Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabaduloszobak

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mellműtétemnek a következő a tanulsága: mindig hallgatni kell a megérzéseimre, és soha sem anyukámra. Anyu nagyon elkezdett károgni, amikor meghallotta, hogy egy olyan orvoshoz akarok menni, akiről semmit sem tudok, csak érzem, hogy jó lesz. Meg azzal is problémája volt, hogy mi miatt akarok…..
Tegnap nagyon elkapott a mélabú, és teljesen kilátástalannak láttam mindent. Pedig van kilátás. Lehet, hogy azért nem vettem észre a dolgot, mert annyira kézenfekvő az egész, hogy pont ezért kerülte el a tudatomat. Szóval egy álmatlan éjszaka után rájöttem arra, hogy tulajdonképpen…..
Ma újra elővett a mélabú. Én nem hangsúlyozni akarom a kis melleimet, én nem pánt nélküli felsőt, meg ilyesmiket akarok, amik jól állnak a kis mellű nőknek. Én egyszerűen csak nagyobb melleket akarok. Ilyen nagy kérés ez? Annyi nőnek van jóval nagyobb melle. Annyi szépséghiba van, ami nem zavarna.…..
Szóval néztem a neten trükköket, hogy hogyan lehetne a melleimet hangsúlyozni, mert ma állítólag a kis mell a divat. (Nem tudom, hogy ezt a hülyeséget ki találta ki.) Megnéztem újra a cikket. Nem igazán tudom leírni azt, amit ott láttam, belinkelni meg nem akarom, mert tudom, hogy nem mindenkinek…..
Minden nő életében problémás téma a mellek. Én igazán nem is találkoztam olyan nővel, aki elégedett  a melleivel, még akkor sem, ha más nagyon szépnek találja azt. Én sem vagyok kivétel. De azért kivétel vagyok, mert nekem tényleg nagyon kicsik a melleim. A kosaras, ami már elég gáz. Szenvedek is…..
Két hete rengeti az olasz közvéleményt az a botrány, amiről a büdös életben nem hallottam volna én sem, ha nem akadok rá egy angol nyelvű összefoglalóra, és amely sem a hazai, sem a nemzetközi média ingerküszöbét nem érte el. Pedig elég kemény történetről van. Talán a…..
szabaduloszobak 2015.10.11 08:59:13
@Gringo: Ez elég primkó hozzáállás. Mármint, hogy egy nőnek a pár vagy akár az egy éjszakás szexuális partner választása során a legfontosabb tényező a farokméret. Ja, és ha megkérdeznéd, hogy "miért mi fontos a nőnek egy szexuális kapcsolat során, ha nem a farokméret?" akkor előre beírom a válaszomat: nagyon sok mindent nem tudsz még, havert. (Egyébként nő vagyok és bónusz pluszban egy fényképe a világ legnagyobb péniszének tulajdonosáról: andelino.wordpress.com/tag/worlds-biggest-penis/ )