Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EddieCivic5g

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viktor beszámolója szerint valami nagyon furcsa dolgot vezetett be a Magyar Posta a múlt héten: a cégekhez érkező küldemények közül csak az ajánlottakat viszik ki, a simán feladottak részére a kézbesítő postán "elkülönítenek egy nagy zsákot, és ha az megtelik, akkor egy ember a cégtől bemehet egy…..
EddieCivic5g 2018.06.20 20:15:59
@Terézágyú: Nem, a te címedre jön a csomag, egy külön jelzéssel, hogy postán marad, nem kell kézbesíteni. Vicces is lenne, ha a posta címére érkezik, akkor mivel igazolnád, hogy a tiéd? Szerencsére itt Szigethalmon elég jól működik a rendszer, bár néha az értesítést elfelejtik bedobni a ládába. Múlt héten viszont olyan csomagról kaptam értesítést, amit már 2 nappal korábban felvettem :)
  Ha megkérnénk az utca emberét, hogy soroljon fel öt-hat közmondást - csak úgy, ami az eszébe jut -, a címbéli nagy valószínűséggel a legtöbb listán szerepelne. A fene se érti, hogy mitől ilyen élő és népszerű még mindig, holott százan százféle módon igazolták már hamisságát.   Nem szükséges…..
EddieCivic5g 2017.11.09 21:13:23
@WinstonSmith: De bizony lehet választás kérdése. Közel 10 évet dolgoztam gyárban 6-14,14-22 váltásban, hát nem volt kellemes. Besokalltam, szakmát és állást váltottam. Most is gyárban dolgozok, csak már nem a termelésben, 8-tól 4:20-ig, hétfőtől péntekig. Pedig nem vagyok egyetemista, se bölcsész, és még hátszelem sincs :)
Hiába sorolják a betegek, hogy milyen horrorsztorik történnek meg velük a szombathelyi kórházban, Hende Csaba, a helyi fideszes képviselő szerint nincs semmi látnivaló, a baloldali sajtó fújja fel a dolgokat. Az elmúlt hetekben söpört végig a hír, hogy a szombathelyi kórházban csontig égették a…..
EddieCivic5g 2017.10.27 06:52:24
@különvélemény: "élve országgyűlési képviselői jogaival az intézmény igazgatójától szeretett volna tájékoztatást kérni a sajtóban megjelent esetekről, valamint az igazgató úr által említett vizsgálat dokumentumaiba kívánt betekinteni."

Senki nem akart betegkartonokat olvasgatni, de azért szép próbálkozás volt. Ja nem...
A Nemzeti Közlekedési Hatóság, melynek jelmondata nem kisebb vállalás mint, hogy "Ésszerűség, nemzeti érdek, jogszerűség", az a közigazgatási szerv, amely a teljesség igénye nélkül a járművek forgalomba helyezésével, műszaki ellenőrzésével, átalakítások vizsgáztatásával foglalkozik. Feladatuk…..
EddieCivic5g 2017.10.14 06:52:34
@Singerkém: " A gyári alkatrészeket nem véletlenül tervezték olyanra, amilyenek. " Nem "véletlenül", hanem azért, mert úgy döntöttek, hogy "olyan" lesz. Szerinted miért van az, hogy ugyanannak a modellnek a gyárilag sportosabb verziója mindig alacsonyabb, és keményebb futóművet kap?

Ha úgy elpattogott alattad a gép, akkor gondolom, valami porig ültetett, betonkemény futóműves autót próbáltál. Van ám olyan is, ami keményebb, és alacsonyabb a gyári futóműnél, de még nem pattog el.

