Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liberálmentesítő

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem félek a magyar határzártól" - jelentette ki Zoran Milanovic horvát miniszterelnök szombaton újságíróknak nyilatkozva Dubrovnikban.A kormányfő szerint függetlenül attól, hogy a horvát-magyar határon a kerítés már vasárnapra elkészül, a migránsok "a fogaikkal fogják…..
Az ENSZ 70. Közgyűlésén Putyin végre mindenki előtt megmondhatta a magáét: nem szeretne Líbiához hasonló összeomlást látni Szíriában, az orosz-ukrán konfliktus kapcsán pedig érzékeltette, hogy az ottani történéseknek semmi helye a globális agendákban, lévén egy elszigetelt…..
Most lenne szükség leginkább egy keresztény hitet védő, határozott egyházfőre, amikor Hágár unokái leplezetlen hódító szándékkal ugranak neki Európa keresztény népeinek. Kőszikla kellene ezekben a nehéz időkben, nem egy celebeskedő öregember. Erdő Péter szelídszavú…..
Liberálmentesítő 2015.09.29 11:44:28
@Khonsu: baromság amit az iszlámról írsz ember..Nagy baromság. Ajánlom figyelmedbe a témában szinte kötelező olvasmányt: Öt világ vallás / Helmuth Von Glasenap

Tanulmányozd mielőtt hülyeséget írsz.
Liberálmentesítő 2015.09.29 16:06:10
@Thomas Dantes: Ostobaságot beszélsz. Tudatlanságod fölháborító, főleg úgy hogy megnyilatkozol a kérdésben. Az egyház nem csak vallási közösség de politikai közösség is. Mindig is az volt mindig is az lesz. Voltak jó és kevésbé jó pápák. Megvannak a módszerek arra hogy a jókat megtartsuk a nem megfelelőket eltávolítsuk. Értelemszerűen nem mindegy ki vezeti a katolikus anyaszentegyházat, lévén ez politikai kérdés is. Tehát a pápa politikáját lehet és kell is kritizálni mert nem isteni sugallatra cselekszik amikor világi dolgokról beszél. A házassággal kapcsolatban szeretném fölhíni a figyelmedet arra tévedésedre amelyben azt hiszed hogy a válás szabad a római katolikus egyházban. Nem szabad, sosem volt és ma sem az. ha mindkettő fél életben van, de a kapcsolatuk tönkrement, elhidegültek, akkor a kánonjog lehetőséget ad különválásra (az életük külön folytatására), de érvényes elválásra nem. Ha pedig egy polgári jog szerint elvált katolikus újraházasodik akkor egyházi esküvője nem lehet. Polgári esküvője lehet de akkortól a házasságtörés bűnében marad. Aki pedig megátalkodik egy bűnben (tehát tudva és akarva újból és újból elköveti), az kizárja magát az Eucharisztikus kommunióból. Egy második házasságában élő katolikus tehát többé nem élheti át a római katolikus hit leglényegét: nem vehet részt a szentáldozásban.

Ferenc pápa pontosan ezt kérdőjelezi meg, szerintem helytelenül és elvtelenül.

És most húzz a picsába :)
A Last Week with John Oliver per pillanat a legjobb közéleti műsor a tévében és az interneten, ezért is érdemes figyelni, hogy milyen témákat dolgoznak fel. A legutóbbi adás kiemelt témája most a menekültválság volt, amivel kapcsolatban Olivertől tényleg megkapta mindenki a…..
Liberálmentesítő 2015.09.28 19:55:45
Svédország metál-nagyhatalom. Az egy főre jutó világszerte ismert rock és metal bandák száma itt a legmagasabb, ez tuti. De mi lehet a levegőben Svédországban, vagy mit esznek ezek, hogy ennyi jó zenekart adtak a világnak? Magunk sem tudjuk, de megmondjuk kik tartoznak a TOP 15-be.…..
Liberálmentesítő 2015.08.23 12:50:42
Vagy integrálunk, vagy ártatlan tömegek halálában leszünk részesek, és akkor biztosan elsöpörnek bennünket a menekülők. Itt a válasz mindazoknak, akik eddig azt hitték, hogy a magyar–szerb határra húzott kerítés megállíthatja a menekültáradatot, s ezzel Orbán Viktor…..
Liberálmentesítő 2015.08.23 12:25:41
@rasztaszív: ha fasisztának nevezel az rendben van. Semmi gond a fasizmussal, épp olyan vállalható izmus mint a kommunizmus vagy a liberalizmus :) Büszkén vagyok patrióta és ha kell fasiszta is. Menj keress egy jamaicai fekát és térdelj le előtte.