Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igazi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Mindenki hazudik 2010.11.30 08:00:00
A parlament tegnapi ülésnapja leginkább egy tetszőleges Dr. House epizódra hajazott. Differenciál diagnózis keretében próbálták meghatározni, mi történik a valójában a magánnyugdíjpénztárakkal? Államosítás?! - kiáltotta az LMP, mire a kormány bérbeszélői egyhangúan…..
Nem szeretem a felsőfokot, mert állandó alkalmazásával megöljük a különbségeket. Most mégis szükségét érzem: a második Orbán-kormány eddigi legsúlyosabb, legtöbb vitára esélyes és egyben legkockázatosabb döntését jelentette ma be Matolcsy György. Az elmúlt húsz év…..
Igazi 2010.11.25 13:41:37
@bierkamp: Eszünk ágában sincsen megbuktatni Orbánt! Persze megpróbálhatod, annyi esélyed lesz, mint nekünk a gyurcsányt. Gondolom, hogy te szívesen végignéznéd, ahogy csődbe megy az állam, de olyan szerencséd nem lesz apám.
Igazi 2010.11.25 13:48:17
@bierkamp: Fegyverel??? Isteni nézni, ahogy az ilyen nagyon okosoknak felrobban a fejük dühükben! Menjél, aztán lövöldözzél fegyverrel. Megtudod milyen is a paprikaspray, hehehe. Nem is a könnygáz, hanem az ólom.
Mifelénk a lopás nem bocsánatos bűn. Még a közösből sem, hát még a középosztály szűkös vagyonkájából: a Fidesz éppen saját leghűségesebb törzsszavazóit kopasztja és bélyegzi meg. Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd napvilágra kerülésének napján megbukott. Bár még…..
Igazi 2010.11.25 11:07:51
@Dracon: Várjuk meg míg az ellenzék visszaállítja a jogállamot???? Úristen!!!
Mégis kire gondolsz??? Mszp????? HAHAHAHA
Én is a 25-49 közötti középosztályhoz tartozom, és eszem ágában sincsen maradni a magánynyugdíj rendszerben.
Értse már meg a sok nagyon okos, hogy nem tudtok annyi embert behülyíteni amennyit akartok.
Maradj csak ott az eddigi rendszerben, és tartsd tiszteletben, hogy más viszont átlép az államiba.
Igazi 2010.11.25 11:21:14
@Reményi: Háát, Öregem ha ezt kívánod, akkor maradunk a langyos szarban. Nem akarjátok megérteni, hogy a 8 év elkúrás után nem maradhat minden a régiben. Olyan dolgokat kell átértékelni, amihez eddig nem lehetett hozzányúlni. Elhiszem, hogy ez egyeseknek sérti az anyagi stb érdekeit, de ez most vajmi kevés ahhoz, hogy szarba maradjunk.
B1 BLOGCSALÁD Tolvajbanda! 2010.11.25 08:00:00
Igazi 2010.11.25 11:12:25
@potinue: Menjél!!! Lehet itt nyavalyogni, de a 8 év pusztítását muszáj eltakarítani, és erre pénz kell ám. Mégis mit gondoltál, miből??? Hitelből, mi?! Rohanjunk az IMF-hez megint, hogy a dédunokám is fizesse.
Egyszerű! Ne lépj vissza az állami nyugdíjba!
A polgári Magyarország üzenetével a Fidesz ráérzett arra, hogy a magyarok mire is vágynak. De ki akar plebejus lenni? Ki akarja követni a kínaiak példáját? Ki érti, mi fán terem a nemzeti együttműködés? Miért nincs egy jó üzenete, víziója a Fidesznek? Volt valami…..
A kétharmados kormányú parlament a költségvetés ellenőrzésének egyik utolsó bástyáját igyekszik kidönteni. A 2009 óta sikeresen és eléggé kormányfüggetlenül működő Költségvetési Tanács (KT) költségvetését évi 835 millióról 10 millióra csökkentik (ez valamivel…..
Vajon tényleg komolyan gondolja a kormány, hogy minden jelentős ügyben ő fogja egyenként eldönteni, hogy ki fizet és ki nem? Lassan hozzászokik az ember, hogy a költségvetéssel kapcsolatos törvényjavaslatok minden egyeztetés nélkül, látszólag a semmiből bukkanak elő. Végülis…..
