Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dummdumm

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fura egy sorozat a You, amelynek most jött ki karácsonykor a második évada egyben a Netflixen. A szerethető sorozatgyilkos témát már láttuk párszor több megközelítésből is feldolgozni, itt például egy nagyon creepy, megszállott zaklatót használunk alapanyagul a jól bevált recepthez, az eredmény…..
dummdumm 2020.01.04 19:38:02
@Benedith: Ez a második évad spoilermentes kritikája, vagyis előfeltételezi,hogy láttad már az elsőt.

Amúgy az, hogy a fickó sorozatgyilkos, az minden promóanyagból lejön. A szinopszisa szerint

"You follows Joe Goldberg, a New York bookstore manager and serial killer (Penn Badgley) who falls in love with a customer named Guinevere Beck (Elizabeth Lail) and quickly develops an extreme, toxic and delusional obsession."

Kb. lehetetlen lehet bármilyen kritikát is írni egy sorozat második évadjáról, hogy az elsőre nem lehet visszautalni.
Nem olyan régen írtunk arról, ahogy a szombathelyi kormányközeli, önkormányzati újságnak álcázott Szombathelyi Hírlap még a város fideszes vezetésének idején többek között bolsevik hatalomátvételként hivatkozott a közgyűlésben született ellenzéki többségre, illetve "szoci faló"nak nevezte az újság…..
dummdumm 2019.11.19 15:11:23
@CCnick: Kormányseggnyalás ügyében, gondolom én

