Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Comfortably Numb

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robert De Niro és Woody Allen hasonló cipőben járnak; mindketten munkával orvosolják az idő múlását és így próbálnak szembenézni a halál biztos tudatával, ezért aztán forgatásokba temetkezve odázzák el azt, hogy a négy fal között merengjenek a kaszás utáni semmiségről, vagy elmélyedjenek szemlesütve…..
Comfortably Numb 2016.01.30 13:03:38
@p.o.p: A The Intern-ben egyáltalán nem volt rossz De Niro. Ott azt mutatja meg, hogy 70 körül még lehet dolgozni, itt azt, hogy lehet dugni. 70 az új 50??
Úgy tűnik, hogy a magyar választók preferálják, ha a kormányuk irracionális intézkedések sorával nehezíti az életüket. Mi mással is lehetne magyarázni azt, hogy akkor nőtt a kormánypárt népszerűsége, amikor abszurd, sőt kifejezetten ellentmondásos intézkedések sorával…..
Comfortably Numb 2015.11.02 08:05:14
@Kivlov: Hát, a németek és a svédek ezt teszik épp, de ez nem jelenti, hogy követnünk kéne őket.
A ballib pont ott veszti el a hitelességét, hogy akkor is Orbánt bírálja, amikor pont jól csinál valamit. Paksra szükség van, 10 év múlva elektromos autók százezreit kell majd tölteni, többek közt ködös januári napokon, is, mikor se szél, se napsütés nem lesz.
Korrupció mindig lesz, a mostani sokkal látványosabb, Orbánék a rajtkőről h.gyoznak az uszoda vizébe, a szocik kicsit diszkrétebbek voltak, de nem loptak kevesebbet.
EU: a mostani ciklus után vsz sokkal kevesebb pénzért várhatóan sokkal többet akarnak majd belepofázni a brüsszeli Lenin fiúk az ország életébe, szerintem ízlelgessük az Európai Gazdasági Térség fogalmat, lehet, jobb lenne nekünk az. Izland, Svájc, Norvégia van ott, de lehet hogy UK és ott lesz hamarosan.
Tehet-e arról valaki, hogy testvére, Petrás János egy nyíltan rasszista, homofób, antiszemita zenekar, a Kárpátia frontembere? Valószínűleg nem – a családját, ugye, ritkán választhatja meg az ember. Tehet-e arról valaki, hogy férje egy virtigli antiszemita, aki ha a helyzet úgy…..
Comfortably Numb 2015.08.22 19:18:17
@zaccc: Figyi, értem, hogy nem érzed jól magad, mert nem a sajátjaid közt vagy. Miért nem mész el Izraelbe? Ez itt Magyarország, a magyaroké. Az meg Izrael, az izraelitáké. Ilyen egyszerű.
Egyik magyar se fog utánad menni, hogy ott hepciáskodjon. Petrás Mária, Veled szemben, békében akar élni azokkal, akik másképp gondolkoznak, mint ő. Szerintem kövesd a példáját, vagy menj el.
Én például nem szeretem az operát. De nem megyek az operaházba és ott basztatom a látogatókat és a művészeket, hogy milyen szar az opera.
A magyar az olyan fajta, hogy ezer éve (vagy a tök tudja, amióta eljöttünk Levédiából) ugyanazok az alapkérdések foglalkoztatják. Ezek egyike a négy deci ügye. Most épp a fogyasztóvédelmi hatóságot buzerálják, hogy nem átkúrás-e véletlenül a Heineken négy decis Soproni…..
Comfortably Numb 2015.08.23 16:38:38
@a nagy hohoohooo: Nem hohoohooo, hanem kokookoooommunista vagy te, bammeg, ha ennyire imádod a vörös csillagot, gondolom, az őseid az ÁVÓ-ban szolgáltak.

Ha meg IQ-d lenne egyáltalán, felfognád, hogy a provokáció és a törvénytelenség nem ugyanazt jelenti.