Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Srác9

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kétezres évek elején jelentek meg az első robotporszívók, és azonnal milliókat adtak el belőlük. Rengeteg olyan ember volt ugyanis, akit egyrészt lenyűgözött, hogy egy ilyen diszkoszforma izé magától feltakarítja a boltban a 2x2 méteres padlót, és aki benyalta a gyártók szép szavait. Ám a kiváló…..
Félsz hazamenni a sötétben? Szórakozóhelyen belédkötnek? Bántanak az osztálytársaid? Ha a válaszod ezekre a kérdésekre igen, akkor ideje harcművészetet tanulnod. Igen ám, de ilyenkor felmerül a kérdés, hogy melyiket? Elmondom neked. Én fekete öves vagyok klasszikus jiu-jitsuból, szóval értek hozzá.…..
Felszolgáló vagyok, vagyis voltam, szerettem ezt csinálni és jó is voltam benne. Már nyolc éve letettem a drekót és a hangedlit, kötényemet felakasztottam a szekrény belső polcára. Évente párszor, ha úgy adódik beállok segíteni pár havernak, vagy ha olyan ajánlatot kapok, elmegyek pár fesztiválra…..
Srác9 2017.07.21 12:50:25
Srác9 2017.07.21 12:54:46
@Gergej Gergely: Nem vagyok mérnök,csak sok barátom az itthon és külföldön. Ne beszélj már butaságot némelyik annyit keres német autógyárakban,hogy az egész éttermet megveszi vidéken fél éves fizetésből.
Ugye ti is láttatok már férfiakat egyedül ülni a bárpultnál, ahogy éppen borongósan néz maga elé, vagy a pultosribancnak udvarol, esetleg hülyét csinál magából. Valamiért vannak olyan férfiak, akik meg vannak győződve arról, hogy a pult támasztása jó móka, sőt mi több jövedelmező lesz valamilyen…..
Srác9 2017.07.20 14:29:06
A BalatonSound Magyarország prémiumfesztiválja, ez teljesen egyértelmű. A rendezvényen nem csupán, hatalmas tömeg és a magyarság fiataljainak krémje-java jelenik meg, hanem elsőosztályú focisták, celebek, médiaszemélyiségek, de még az Orbán család tagjai is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 'Sound…..
Srác9 2017.07.20 14:10:47
Kissé el vagyunk havazva - mint mindig. Szegény blogunk szorgos kezeinkkel írt betűk hiányát szenvedi, de szerencsére ez az állapot sosem végleges. Ha kutatómunkára, ill. a korábban gyűjtött anyagok feldolgozására nincs is ideje a keményen dolgozó kisembernek, néha szembe jönnek lehetőségek, hogy öt…..
Hogyan lehet egy külföldi papíros autót mozgatni, egyszerű földi halandóként? Rövid leszek: csakis trélerrel. Kaptam a jobbnál jobb tippeket itt is, ismerősöktől is, íme ezek, meg hogy miért bukta mind: - ideiglenes útvonalengedély: ne kérjétek, hogy pontos jogi meghatározásokat hozzak, a lényeg,…..
Ti megszoktátok már a VÉDA kapukat az utakon? Hogy jövet-menet figyelik mindent jól csináltok-e, nem telefonáltok, nem érintitek a záróvonalat, és azonnal megálltok, ha sárgára vált a jelzőlámpa? Hogy éjszaka sincs nyugalom, mert a vöröslő szemeikkel akkor is figyelnek? A "szupertrafipaxok" tavaszi…..
Srác9 2016.09.03 18:30:17
@KeleMan: Kedves Keleman! Vagy autózz normális eszközökkel vagy ne. Olyan nincs,hogy nincs töltés. Ha szarral gurigázol, bár sok helyen jártál külföldön akkor a teknika is olyan lesz. Egy normális autóban gyári kihangosító van, márkás mondjuk Brodit tartó igaz 50 ezer Ft, vagy veszel egy Anker márkájú töltőt és nem jársz így. A telefon sem mellékes. Mobil net mint említettem,ha le van korlátozva akkor is működik a waze. Én mindig bekapcsolom, ha te nem akkor fizetsz. Ez van. Menetrögzítőnek nem használunk telefon még egy 128 GB Iphone 6s sem. Bár az telefon, számtalan Samsung Note után mondom azt,hogy az kukába való. Ez a barkácsolós szerkezet idejétmúlt. Bluetooth gyári kihangosító, normális telefontartó és waze... Az autóban mindig van kábel...