Igazi 2010.11.17 12:34:46
@kozlekedesmernok: Miért, mit gondolsz?? Egy Fidesz szavazó csakis azt mondhatja fél év után, hogy Jézusom, mekkora idióta voltam, hogy a Fideszre szavaztam?!
Jaj, mégis az Mszp-re kellett volna, hisz ők a demokrácia védelmezői! Hihihi!
Ha nehezedre esik is, fogadd el, van olyan, aki egyetért az elmúlt fél év eddigi intézkedéseivel, és nem Fidesz párttag, vagy rokon, ismerős.
Jogotok van siránkozni, hogy diktatúra jön, de ezt nem mindenki eszi ám meg.
 A lényeget mindenki tudja, a létező összes pro és kontra elhangzott már. Itt az idő tehát söralátét méretűre kurtítani az alkotmányt.A Fülkeforradalmi Söralátét AlkotmányaMi, azok, akik hiszünk abban, hogy Isten a történelem ura, s azok akik a történelem menetét más…..
Igazi 2010.11.03 12:18:42
@dukeekud: Egyetértek! Hol a világvége?? Sehol! Okoskodnak itt az alkotmányról, amikor fingjuk sincsen róla mi az. A lényeg: támadhatják Orbánt, ennyi. Szabad nekik, semmit sem fognak elérni. Mi sem értünk el 8 év alatt semmit. Legalább ennyi ideig ti sem fogtok.
Igazi 2010.11.03 12:22:31
@is: Jaj, ez a régi lemez megint. Írhatnám erre azt a böszmeséget, hogy Gyurcsány miatt volt 317 az Euro 2009 elején. Újítsatok már Ecsém!
Ha az ember elkezd a forradalom szörnyű logikája szerint gondolkodni, akkor csak előre lehet menekülni. A forradalom nem veszíthet csatát, nem engedheti, hogy a régi rend maradványai korlátot jelentsenek. „Mégis miért csinálják ezt?” Sokan megdöbbenve fogadták az…..
Magyaridióta Kinek a pénze? 2010.10.14 01:05:00
Jól van geci, bazmeg, elveszed azt a nyolc százalékot, amit magamnak gyűjtöttem, pontosabban a megjelölt örökösömnek, mert hogy nem fogom megérni a nyugdíj-korhatárt, az több mint valószínű.De hát ez már régóta egy elfogadott deal közöttünk kisköcsög, hogy én befizetem…..
Igazi 2010.10.14 13:27:24
@pástétom: Komolyan mondom annyira jó olvasni, hogy mindjárt szétpattan a fejecskétek a dühtől! Ez vár rátok, remélem legalább 16 évig. Nehogy agyérgörcsötök legyen, annyira sajnálnám. Hallgassatok Gyurcsányotokra. El lehet innen menni
Igazi 2010.10.14 13:31:38
@Bokány: Indulj a Kossuth térre te ökör. Max 150-en lennétek, a sajtóval együtt. Indulás! Életem legboldogabb napja ez! Sírjatok kutyák!!
Cypher blogja Einstand 2010.10.13 22:23:00
Most láttam a hírt, hogy az APEH jövőre nem továbbítja a magán-nyugdíjpénztáraknak a befizetéseket. Értem én, hogy válság, meg hiánycél, meg minden, de akkor is: ez több a soknál.  Az egyik ismerősöm szokta mondogatni, hogy az adó tulajdonképpen rablás. Én ebben nem…..
Igazi 2010.10.14 11:38:13
@Pecccca: igen, jó nekünk, mivel más megoldás nincsen. A multik ugyanúgy itt maradnak, befektetnek, eszük ágában sincsen innen elmenni. Hány bank ment el? A többi se fog, így is gennyesre keresik magukat. Mást találjatok ki.
„Ha ez bejön Orbánnak, érdemes lesz megkérdezni Gyurcsányt és Bajnait, hogy ez nekik miért nem jutott eszükbe…” – mondta pár hete egy beszélgetés végén a bankadó kapcsán egy vezető szocialista politikus. A kormányfő ma rátett egy lapáttal: bejelentette,…..
Igazi 2010.10.14 11:27:41
@bierkamp: zavard el Orbánt! Menj ki az utcára egyedül azt hőzöngjél, aztán mehetsz haza. Vártátok, hogy bejelentik a megszorításokat mi? Hát nem jött be. Ja, ez se teszik, nektek semmi se jó.