Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grinta

0 bejegyzést írt és 7219 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bianconeri  tegnap este hazai pályán találkozott az Udinese együttesével, a mérkőzés lefújását követően azonban a vendégek örülhettek, hiszen 0:1 arányú győzelmet arattak a Zebrák felett. Ezzel a kiesés ellen küzdő csapat tett egy lépést a bentmaradást jelentő ösvényen, míg a hazaiak számára…..
Az általánosságban véve a leghitelesebb átigazolási szakembernek tartott Fabrizio Romano a minap az SOS Fanta felkérésére beszélt mercatóval kapcsolatos hírekről, melynek keretében természetesen a Juventus, valamint a klub helyzete is szóba került. A szakíró Max Allegri és a kispaddal hírbe hozott…..
Grinta 2024.02.11 11:17:48
@MdewC: Kell a biznisz is,mert mindenki nem lesz elég jó ide,de ha a kölcsönadott játékosod a valódi posztján lő 10 gólt 21 meccsen a szezonban,két gólpasszal,akkor azt nem eladni kell,hanem megtartani.Mert ellenkező esetben milyen mondanivalója lesz a kialakult helyzetnek?!Fantasztikus jövőképet festene az ideigyekvő fiataloknak.
Grinta 2024.02.11 15:53:54
@MdewC: Felipe Anderson ingyen érkezne,ha ténylegesen képesek leszünk formációt váltani,akkor rotációban elfér egy rutinos játékos a fiatalok mellett.
Grinta 2024.02.11 16:02:31
@MdewC: Ezt írtam.Ingyen érkezne,mert lejár a szerződése.
Itt található az éppen aktuális tippversenyek linkje, a komment szekcióban pedig nyugodtan lehet beszélni az adott fordulóról, a nagy meccsekről, a hatalmas meglepetésekről, és persze dicsekedni is lehet a rangsorban elfoglalt helyedről is. Ha lehetséges, akkor a blogon használt névvel játszatok, és…..
Grinta 2024.02.05 11:59:25
@dns79: Én is így jártam Juci,ezt az elmúlt fordulót már nem tudtam letippelni.Ildikó
Grinta 2024.02.11 14:52:20
@dns79: Már csak azt kéne kideríteni,hogy a tippjátékban résztvevő mindegyik kolléga természetes személy-e még,vagy időközben egyikük Chat robottá változott?Nekem módfelett gyanúsak azok a kreativitásról árulkodó 1-0-ás tippek.
A Juventus argentin támadója, a jelenlegi szezont kölcsönben a Frosinone alakulatánál töltő Matías Soulé a mai  nap folyamán rövidebb interjút adott a La Gazzetta dello Sportnak, melyben részletesebben értekezett a januári, Al-Ittihadtól érkező ajánlatról, az idei évadban nyújtott kimagasló…..
A Juventus a szezon eddigi legfontosabb mérkőzésén Federico Gatti első félidőben bekotort öngólja által 1:0-ás vereséget szenvedett a listavezető Inter otthonában, mellyel nagyon nehéz helyzetbe került a bajnoki címért folyó küzdelem szempontjából. A meccset követően a csapat mestere, Massimiliano…..
