Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viviparus

0 bejegyzést írt és 273 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fékszárny Fekete nap Reno-ban... 2011.09.17 11:52:00
Szörnyű baleset képei járják be a sajtót ma: a Reno Air Races versenyén a nevadai Reno Stead repülőtéren, a nézők közé zuhant az egyik résztvevő, a veterán Jimmy Leeward P-51D Mustang repülőgépe, s sajnos rajta kívül nyolcan meghaltak, 75-en pedig megsebesültek, köztük…..
Viviparus 2011.09.18 11:11:38
@romesz: így olyan, mintha a pilótát nem sajnálná...
Viviparus 2011.09.18 19:50:37
@romesz: izé, egy blogon a szavakon kívül min lehet lovagolni?:)Mindegy, csak egy címlap-szökevény vagyok, má lépek is:)
@Fékszárny Blog: elnézést, hogy félreérthető voltam:)
 Nem csak Magyarországon szálltak rá a rendőrök a macskaszem nélküli járművekre, hanem az Egyesült Államokban is, ahol ez még a mienkénél is viccesebb eredményekhez vezetett. Nyolc amis vallású személyt tartóztattak le Kentucky államban, mivel nem voltak hajlandók prizmát…..
Lukács György teljesen meggárgyult - ez már tény, a Star Wars őstrilógián felcseperedett geek világ hitetlenkedését már rég felváltotta a csendes, izzó, telhetetlen harag. Még a beígért buzerálatlan verziókat is sajnálja tőlünk, miközben lassan, apránként…..
Érdekel valakit, hogyan lett cipőmániás, frusztrált picsa Carrie Bradshow-ból? Vagy az, mitől lett nimfomán Samantha Jones? Ugye, milyen kevesen tették fel a kezüket. Na, ők mostantól reménykedhetnek, mert ha minden igaz, a The CW előzménysorozatot forgatna az HBO-sitcom elé, a…..
Valamit tennie kellett az iWiW-nek, ez kétségtelen. Olyan mértékben húz el mellette a Facebook és a piac, hogy azt nem volt szabad szó nélkül hagyni. Mert az iWiW-et túlzás nélkül mindenki temeti. Egész egyszerűen nem találok olyan véleményt, ami akár csak egy kis esélyt is adna…..
Viviparus 2011.07.18 14:18:29
@Doktor Kotász: szvsz téged letiltott fb-n az az ismerősöd...amit nem is csodálok:D
Nincs szombati reggelim Sarki Fűszeres-féle quiche nélkül (a képen nem az van, a félreértések elkerülése végett) A mediterrán életvitel lényegesen humánusabb és eredendően jobban passzol az emberi alaptermészethez, mint a közép-kelet európai. Arrafelé sokkal többször…..
Viviparus 2011.07.14 16:38:58
Viviparus 2011.07.14 22:31:33
@Kebnekaise: Vita tárgya? Hol?:)
Magyarország Közép-Európa keleti részén van, vagy ha nem akkor Ausztria Nyugat-Kelet Európa...
Viviparus 2011.07.14 23:59:57
@Kebnekaise: hát az én térfelosztási modellem szerint hibás:) De mivel nem szerepelek a médiában, ezért végülis mindegy. Földrajz érettségin biztos húznám a számat erre a közép-kelet fogalomra, de meg nem buktatnám:)
A "Galaktika Arca" verseny kapcsán igazán időszerű, hogy toplistába rendezzük a legszebb SF színésznőket is. Lesznek itt szőkék, barnák, vörösek, feketék - és kékek is. Egyelőre csak filmekből merítünk, de a szöveg helyett beszéljenek a képek! A lista határozottan…..
Viviparus 2011.07.01 23:03:38
Új MÁV blog Turn out the lights! 2011.06.19 11:34:00
Horvi a blog közönségének segítségét kéri ahhoz, hogy sikerüljön elérni, hogy Tatabányán nappal ne világítsanak az állomáson, illetve büntessék meg azt, aki a felelős ezért a pazarlásért. Szerintetek lesz felelős, s ha lesz, akkor megint megmagyarázzák, miért mi vagyunk a…..
Viviparus 2011.06.19 22:50:06
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: nem jó, mert a MÁV-nál állandó sötétség van:)
The Tortured (2010) Rendezte: Robert LiebermanGondolom már mindenki látott olyan filmet, amiben van egy nagyon szemét karakter. Egy olyan, amelyik puszta kedvtelésből belez ki cserkészkislányokat, majd tömi ki őket kölyök kutyusokkal. Aztán a végén a főhős lelövi, mi meg azon…..
Tisztelt blog!   Édesapám egy hónapja egy kórház geriátriai osztályán volt ideiglenesen elhelyezve idősotthoni elhelyezésre várva. Mentális állapota a közepes demenciának megfelelő volt, előre kiszámíthatatlanul erősen hullámzóan jobb és rosszabb periódusokkal.Jobb…..
Viviparus 2011.06.16 13:33:36
@Leroi: Batman, Batman,azért ennél többet vártam...
Viviparus 2011.06.16 14:22:02
@batgirl: egy viccre utaltam
"Valaki elkap egy denevért, össze-vissza veri, majd felkiált: Batman, Batman azért tőled többet vártam!"
„Nem olyan játékos vagyok, akinek az a célja, hogy kétmillió euró fölött keressen. Én spanyol vagy olasz csapatban játszanék szívesen, csak azért nem mennék el Törökországba, hogy ne legyenek anyagi gondjaim.” (Dzsudzsák 2010-ben, via Markoferko)   Nem is ment…..
Viviparus 2011.06.09 06:23:59
@Elstron: ez a "pózolós lány" robbantotta fel magát a moszkvai metróban...
Viviparus 2011.06.09 11:34:45
@f.m.j.: csak nézek híreket..
Ebben az évezredben kevés jó paródia készült (talán egy sem?), ám ha visszatekintünk a 80-as évekre kapásból négyet is lehet mondani: Csupasz pisztoly, Airplane!, Top Secret és az Űrgolyhók. Utóbbi a Csillagok háborúját figurázta ki, Darth Vaderből Lord Helmet lett, Han…..
Viviparus 2011.05.31 12:25:46
@Samott: Bizony, az a jelenet filmtörténeti jelentőségű:)) Sikítva röhögtem anno!:))

