Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budaa

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GoodBye Paris Lábrázási program 2013.06.19 21:27:59
Ez lehet csak nekem új, de örömmel olvastam, hogy a párizsi Youth Avoiders Pesten játszik szeptember 26-án! ..
Az itt látható 5 videóban 5 ryanaires "problémára" kaphatunk választ DePassant jóvoltából:1. Hogyan váltsuk át euróra a forintban megadott jegyeket?2. Hogyan kerüljük el a Ryanair rossz árfolyamait?3. Hogyan foglaljunk adminisztrációs díj nélkül általában?4. Hogyan foglaljunk…..
budaa 2012.03.15 23:22:00
@Matheusz86:
köszi! a bankszámlakivonat jó lesz. kár amúgy, hogy a paypal nem játszik. nem értem miért.
Nem rég én is belevettem magam az álláskeresésbe, hogy diplomámhoz megkeressem a nyelvvizsgára valót. Gondoltam valamilyen irodai munka lenne jó lenne. Amire megfeleltem asszisztenciára (ahol nem vakgépíró és öt nyelven beszélő titkárnőt, asszisztenst kerestek) a Váci út 191-be…..
budaa 2012.03.07 12:46:15
Nekem is volt már hasonlóhoz szerencsém, a cég nevére sajnos már nem emlékszem. Nyáron gondoltam arra, hogy az akkori diákmunkáról váltsak, mert már kicsit untam a raktári melót, bár nem volt rossz, de azért keresgéltem. Találtam is irodai munkát, "gyorsan növekvő cégnél, ahol sok pozícióba keresnek alkalmazottakat". Gondoltam rossz nem lehet, ha bedolgozom magam még a szakmai gyakorlatot is letudhatom ott. Jelentkeztem, pár nap múlva hívtak is, hogy az önéletrajzom jó, menjek interjúra, egyeztettünk időpontot és helyszínt is. Azért gondoltam utánanézek a cégnek és a vezetőnek, akivel emaileztem és telefonáltam. (mert nekem is fura volt a hotmailes cím) Természetesen a közösségi oldalakon az illetőről a szokásos jócsaj-szép autók-szép öltönyök-elegáns bárok képcsoportokat találtam, bár gondolom egyik sem volt "saját" :-)) Azóta egy barátom is felvilágosíttot, hogy így megy ez, a sikeresség látszata fontos ezeknek a "cégeknek". Utólag nézve inkább gagyi az egész.
Persze kiderült, hogy a sokféle pozíció, az csak telefonos értékesítés, a szokásos piramis módszer, minél több embert hívsz be, annál többet keresel és így tovább. Ha jól emlékszem biztosítást kellett volna eladni, amiért a cég pénz kap a banktól minden egyes új ügyfél után.
Természetesen inkább maradtam annó a raktárban (az interjúra már nem mentem el), sokkal inkább dolgoznék ott örökre, minthogy bármikor ilyesmit kelljen.
Pár hete amikor busszal jöttem vissza Pestre, egy mögöttem ülő srác is ilyesmit dolgozhatott, mert folyton telefonált, majd ilyenekre terelte a témát, hogy: "akkor majd elmegyünk sörözni aztán beszéljünk arról, amit említettem" és hasonlók. Szegényt mindenki lerázta, még meg is sajnáltam kicsit.
Bocsi a terjedelmes kifakadásért, de ez a féle tenyérbemászó átverés nagyon a bögyömben van :-)
Kids like us records Monitor Punkok 2012.02.25 15:26:00
Mint punkok, nem sokan csövelünk már hidak alatt, így egyre többen írunk fanzine mellett/helyett blogot is. Hogy most jó-e, hogy a blog átvette az irányítást a fanzine felett, ebbe nem mennék bele inkább, hosszú oldalakat lehetne ezzel megtölteni... Most sokkal inkább egy ajánlót…..
Szóval azt hiszitek, hogy mi ilyen kis pozi arcú srácok vagyunk, akik mindenben csak a jót látják, illetve virágokat szedünk, hogy azokból csokrokat és fejdíszeket kötve táncoljunk egy kör közepén, liberális elvű dalokat énekelgetve, ugye? Hát lófaszt hapsikáim! Kimutatjuk…..
budaa 2012.01.06 18:55:02
Cool List 2011 27. Vargyai Viktor 2011.12.07 13:00:00
  "Nem kellett (...) a hülye hipsterek szakértelme arról, hogy lustaságukban most mivel lehetnek naprakészebbek. Talán csináljanak inkább ők valamit, ami elsöpri a mindenkori elnyomó rendszereket meg az azok csúcsán üldögélő s*ggfejeket, és nem csak a balhét…..
budaa 2011.12.10 21:43:35
@jürgen baromartz: jó sztori. hajrá!
Agyampokla CHAT NOIR fanzine #2. 2011.01.02 15:11:00
Chat Noir II. Megjelent végre a Chat Noir fanzine 2-ik száma is, ismét tele érdekességekkel, infókkal, válaszokkal a szexizmus és a feminizmus terén. A második szám egy meglepően és megrázóan őszinte személyes történettel indít, majd megpróbálkozik eloszlatni néhány…..