Grinta 2024.02.05 12:41:02
Írásomat nem tudtam hova illesszem,így maradt a legfrissebb opció.Cikkhez hozzászólva,Conte az első évében bajnok lett,semmilyen évek munkája nem volt ez.Nem vagyok a Mester elkötelezett rajongója,ezt tudni lehet.Tegnap nem történt tragédia,ezt szögezzük le.Nyert egy fával a jobbik csapat,de valóban igaz,hogy lehetett volna ez négy is,mégis onnan közelíteném meg,hogy döntetlen állásnál volt egy kulcsszituációnk-amiből nem tudtunk betalálni.Meccs képe valóban kissé siralmas volt,ennyire nem húzódhatunk vissza,még egy rangadón sem.És itt nem elsősorban a védekezésre gondolok,hanem az azt követő támadójáték hiányára.Ezt már azért sok meccsen csináltuk.Konkrátan alig tudunk kidolgozni egy tiszta ziccert meccsenként.Ebben mindenféleképpen javulnunk kell.Top három bajnokságot tekintve-Angol,Spanyol,Német-20! csapat ért el több gólt mint a Juventus!Ez borzasztó számadat,ezen mindenképpen változtatni kell,mert hosszú távon nem kifizetődő.Remélem a következő szezonban képesek leszünk átállni 4-2-3-1 re (Én ebben látom a kulcsot) ugyanis a jelenlegi taktikánkban,túlzottan elszigetelve játszik az elöl lévő 2 játékos.Ehhez meg is vannak/lesznek az embereink,így számomra adja magát a dolog.Két centerünk pipa(Vlahovic,Milik) mögöttük lévő három posztra kell optimális esetben hat játékos-Iling Junior(még nem derülhetett ki róla hogy támadásban valójában milyen minőség-mert nem is annak használjuk ami,támadó szélső lenne az igazi posztja,ami Nálunk nincs a jelenlegi szisztémában,plusz csak perceket kap a pályán.Így nagyon nehéz róla reális képet alkotni. Chiesa,Yildiz,Soulé(remélem fel sem merül hogy pénzzé tegyük,ha már ilyen jól muzsikál),mondogatják ingyen Felipe Andersont(vetésforgóban nincs vele bajom,ingyen 1-2 évig) de fel lehet oda tolni McKennie-t is,látszik hogy sebességből milyen jól képes támadni az üres területet.Nyilván a védekezés részét újra kell majd gondolni.Tudom hogy most működik,de valamit előrefelé lépni kell támadásban.
Locatelli mindig is a liblingem volt,de nem lehet nem észrevenni a fejlődést Nála,látszik hogy foglalkoznak vele.Most már nem szabadul a labdától azonnal,hanem gondolkodik is közbe.Visszatérve az esti meccsre,az akarással,küzdéssel nem volt probléma szerintem.Jövőre visszatérünk,egy remélhetőleg szorosabb meccsen.
Azt még hozzátenném,amit Allegri mondott,hogy két úton halad a két társaság.Kurva nagy szerencse,hogy a zinterben nincs pénz Marotta kezében.Mert akkor lenne csak nagy a baj.
Moise Kean bátyja, Giovanni Kean a minap hosszabb interjút adott az olasz médiának, melynek keretében szót ejtett a támadó Atlético Madridhoz való, végül meghiúsult átigazolásáról, valamint reflektált a testvére jövőjével kapcsolatos híresztelésekre is, leszögezve, hogy a csatár mindenképpen…..
Grinta 2024.02.04 10:29:46
A januári mercato vége a Juventustól szokatlan módon meglehetősen nagy nyüzsgést, és számos fordulatot tartogatott a Zebrák szerelmeseinek, ugyanis a torinói klub több új igazolás bejelentésén túl ajánlatot tett néhány, végül meg nem szerzett labdarúgóért, miközben a keretben tartotta egy fontos,…..
Grinta 2024.02.03 15:43:38
@rockitbaby: Azt nem írtad bele a képletbe,hogy a zinternek nem volt pénze a játékos megvételére.
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Grinta 2024.01.06 17:04:22
@rockitbaby: Meglátjuk mennyi kvalitás szorult a srácba,lehet a nagyobb kihívás élteti.
Grinta 2024.01.06 17:10:50
@rockitbaby: Plusz ha egy ilyen formátumú edző,személyesen győzköd Téged,attól azért tud dagadni a máj.
Őrült végjátékban hozta el a három pontot a Juventus Monzából. Sokáig úgy tűnt, hogy Rabiot 12. percben szerzett fejesgólja lesz az egyetlen találat, azonban a hosszabbításban Carboni egyenlített a második félidőben félpályát is alig átlépő Juventus ellen, majd pár perccel később Gatti megszerezte a…..
