvár komoly múlttal rendelkezik. Emlékszem, mikor Eszter körbehaknizta a bulvárt és még a legaljasabb szennylapoknak is örömmel nyilatkozott az épp akkor elhunyt Vukán Györgyről (akitől egyébként Eszter kb. 100 milliót örökölt). Hónapokon keresztül szállította a kontentet a hiénalapoknak. Hiába, Eszter bulvárhős akar lenni, és ha ez nem megy könnyen, megpróbálja erőből. Ehhez néha segítségül hívja önnön dekoratív milfségét is.

Mellesleg komolyan, őszintén remélem, hogy ha kifut ez a szaros műsor, néhány évre pihentetik a tehetségkutatókat, mert ez már az agyfasz a köbön kategória. Régen ugye a tízmillió énekes országa voltunk, aztán jöttek a Csillag születikkel a mindenféle fésűn játszó csodabogarak. Most talán már azok is elfogytak, talán, TALÁN lelassít a sztárgyár.

És végezetül: éljen soká az Infusion! A tévés felhozataltól eltérően az a három srác valóban megdolgozott, megdolgozik a sikerért. Remélem mindent elérnek, amit elterveztek, és csöppet sem lombozza le őket, hogy a magyar nézőközönség egy óvodás kislány évnyitós versmondására izgul be, nem az ő kiváló zenéjükre, ami megfelelő marketinggel simán kimoshatja a "crossover" műfaját a havasibalázs-lindseystirling-liberace szennyből.
  Tóth Gabiról mindenkinek van véleménye. Megosztó személyiség, harsánysága sokakat taszít, mások meg pont azt szeretik benne, hogy nem úgy viselkedik, mint pályatársai, szívesen szerepel tévéműsorokban, használja a bulvársajtót és mindenről van véleménye. A második…..
Flea30 2015.11.20 21:27:08
@BlackeySabbath: Jajj, tesó, de nem vágod... Amúgy miért ne lehetne vki alázatos attól még, ha hamisnak hallja a hamisat?:)
Flea30 2015.11.21 01:29:52
@upgrade: Ott van Fábián Júlia, Gájer Bálint, Micheller Mirtill, Sena, Éliás Gyula, Miller Zoltán, Bontovics Katalin. Király Viktor, Király Linda is jó hangi adottságokkal bírnak, csak kicsit túlerőltetik ezt a melizmatikus éneklést, ami fehér embernek nem áll jól (kivéve Joss Stone-nak). Mind nagyon jó technikával, szép tisztán énekelnek. Nem mindnek szeretem a zenéjét, de hát most nem ízlésről beszélünk... Ja, Gabi nővére is korrekt, sokkal jobban énekel a húgánál.
A "zeneakadémiások egymásnak zenélnek" kiszólásoddal annyira de annyira beleszartál az egómba, hogy most el is megyek sírdogálni. Rossz most nekem.
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
Valamiért úgy alakult, hogy egyik este pont elkaptam Friderikusz műsorát a TV2-n, ahol éppen Gregor Bernadett volt a vendég. Gregor azért is forró téma most, mert nemrég nyíltan kiállt a Jobbik mellett, ezzel bővítve a közepesen ismert közszereplők táborát (Usztics Mátyáson…..
Mintha csak összebeszélt volna az RTL és a TV2, a Got Talent szombati adása után a Sztárban sztár vasárnap untatott halálra, pedig a műsor ne volt sokkal rosszabb, mint a múlt heti, sőt, egyszerűen csak most lett tele a tököm vele és jutottam el oda, hogy a következő két hetet…..
Flea30 2015.11.09 18:11:47
@Hülye aki elolvassa!: a Zöldfoki szigeteken élT és mezitláb énekelT :( Már jópár éve halott a néni sajnos. Élete végén megint volt BPesten koncertezni, örök emlék marad számomra.
Flea30 2015.11.10 01:31:09
@Teshow: Savanyújóskaság és megjátszott, kokainmámoros, rihi-röhögcsélős maníroskodás között azért vannak árnyalatok. Amúgy nem is ez a baj vele, hanem hogy nincsen hangja. Nem ízlés kérdése, az énekhang adottság. Neki nincs, akár szakmai szempontok szerint nézed, akár a szubjektív véleményedet veszed alapul.
De am nem tudok többet nyilatkozni róla, most láttam életemben másodszor a gárét. Tényleg lesújtó volt.
Flea30 2015.11.10 15:09:06
@Teshow: Cseppet sem szar az életem, csak veled ellentétben nekem nem kell reggel 6-kor elindulnom a konzervgyárba melózni, és nem Csadél művihorászása az egyetlen, ami beragyogja a sötét hétköznapokat. Mellesleg nem véletlenül Adélka egyik rokonához/menedzseréhez van szerencsénk? Független emberek nem szoktak ilyen frusztráltak lenni, ha egy médiacelebet valaki kritizálni óhajt, még ha az a kedvenc médiacelebe is.