Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GabrieleGrande

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A játékosokat a csapat veterán kapitánya, Gigi Buffon képviselte a Tottenham Hotspur elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt megelőző sajtótájékoztató alkalmával. A Juventus a torinói első mérkőzés csalódás keltő 2:2-es döntetlenje után Londonban próbálja majd kiharcolni a…..
A mai La Repubblica érdekes eseményekről számolt be, amelyek a nyári átigazolási időszak során történtek a csapat háza tájén. Gonzalo Higuaín kivásárlását követően Mario Mandžukić távozni akart a Juventustól. A horvát csatár eltökélt volt az ügyben, ám Massimiliano…..
GabrieleGrande 2016.12.07 11:53:03
@Grinta: Az utolsó bejegyzést olvasd el,annyi köze van hozzá.. Nem tudom te focizol/fociztál e de ha egy játékos arra számít hogy kezdő lesz és az edző úgy dönt hogy mégse egy nála gyengébb játékost kezdet egy fontos bl meccsen amelyiken főleg bosszút akarsz állni hogy elküldtek onnan,és az edző téged jegel,majd beküld az utolsó 10 percre,hát nem sok kedve volt focizni az látszott azon a meccsen.. De sajnos igen,emiatt is estünk ki akkor a friccek ellen!
A Juventus számára a Sevilla torinói látogatásával kezdődött az új Bajnokok Ligája-szezon, s most, két mérkőzéssel a csoportkör zárása előtt, a hazája bajnokságában is kiválóan szereplő andalúz együttes két pont előnnyel vezeti a H-jelű négyest a zebramezesek…..
A Juventus argentin csillaga, Paulo Dybala a So Foot Club munkatársának adott nyilatkozatot, amely során az európai beilleszkedésről és a legfőbb célkitűzésekről beszélt. "Amikor Olaszországba érkeztem, egy nagyon más stílusba kellett beilleszkednem, mint amihez szokva voltam. A…..
GabrieleGrande 2016.10.21 17:36:38
A Juventus nyári igazolása, Miralem Pjanić egyelőre még keresi helyét és legjobb formáját a zebramezes csapatban, de egyértelművé tette, bárhol is szán neki szerepet Massimiliano Allegri, kész segíteni csapattársait. "Bárhol boldogan játszom, ahol az edzőnek szüksége van…..
A Cagliari elleni 4:0-ás győzelemmel a Juventus túllépett az előző hét csalódást keltő eredményein és játékán, s most a Palermo elleni bajnoki találkozón kell begyűjtenie a három pontot, hogy bizonyosan megőrizze első helyét a tabellán. A Juventus keretéből még hiányzik a…..
GabrieleGrande 2016.09.24 18:37:22
Massimiliano Allegri véleménye szerint az Inter-Juventus találkozó technikai szempontból az utóbbi harminc év legrondább mérkőzéseinek az egyike volt. „Először is ma ki kell értékelnem az edzést, hogy lássam, ki játszhat holnap.” - kezdte a Cagliari elleni mérkőzést…..
GabrieleGrande 2016.09.20 18:15:33
Blaise Matuidi meglepetésre akár mégis csatlakozhat a héten a Juventus csapatához, állítja a francia sportújság, a L’Équipe.  Az olasz bajnok és a francia középpályás kapcsolata elég kalandos utat járt be a világ sportsajtójában, a Juventus vezetősége ugyanis a hírek szerint legkomolyabban őt…..
GabrieleGrande 2016.08.29 19:24:29
A Manchester United hivatalosan is bejelentette, hogy Paul Pogba megkapta a torinói klub engedélyét arra, hogy átessen a klubváltást megelőző orvosi vizsgálatokon.  Az egész nyár azzal telt, hogy a két klub szurkolói azt találgatták, a francia középpályás vajon elhagyja-e a zebracsíkos csapatot, s…..
Az olasz sajtó állítása szerint a héten lezárulhat Paul Pogba ügye, s a középpályás hivatalosan is visszatérhet a Manchester Unitedhez, mivel már csak néhány részlet vár rendezésre a két klub között. Már az elmúlt hét során is arról szóltak a hírek, hogy Pogba akár…..
