Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uccse

4 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén lesz hetedik alkalommal, hogy veletek együtt végigblogolkodom a leghíresebb filmátadót. A recept ezúttal sem változik, brutál sebességben frissítgetem ezt a bejegyzést itten úgy 2 órától, remélem idén is minél többen lesztek jelen. Reklámszünetekben mindig átfutom amit ti is írtok és a…..
Már a sokadik éve blogolom végig a ti társaságotokban a hajnali Oscar gálát. Idén ráadásul magyar vonatkozása is van a dolognak, mert ősidők óta először izgulhatunk egy magyar díjnak a legjobb külföldi film kategóriájában. Jó lenne elmondani, hogy "Hát igen unokácskám, én ezt anno élőben láttam!…..
Itt megnézhetitek az eddig nevezett videókat, beküldési sorrendben. 1. Moviemania: Sulihuligánok   2. Bütyökkapitány: Stuart - Visszapörgetett élet   3. Junior: A Titanic nyomában   4. xX18RolandXx - Wolverine   5. Filmkritikus állapot: A Maszk fia   6. Riki:…..
Immár 4 éve hagyomány, hogy minden nyáron megrendezzük a Filmelemző Oscart, a videókészítők versenyét, ahol Ti készíthettek filmbemutatókat nekünk, hogy aztán kiválaszthassuk és díjazhassuk a legjobbakat! Az Oscar idén is megrendezésre kerül, egészen konkrétan mától kezdve…..
Itt megnézhetitek az eddig versenyző videókat! Ne feledjétek, a verseny holnap éjfélkor "hivatalosan" véget ér! Nem hivatalosan hétfő reggel fog, mert nem tudok éjfélig fenn maradni. Szóval ha valaki esetleg éjszakába nyúlóan készíti még a pályázatát, hétfő reggel még elfogadjuk! (Szabályzat itt!)..
Baaad Movies 4. Filmelemző Oscar 2013.07.10 11:35:41
Ahogy az elmúlt 3 évben, úgy idén nyáron is elindul a blog szokásos nyereményjátéka, a Filmelemző Oscar!  Az eddig bevett hagyományokhoz híven ismét Ti mérkőzhettek meg a beküldött videókkal! Készítsetek bemutatót egy filmről és küldjétek el szeptember közepéig!…..
Horror-Mirror Jug Face előzetes 2013.06.28 16:15:13
Chad Crawford Kinkle dirigálta a Jug Face indie horror-thrillert, amelyben Lauren Ashley Carter (The Woman), Sean Bridgers (Deadwood), Sean Young (Szárnyas fejvadász) és Larry Fassenden (I Sell the Dead) játsszák a főbb szerepeket. Ada és családja egy mindentől távol lévő faluban…..
A Trónok Harca második felvonása is most már a birtokomban :) Meg is kell nézni újból legalább a második évad utolsó részét, hogy a hamarosan kezdődő harmadik évadot meg is értsük. Hajlamos vagyok megfeledkezni a fontosabb részletekről. Amúgy 10.000 forintért kapni csinos kis…..
A legtöbb rendező rendelkezik egy olyan filmmel, ami alapján az emberek rögtön be tudják azonosítani, hogy "igen, ő az". A szerencsésebbek, tehetségesebbek többel is. Vannak akiknek még akkor se tudnám a nevét hova tenni, ha már több munkáját is volt szerencsém látni. Mary…..
Szülinapunk alkalmából úgy gondoltam, illetve gondoltuk, hogy érdekességképpen össze lehetne hozni a szerkesztőség kedvenc horrorjait. Az enyém ugyan közismert, de mivel már hatan (!) szerkesztjük a blogot, így azért mégis csak más. Először is, nem állítjuk, hogy ezek…..
uccse 2013.02.15 09:42:35
@Mi Amore Cadenza: Ezek után már hogyne érdekelne?
Szóval, megkérhetnélek, hogy nevezd meg a saját kedvenceidet?
Kérdezz - Felelek (50) Kérdezők:TheEdward39 gajdikukabatebeni05adam0072Robberator   Kérdezz - Felelek (51) Kérdezők:Robberatorosiris970filippolippi02MyDori97KongFan666   Kérdezz - Felelek (52) Kérdezők:KongFan666 ..
A Magnet Releasing közzétett még egy The ABCs of Death előzetest. Egy antológiával van dolgunk (mint pl. amilyen a V/H/S volt), amelyen egy rakat rendező dolgozott. Most soroljam fel őket? Na jó, rendben: Kaare Andrews, Angela Bettis, Hélène Cattet, Ernesto Díaz Espinoza, Jason Eisener,…..
A Felhőatlasz előtt volt az előzetese ennek a vadiúj magyar filmnek, és... hát nem tudom. Örülök hogy van végre valami komolyabb próbálkozás magyar fronton, de őszintén szólva ez az előzetes szerintem iszonyatos! Szörnyen van vágva, rossz a zenei aláfestés, és nekem speciel nem…..
uccse 2012.12.03 15:24:27
Tudjátok, így az évad vége felé kezdek rájönni, miért is jó ez a sorozat. Minden epizódban tanulunk valamit: empátiát, hazaszeretetet, beletörődést, vagy szimplán csak azt, hogy igen, az emberi hülyeség határtalan, a horror műfaja pedig kimeríthetetlen. Eheti epizódunkat látva…..
A közismert japán rendező 2007 óta nem forgatott olyan filmet, amiről a blogon meg lehetett volna emlékezni. De most novemberben jön az Aku no kyote, vagyis a Lesson of the Evil (valahol kap egy 'A' előtagot, máshol meg "The"-t, nehéz kiigazodni) c. thrillerrel. A történetről annyit…..
Na, ahhoz képest hogy milyen döcögősen indult a verseny, a végére csak összejött 21 nevező videó, ami azért elég szép szám! Ráadásul amiket eddig láttam, azok elég jók is voltak. Most rajtunk a sor, hogy átnyálazzuk magunkat a videókon és felállítsuk a rangsort (nem lesz…..
Baaad Movies Oscar - pályázók 2012.07.14 21:46:00
Íme az eddigi Oscarra pályázó bemutatók, a beérkezés sorrendjében! uccse - ElectricDragon80000VIzoAinomukidashi   Sparrow - Egyenesen…..
uccse 2012.07.16 20:19:29
@Bruse: Az információhiány direkt része a bemutatónak. Az Electric Dragon végig olyan, mint az a perc, amit bevágtam. Persze van történet, de az inkább csak alibi. Az Ai no mukidashi-nál nem akartam elárulni sokat a történetből, (csak az első óra fő szálát) mert minden információ elvesz az élményből. Az Izo pedig... Izo. Ha csak egy kicsivel többet mondok, mint amennyit mondtam, akkor nem lett volna megállás. Amikor mondtam fel a hangot, elszaladt velem a ló, és lett egy közel félórás monológom arról az egy filmről, ami pedig már unalmas lehet egyeseknek, pedig akkor még csak bele se mentem a komolyabb dolgokba.
De örülök, hogy tetszett.
uccse 2012.07.21 21:58:34
@Sparrow: Annál összerakottabbak lesznek. Én örülök neki, legyen színvonalas a verseny!