Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anti Liberal

0 bejegyzést írt és 226 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barna hajú lányok Malina 2015.09.27 04:27:00
  Jelölj, nevezz, szavazz! Keressük a legszebb barna hajú lányt! Részletek: browhair.blog.hu/2015/09/20/miss_brunette   ..
Anti Liberal 2015.09.28 11:43:56
Az ezredfordulót néhány zenekar egészen máshogy gondolta megélni, mint ezen a listán szereplők. Ők kísérleteztek, utakat kerestek - utólag kiderült, nem járt ez mindig sikerrel. Sajnos többek, akik ezen listáról messze lemaradtak, nagy kedvenceink, továbbá meghatározó és…..
A hétfői ENSZ-beli beszédet az utolsó pillanatig titkolják, de a szír kérdés, a terrorizmus és a menekülthullám állhat a középpontjában. Természetesen Oroszországban is csak találgatják, hogy mivel áll elő Vlagyimir Putyin államfő az idén hetvenéves Egyesült Nemzetek…..
Anti Liberal 2015.09.27 20:07:56
@exterminador: kb példát mondhatnék arról hogy tett keresztbe Oroszország az ostoba amerikai politikának és érdekeinek az elmúlt 2 évben. Ha ez nem azt jelenti neked hogy Oroszország világhatalom, akkor egy faszfej vagy.
Az életrajzi ihletésű filmek fontos sarokköve a főszereplő kiválasztása. Tökéletesen csak akkor láttatható a film alanya, ha megformálója kellőképpen hasonlít is rá. Az alábbiakban erre láthatunk néhány remek példát, amikor sikerült megtalálni a megfelelő színészt a figura megformálására. Eddie…..
Egyetlen fellelhető forgatási képen Andrew Dice Clay ( Ford) és Renny Harlin ( rendező) Aki nélkül SOHASEM lett volna ekkora siker hazánkban: Nagy Feró "ESZEM,F..OM MEGÁLL UHHH"..
Migráció és mi címmel indított körkérdést és cikksorozatot a Mandiner. Az eddig megjelent írások ezen a linken keresztül olvashatók. * És te? Te melyik oldalon állsz ebben a menekültes vitában? – rég látott ismerősöm kedvesen, de enyhén összevont szemöldökkel dobta a…..
A Közgép konglomerátum összefonódása a politikai elittel, a Miniszterelnök vejének csodálatos sikerei az uniós pályázatokkal, Lázár János hivatali luxusútjai: az oknyomozó újságírást a szakmabeliek a legnemesebb műfajnak tartják, Magyarországon azonban mégis elvétve…..
Amikor két fél pontosan az ellenkezőjét állítja valamiről, akkor az egyik hazudik, ez nem bonyolult. Csak van úgy, hogy rajtuk kívül senki sem tudja, mi hogy történt, így aztán elég nehéz kideríteni az igazságot. Szerencsére néha egy újságíró, vagy egy kamera döntő…..
Anti Liberal 2015.09.21 20:01:17
@fidesz maszop dk egykutya: Azért annyira vak nem lehetsz hogy nem látod a különbséget..
Anti Liberal 2015.09.21 22:45:00
@fidesz maszop dk egykutya: baromság amit írsz.. már csak a nyugdíjasok és a dolgozók száma miatt is..szóval csalsz hazudsz és csúsztatsz ahogy bírsz :) Balos tempó Se én se az ismeretségi köröm nem 70+-os :)
A migrációs válság kapcsán csak abban lehetünk biztosak: nem rendelkezünk megfelelő mennyiségű és mélységű információval a helyzet tényleges megítéléséhez. Talán ezért is nagy az "írástudók" felelőssége, amikor frázisok puffognak napról-napra.  Generációnk…..
Rég nem írtam erre a blogra (valószínűleg keveseknek hiányoztam), de most úgy érzem, ismét meg kell tennem, még akkor is, ha valószínűleg senki nem fogja olvasni. Egyszerűen elmondhatatlan, ami itt folyik – Magyarországon és Európában egyaránt. Az érkezettek (hívjuk őket így, elkerülve a…..
