Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Win Ter

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello Habibi! Színek és mosolyok 2017.03.13 19:15:02
Kislány koromban nem teljesen értettem, hogy nekem miért jár virág/csoki csak azért, mert lány vagyok, már akkor is volt pár dolog, amit nagyobb sikernek értékeltem, mint hogy járhatok szoknyában (amit utáltam), mégse járt érte csoki. Pár évvel később a húgom állt a nemi egyenlőségi küzdelem élére,…..
Höri menni Amerika Első hónapunk 2015.09.07 02:01:27
Üdv Kedves Mindenki! Kisebb szünet után én is új bejegyzésre adtam a fejem az ittlétünk első hónapfordulójának alkalmából. Ami azt illeti elég sokszor eszembejut, hogy milyen jó lenne ezt vagy azt megosztani veletek és valami kis frappáns mondatfolyam is megfogalamazódik…..
Mindenki, aki járt már Amerikában, vagy forgatott már angol nyelvterületre kalauzoló útikönyvet – vagy útikönyvelő kalauzt – nyilvánvalóan tudja, ha összefutsz egy ismeretlennel az utcán valószínű, hogy a köszönéshez odabiggyeszti a szó szoros értelmében „Hogy…..
Win Ter 2015.08.23 20:46:06
  Kedves feleink! Ezt a blogot azért írjuk, hogy képet kaphassatok róla hogy megy sora a legvagányabb szőrös Csillaghegyi menhelyesnek és kíséretének Észak Amerikában. Meg persze hogy ne legyen időnk…..