Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rockett

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Jó 3 hónapja nem volt már blogbejegyzésem (upsz), jó hogy nem ígérgetek senkinek bizonyos rendszerességet az írásaimban, jóeséllyel nem lenne betartva, még ha ez korábban jellemző is volt... :) Most viszont már ideje volt, főleg mivel a blog elsődleges témájának megfelelő tartalommal…..
Gambler Life Brownsea Island 2019.04.16 17:19:35
Még mielőtt leköltöztünk Bournemouthba, már akkor kitaláltam ezt a túrát. Az odautat leszámítva nem készültem fel igazán arra, hogy mi vár ránk, igazából csak egy jó nagy séta volt a terv. Két busszal értünk el a kikötőbe, ahonnan el tudtunk menni terv szerint az első induló hajóval. A hajóút 7…..
Sziasztok! Még az előző blogban és az előző munkahely miatt terveztem olyan rovatot, ahol a munka közben lőtt random képeket/sztorikat leírhatom. Aztán az a blog lezárult, a munka befejeződött, de néhány publikálásra érdemes kép talán maradt. Ezek jönnek most. :) Aztán ki tudja, lehet, hogy később…..
Szia! Tompa Balázs vagyok, akik követték eddigi blogomat ( http://www.pokerakademia.com/poker_blogok/rockett ), azoknak rockett nicken vagyok ismerős. Közel 9,5 év után úgy éreztem, hogy eljött a váltás ideje a megszokott platformról. A blog.hu-t választottam arra, hogy kipróbáljam egy új…..
Üdv Sirius újabb videója. AVGN - Big Rigs. Jó szórakozást.   ..