Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lefolyóbolt blog

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zuhanyfolyóka, beltéri folyóka rozsdamentes, vagy üveg ráccsalElőnyei:-KÖNNYŰ TISZTÍTHATÓSÁG, IDŐTÁLLÓ KIVITEL-A LEFOLYÓ RENDSZER ELLENÁLL A KORRÓZIÓNAK, AZ  ALKALMAZOTT FELÜLETKÉPZÉSEK MIATT A TISZTÍTÁSA  KÖNNYEN ELVÉGEZHETŐ-KIS BEÉPÍTÉSI MAGASSÁG (62 MM)-MAGAS…..
    A mai kertépítési trendeknek megfelelően egyre inkább beépítjük udvarainkat, különböző térburkoló kövekkel,esetleg betonnal építjük be házunk környékét.Egyrészt esztétikai szempontból, egyrészt pedig kényelmünk érdekében. Mivel ezek a térburkolatok egy-egy…..
Üzenjen, vagy kérdezzen akár webshopunkon keresztül! Webáruházunk oldalán közvetlen üzenetküldési lehetőség van részünkre. Amennyiben épp online vagyunk, a feltett kérdésekre azonnal válaszolunk. Ha nem tartózkodunk a gép előtt, az üzenetét mihamarabb megválaszoljuk.…..
A lakásban lévő lefolyók tisztítása nemcsak akkor szükséges, amikor a lefolyóban dugulás jelentkezik, hanem az időszakos karbantartásuk is szükségszerű, az állagmegóvás, és a kellemetlen szagok elkerülése érdekében. A szokványos gyakorlatban elterjedt vegyszerek sok esetben…..