Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geloschte Benő

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom, hogy akármennyire is imádtam az első évadot, a venezuelai befejezetlen felhőkarcolós résznél feladtam örökre a Homelandet, köszönöm szépen, van nekem fontosabb dolgom is, mint ilyen marhaságokkal foglalkozni, viszont a rajongó kollégáim megkértek, hogy írjam meg: a…..
Nagy leépítések történnek az MTVA-nál, aminek köszönhetően a közmédia megvált a Ridikül beszélgetős műsort is vezető Jakupcsek Gabriellától. A Blikk mai száma azt írja, hogy a műsorvezetőnő teljesen belebetegedett a hírbe és már a hangja is elment. Azt is elmondta a…..
Geloschte Benő 2015.12.23 10:09:39
Brodynak egyedül kell kijutnia Akbari irodájából, ezért a holttestet behúzza az íróasztala mögé, egy díszpárnával feltörli a földről a vért, és némi vizet is kerít, hogy a kezét lemoshassa. Az egyik fiókban talál fegyvert amit magához szólít (persze elrejti), vesz pár…..
Geloschte Benő 2015.11.16 11:28:51
Őszintén szólva soha nem értettem, mi a nagy pláne ebben a sorozatban, a kultstátuszt meg pláne nem tudtam magamnak megmagyarázni, de biztos velem van a baj, mert a Doctor Who meglehetősen népszerű az egész világon. Utoljára én akkor tudtam végignézni egy epizódot belőle, amikor…..
A Nyers és a Belmondó frontembere a Sláger TV-n lesz műsorvezető, bizony, 2015-ben is van olyan, hogy Sláger TV, és azon egy olyan műsor, hogy 7 Vezér, nem viccelünk. Heti egy órában a legfrissebb hazai slágerlistákat és újdonságokat mutatja majd meg Czutor Zoltán mindenkinek,…..
Ott folytatjuk ahol az előző rész végén abbahagytuk: időközben felkerült hősnőnkre mindenféle kütyü, hogy elrablója hazugságvizsgálatot végezhessen. Egyelőre azonban egyedül ül a készülékre kötve, pontosabban két testőr társaságában, gondolom azért, hogy a hangulatát…..
Geloschte Benő 2015.10.08 15:29:20
comment:com Tóth Gabi, az ember 2015.09.28 09:22:57
Egy olyan műsort bevállalni, amiben 24 órán át össze van zárva az ember egy másikkal, embert próbáló feladat, eljön ugyanis az a pont mindenkinél, amikor már nem érdekli a kamera, és lecsupaszítja magát, (mármint lelkileg, nem egy szál pendelyre, még mielőtt) amikor olyan…..
Geloschte Benő 2015.09.28 19:57:48
@csak egy néző: Ez egy elég szar hasonlat volt, kérlek.
Jó, nem lepődtünk meg túlságosan, hogy egy kétszereplős piacon az egyik eladható, értelmes tévés arc az egyik tévétől távozott és a másikhoz igazolt, úgy meg pláne nem, hogy arról a Hajósról van szó, aki ezt már a másik irányba is eljátszotta, ha jól emlékszem kétszer…..
Geloschte Benő 2015.08.28 09:31:07
Geloschte Benő 2015.08.28 12:58:34
@Hajós András: Én alapvetően bírom a munkásságodat, még azon ia átsiklok, hogy több dalod egyértelmű Level 42 nyúlás, de ezen a függetlenségi dumádon hangosan röhögtem.
Szükségem volt a változásra, és nemcsak a magánéletben, hanem a munkámban is. Szükségem volt új kihívásokra, hogy megvalósíthassam szakmai álmaimat. Amikor Ördög Nórával leszerződött a TV2, akkor tudtam, hogy nekem más utam van. (itt) ..
Puzsér Róbert, a megélhetési celebségnek látványosan hadat üzenő megélhetési celeb kedden káromkodással teli Facebook-bejegyzésben ment neki egykori kenyéradó gazdájának, az RTL Klubnak, nem sokkal azután, hogy a csatornán véget ért a többek között pont az…..