Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyula Fazekas

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi listában olyan nem-halálos önvédelmi eszközök szerepelnek, amik hatékonyan használhatóak önvédelemre, különböző támadások, veszélyhelyzetek esetén. A felsorolt önvédelmi eszközökre vonatkozó szabályozás nem minden országban egységes, így érdemes mindig az adott ország ide vonatkozó…..
Egy gyönyörű barátság úgy ért véget, hogy el se kezdődött, ezért inkább le is tagadják...
Válaszolt az ÁNTSZ az első bejelentéseinkre, amelyeket a kórházi fertőzések miatt indított kampányunkban továbbítottunk neki. Érdemi válasz nincs, vizsgálat nuku, de a téves jogi levezetés ezúttal sem maradhatott el...
Garázdaságnak számít egy politikus kifütyülése - mármint a Fidesz szerint, ha a politikus épp fideszes. Jelen esetben Orbán Viktor, a párt elnöke, miniszterelnök, nemzetünk kedves atyja. Hát még mit nem...
  Egyelőre beláthatatlanok a hosszútávú következményei  a jóléti európai államokba irányuló menekültáradatnak. A szinte kaotikus helyzetben ránk zúduló információk korrekt, higgadt és főleg reális feldolgozása sem egyszerű feladat. A média által közvetített szívfacsaró képek valamennyiünket…..
Alternatív híroldalakon elterjedt, hogy súlyos, a 2013-as cseljabinszkit meghaladó intenzitású meteorcsapás érte Iránt, amit azonban a NASA és a nemzetközi média elhallgatott. A merészebb feltételezések szerint azért, nehogy pánik törjön ki már most, a szeptember 23-ára…..