"Nem véletlenül nem engedik az ilyesmit hivatalosan beszerelni."
Szintén bullshit, be lehet szerelni hivatalosan is, erről szól a poszt is. A téma az, hogy miért ilyen rohadt drága és körülményes az engedélyezés, amikor a magyar hatóság csak papírokat tologat, bármi érdemi vizsgálat nélkül.
Van abban valami vicces, mulatságos és szórakoztató, amikor a a korábbi duumvirátus egyik tagja azzal múlatja az időt, hogy saját plakáthelyein azonosítja a másik duumvirt bizonyos nemi váladékkal...
Havi jövedelme másfélszeresét költötte el házbérlésre a zánkai tábort üzemeltető szervezet vezetője. De mindez semmi ahhoz képest, hogy miként játszottak ki megint egy jelentős részt a közvagyonból egy rendszerhű alapítványnak, utánuk dobva még néhány tizmilliárdot. Így élünk..
EddieCivic5g 2017.08.13 20:34:25
@VaradiJanos: Nem sok? Mi nem sok? Szerintem félreolvastad /vagy szándékosan magyarázod félre/, nem HAVI, hanem NAPI 110ezer.
EddieCivic5g 2017.08.14 06:53:27
@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok: Talán azért, mert nincs Botkának többszáz milliós óragyűjteménye?
EddieCivic5g 2017.08.15 07:59:30
@Budapest a kutyaszar városa: ezt biztos nekem akartad írni? Amúgy mennyire hiteles az, hogy biztos van neki néhány, mert sikeres? Szétlopás alatt álló országgal viszont egyetértek, bár ezt megint nem értem, miért nekem írtad, mert sosem állítottam az ellenkezőjét.
Egészen ügyes trükkel kelti azt a látszatot Magyarország kormánya, hogy szépen hasít a gazdaságunk. A megrázó kórházi élményeket, a vergődő oktatásügyet megszépítő sportesemények és pörköltfőző versenyek fényében komolyan kell vennünk azt a törvényszerűséget, hogy a korrupció egy bizonyos mérték…..
EddieCivic5g 2017.07.30 12:57:31
@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: tényleg? Fillérre megvolt, amit 10 év alatt befizettem, de ez szerinted el volt lopva. Majd jött a fidesz, nyom nélkül eltűntette az egészet, de szerinted én ezt visszakaptam. Gratulálok, mára ennyi volt, vagy tudsz még nagyobb hülyeséget is mondani?
EddieCivic5g 2017.07.30 13:38:54
@sterimar: ezt hívják kétbites gondolkozásnak. Kérdem én, mi lenne, ha elzavarnánk a fideszt a picsába, de az mszp-t sem választanánk újra?
Vannak azok a konspirációs részek az X-aktákban, amikor Mulder azt fejtegeti, hogy az idegenek már régen itt vannak, csak egy hatalommániás árnyékkormány visszatartja az információkat, pedig az embereknek tudniuk kell az igazságot. Idén megjelent egy dokumentumfilm, amiben ezt majdnem két órán át…..
EddieCivic5g 2017.07.28 14:37:51
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Lol, azért nem hallani róla azóta, mert kamu volt, poénnak szánták. Persze a hívők azóta is perdöntő bizonyítékként hivatkoznak rá...
"Hamarabb kellett volna észbe kapnod, most már kár sírni!; Bele kellene törődnie, hogy nem lehet gyereke.; Ha a karrierépítés helyett nem várt volna olyan sokáig a gyerekvállalással, lehet, hogy már rég anya lehetne.; Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.; Legyen csak hálás annak a kibírhatatlan…..
EddieCivic5g 2017.07.18 19:26:30
@-JzK-: Szóval elkúrta, mert meddő lett. Hát gratulálok eme briliáns eszmefuttatáshoz.
Az orosz haditengerészet újkori történetéről a legnagyobb jóindulattal sem lehetne azt mondani, hogy az valamiféle sikertörténet. A nagy flottaépítéseket mindig nagy összeomlások követték, vagy vesztes háborúk, mint a krími és a japán háború miatt, vagy pedig a gazdaság válságok miatt, amilyenek az…..
EddieCivic5g 2017.07.16 07:10:46
@apro_marosan_petergabor: Még sok hordozót? Eddig egy normális, bevethető hordozót sem sikerült építeniük. A másik, hogy egy hordozó önmagában semmit nem ér, kell hozzá repülő is. De olyanjuk sincs, csak a teljesen más célra épült Mig-29est, meg Szu-27est reszelgetik, hátha lesz belőle valami...
Soros György és a civil szervezetek a magyar kormány megdöntésére szövetkeztek! Soros és a civilek nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek! Soros a megválasztott hatalom ellen szövetkezik! A kormánypropaganda ismert paneljeiről most ügyészség mondta ki: csak blöff...
EddieCivic5g 2017.04.30 13:43:14
@commando: Így van, a logika. + a tények, és bizonyítékok. Csak a propagandaszöveg megy, meg a "köztudott", "nyilvánvaló", "mindenki tudja", stb. De a fő kérdésekre sosincs válasz, csak ködösítés, meg terelés.

Na de lássuk, hátha tévedek.
Szóval, 1, MIÉRT tenné Soros azokat a dolgokat, amikkel vádolják?
2, Ha ő egy ekkora nagyhatalmú ember, akkor mi a francot szüttyög évek óta, ahelyett, hogy néhány tollvonással elintézné az egészet?
EddieCivic5g 2017.04.30 16:01:32
@captaing: " Mar csak azert is mert Lorinc az EU penzeket lopja, nem is igazan a magyar adokbol befolyt penzt" Csakhogy azt a pénzt a magyar állam, vagyis a magyarok kapják, vagyis akárhogy csűröd-csavarod, a mi pénzünket lopja.

