Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dauda András

0 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem először borul lángba Amerika amiatt, hogy nem megfelelő rendőri intézkedés közben, vagy annak következtében életét vesztette egy színesbőrű ember. Ennek a posztnak nem célja, hogy az évszázadok alatt kialakult és rendkívül összetett társadalmi jelenség hátterét boncolgassa, de azzal, hogy…..
Te jó szagú Úristen! Csak ennyit tudtam kínomban kinyögni, amikor először csapott le rám a tévében a Profi áruházláncot újrapozicionálni próbáló kampány első darabja. Ha azt akarták, hogy a néző visszarepüljön 20-30 évet, és azt gondolja, hogy a Profiban még 3,60 Ft a…..
Na. Az atomháború után vagyunk, a 36. században, az emberiség szívós munkával eljutott a kőbaltától a feudalizmusig, aminek persze az lett az eredménye, hogy kiskirályok és kiskirálynők uralták a vidéket, és annak volt a legnagyobb pöcse, aki rég elfeledett, de a XXI. századi mérnöki munkának…..
Deres   Csúsztam. Ismét. Nem szóltam előre, mert minden nap volt egy olyan, háromórás ablak, amikor majdnem leülhettem, aztán meg nem. Kedd reggelre terveztem, vasárnap lett belőle. Sajnálom, és frusztrál, megértem, aki kurvaanyázik, de előre szólok, a jövő hetit csütörtök előtt tuti nem tudom…..
Mivel ebben az évadban írtam messze a legkevesebbet (meg legszarabbat, de ez már más kérdés) és ez volt az az etap is egyben, amiből a legkevesebbet láttam, nem biztos, hogy a véleményem számít-e, de a hagyomány az hagyomány. Szóval szerintem az évadnak úgy mentek neki, hogy a Radics-Csoki-Krisz…..
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Dauda András 2019.02.18 01:11:43
@Dauda András: *nem azért nem nyert
Dauda András 2019.02.18 23:09:36
Overall vélemény:

Jobb volt a VV9 mint a VV6-7-8.
A VV8nál biztosan. A VV6-7re meg már nem nagyon emlékszem :)

Több kedvenc is volt Roli, Zsuzsu. Többen azért viszonylag normálisak voltak. Hunor, Adri

Az feltűnt, hogy rengeteg a ribi. Gyakorlatilag 1-2 nap után izéltették magukat a csajok. Jöttment akárkikkel-akármikkel. Akármilyen minoritással. (akár fogadásból, viszketésből, taktikából stb...) Kedvencem amikor lepacsiztak a 4es izélés után...

Valami karmikus(?), hogy végül olyan nő nyert vv-t aki nem izélt bent. :P

Ilyen mennyiségbe nem volt eddig. Max 1-2/szezon. Lehet mivel ennyi "ilyen" nő volt, már egymást hergelték... Passz.
(Vagy én öregszem és később kellett volna születni. :P)

A telepi pojáca vonal persze itt is megvolt. Végére nagyjából eltűntek. A Sellő vonal(Greg, Reni) nagyon nem volt kedvencem!

Nem nagyon vágom, hogy nagy kedvencem Roli miért mindig a nőket tekintette ellenfélnek(Era, Adri, Zsu). Greggel még az utolsó öfiben is tudott viszonylag normálisan beszélni. Zsuval ez kimaradt.
Az hogy a faszik(Roli+Hunor) egymással haverkodtak(bromance hegyek) kicsit egy viccre emlékeztet engem.
Ha nem lenne házasság a faszik a kocsmában ülnének és békésen sörözgetnének egymással.

Persze lehet, hogy tényleg nehéz volt Zsuval együtt élni. Mi ugye csak 1 órát látunk naponta.
Még nem néztem végig mindent. Majd lehet kiderül hogy mik voltak Rolinak az igazi érzései Zsuval kapcsolatban. Vagy talán egy későbbi interjúban.

Szóval ha Roli bukott is százszor többre becsülöm mint a korábbi győzteseket. (Kivéve Attilát).
Sokkal érdekesebb volt számomra ez a típusú játék, mint az óbégatunk, mint egy hülye.

Persze aláírom az is meló, hogy 3-4 hónapig hülyét csinálsz magadból.
Ha mindig a normálisabb/rendesebb ember nyer, akkor a pojácák sose mennének el vv castingra nagy reménykedve...
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
Miközben Hunor és Ági az előző estét elemzi, Gaben egy párhuzamos dimenzióba csúszik át, amelyben valamilyen durva, Black Mirror-os büntetés részeként teljesen egyedül maradt a villában, ezért nincs kit megkérdeznie, merre vannak az evőeszközök. Esélyes, hogy az epizód végén embertelen szenvedések…..
Dauda András 2019.02.15 23:56:37
Dauda András 2019.02.15 23:58:46
@Thats What She Said!: Mint ahogy Lilut, Szabó Zsófit meg Liptayt sem tartottam túl sokra sosem...
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
Dauda András 2019.02.15 12:13:01
@MeadowSoprano: Anikó/Attila.

