Regisztráció Blogot indítok
Adatok
witpen

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fotó: Coca-Cola Hungary/ Noguchi Porter Novelli #loveislove Ha a Pride hónapjában nem gyűlölködte volna ki magát az ország homofób lakossága, talán azt mondanám, hogy szükség van még némi borulásra. De én tényleg elhittem, hogy elég volt a felvonulás alatt ellentüntetéseket szervezni. Elhittem,…..
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY! A blog nyári szünetre vonul szeptember idusáig, de hogy ne maradjatok nézni- és olvasnivaló nélkül, legrégebbi bejegyzésekből lesz "Best of" válogatás heti több alkalommal. A 'hardcore' rajongóknak lehet hogy nem lesz benne újdonság, de reméljük azért nekik is örömet okoz majd…..
Október 11-e az előbújás napja, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy a melegek, leszbikusok, transzneműek felvállalják saját magukat a külvilág felé.  Ha minden meleg előbújna, és lenne egy állam, ami teszi a dolgát, már nem is lenne homofóbia. A homofóbia a legtöbb esetben az ismeretlentől való…..
1. Az emberi hülyeség határtalan. De a jó politikus úgy van hatalmon, hogy országa hosszú távú érdekeit tartja szem előtt, a hülyékre csak a gonoszok, a debilek és a hatalommániások lőnek. 2. Mindenhol birka a nép egy része, de néhány egyszerű varázsmondat ismételgetéséve a többség is bárhol…..
witpen 2016.06.25 13:50:00
@wallenberg880702:

Maga lenni hülye?
A napokban futottam össze egy búzafűléről szóló reklámmal. Annyira megfogott a sok fantasztikus kijelentés, hogy gyorsan elkezdtem utánanézni néhány dolognak. Az adott termék (és a hasonló készítmények) tájékoztatóit olvasva van egy olyan érzésem, hogy a Nemzeti Gazdasági…..
Mivel sokak újévi fogadalma, hogy idén topformába kerülnek, most mutatok néhány filléres krémet, ami amellett, hogy egyszerűen elkészíthető otthon, garantáltan segít a bikiniforma elérésében. Feszesítő paprikás testradír Hozzávalók: egy csésze őrölt kávé egy…..
A tegnapi nap a magyar médiatörténet egyik legviccesebb óráit hozta, hiszen délután háromkor még úgy tudtuk, hogy a TV2 tulajdonosa Andy Vajna, akiről az elmúlt két napban minden újság azt írta, hogy Orbánnak vette meg a tévét, bejelentette, hogy az új rezsimet Dirk Gerkens, az…..
witpen 2015.10.16 15:20:33
@vajdasagi:

Minden szavaddal egyetértek. És tényleg, még Demcsák is jól néz ki.