690 ezerrel több munkahely? Úgy könnyű, hogy aki teheti, kimegy a hanyatló nyugatra, a felszabadult állásokat meg új munkahelynek kommunikálják. A többit meg a gonosz nyugati multik hozták, akik ugyan annyi adót fizetnek, hogy 1 gyár 2 heti leállása is meglátszik a GDP-n, de azért jó lenne, ha el lehetne takarítani őket...
EddieCivic5g 2017.04.30 19:22:13
@captaing: Tudom én is hogy nem "gonoszak", japán cégnél dolgozok, csak a kormánypropagandára céloztam.

Soros-témában viszont nem vagyunk egy véleményen, szerény meglátásom szerint ott bukik a migráns-betelepítős, Európa-tönkretevős elmélet, hogy ez megy egyik napról a másikra, főleg nem egy "befektető" szavára. Mire érezhető lesz belőle valami, Soros már rég nem fog élni, tehát nem látom, mi érdeke fűződne hozzá. Ráadásul miért vártak volna addig, amíg egy "migránsellenes" " jobboldali" kormány kerül hatalomra, ahelyett, hogy a "migránssimogató" "ballib" kormány alatt intézik, tizedannyi ellenállásba ütközve?
Az euró gyengítést sem értem, sok ország gazdasága áll mögötte, nem könnyű a történet. Sokkal kisebb erőfeszítéssel tudna nagy haszonra szert tenni, akár forex, akár kisebb valuták shortolásával.
Sokan sokszor kérdezik, miért nem vagyok liberális? Ehhez úgy  a legegyszerűbb válaszolnom, ha elmondom, miért voltam egykor liberális. Aki ismer vagy aki olvassa hosszú ideje írásaimat - melyek közül sajnos a 2005 előttiek nincsenek fent a BircaHang Médián, nem tartottam akkor…..
EddieCivic5g 2017.04.24 20:23:15
@MaxVal BircaMan HJCD: Értem, hogy mindig van egy alap ideológia, de azt nem, hogy ez miért egy vallás. A vallás legyen mindenki magánügye, abban hisz, amiben akar.

A másodikat viszont nem értem. Ki az az elit, és hol van, akit nem választott senki? Ha senki nem választotta őket, akkor hogy lettek ők az elit? Ha azt mondjuk, hogy mostantól pl illiberalizmus /vagy bármilyen más -izmus/ van, akkor ez a titokzatos elit csak úgy eltűnik/megszűnik/félreáll?
EddieCivic5g 2017.04.25 06:59:07
@MaxVal BircaMan HJCD: Ez mindig is így volt, és ezután is így lesz, az elit addig vállal felelősséget, és kötelezettséget a társadalom felé, amíg meg nem választják. Vagy más úton hatalomra nem kerül. Utána már teljesen mindegy, hogy a háttérben fű alatt okoskodnak, vagy nyíltan, miközben a társadalom száját befogják néhány látszatintézkedéssel. Amíg a társadalom meg nem unja. Jobb esetben választás, rosszabb esetben forradalom útján lecseréli az elitet, majd kezdődik minden elölről. Lásd Románia. Falhoz állították az elitet, de mi változott azóta? Nem sok minden...
A húsvét miatt lecsengtek a megatüntetések, a Fidesz már-már úgy gondolhatta, hogy a botrány 3 napig tartott, vége van, megúszták. De ez nincs így...
EddieCivic5g 2017.04.23 12:15:13
@teéjesenmindegy: És ki utasítja? Mikor? Mire? Egyelőre a te szavadon kívül semmi sem bizonyítja, hogy nem független.
"A "pénztárcájának megfelel" duma pont azt jelenti, hogy azt írja amit utasítanak neki."
Ha az Index mondaná ezt, akkor igen. De valójában te állítottál fel egy elméletet, miszerint nem független, majd kreálod hozzá a "bizonyítékokat".
EddieCivic5g 2017.04.23 16:33:05
@teéjesenmindegy: Hamar dobtad a témát. Vagy hogy téged idézzelek: "Hát, látom válaszolni nem nagyon sikerült, kedves nagyarcű faszfej."
EddieCivic5g 2017.04.23 19:46:50
@MaxVal BircaMan HJCD: Elolvastam. Szóval akkor neked nem is a teljes liberalizmussal van bajod, csak egyes részeivel?
  Kedves Zsolt! Olvastam háromrészes húsvéti elemzését (egy, kettő, három) a Soros-féle világösszeesküvés mélységeiről, és hogy az elmélet szerint mik a céljai. Azt hiszem, lényegét megértettem. Azt nem állítom, hogy magamévá is tettem, mint világmagyarázó modellt,…..
EddieCivic5g 2017.04.22 18:55:28
@Brumm Brumi: Nocsak, ezek szerint Gyurcsány nem is tehet semmiről, mert mire ő lett a miniszterelnök, már rég le volt játszva az ország sorsa. Hogy mik vannak...
A lex CEU-val kapcsolatban képtelenek igazat mondani a kormány tagja – élükön a miniszterelnökkel. Orbán a parlamentben magyarázta a bizonyítványt, de rendesen bement az erdőbe...
EddieCivic5g 2017.04.11 21:54:48
@Pipas: Szóval nyilvánvaló, de lehet, hogy mégse... Ehhez nincs mit hozzáfűzni.