A Zendülés a Caine hadihajón egy 7 Oscar-díjra jelölt 2. világháborús dráma, aminek alapját Herman Wouk azonos című Pulitzer-díjas regénye adta. A történet egy fiktív amerikai aknakereső rombolóhajó fedélzetén játszódik, amely események végül egy hadbírósági tárgyalásba torkollnak. A Caine Mutiny az…..
Megszólaltak a magyar szerzetesrendek menekültügyben. Nem véletlen, hogy most. Eddig a háttérből, szinte illegalitásból támogatták azokat a civil szervezeteket, melyek közvetlen segítséget nyújtottak a menekülteknek, de az utóbbi napok egyértelművé tették, hogy a társadalmi…..
Anti Liberal 2015.09.20 22:19:43
@Tiborpapa: Én boldog vagyok :) és ha a muszlimok kimúlnak még boldogabb leszek :)
Anti Liberal 2015.09.20 22:20:29
@freestep: Nem menekültek.
Anti Liberal 2015.09.21 02:49:47
@Brix: lásd Dél Afrika...
Az Új Időszámítás első hete után pont ugyanolyan zavartalanul áramlanak keresztül rajtunk a menekültek, mint a Régi Időkben, mégsem volt teljesen értelmetlen a röszkei zavargás kirobbantása. Lehet mutogatni micsoda erőszakos állatok ezek, és tanári módon szopórollerre…..
Egyszerű összefoglalás. Hogy sokan megértsék. Természetesen sok embert "nem érdekel ez a téma", mivel a csapból is ez folyik és senkinek nem hiányzik ez igazán, de érint ma már mindenkit valamennyire, jól láthatóan. Ezt a rövid írást, amit csak egy kommentbe írtam elsőként…..
Nem kellene elferdíteni a lényeget. A kérdés mindössze az, hogy mit keres az én hazámban 40 horvát rendőr úgy, hogy előtte erről nem tudtunk semmit? S ebből a szempontból mindegy, hogy fegyverrel vagy anélkül. A horvát kormány a magyarbólyi incidenssel csupán tetézte a…..
Anti Liberal 2015.09.19 23:05:45
@nevetőharmadik: én meg azt gondolom hogy itt az ideje szépen kisétálni az EU-ból és a NATO-ból is. Attól hogy EU tagok vagyunk Merkel nem erőltetheti ránk a saját világnézeteit és politikáját. De tovább megyek, Merkel milyen alapon döntött az Európai polgárok életét alapjaiban befolyásoló dologról?????? Ki a fasz adott neki fölhatalmazást hogy szétbassza Európát??? És tudod ezt nem csak én kérdezem hanem minden más európai polgár is. A SkyNews-tól a köcsög The Guardian-ig az olvasók is ugyan ezt kérdezik.
Anti Liberal 2015.09.20 00:36:42
@nevetőharmadik: az a légüres tér nekem szimpatikus.
Csak ámulunk és bámulunk, no és persze szörnyülködünk azon, ami az utóbbi napokban történik a magyar határ két oldalán. A nemzeti együttműködés rendszere vagy vízágyúkkal veri vissza a hazánkon keresztül nyugatra igyekvő migránsok rohamát, vagy a tranzitzónákba csalogatva…..
Anti Liberal 2015.09.19 18:39:17
@Well...: Tell the fucked up canadians to wake up and not to let any more arabs into their country.. They have more coloured citizens now than whites.. What the fuck is wrong with them anyway.. Canucks..eh..
Anti Liberal 2015.09.19 21:42:51
@Союз: ennek az az oka hogy Irán és Törökország nem bírják egymást túlságosan. A Török - Iráni határ kb majdnem olyan szigorú őrizet alatt van mint az észak koreai déli határ. Könnyebb átszökni Törökországba ahol káosz és szándékosan gyenge határvonal van. A törököknél sok helyen direkt gyenge a határ és okkal. Ha akarod kifejtem bővebben, de inkább ne akard.
Anti Liberal 2015.09.19 21:45:05
@Союз: Remélem érted:) A könnyű török határt természetesen Szíria és Irak irányában értem. Az iráni határról meg legyen elég hogy Törökország NATO tag, gondolom nem kell magyaráznom hogy ez mit jelent az Irán-Török határon.