A BALekosz rajongóknak már előre is ..I.. ..I..
Dauda András 2019.02.15 12:14:46
@moletty: tipikus VV vége paprikás hangulat van :)
Zsu és Roli között én pl nem is tudok dönteni, nem is szavazok, de bárkire haragszom aki egyiket vagy másikat szidja :)
Előre szólok, hogy nem a tegnapi adás volt minden idők legizgalmasabbika. Konkrétan úgy éreztem magam a nézése közben, mintha egy hétről hétre épülő igen fasza sorozatnak egy kivattázott, filler epizódját néztem volna, mint mondjuk a The Walking Deadnél a Glenn fejének szétverése után következő 15…..
Dauda András 2019.02.14 21:36:51
@javier2:
lol. Na Hunci rajongó tyúkszemére tapostam! Annál jobb!
Dauda András 2019.02.14 21:39:12
@oh.. my.... szép volt Roli...: ennek volt folytatása.
Hunci párbaj előtt is ajánlgatta magát Zsunak, aki széles karlendülettel beintett a zsernyáknak ahogy kell...
Az utolsó hét a villában pont olyan, mint az utolsó hét a suliban. Már minden dolgozat ki lett javítva, aki kétesre állt, az már kikönyörögte, hogy felelhessen a jobb jegyért, matekon, hittanon (katolikus suliba jártam, az Isten szerelmére), magyaron már csak a Mátrix-trilógiát nézzük, egyedül a…..
Dauda András 2019.02.13 12:00:40
@Tökös...: meh...
nem az a topik
Dauda András 2019.02.13 12:29:58
@MeadowSoprano: Nem szeretem ezt a Napraforgót. Mindig szánalmas Bunkó Éva és BAlekosz óbégatta!

Adri ennél összetettebb volt!
Roliékat akarta büntetni, hogy Gregékkel (is) haverkodott. Meg kicsit pletyis is volt. Sok nő ilyen. Lásd a dédnagymamámat.
Viszont ott messzire ment amikor Reniből előjött a telep és elkezdett ordenáré módon óbégatni Zsura, akkor azonnal el kellett volna határolódni tőle...
Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén. Anikó magára rántotta a…..
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom,…..
Dauda András 2019.02.12 18:19:40
@moletty: Hát nem valami kecses Adri! :)
Úgy tűnik, a végéghez közeledve már a fűtést is kikapcsolták a stúdióban, erre utal legalábbis, hogy Ancsa bundabakancsban és irha ködmönkében vár minket, a lehellete még nem látszik, de várjuk meg a holnapot, én azt mondom. Mindenesetre ma kihívás, Roli megnevezi párbajellenfelét, csapjunk is bele…..
Dauda András 2019.02.08 12:05:25
Dauda András 2019.02.08 12:16:36
@Gia: hát Adrival szemben igen.
Renyhe kiesett.
Zsuzsu ugyan visszatért a párbajról, de ezzel nem aratott osztatlan sikert. Legalábbis a villában biztosan nem, mivel ő volt az egyetlen, akit nem ünnepelt kitörő lelkesedéssel még a saját csapata sem. A legtöbben egykedvűen vették tudomásul, hogy a bolonddal kell lehúzni a maradék pár napot, és…..
Dauda András 2019.02.07 16:17:28
@Gia: Ja! Bunkó egész kicsinek tűnt a tegnapi BV-ben a PiaciKofa mellett.
Dauda András 2019.02.07 16:21:48
@csillagporszem: Azért kellett volna Greget kivinni, mert őt már annyira utálják, (a'la fész) hogy egy kannál vízben meg tudnák folytani.
Az átlag nézőt nem érdekli hogy Adri valaha megbántotta Rolit.
Nyerni fog Roli nem azt mondom, de így kihagyta a ziccert hogy a Szívcsapat fejét végre lemetszőként mehetett volna döntőbe!
Így lejátszik egy unalmas, homályos meccset, aminek nagy részét le se adta az Rtl.