Srác9 2016.09.05 08:46:45
@KeleMan: Kedves Keleman! Látom,hogy itt mindenkinek "osztod az észt" Ne használj olyan szavakat aminek nem tudod a jelentését. És fogadjunk,hogy nem tudod. Azt írtad sznob. Olvass utána eredetileg mit jelent és most mit jelent napjainkban.Én nem vagyok az, én minőségi kábelt, telefont vásárolok mert a munkámhoz kell és a cégem is megveszi. Akkora faszságot ne írj már,hogy az autóban nincs töltő kábel
Srác9 2017.03.07 23:13:26
@BGuz: Tökéletes állapotban lesz a telefon egy minőségi szivargyújtó töltő feltölti hamar. Ráadásul nem a véda kapu miatt fognak megbüntetni,hanem,hogy bemér egy trafizó rendőr. Nem látok jobb alternatívát a waze programnál. Konkrétan,ha le van tiltva a mobilnet azaz mondjuk már lejárt az x GB adatforgalom akkor is megy. Külföldön sem a "véda" kapu a veszélyes. Azt meg nem hiszem el,hogy jelez mondjuk Bécs belvárosában egy fix kamerát ami nem olyan rendszerű nem is olyan helyre rakják,mint idehaza,hogy mindenki látja...
Régóta gyűjtjük Gyurival és Atlétással, de most inkább abbahagyom, mert az anyag VÉGTELEN. Csak magyar szövegeket szemlézgettünk, nagy részben a klasszikus topikból - de hát ez van, ezt értjük; itt nagyobb is a szerző felelőssége, mint a hasonlóképpen silány angol nyelvű…..
Bár már 2010 óta lehet kapni (sőt Magyarországról is elérhető), én csak most realizáltam, hogy létezik ilyen "fordított világ" ültetőkaspó. A lényege, hogy a növényt fordítva kell beleültetni, és így a plafonról lógatva lehet minikertünk. Fűszernövényekkel akár még…..
-Paul Wade, Fegyencedzés. Végre valaki ki merte mondani azt, amit már évek óta sejtettünk: a testépítők egyszerűen csicskák, de leginkább gyengék. És ezzel kábé mindent elmondtam, ami említésre méltó. Felfújt, vizes izomzat, nevetséges célok és eszközök, idejétmúlt…..
Elég bosszantó lehet itthonragadni egy útlevél érvényességi para miatt, de azt valószínűleg még olvasónk sem vitatja, hogy nem lehet bemondásra elhinni, hogy valahol a világban van neki  egy másik. A kérdés persze igazából az, hogy a Wizz Air kötözködhet-e a dolog miatt,…..
Halmozottan hátrányos helyzetű naiv ügyféllel könnyű packázni. A Lurdy Ház melletti kézi autómosóban simán rátukmáltak egy az eredetinél kétszer drágább programot, minthogy nem nézte meg előre a tarifákat:Ma olyan helyre tettem be a lábam - nem először, de a korábbiakban is…..
Mostanában sokat foglalkoztunk a magyar fiatalok kivándorlásának témájával - lássuk, milyen az, amikor valaki tényleg úgy dönt 2012-ben, hogy nekivág, ám nem a megszokott London-Berlin tengelyen vadászik letelepedésre. Ambrus Vilmos írása a munkavállalási lehetőségekről…..
LifeTILT A Shreddedshian legenda 2012.01.30 21:07:00
Ez a bejegyzés Zyzz Shreddedshianról, egy 22 éves legendáról szól, aki extrém vékony ektomorfként, a világ egyik legelismertebb sportolója lett megmutatva a világnak, hogy igenis bármi elérhető, csak kitartás kell hozzá, akarat, és megfelelő elszántság. Zyzz végérvényesen…..