Grinta 2023.12.02 11:57:18
Méltatlan produkció volt ez a Juventus részéről.Visszatérhetünk újra és újra a lejárt lemezhez,egyszerűen nem játszhat így egy ekkora klub,válogatott játékosokkal teletűzdelve.Prezstizse nem szabadna hogy megengedje,na de hát egy erős Monza ellen! : ) állítja ezt egy alternatív valóságban élő személy.Fejemet fogom minden második mondatánál,amíg képes vagyok elolvasni.Pedig Én aztán nem vagyok ellene a rivális dicsőítésének,és pláne a tiszteletnek,de azért álljon már meg a menet.Jelen pillanatban az alapokat kellene lerakni egy fényesebb jövőnek,nem pedig a percnek élni-ezt láthatjuk most.Foggal körömmel védeni azt a rohadt egy gólos eredményt,-újabb pontrúgásból szerzett gól-aminek Allegri állítása szerint nem a hajkurászását végzi.Pontosan láthatjuk mennyire van ez így.Legutóbbi regnálása alatt amit csinált,az semmi ehhez képest.Teljesen tönkreteszi a keretet,amire nem lehet majd később építkezni.Nem az eredményekkel van itt a gond,hanem a mikéntjével,és ahová ez vezet.Inkább lenne negyedik a csapat,de futballozna,mert az az igazán előremutató dolog,nem ez.Heti egy meccsel,ezt sokadjára sem árt hangsúlyozni!Ugyan melyik támadó típusú játékos akarna ebbe a csapatba igazolni?Helye se lenne,mert ugyan hova raknánk be,a pálya közepére?Mert a felálláson nem hiszem hogy nagyon változtatni akar,akkor marad a három szürke belsős egyike.Ezzel csak az a gond,hogyha ha beraksz egy kombinatívabb játékost,akkor Ő se fogja magát jól érezni,a másik kettőnek meg fogalma sem lesz róla mit kell csinálni,ugyanis nem ezt gyakoroltatták velük orrvérzésig.szóval ezért veszélyes dolog ez az egydimenziós védekező taktika amit csinálunk.
A Juventus eddigiekben pozitívnak tűnő idényének egyik nagy negatívuma, hogy a csapat egyik kiemelt reménységnek tartott fiatal labdarúgója, Samuel Iling-Junior a már lejátszott meccseken csupán perceket kapott Massimiliano Allegritől, holott a szakma vélekedése szerint, illetve a tavaly látottak…..
A Juventus csütörtökön hivatalosan is bejelentette Manuel Locatelli szerződésének 2028-ig való kiterjesztését, Fabrizio Romano szerint pedig tegnap egy másik ügy végére is pont került, ugyanis péntek délután Nicolò Fagioli is aláírta új, ugyancsak 2028-ig szóló szerződését, ami egyúttal…..
A Juventus egy meglehetősen nehéz mérkőzésen, ám alapvetően jó teljesítményt nyújtva aratott 1-0-ás győzelmet a Hellas Verona fölött, mellyel ideiglenesen a tabella élére ugrott, s tovább folytatta kapott gól nélküli, valamint veretlenségi sorozatát is. Ugyan a torinóiak csatárát, Moise Keant két…..
Grinta 2023.10.29 17:44:31
Ha már nagyra becsült Barátom megénekelt az írásában,Én is leírnám a gondolataimat pár szóval a meccsel kapcsolatban,mind úgy összességében a Juventust illetően.Tegnapi meccsről is azt gondolom hogy a játék minősége a nézhetetlen kategóriát súrolja,és nem ez az első eset,ehhez lettünk hozzászoktatva.Mindezt heti egy darab meccsel produkáljuk a héten,ezt azért nem árt hangsúlyozni.Ez a játék végeredményben a szurkolókért van,hát azok nem sokba vannak nézve.Egy kidolgozott támadókombinációt leszámítva-Chiesa lövése előtt-nem sok feljegyezhető momentum volt,jobbára tuszkoltuk a labdát.Tegnap mindkét elvett gólt,jogosan vonták vissza.Az első les volt-még ha picivel is-fájdalmas volt,mert összességében futballra emlékeztető egyéni momentum volt Kean részéről(még ha megpattanó labda is volt),míg a második szituációnál egyértelműen hátracsapott fejmagasságban Moise,hogy fedezni tudja a labdát.Az más kérdés hogy utána a Hellas játékosa nevetségesen visszafeküdt a gólt látva,de a szabálytalanság