Most benyalt a rendőrnek, hogy csak kivitte Adrti?
Vigye a balfasz zsernyák Adrit maga ha annyira akarja...
Dauda András 2019.02.07 16:34:33
@szánentáli: vállalható nőket castingoljanak?
Miután 1-2 nap után mind ott töcsköltette magát vmelyik ... alatt?
minusz Zsu...
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
Dauda András 2019.02.04 10:34:27
@Niké88: "csak Hunor feledné már a dikkezést... "
Cultural appropriation!
Már Hunor is olasznak mondja magát. Ennyi tesó közt nem lehet máshogy.
Én sokkal szomorúnak tartom amikor egy 18-20 éves rokonom dikkezik...
Dauda András 2019.02.04 10:35:20
@mindenévfoglalt: Sztem az RTL Renit nyomta egy hete h ne legyen 75-25 :)
Peti jelentkezik sajnos újfent sarjadó bajusszal, és máris közli, hogy vége felé közeledik a boxhét, én meg rádöbbenek, hogy milyen régen néztem végig egy VV adást elejétől a végéig, úgy normálisan. És mivel ez a mai sem tartogat abszolút semmi izgalmat, ezért a nekem jutott 5 perc figyelmet a mai…..
Dauda András 2019.02.03 13:45:58
@oh..my...: Én alapból nem szerettem külünösebben Lacikát. Gyorsan rájöttem, hogy mi is vele a helyzet. (Vivi folyamatosan tőle kérdezgetett minoritásbeli szavakat...)

Most h kint megdolgozták a tesók és a rokonság és Renyhét várja? De meglepődtem! (egyáltalán nem...)
Annyi hogy normálisabb mint Radics. Meg irányíthatóbb egy kicsit, nem idegesítette az embert annyira, de itt be is fejeztem...
Dauda András 2019.02.03 13:46:54
@Angora Cardi: Sztem az erkölcsi magaslatot Lekvár bukta a lefejeléssel...
Dauda András 2019.02.03 15:06:56
@mobilos perpetuum: Érdekes ellenérv.
DE a véleményemen nem változtat.
Se a "lefejelnélek" se a patkánykutyaféreg se a dagadó nyakizmokkal való leüvöltés nekem nem fér bele...
Tavaszi műsorrendet jelentett be az RTL a Déryné Grillben lazac és vöröstonhal szeletek felett/mögött, egy zsúfolásig megtelt helyiségben, amiben minden szem Az Év Szórakoztató Előadójára, ÉNB Lalára tapadt. Nem csoda ha valaki elkéri a nagyanyjától a brokátfüggönyt, majd zsakettet szabat belőle, és…..
Dauda András 2019.02.02 23:31:38
Anikóval nyitunk, és én ma hiányolom a hangjából a szokásos huncutságot és a szeméből azt a kacér csillogást, amitől a hímnemű nézőközönség úgy érezheti, Anikó nekik személyesen üzeni, hogy gyere ide te tesztoszteronszagú férfiállat, nekünk nőknek pedig, hogy gyere, bújjunk a paplan alá, és játszunk…..
Ancsanap, helyes, egyre magabiztosabb műsorvezetéssel, feszülős gatya+valami basszal ékesített cipő lent, szürke felső, blézer fent és némi csöcskirakás, kell az. Azt halkan megjegyzem, hogy Ancsa egyre inkább emlékeztet engem a Punisher második évadának két szereplőjének szerelemgyerekére (Floriana…..
Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit…..
Dauda András 2019.01.28 10:16:40
@MosóMaca: Reni rajongó kell? Elfogyott az apró a putriban!
Dauda András 2019.01.28 10:24:08
Ma tovább folyik a harc a villérekért, és azért a fasza kis Vespa robogóért, ami ott guggol csendesen a villa udvarán. Szegény Zsú a tegnapi adás óta azon gondolkozik, hogy a lófaszba nem tudott lélegezni a víz alatt és amíg a csaj tényleg fullba nyomja a kretént, én azon merengek, ez rájátszik,…..
Dauda András 2019.01.27 14:57:58
@Angora Cardi: Hát
Szerintem meg Lekvár akaratgyenge és megy a pereputty után, mint a birkák!
Nem baj ha szereti Renit nemsoká bulizhat vele odakint...
Dauda András 2019.01.27 15:16:27
@szociál: Tudom én azt. Csak nem lehet direktbe mondani, mert rögtön roszPista vagy!
Ancsa van, tégaszínű zakó, csőnadrág, haj egyenesre fésülve, orrriási hét indult, modja, fontos eseményekel, nyílik nagyra a szeme, villérekért küzdenek az agyhalottak odabent, gesztikulálja. Na, let's see that fucking bear, mondaná az egyszeri filippínó tévénéző, ha 1) lenne ilyen mondás, 2) az…..
Dauda András 2019.01.26 00:49:07
@mocskosmacska: "mivel adri szégyellné rolit, mert ő is a tetovált, telepi, szteroidos suttyókhoz van szokva. "
Szép összefoglalás!
De a mostani vv-s csajok nagy részére is mehet.
Reni, Vivi, Cintike helyből. De igazából Ginu meg Era is kb ugyanez.
Talán Zsu nem.