Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacafaca

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De attól még mennyenek az annyukba az osztrákok.Tessék:"Használt tampon és intim betét is érkezik a Rábán AusztriábólA Pro Natura St.Gotthard (PRONAS) Civil Összefogást szombaton értesítették a horgászok, a határszakaszt képező Rába magyar oldalán arra lettek figyelmesek,…..
Akinél van otthon Viasat Explorer, annak ünnepnap lesz február 18-a. A szovjet kétfejű kutya története kellően lebilincselőnek ígérkezik, az alábbi sajtóközlemény pedig biztosan meggyőzi még azokat is, akik egyébként undorodnak a kétes értékű tudományos…..
lacafaca 2007.02.07 19:30:18
Küldetésünk, amely olvasóink elé tárja mindazon magyar embereket, akik szabadabban és lazábban viszonyulnak a nemi kérdéshez, mint ők maguk, újabb stációjához érkezett.Ismerkedjetek meg az alapvetően masszázzsal foglalkozó, ám a honlapján elhelyezett, rendkívül felkavaró…..
lacafaca 2007.01.23 20:11:07
Könnyed délutáni szórakozásként tekintsük meg a még hamvas Hernádi Judit didkóit Sára Sándor 1974-es, Holnap lesz fácán című filmjéből...
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Ahogy egy nemzet celebkultúrája fokozatosan fejlődik, úgy jelennek meg az újabb és újabb, egyre szofisztikáltabb igényeknek megfelelő közepesen híres…..
Subba Unatkozol? Forgass tévét! 2007.01.09 17:40:00
Van valami varázsa az olyan játékoknak, amikhez nincs használati utasítás. Például az, hogy már eleve azzal órákat vesznek el az unalmas munkaidőből, amíg egyáltalán rájön az ember, hogy mit kell csinálni. Itt például a mezőn szétszórt monitorokkal kell valamit csinálni, de…..
A magyar ember ritkán kerül oda, ahol a nemzetközi popzenét csinálják, ezért hát jogosan örülünk, ha egyszer egy kicsit mégis. Hegedűs László, a Multimedia Concerts főnöke két dologról híres. Egyrészt ő volt az, aki a nyolcvanas években, minden bizonnyal valami Rottenbiller…..
Nagyjából mindenki tisztában van azzal, hogy Pataky Attila még létezik. Azzal viszont szerencsére ritkán vagyunk kénytelenek szembesülni, hogy az Edda is. Ha esetleg valakiben mégis felmerült volna a kérdés, hogy milyen is egy Edda koncert 2006-ban, most itt van neki a csattanós…..
Vannak történetek, amiket felesleges viccelődéssel feldobni. Ilyen a 29 éves Stephen Tame esete is, aki 2002 januárjában suffolki munkahelyén leesett egy állványzatról. A balesetben csúnyán beverte a fejét, több hónapig kómában volt, orvosai szerint csoda, hogy egyáltalán…..
 Ez a fiatalember a 17 éves Marco Raphael Castro. Marco az illinoisi Wheaton egyik középiskolájának tanulója, közismert tréfamester. Az iskola vezetése és a helyi rendőrség szerint Marco december 6-án elcsente az iskola menzájáról a salátadresszinges üveget, ügyesen…..
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
Tudjátok hogy kell olyat főzni, hogy egyszerre legyen vérlázítóan buta és egy harminc évvel ezelőtti Népszava kisszínesének hű lenyomata? Hát így. A tuti recept: - Egy idióta verseny - Egy idióta szervező közhivatal - Egy csodálatos nevű zsűrielnök - Minél…..
Subba Érdekes adat - A trágyád 2006.12.12 02:29:00
Bizonyos adataival mindenki tisztában van. Milyen magas, hány éves, hány kiló és mikor vesztette el a szüzességet. Sajnálatosan kevesen vannak azonban olyanok, akik fejből tudják, hogy eddigi életük során pontosan mennyi kábelt fektettek le. Ez az elmés kalkulátor most végre…..
Subba Nem kúrtam hószánon 2006.12.07 18:16:00
Magyarországon az adásba nem, az internetre viszont igenis felkerülő vidóknak hagyománya van Kétmillió Philip emlékezetes hülyekurvázása óta. A Sport1 kevéssé érdekes Motorshow című műsorának felvételéről számrazó alábbi kis részlet is megérdemli a népszerűséget. A…..
lacafaca 2006.12.07 22:00:43
lacafaca 2006.12.08 18:20:26
Hallottátok, hogy a táncolós műsorok végeztével mindkét kereskedelmi csatorna jégtánc-revüket fog nyomi főműsoridőben? Pedig így van. Mind a kettő. Egyszerre. Sőt, úgy tűnik a Tv2 tanult a Megatánc borzasztó bukásából, és most ők is közepesen híres köcsögöket…..
Tudtad, hogy a rendszeres zellerfogyasztás teljesen íztelenné teszi a puncit? Vagy hogy a spárgától kicsit csípős és spárgás lesz az aroma? Lenyűgöző...
Az, hogy Hernádi Juditnak van egy lánya, csak valahol a tudatunk leghátsó zugában volt jelen. Az pedig, hogy ő az összes magyar celebgyerek közül messze a legvagányabb, eddig eszünkbe sem jutott. Pedig így van, aki húszéves lányként extrémmetál-együttesben énekel, és szinte…..
Subba Random kínzó kérdés 2006.11.24 16:39:00
Na mit gondoltok, melyik ma is népszerű táncdalénekesünk turnézott Kanadában kedves feleségével a hetvenes években az ottani magyaroknál, hogy aztán előadás után fehér öltönyében négykézlábra ereszkedve szedje össze a színpadra feldobált aprópénzt? Igen ő, aki a…..
Subba Bugi a lábban - Big Momma 2006.11.30 12:00:00
A világ idiótán táncolóit felkutató sorozatunk ezúttal oda látogat, ahol vödörben árulják a sült csirkeszárnyakat. Különösen a film végén a nagy össztánc megkapó...
lacafaca 2006.11.30 19:45:07
A Magyarországi marketing-dídzsék felkutatásáért és pellengérre állításáért már eddig is sokat tettünk. Most az elképesztően, elborzasztóan, elbaszottan hülye nevű DJ Samplert szeretnénk bemutatni. Illetve mutassa csak be őt szépen a saját hírlevele."Deejay Sampler vs.…..
Különleges férfi kell ahhoz, hogy a meleg bőrszerkósok és a kutyaszexesek szubkultúrája végre közelebb kerüljön a szélesebb magyar közönséghez. David Merlini ilyen különleges férfi, ahogy azt december 1-i könyvbemutatójának dísze is bizonyítja...
Van, aki kezet mos pisilés után, és van, aki nem. Kevesen vannak azonban olyanok, akik akár a legvégsőkig is hajlandóak elmenni annak érdekében, hogy a lehető legtöbb embert a maguk oldalukra állítsák e higiéniai háborúban. A texasi Fort Worthbe valósi 27 éves Eric Jennings…..
Érezni kell, mikor felesleges valamit kommentálni. Álljon itt hát Lévai Katalin új könyvének borítója és két bekezdése. Az egykori szocialista miniszter, aki jelenleg Brüsszelben nyaral, nem fél sokat mutatni önmagából. "Úgy szerettük egymást, mintha akkor…..
Mindegy, hány ezer hülye videót láttál az interneten. Mindegy, hány részt láttál a Jerry Springer showból. Mindegy, ha utálod az erőszakot, és az is mindegy, ha ízléstelen dolognak tartod a röhögést nálad szerencsétlenebb embertársaidon. Most akkor is röhögni fogsz. ..