megtörtént.A gól itt talán még szebb volt,területre bemozogva,tökéletesen támadta a labdát fejjel,és előzte meg a bekket.Említést tettek itt a kapura lövések számáról.Két érvénytelen gólt leszámítva egy óriási helyzetet sem tudtunk kidolgozni,és ezeknek a lövéseknek a minőségét kellene nézni,mintsem a darabszámot csupán.Egyszerűen nem tudunk igazi ziccert teremteni a sztárcenterünknek.Aki így csupán látványos szenvedésre képes csupán.Egy befejező csatárt meg kell tudni játszani,ez egyszerűen létkérdés!A küzdés és a harc jogosságát azt nem lehet elvenni a brigádtól,de ettől többet várna az ember.Domináns játékot,egy kiesőjelölt ellen hazai pályán.Idegenben is látványosan ikszre játszik a csapat egy rivális ellen,és apró momentumokból próbáljuk eldönteni a meccset.Vannak akik a keret minőségében látják a problémáink rákfenéjét,még véletlenül sem az edzőnk röghöz kötött stílusában.Harmadik évét tapossa a második regnálása alatt,ezalatt akkor ki a jó francnak lett igazolva a keretbe játékos,ha nem Neki?Úgy hogy a korábbiaknál nagyobb beleszólása is van a keretkialakításban!?Aki előbb érkezett,ahhoz is Neki kellett rámondania az áment,hogy maradhasson.Ezt azért nem szabadna kivonni a képletből,ha már mentegetjük.Na de most essen szó arról hogy a Juventus teljesen levitte a szintet!Ez a világ egyik legpatinásabb,történelmi klubja,ezt mintha sokszor elfelejtenénk.Nyilván vannak időszakok a klub életében mikor nem megy annyira,de hála Istennek a futball ciklikus,így csak idő kérdése hogy mikor ülünk vissza a trónra.Ennek a történelmi klubnak a hosszabb távú célokat soha nem szabad figyelmen kívül hagynia.Scudetto és Bajnokok Ligája győzelem.Ezek a célok,és nem a mindennapi túlélés beszari módra.Abból a fajta futballberendezkedésből,amit most csinálunk,abból egész egyszerűen nem fogunk tudni később továbbfejlődni a kívánt módon.Mert nem erre lett felfűzve a társaság,nem ennek a célnak lett igazolva a megfelelő profillal rendelkező játékos.Emlékeztetnék mindenkit arra,hogy Allegri első regnálása idejében,miért került edzőváltásra a sor.Mert nem játszik elég látványosan a csapat.Hát az ehhez képest egy Stradivari volt : ) És ahhoz a meglévő kerethez sem tudtak egy támadó vénával rendelkező edzőt igazolni,mert a keret nem erre volt predesztinálva.Most mondhatnám hogy le lett lakva a brigád,és abból nem lehetett előrelépni,akkor ebből a jelenlegi szituációból,majd miként lehet előrébb lépni később?Mert az még érthető a jelenlegi szituációban,hogy a Bajnokok Ligájába kell kvalifikálnia a csapatnak,de azt értsétek már meg-hogy nem mindegy milyen minőséggel rendelkező játékkal érjük el ezt!Lehet sokaknak ez szentségtörés lesz,de ilyen játékkal ne legyen bajnok a csapat,mert semmit sem fog érni.(Futball igazságos hosszútávon,úgyhogy ettől azért nem kell félni) Bocs.
Kimegyünk majd Európába ezzel a futballal,és csak kamillázni fogunk,hogy miért jön el a végállomás olyan hamar.Elég sok minden kikívánkozott most belőlem,mint láthatjátok,sok témát érintettem.
Alig tizenkét nap múlva, azaz augusztus 20-án kezdetét veszi a Serie A 2023/2024-es idénye, melynek első fordulójában a Bianconeri az Udinese otthonába látogat majd, hogy ott kezdje meg remélhetőleg minél sikeresebb menetelését a bajnokságban. Max Allegri és a Juventus szakmai stábja ennek kapcsán…..
Az Inter elleni 0-1-es győzelem után Max Allegri mellett a csapat három játékosa, Manuel Locatelli, Gleison Bremer, illetve Federico Gatti is ejtettek néhány szót az olasz média kamerái előtt, beszélve a Juventus és egyes társaik produkciójáról, személyes teljesítményükről, valamint a gárda további…..
