Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pandamacicsöcs

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soros György mehet a kukába, hiszen új ellenség tűnt fel a magyar kormány horizontján, a holland nagykövet Gajus Scheltema személyében. A Magyarországról éppen távozó diplomata rendesen beolvasott az Orbán-kormánynak, és ezt nem tűrhette Szijjártó Péter, úgyhogy konzultációra hazarendelte a…..
pandamacicsöcs 2017.08.27 09:59:44
@miszlik: Ma már ne menj napra...
Piroslap A cinizmus kopasz csúcsai 2016.02.24 16:01:37
Először akartam írni végre valamit a kockás inges demonstrációról. Pontosabban egy reakciót erre a Mandiner-cikkre, amiben a kormánypárti média egy kormánypárti újságírója kéri számon a tüntető pedagógusokon és diákokon, hogy miért is nincs a kezükben elég eszköz arra, hogy a kormányzatot bármiben…..
pandamacicsöcs 2016.10.23 18:52:24
Néha jó, ha az ember éber, vagy ha mégsem, a kollégái szólnak, hogy te, most kapcsolj az M1-re, a Ma Estében megoldották a Teréz körúti robbantás okait.  A virtuális avatárok tehetnek mindenről. Hogy azok mik, teszi fel a kérdést magának az ember, hát kérem szépen a valóságtól alig vagy nehezen…..
pandamacicsöcs 2016.10.21 13:40:08
@Kunhallmi Agnes.:
Azért a Kunhalmit dugnám
Az augusztusi riói olimpia lesz az első az olimpiák történetében, amely során egyes versenyszámokban transzgender személyek, tehát biológiailag férfiak fognak női sportolókkal versenyezni. Eddig csak olyan transznemű sportolók versenyezhettek az olimpián, akik legalább két évvel korábban átestek…..
pandamacicsöcs 2016.07.16 09:08:11
Kedd reggel 09:48-kor zörgött Gera Zoltán telefonja Bordeux-ban. A válogatott labdarúgó Budapestről, pályafutása legfontosabb spirituális mentorától, atyai barátjától kapott üzenetet, amely – mint kiderült – mintegy előrevetítette az esti mérkőzés eseményeit. Gera Zoltán a bátorítást nyomban…..
A klasszikus hollandi szósz párolt spárgával elég uncsi már, na meg nem is igazi étel, itt egy saját recept, ami minden előnyét hozza az eredetinek, de jól is laksz vele...
pandamacicsöcs 2016.04.28 13:37:19
Rekordmértékű foglalkoztatottság és visszaszorított munkanélküliség, növekvő nyugdíjak, jóllakott gyerekek, működő reformok: ezek a kormányzati kommunikációban állandóan megjelenő motívumok ezek. Az első látásra biztatónak tűnő mutatók mögött azonban nem kevés…..
pandamacicsöcs 2016.03.29 13:12:55
Egy olvasónk lőtte az alábbi képeket a hétvégi belga nagydíj közvetítése alatt, amihez valamiért bekapcsolta a feliratot is a digitévés médiaboxon, és ezért nem győzzük áldani, mert ilyen vicces dolgot elképzelni sem tudtunk eddig.   ..