Brazil források szerint Gabriel Barbosa igent kíván mondani a Juventus ajánlatára, és hétfőn megegyezés születhet a Santos csapatával húszmillió euró fejében. A Sky Sport Italia és a Mediaset Premium legutóbb arról számolt be, hogy a Juventus tizennyolcmillió eurós ajánlatot…..
A Juventus kész huszonötmillió euróért megszerezni a Leicester City középpályását, N’Golo Kantét a Tuttosport értesülései szerint. A torinói napilap csütörtöki címlapja szerint a francia válogatott az Öreg Hölgy legfőbb célpontja jelenleg. A középpályás a sérült…..
Az Udinese korábbi csatárának teljesítménye lenyűgözte a Juventust. Alexis az előző idényben az Arsenal vezére volt a pályán, és jelenleg Chile válogatottját is a címvédés felé vezeti az aktuálisan zajló Copa Américán. Most, hogy Álvaro Moratát elvesztette a Juventus, az…..
A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta a Sky Sport Italia munkatársának nyilatkozott a nyári mercato legfontosabb kérdéseiről, s természetesen szó esett Moratáról, valamint a barcelonai játékosról, Javier Mascheranóról és a valenciai André Gomesről is. "Morata? Találkoztunk Florentino Pérezzel, de…..
A Bajnokok Ligája csoportkörét váratlan eredményességgel kezdő Juventus éppen az előzetesen a D-jelű négyes leggyengébb tagjának vélt Borussia Mönchengladbachot fogadva hagyta veszni első pontjait a sorozatban, s a torinóiaknak most a német csapat vendégeként kellene győzelmet…..
GabrieleGrande 2015.11.04 00:39:16
@Trieszt120506: Sajnos a mostani formankba benne van hogy kikapunk idegenben a sevillatol,és a citytol otthon.. A németeknek meg addigra elmegy a kedvük az egésztől,mivel nincs esélyük továbbmenni, a Sevilla meg behuzhatja így de ne legyen igazam..
Az Atalanta elleni győzelmével a Juventus a tabella tizenkettedik pozíciójáig kapaszkodott fel, s mindössze hat pontra csökkentette hátrányát az Interrel szemben, illetve továbbra is tartja a követési távolságot az AS Roma mögött. A zebramezes csapatnak most a Sassuolo otthonába…..
A Frosinone elleni, mellbevágó és értelmezhetetlen hazai pontvesztés egyértelművé tette, hogy a Juventus számára pillanatnyilag nem létezik könnyű mérkőzés. A botladozó bajnoki címvédőnek ráadásul most a Napoli ellen kellene pontokat szereznie, s a déliek ugyan nincsenek…..
A Juventus komoly sikerrel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, majd hétvégén megszerezte első bajnoki győzelmét a Genoa vendégeként, s a sűrű versenynaptár nem engedélyez pihenőt a csapatnak, a hétközi fordulóban a zebramezesek az első osztály újoncát, a Frosinonét…..
Leonardo Bonucci az 1-0-ra zárult Olaszország - Bulgária meccset követően a befejezések pontatlanságáról beszélt, illetve a kiállított Daniele De Rossi érdemeit emelte ki. „A kezdettől mi voltunk a határozottabbak, és ez látszott a hozzáállásunkon. Sikerült okosan megszerezni…..
GabrieleGrande 2015.09.07 20:52:42
Az erős vérfrissítésen áteső Juventus szezonkezdete katasztrofálisra sikerült, hiszen az AS Roma botlása kínálta lehetőséget elszalasztva, a zebramezesek hazai pályán szenvedtek vereséget az Udinese ellenében. A kevéssé mutatós játék és rossz eredmény dacára, Massimiliano…..
Az olasz bajnok Juventus Juan Cuadrado megszerzését tervezi, akit kölcsönben hoznának el a Chelsea csapatától, azonban a torinói vezetőség felkészült az elutasításra is, ebben az esetben pedig Erik Lamela a következő célpont. A kolumbiai játékosnak nemigen sikerült figyelemre…..
GabrieleGrande 2015.08.19 12:42:11