www.youtube.com/watch?v=Sh1exCwGiY0
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Viviparus 2011.05.23 22:32:11
@Bubba Rogowski: :D

Amúgy ezt a mait a bin Laden család szponzorálta? Ez a bomba játék több volt, mint szar.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Még egy rejtvény a hétvégére.  ..
Tisztelt Munkahelyi terror blog! Egy nagy multinál dolgozok pénztárosként, középfokú kereskedelmi végzettségem van, ez azt hiszem, ma OKJ papírnak felel meg. 52 éves vagyok, nem nagyon válogathatok, ennek a munkának is nagyon örültem mindaddig, ameddig nem szembesültem vele, milyen…..
Viviparus 2011.05.06 20:01:07
@Judit:: Te a klotyóról nyomod?
Furcsa nap volt a péntek. Máskor is szoktam autózni déltájban Óbudáról a belváros felé. Ilyenkor már érezni a hétvége előtti csúcsforgalom előszelét, több lámpaváltás a kritikus kereszteződésekben normálisnak számít. Most pénteken viszont akadálytalanul suhantam át a…..
Viviparus 2011.04.30 16:17:06
@Ewok: Nézz utána mik a királynő hivatali kötelességei és mik a jogai. Szvsz odaát jobban működik az alkotmányos monarchia, mint itthon a parlamenti demokrácia. A királynő akár meg is védheti alattvalóit az, ugyan választott, de nagyrészt választási ígéreteiket be nem tartó politikai pártoktól és politikusoktól. Nálunk talán ez lenne az államfő, de hát rendre kegyenceket pakolnak oda.
A Pokoli lecke valóban pokoli lecke arról, hogy ha valamilyen filmben összecsődítenek 3-4 zseniális színészt, plusz még vagy 10 jót, sőt, még a filmet is egy neves rendező rendezi, az mindettől még lehet bűn rossz. Ráadásul, 147 hosszú percben.A film sztorija ismerős klisé. A…..
Viviparus 2011.04.21 11:09:45
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..
Viviparus 2011.04.13 21:12:28
@Blogger Géza: Nem kell vele foglalkozni, barbie83 minden blog.hu-n ezt nyomja:)
Tisztelt Praxis blog,   Ez a történet életem egyik legkeményebb kórházi története, úgy hogy a családomban több orvos is található és azt hiszem nyugodtan mondhatom, alaposan ismerem az egészségügy helyzetét, a közalkalmazott orvosok és ápolók körülményeit,…..
Röhej. Meddig tudják még fokozni? A sok mutáns cápa, meg több tíz méter hosszú anakondák, aligátorok és ezek keresztezései után most a Piranhaconda borzolja az idegeket. Ha egy ilyen produkció van készülőben, akkor csak két tippünk lehet, hogy kinek a keze van a dologban. Az…..
Viviparus 2011.03.27 08:04:45
Filmdroid Portman düblőre kiakadt 2011.03.26 13:03:00
Natalie Portman játszott a Fekete hattyú (Black Swan) főszerepét, alakítását mindenhol elismerő szavakkal illették és több díjjal, köztük az Oscar szobrocskával lett gazdagabb. A bemutató előtt még azt is siettek elmondani, hogy a színésznő a hitelesség kedvéért…..