Sok itthoni COOL arc próbál szerencsét külföldön, de legtöbbjük sajnos odakint egyszerűen megszűnik COOL-nak lenni. Nem így Szabó Ádám! Már második éve ugyanabból él Londonban, mint korábban itthon: a saját kúlságából. 2010-ben a legCOOLabb shoreditchi capuccino-bárokban is…..
Hát basszus, kurvára szégyellem magam. Tudjátok, megigértem októberre, vagyis október közepén, hogy Mike Kirsch hónapot tartok. Ez faszán nem jött össze, viszont akarom magam tartani a dolgokhoz, csak tudjátok, minden kezdet nehéz. Nem csak maga az, hogy valahol el kell indítani a…..
Auróra Cirkáló – Fojtogatók Bizonyára minden rokker környezetében él egy kivénhedt Carl McCoy-imitátor, aki még húsvéti locsolóverseit is az „amikor a Patkányékkal a Lyukban bebasztunk” sorral indítja. Nos, borítékolható, hogy – legyen szó bármilyen…..
Henry Rollins - Spoken Word @ A38 2010.02.07. Valahol Kaliforniában, pontosabban a Sonoma Egyetemen, idén nyáron végzett egy évfolyamnyi mázlista. A diplomaosztójukon ugyanis a bal fülkagylón be-, majd minden élettani hatás kifejtése nélkül a jobb hallójáraton kiáramló,…..
budaa 2010.02.10 16:45:18
@aliz: régebben nyilatkozta azt is (sok mással együtt, mint pl. motörhead lemmy) hogy az egyik kedvenc bandája a VHK. Galopping Coroners = VHK. magyarul nem tudja kimondani.
Santa Cruz - Streets On Fire Minden képkocka és minden megszólaló dal egyszerűen zseniális. Felesleges bármit is írni, nézzétek meg inkább a 40 perces videót, érdemes! Egy kis kedvcsináló, a tracklist: Descendents - Descendents…..
A Burger King a feláldozott barátokért hamburgert ígérő akciójával már megmutatta, hogyan lehet a facebookon jó kampányt csinálni, de az Ikea legutóbbi ötlete is megér egy bejegyzést. A Malmőben nyíló új áruházuknak szerettek volna egy kis hírverést csapni a közösségi…..
András mintha arra gyanakodna, hogy a Tescóban vett Lexmark készülék nem volt vadonat új. András, ugyanis, miután felbontotta a csomagolást, egy másik ember fotóját találta a gépben. Felmerül persze a kérdés, hogy miért lepődött volna meg kevésbé, ha a sajátját találja ott.…..
Vannak azok a koncertek, amikről utálok beszámolót írni. Ez is ilyen volt. Nem azért, mert olyan fergeteges és durva lett volna, hogy "aki nem volt ott, az úgyse értheti", hanem mert nekem személyesen többet jelentett/jelent mint egy "koncert", és ezt írásban…..
budaa 2009.05.25 13:02:29
Ahogyan azt a mindenki által ismert, ősrégi magyar közmondás is állítja, nincs karácsony összeesküvéselmélet nélkül. Ennek égisze alatt mai posztunkban egy állítólagos amerikai katonai kísérletről számolunk be azon olvasóinknak, akik a karácsonyfa díszítése előtt…..
A történelem során a katonai-titkosszolgálati szövetségek tudtak ám furcsa helyzeteket produkálni. A szövetségesek néha egy kis borsot törtek egymás orra alá, fúrtak-faragtak-fűrészeltek becsülettel, ha érdekeik úgy kívánták. Ami azonban 1967. június nyolcadikán, egy…..
budaa 2009.04.13 11:49:44
@Repülő Majom: én ott találtam a blogra :-)
 Ebben a post-ban megpróbálom összefoglalni azokat a kiutazáshoz szükséges papírokat, amelyeket itthon még hazai földön szereztem be.Első és ugyebár a legfontosabb az az útlevél, volt útlevelem úgyan de az márcsak 2009 január végéig volt érvényes, úgyhogy muszáj volt…..
Ez a post nem is igazán koncert beszámoló lesz hanem a haveroknak írom le hogy mi a fene is volt tegnap. Szokásos 5.50-el irány Esztergom. Armand jó barátom már rajta volt és jött Brisz is aki egy Star Wars találkozóról érkezett. Ami a legjobb hogy próbálta megmagyarázni hogy a…..
Nothing to Nothing Napi punkrock 2009.01.05 20:29:00
Ah, újabb sikertelen vizsga, kicsit kezdem már unni ezt a rohadt főiskolát. Najó, de nem a felsőoktatásról szól ez a blog hanem a punkról haver. Mostanában elég rossz passzban vagyok, aminek a magánéletem az oka. Na mind1. Filózgatásaimról írok inkább. Hogy mennyire bánom hogy…..