"Elvesztette közpénz jellegét" témáról meg vagy nem tudod, ki mondta, és mire, vagy szándékosan terelsz.
EddieCivic5g 2017.04.11 22:02:05
@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: Valószínűbbnek tartom, hogy Soros bácsi szarik az egészre, max néha röhög egyet, hogy rajta hadakozik az egész ország. Azt is valószínűnek tartom, hogy ha hirtelen meghalna az öreg, akkor se lenne itt kánaán, hanem keresnének egy újabb ellenséget, akire rá lehet verni a balhét. Azt már kevésbé tartom valószínűnek, hogy egyszer felébred az ország, és rájön, hogy csak magának köszönheti...
EddieCivic5g 2017.04.12 06:42:35
@lippsi e vagy?: És ezek közül melyik pont alapján törvénysértő a CEU?
A miniszterelnökséget vezető miniszter Hódmezővásárhelyen elhangzott beszédét teljesen hiteltelenné teszi, hogy miközben az Alaptörvénybe foglalták az MSZMP bűnösségét, a régi volt MSZMP-nek és csatolt részeinek fejesei ott ólálkodnak a Fidesz körül. A kormánypárt tele van volt MSZMP-és tagokkal…..
EddieCivic5g 2017.03.21 06:48:35
@Sippár: Miért, mi legyen velük? Tudtommal nincs olyan törvény, hogy bárki felel a felmenői tetteiért...
Mi ez a 37 méteres monstrum, amiből lassan negyven éve potyog az ólom, az azbeszt, a poliklorobifenil és csöpög az üzemanyag? Meghökkentő képek bizonyítják, hogy az ameikaiak nem ismertek határt, ha a hidegháborúról volt szó...
EddieCivic5g 2017.01.04 19:23:24
@dunántúli gyerek: Azok a csilliárdos védelmi rendszerek az észak felől tömegesen támadó orosz bombázók észlelésére lettek kitalálva, szóval azért nem észlelték a 911 eltérített repülőit, mert nem ott vannak, és nem arra néznek.
EddieCivic5g 2017.01.04 20:43:09
@Willkommenskultur: A fent említett Alice-nak, és csilliárdos társainak mégis mi köze van az általad említett "mezei" radarrendszerhez? Nincs több kérdésem...
Rég írtam új blogbejegyzést, szociális fóbia szempontjából egy nyugodt évet tudhatok magam mögött. Ez furcsa kijelentés tőlem, tudván hogy mennyi stressz és szorongás ért az év során, de mivel a munkahelyem ugyanaz már három éve és a szociális fejlődésem terén sem tettem túl sokat ebben az évben,…..
Az ember az FNA-ból kettesével-négyesével lakhatna, ehetne otthon megfőzött olcsó dolgokat, vehetne olcsó ruhákat, meg mondjuk hetente elutazhatna állásinterjúra. Minden másra csak ezek rovására tudna félrerakni. Domonkos Tamás válasza  Istvánffy András a Feltétel Nélküli Alapjövedelem = A…..
EddieCivic5g 2016.10.31 07:44:27
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: Mindenki ezzel riogat 20 éve, hogy majd mindent robotok fognak gyártani, csilliárd forintos hasznot hozva a gaz kapitalistáknak, a kisember meg munkanélküli lesz. Csak az a baj, hogy ez így nettó baromság. A robot nem a termeléssel hoz hasznot, hanem amikor a terméket eladják. De ha az emberek munkanélküliek, akkor nem lesz aki megvegye a terméket, vagyis hiába lesznek négyzetkilométeres gyárak telepakolva robotokkal, semmi hasznot nem fognak hozni.