Vendégszerzőnk, Balázs Zoltán írása   Sokan kételkednek abban, hogy a politikatudomány jó-e bármire is. Annyi biztos, hogy nehéz volna tőle szabadulni. Az európai önismeret ugyanis valahol ott kezdődik, ahol a görög zseni megírta ezt a fölülmúlhatatlan politikai drámát,…..
Anti Liberal 2015.09.19 20:06:14
@Börtönbe most már a fideszesekkel!: takarodj már a kurva anyádba miggereket simogatni innen
A migrációs hullám néhány hónapja bőven elegendő volt a hazai balliberális blokk totális koncepciótlanságának bemutatására. A Facebook-os kommentek még a DK, az Együtt és az MSZP támogatói között is inkább a kormány lépéseit dicsérik. Zsákutca 1. A drótkerítés…..
Anti Liberal 2015.09.19 16:14:51
@♔bаtyu♔:

„Az, hogy azt gondolja, ehhez egy kerítést kell építeni, alapvetően összhangban van a joggal, akkor is, ha mi azt gondoltuk, hogy a szögesdrót kerítések Európában a múlthoz tartoznak”

Valaki kérdezze már meg a németeket arról hogy vannak e most tankjaik meg tengeralattjáróik...Mert én úgy emlékszem hogy régen is voltak.. És akkor ez most bennem rossz érzéseket kelt..Mert hát ugye voltak tankjaik..meg vannak is.. :)
A javán túl vagyunk A korai filmfesztiválok már véget értek. Az ősziek egy része is véget ért vagy épp zajlik. Cannes, Berlinale, Sundance, Telluride, Velence, Toronto. Mi a közös? Igazából az, hogy nem volt egyértelmű közönség kedvenc. A kritikusok fanyalognak. Vannak persze jól sikerült…..
Szőke csajok Lenore 2015.09.18 07:15:00
..
Anti Liberal 2015.09.19 08:48:37
@SpanyolKarcsi: az a szakadvány a hírdetésedben a közelébe nem jár ennek a lánynak :)
Ha eddig nem volt világos miért Mr. Ananászháré lett a külügyminiszter, akkor az utóbbi napok világossá tették: Kellett egy pöckölhető fejű beszélő bábu, aki hasát megnyomva felmondja/lejátssza a felinstallált üzenetet. Mindenki hülye, senki nem képes XXI századi…..
Anti Liberal 2015.09.19 08:38:29
@taga20: te nem valami fasz DK aktivista vagy véletlenül? De jó lesz látni és hallani ahogy nyüszítesz amikor besoroznak :) És én ott leszek hogy segítsek neked integrálódni a rendszerbe kisköcsög.
Anti Liberal 2015.09.19 08:41:12
@látjátok feleim szümtükkel: Neked hol a hazád? Ha a gyerekeidet bassza egy arab az rendes normális európai aktus lesz nem?
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
Orbán Viktor és tettestársai szerda este nyilván pezsgőt bontottak. Nagy nap nekik ez. Sikerült addig hergelniük a menekülőket, amíg azok össze nem csaptak a rendőrökkel. Ronda képeket sugároznak a tévék – lehet ujjal mutogatni, hogy hát tessék! Ezt akartátok? Ezeket, értitek,…..
A röszkei határátkelő lezárását követően zavargások alakultak ki. A menekültek egy része erőszakosan akarta áttörni a határzárat, míg mások békésen tüntettek. Teljesen természetes, hogy a sajtó is jelen van a magyar-szerb határon és az eseményekről tudósít, különösen amikor a nyugati sajtóban hetek…..
Anti Liberal 2015.09.17 22:53:56
@Willkommenskultur: Ideje lenne már az index.hu ellen is vonulni egyszer..ha támogatják a kődobálást és a rongálást akkor nem lehet probléma egy kibaszott féltéglával dobálni őket nem? Az arcuk kint van az oldalon, nem lesznek vétlen áldozatok :)
A menekülés közben vízbe fúlt hároméves szír kisfiú képe bejárta a világsajtót. A fotó sok művészt megihletett, és a politikusokra is nagy hatást gyakorolt. De mitől függ, hogy egy fotó ilyen hatásos lesz? Miért pont ez terjedt el, és nem sok másik…..