Elég nyilvánvaló
A Jégvarázs főszereplőjének szexualitása valamiért nagyon népszerű téma volt az utóbbi időben, erős gyanúja volt annak, hogy Elsa karaktere esetleg leszbikus. Többen is azt gondolták, hogy a Jégvarázs 2 teasere alapján a folytatásban már a sztoriban is szerepet kap egy leszbikus szerelmi szál, és a…..
dummdumm 2019.11.12 15:32:13
@Vipera01: Teljes mértékben természetes és normális dolog. Éppen az lenne a lényeg, hogy ne gondolkodjanak ugy, hogy ez nem normális, mert semmivel kevesebbek nem lesz attól egy lánygyerek, hogy a lányok jobban tetszenek neki.
Az önkormányzati választások során több megyeszékhelyt is elvesztett a Fidesz, ideértve az ország legnarancssárgább megyéjének székhelyét, Szombathelyt. A város közgyűlésében már a választások előtt az ellenzék került többségbe, amikor egy papíron független, de a fideszt támogató konzervatív…..
Ez a story mindenkinek egy kicsit másról szól. És az eltérő alapok miatt eltérő módon fogjuk értékelni a storyt. Én a story elején 3 kérdést tettem fel magamnak. És Laár András választ adott ezekre. Igaz választ, de nem azt a választ amit szeretett volna adni. Leginkább azért, mert fel sem merül…..
dummdumm 2018.01.06 18:28:56
A 24.hu információi szerint a Fővárosi Ítélőtábla megállapította, hogy a TV2 Zrt. jogtalanul nevezte el Chili TV-nek Andy Vajna gasztrocsatornáját. A védjegyoltalom ugyanis az AMC portfóliójába számító TV Paprikához tartozik, és most megállapította a bíróság, hogy a Chili TV túlságosan hasonlít a…..
A TV2 az RTL után elég nagy spéttel (a Válótársak már a harmadik évadot kezdi jövőre, a Mi kis falunk a másodikat) pipálta ki a fikciós tartalomgyártás heti sorozat címkéjű kategóriáját, de legalább biztos kézzel tette. A Korhatáros szerelem nem fogja megváltani a televíziózást és nemigen generál…..
Family Guy with the Kevin Spacey reference twelve years ago... creepy. pic.twitter.com/bVbEOLlAwz — Josh Jordan (@NumbersMuncher) October 30, 2017 Hétfőn hajnalban az rázta meg Hollywoodot, hogy Kevin Spacey-ről került elő egy régi történet, amikor egy házibuliban rámászott egy 14 éves…..
dummdumm 2017.10.30 20:55:05
Ha egyszer lesz olyan kategória a Guiness Rekordok Könyvében, hogy a legtöbb csatornán megfordult tévésorozat, akkor a Beugró jó eséllyel indul az első helyért, hiszen eddig ezeken a tévéken lehetett látni: TV2, m1, m2, Cool, Viasat3, Comedy Central Október 27-től pedig az RTLII-n…..
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
Elisabeth Moss (@elisabethmossofficial) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 17., 23:02 PDT Diverzitás - ez volt a legtöbbet elhangzó szó az idei Emmy-gálával kapcsolatban, mintha Hollywood a #túlfehérOscar-botrány óta igyekezne kicsit kompenzálni és megmutatni, hogy igenis tudomást…..
  Vannak ikonikus, megkerülhetetlen műsortípusok a tévében, olyanok, amikkel elméletileg nem lehet tévedni. Ilyenek a tehetségkutatók és a valóságshow-k, amik, ha nem égeted ki a formátumot idő előtt, megbízhatóan hozzák a célcsoportot, és ha abszolút nézőszámban nem is, de arányaiban a nézettségi…..
Új, állatos műsort indít az RTL Klub, aminek a megszűnő VIVA TV-ről ismert Iszak Eszter lesz a műsorvezetője - tudta meg a 24.hu. Az RTL Klub a Kedvenc Társállataink érdekes című új műsora kutyákkal, cicákkal, kisállatokkal és lovakkal foglalkozik majd, a hobbi állattartóknak szolgál tanácsokkal,…..
Teleregény vagy telenovella lesz a RTL új sorozata, az Oltári csajok, nem szappanopera, ezt nagyon fontosnak tartották elmondani az alkotók a mai díszlet- és stúdióbejáráson a sajtónak, de végül is igazuk van, más műfaj, más szabályokkal. Ez a sorozat 100 részes lesz, és van neki vége, míg a Barátok…..
Folytatódik a Duna TV Egynyári kaland című sorozata; a hat részből álló második évad május 13-tól lesz látható szombat esténként. A második évad története egy év elteltével ott folytatódik, ahol az első befejeződött, azaz a fiatalok most már elsőéves egyetemistaként térnek vissza…..
A Comedy Central egyik legjobb saját gyártású sorozata, a Készhelyzet arra az alapvetésre épít, hogy lehetsz te a világ legprofibb színésze, ha olyan helyzetbe kerülsz, amiről fogalmad sincs, akkor nagyon megizzadsz. Az improvizációs képességre építő műsorban az a lényeg, hogy a vendégeket, akik…..
dummdumm 2017.03.17 16:02:43
Kevin Curran kedden, 59 évesen, daganat okozta szövődmények miatt halt meg. A Hollywood Reporter azt írja, Currant két Helen Fieldingtől, a Bridget Jones-könyvek írónőjétől született gyereke, Dashiell és Romy gyászolja...
Vicceskedős promó a TV2-re hamarosan visszatérő vetélkedőnek, amit legutóbb még Majka és Tilla vezetett. Az új évadban Fésűs Nelly, Hódi Pamela, Berki Krisztián, Peter Sramek és Voksán Virág is szerepel, még egy vicces videóért meg ide tessen klikkolni...
Az HBO legnagyobb nyári dobása az Aznap éjjel címmel érkező 8 részes limitált széria. Főszerepében Riz Ahmed (Éjjeli féreg, Star Wars: Zsivány Egyes) játszik egy pakisztáni férfit, Nazt, aki útközben egy puccos New York-i party-ra felvesz egy fiatal lányt, majd képszakadás után arra eszmél, hogy egy…..
dummdumm 2016.06.15 22:35:30
@szociál: Pont ilyenkor kell. Mert ez az esemény épphogy erősíti a rasszizmust, és az előítéleteket az ártatlan muszlimokkal szemben. Gondolkozhatnál mielőtt megszólalsz...
dummdumm 2016.06.16 14:57:16
@szociál: Jólvan öreg... az olyan zseni gondolkozóktól mint te én jobban félek, mint a menekültektől. Sajnos többen is vagytok ebben az országban.
Tegnap este adta le a TV2 a Még 50 perc című filmet, ami a magyar labdarúgó válogatott elmúlt 4 évének története egyben a magyar futball egyfajta kórképe, az Egervári féle válogatott vb-selejtezőbeli kudarcától a sajnálatos Pintér-érán át a Dárdai/Storck-csapat diadalmenetéig. A nézettsége viszont…..
Az idei Media Hungary-n jelentették be, hogy a TV2 egész pályás letámadást indít a magyar kábeltévé piacon és 10 új csatornával hódítanak. Ezekből nyolcat jelentettek be, 2 meglepetés lesz majd. Bővebb részleteket nem lehet tudni, de a csatornák hamarosan elindulnak, a DTV News először hozta…..