Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

2431 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folyik a villa kirablása, amit Ági az asztal takarásában hallgat végig. A betörők készültek a betörésre, hetek óta figyelték, hogy lakatlan a ház, nem tudhatták, hogy Ági pont aznap tér haza. Elvisznek pár képet, majd lelépnek. Ági Zsolttal beszél telefonon, jönnek majd a…..
Külsőház Előválasztás 2016.05.26 10:43:56
Az előválasztás eredetileg a 2014-től elvett 1. fordulót lett volna hivatott pótolni - mint a jelenlegi egyetlen forduló előtti “nulladik” forduló. Az persze csak mese, hogy “az összefogási kényszert (tehát azt, hogy a kormánypárt(ok) jelöltjeivel szemben körzetenként csak egy ellenzéki indulónak…..
Ez úgy megy, hogy egyet kérdezel te, egyet én, de csak nehéz vagy meredek kérdéseket érdemes feltenni, és őszintén válaszolni, vagy passzolni. Az nyer, aki több passz-t tud begyűjteni a másiktól, vagyis olyan kérdést sikerül feltennie, amire a másik nem akar vagy nem mer…..
Olyan mint egy ideológiai szotyi árus. Oda megy, ahol mozgást lát. Kinyitja a kempingasztalt, és kimérve árulja az elképzeléseit a tunya fiatalságról, az apatikus középkorúakról, a hétköznapi fasizmusról, a kapitalista világrend végéről...
avagy a DK-s bőrbe bújt unatkozó volt SZDSZ-es legendája Az összeesküvés elméleteknek igen komoly irodalma van, rengeteg film és könyv szórakoztatja a nagyérdeműt. Szabó Gábor akár a műfaj királya is lehetne tehát, ha az amit ír nem ponyva, amit mond pedig nem…..
Aki esetleg a regi olvasoim kozul kivancsi arra, hogy mit ugykodok mostansag, az keressen meg a Facebookon. Ott a Netszemlenek kulon oldala van, ahol kozeleti kerdesekkel (politikaval) foglalkozom, most pl. a Kossuth teren allomasoazo Orban-buktato (?) tarsasaggal ismerkedek. Munkanaplora most…..
Tegnap este meghökkentő jelenetnek lehettünk szem- és fültanúi. Kálmán Olga beszélgetett Tóbiás Józseffel az ATV-ben, és szóba hozta, hogy Szanyi Tibor két nappal korábban jelenetet rendezett a stúdióban. Elfogultsággal vádolta a tévétársaságot, mondván, hogy ellenzéki…..
"A politika az a finom művészet, amely szavazatot szerez a szegényektől és kampány pénzeket a gazdagoktól, azzal az ígérettel, hogy megvédi mindkettőt a másiktól."..
Magyarság 2.0 Ki mondta? 2014.06.22 03:51:29
 "Régen úgy állt a magyarokon a demokrácia, mint tehénen a gatya. Most meg, mint a mangalicán a bőrfecske. Kicsit szoros, kicsit bevág, de a miénk. És szeretjük viselni, mert azt hisszük, hogy jól nézünk ki." Ki mondta?..
Kinek jo a lajkolas? Üzleti hasznot hoz a cégeknek. Ha lájkolod a termékét, blogbejegyzését, videóját, akármijét, akkor megjelenik a cég neve/terméke/weboldala az összes ismerősödnek. Ha az ismerősök közül a te lájkolásod miatt megtetszik, akkor ő is továbblájkolja, és…..
Ha nem élvezed az életet, akkor segíteni sem tudsz másoknak. Ha te nem ébredtél fel, akkor senkit nem tudsz felébreszteni, ha te nem vagy boldog, akkor nem adhatsz mást másoknak csak boldogtalanságot. Csak abból tudsz adni, amiből neked is van... sőt, több kell legyen, mint amennyire…..
Mar biztosan feltűnt a közvetlen stílus, a tegeződés, és hogy beszélt nyelven írok. E mögött nincs semmilyen tudományos magyarázat, ilyen stílusban írom a szakmai blogomat is már vagy 4 éve, egyszerűen ilyen vagyok: szókimondó, lényegre törő és őszinte. Nem célom az…..
Facebook oldalamon az alabbi statusz bejegyzest tettem: Olvasom, hogy ujabb csucsot ert el az allamadossag. Szerintem az allamadossagot fizessek vissza azok magyar politikusok, akkk felvettek. De ne velem, aki gyulolok minden hitelt, es meghatalmazast sem adtam senkinek, hogy kolcsont vegyen…..
Ismet egy sokat igero oldal, lehet, hogy azonos alkotoktol. Csak a feliratkozasert 25.000 Ft-os jutalom, csatlakoo tagonkent is ugyanennyi. http://www.homeworkbenefit.com/353439 Az Alexa meg nem jegyzi...
A Barátok közt egyik legfontosabb karaktere, Kinga eltűnik a Barátok köztből, az őt alakító Balogh Edina ugyanis babát vár - írja a sorozatwiki.hu. Edina már hetek óta nem forgat, utoljára jövő hétfőn szerepel a sorozatban. Azt még nem tudni, hogy a későbbiekben visszatér-e a…..
NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok 2013.03.12 16:48:08
46 kozvetlen ismeros, osszesen 197 ember a csoportban. A webiroda jelenlegi allasa: Részvényeid száma 15 Részvényeid becsült névértéke $ 15,65 / 1 részvény Összes részvényed becsült névértéke $ 234,75     Jelenlegi becsült…..
Please join us (free) if you would like to follow the story of research and unfolding a scam, which promised shares for inviting members to a new Facebook-like page. Started in Hungary, but the scam is global and the docusoap will be global as well. Already 800,000 people involved! (Currently in…..
owner-organization: CyberWeb Design and Creative Studioowner-name: Domain Administratorowner-street: Arpad way 56. 1.em. 11.owner-city: Budapestowner-state: Budapestowner-zip: 1042owner-country: HUowner-phone: +36.704335900owner-fax:owner-email: info@cwds.hu ..
Mar az adatokat is sokan ketsegb vontak. A Globallshare cimlapjn tllhato szamlalo e pillanatban 782525 tagja van a jovendo koossegnek. Az Alexa - objektivnek tekintheto - adatai szerint a latogatoknak 85 szazaleka magyarorszagi, azaz a Globalshare rendszereben kb. 600.000 magyr van. Lehetseges…..
Webiroda Webirodádban követheted figyelemmel részvényeid számát, részvényeid utáni részesedésed összegét és részvényeid aktuális névértékét. Az indulást követően itt kínálhatod fel eladásra részvényeidet vagy még több részvényt vásárolhatsz, havi részesedésed…..
Hi, do you like this solution? They give shares for 5 free members.http://www.globallshare.com/regen1082765.html also in Russian!..
A kulcs a merheoseg. Dokumentalom, hogy mennyi munkaval mennyi penzt lehet keresni. ..
Zsenialis biznisz vagy orbitalis csalas? Keszul egy jo nagy online csalas, ahol munkaert igernek reszvenyeket, de a ceg nem elerheto, levelekre nem valaszolnak. Segitenel kinyomozni, hogy ki all mogotte? Errol van szo: http://www.globallshare.com/regen1082765.html Ebben a pilanatban mar 730.000…..