Regisztráció Blogot indítok
Adatok
büdiapityulába

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint minden eldöntendő kérdéstől, a fentitől is azt várjuk, hogy vagy egyértelmű „igen”, vagy egyértelmű „nem” legyen rá a helyes válasz. Gyanúm szerint sokan mégis azt a választ adnák erre a kérdésre, hogy „attól függ”. Sőt, még arra is hajlanék, hogy nekik adjak igazat. De mitől is függ…..
büdiapityulába 2020.01.16 07:05:08
@victor vacendak: az van az egyedülálló szülővel hogy egyedül neveli a gyereket.
Vagy mi itt a dilemmád nem értem. Hülyeség amit írsz, mi az hogy nem tudja első kézből megismertetni a gyereket mindkét nemmel.
Én egyedül álló szülő vagyok de a jelenlegi páromat nem is mutatom be hogy drága fiam bemutatom neked apa új barátnőjét, Józsit. Meg tudod nem csak abból áll ám hogy ott van egy nő a házban velem, hanem hogyan beszélek az emberi kapcsolatokról, milyen család modellt próbálok mutatni. És a gyereknek szerencsére nagymamája és nagypapája van nem pedig itt két nagyi ott két papi....

Szomorú hogy a válást vagy a nehéz körülmények a melegek pajzsként tartják maguk előtt, és mondják hogy nálunk jobb helye lenne a gyereknek.
Nem, nem lenne jobb.
büdiapityulába 2020.01.16 07:07:44
@haXXor: én nem tudom ki hogy van vele de én már ovi kis csoportban tudtam hogy a lányokat szeretem. Ez egy baromság hogy Alapból biszexuálisak a gyerekek. Ezt mégis honnan vetted??!
"Én azt mondom ilyenkor, hogy menjetek csak, dolgozzatok, mosogassatok, vigyázzatok az angolok gyerekeire, kell a tapasztalat, hogy utána értékeljétek az itthoni lehetőségeket."..
büdiapityulába 2018.04.23 17:20:16
@lapetiteparisinne:
gyakornokot kirugni nem lehet, illetve nem olyan egyszerű. (Ahogy sima munkavállalót is csak nagyon indokolt esetben lehet amúgy.) De ha véget ér a gyakorlati idő a legtöbb hely megtartja a jól bevállt gyakornokot, akik meg nem váltak be azokat egyszerűen nem alkalmazzák, egro elküldik.