A Sampdoria elleni, a vártnál nehezebben behúzott győzelem után próbálja a Juventus a hazai pályán megszerzett előnyt megvédeni, vagy annak csekélyke volta miatt tovább növelni az Európa-liga nyolcaddöntőjének németországi visszavágóján. Ezúttal is az ellenfél otthonával, és az azt magában foglaló…..
Grinta 2023.03.16 18:24:24
@dobor norbert: Napolinak a gólkülönbsége annyi,mint a Juventusnak a lőtt gólja.Csak hogy tegyük már tisztába a dolgokat.@Andras74: Öreg,Te milyen rendezvényen vagy?Láttál már Roma meccset a szezonban?Nézhetetlenek konkrétan.Vallatni lehet a játékukkal.De ahogy Hollóka nagyszerűen leírta,erre ott a szabad pálya rovat.
Grinta 2023.03.16 18:26:08
A német sportsajtó jeles képviselője, Florian Plettenberg a minap arról számolt be, hogy a Juventus Primavera-együttesében pallérozódó német-török támadó középpályás, Kenan Yıldız a nyár folyamán elhagyhatja az Öreg Hölgy kötelékét, mivel a fiatal tehetség elégedetlen a klubnál fennálló helyzetével,…..
A Juventus brazil védője, Alex Sandro a Torino elleni derbin 300. alkalommal lépett pályára a csapat szerelésében, mellyel a harmadik legtöbb mérkőzésen szereplő külföldi játékossá vált a klub történetében. Az Öreg Hölgy hivatalos YouTube-csatornája ebből az alkalomból exkluzív kérdezz-felelek…..
A Torino elleni győzelem, valamint a Freiburg elleni Európa-liga-párharc kezdete között a Juventus holnap este az AS Roma otthonába látogat majd a Serie A-ban, a találkozót megelőzően pedig a csapat mestere, Massimiliano Allegri is megtette ilyenkor szokásos nyilatkozatát, kitérve a játékosok…..
A Juventus a Serie A kilencedik fordulójában a bajnoki címvédő AC Milan otthonába látogatott annak reményében, hogy a Rossoneri esetleges legyőzésével közelebb férkőzhetne az éllovas együttesekhez a tabellán, azonban az Öreg Hölgy Fikayo Tomori és Brahim Díaz védelmi hibákkal tarkított góljai által…..
A Juventus egykori középpályása, a legendás Claudio Marchisio a Zebrák Monza elleni katasztrofális vereségét követően rövidebb értékelést adott az olasz médiának a csapat helyzetéről, melyben arról beszélt, hogy talán sosem tátongott akkora szakadék a klub játékosai és az aktuális mester között,…..
A Monza elleni mérkőzés előtt a La Gazzetta dello Sportnak adott interjút Evelina Christillin UEFA-megbízott, aki híres Juventus-drukker hírében áll, ezen felül pedig az Agnelli-családdal is szoros barátságot ápol. A szakember nem rejtette véka alá csalódottságát, éles kritikákat fogalmazott meg a…..
Grinta 2022.09.19 15:44:14
@JuventusFanatikus: Én nagyon kedveltem,de rossz ötletnek tartottam a vissza hozatalát,és az aggodalmam jogos lett.Most miért megyünk megint,a negyedik helyért?!
Grinta 2022.09.19 16:50:06
@Panther77: Pénzre is van megoldás.Úgy kell eljárni mint Ramsey esetében.Megkapja a fennálló pénz felét,és korrekt a dolog mindkét fél részéről.
Grinta 2022.09.19 17:14:49
@Hollóka: Akkor annyi lesz a Barátság ára.
Előnyről veszített kulcsfontosságú mérkőzést a Juventus a Benfica ellen a Bajnokok Ligája második játéknapján, így rendkívül megnehezítette saját dolgát a továbbjutás terén. A portugálok ráadásul idegenben szerezték meg a 3 pontot, így az Izraelben diadalmaskodó PSG-vel holtversenyben vezetik 6…..