Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert)

0 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2018. december 28-án, a hajnali sötétség leple alatt bontották le és szállították el Nagy Imre szobrát. A múltat nem csak vésővel és kalapáccsal, de szájkaratéval is bontja a NER, de még ahhoz is gyávák, hogy mindezt felvállalják...
Hozzám úgy jutott el a felvétel, hogy egyik digitális ismerősöm megosztotta a kormánypárti Mandiner, Origo és PestiSrácok nevű portálokon keringő coubot. Bocsánat az angol kifejezésért, de még nincs hiteles magyar fordítása. Úgy írnám körül, hogy tíz másodpercnyi videó. Valaki mond valami rövidet,…..
Hollik István is házhoz ment a méretes lószerszámért...
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2018.07.16 22:04:48
@legeslegujabbkor: Éleseszű vagy, mint Lenin!
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2018.07.16 22:06:26
@pina noir: Abszolút igazad van, Rákosi Mátyás büszke lenne Rád!
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2018.07.16 22:12:23
@F1 L M: Aki az Orbánt támogatja, az gázkamrákat akar!
A kormányzati narratíva szerint Németország haldoklik, belefullad a menekültek áradatába, míg a V4-ek, és főként Magyarország az Unió motorja. A valóságban Berlin fényévekkel jár az orbáni gazdaságpolitika előtt...
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2018.07.16 21:59:18
A magyar nacionalizmus (pontosabban etno-nacionalizmus, vagy etnicizmus, amely a magyar nép -- természetesen nem létező -- egységes eredetére vezeti vissza a nemzetet és ez alapján bárkivel és bármivel szemben elsöprő idegenellenes indulatokat tud gerjeszteni) az első számú felelős a magyar…..
Eminenciás Bíboros Úr! Krisztus Urunk mondja: "Az első ez: Halljad, Izrael! Az Úr a mi Istenünk az egyetlen Úr. Szeresd a te Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből és minden erődből. A második ez: Szeresd felebarátodat, mint önmagadat. Ezeknél nagyobb parancs…..
Úgy látszik, az MSZP miniszterelnök-jelöltje tényleg Orbán tanítványa. Tegnapi táblája, amellyel magának tartja fenn a jogot, hogy eldöntse, ki akar kormányváltást, és ki nem, egész egyszerűen vérlázító. Sikerült minden, elvileg szövetségre hívott pártot vérig sérteni és megalázni. Azon kívül,…..
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.27 06:37:30
Több felmérés illetve közvélemény-kutatás szerint is az emberek többsége ma úgy gondolja, hogy hazánk történelmének az egyik legnagyobb történelmi alakja és legjelentősebb uralkodója Hunyadi Mátyás volt, akinek országlása idején, 1458 és 1490 között a Magyar Királyság virágkorát élte. Kétségtelen,…..
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.25 17:40:48
@Morpheus.: "Az "igazságos Mátyás" legendák uralkodása után születtek"
1. Nem legendák.
2. Nem uralkodása után születtek.
De miért nem születtek ilyen mesék Zsigmondról vagy Ulászlóról? Az ország Zsigmond és Ulászló alatt is erős és virágzó volt.
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.25 17:41:23
@Egyallampolgar: "de nemzet akkor még nem létezett. A nyelvi, kulturális alapon homogénnek tekinthető közösségre a 18. század végén találták fel a nemzet fogalmat"
Ha a fogalmat találták csak fel, akkor bizony a fogalom előtt is létezett a nyelvi-kulturális közösség, a nemzet. És így is van. A 18. században nem a nyelvi-kulturális nemzet, hanem az egy állam keretén belül élők közössége, az állampolgárságon alapuló francia nemzetfogalom, egy új nemzetértelmezés született meg.
• Merkel helyzete nehezebb lett, de kész vezetni a nyugatot a jogállamért és a liberális értékekért folyó harcban • Orbán minden bizonnyal örül a szélsőjobbos AfD előretörésének • Az uniós pénzek folyósítását hozzá  kell kötni ahhoz, hogy Magyarország tiszteletben tartja-e a jogállamot..
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.25 14:47:13
@morpho: "Egy konteót próbálnak beadni a választóknak. Soros -tervnek hívják." Ez nem konteó. De egyszerű lenne a helyzet: a többi párt (Maszop, LMP, stb) ne támogassa a megélhetési bevándorlók befogadását.
Az ügyészség korrupcióellenes főosztályának vezetője nem olvas újságot, Polt Péteréknek pedig hivatalosan sincs tudomása arról, hová tűnt el 9 millió dollár Magyarországon. Pedig „véletlenül” pont abban az időben adtuk ki a baltás gyilkost a szülőhazájának...
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.25 14:14:47
@taga20: Ha kitérsz a válasz elől, hitelteleníted magad. Ha elismered, hogy hazudtál, részben felmentelek. Tehát: A szaudi futballválogatott játékosairól mikor mondta Orbán, hogy terroristák?
Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát…..
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.25 14:14:16
@taga20: Ha kitérsz a válasz elől, hitelteleníted magad. Ha elismered, hogy hazudtál, részben felmentelek. Tehát: A szaudi futballválogatott játékosairól mikor mondta Orbán, hogy terroristák?
Elromlott a kazán a budapesti Szent János Kórházban - adta hírül az RTL szombati híradója. A kórház azt állítja, már intézkedtek a javításáról. Megnéztük, mit mond az Orbán-kormány az egészségügy helyzetéről és azt találtuk: MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN!..
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.25 14:13:34
@taga20: Ha kitérsz a válasz elől, hitelteleníted magad. Ha elismered, hogy hazudtál, részben felmentelek. Tehát: A szaudi futballválogatott játékosairól mikor mondta Orbán, hogy terroristák?
Ha valaki lelkészből lesz humánminiszter, majd Kis Híján Köztársasági Elnök, annak tudnia kell bánni a szavakkal. Balog Zoltán szinte havonta kínos ügyekbe keveredik. Lehet, hogy a médiaszerepléseket másra kellene bíznia. ..
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.20 20:55:16
@Tökönrúgott Feleségek: A futballválogatott játékosairól mikor mondta Orbán, hogy terroristák? Ezt Gyurcsótány mondta, ami után az arab országok Budapesten delegált diplomáciai képviselői rendkívüli tanácskozást tartottak, Szaúd-Arábia visszahívta nagykövetét Magyarországról Gyurcsány Ferenc kijelentése miatt, és Szili Katalin házelnök szaúd-arábiai látogatását azért mondta le az arab ország, mert nem elégedett meg a magyar kormány bocsánatkérésével.
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.20 22:53:18
@taga20: A futballválogatott játékosairól mikor mondta Orbán, hogy terroristák? Válaszolj! Az nem válasz, hogy ugyanazt mondja Orbán, mint Gyurcsány! Mert nem ugyanazt mondja!
Ezt Gyurcsótány mondta, ami után az arab országok Budapesten delegált diplomáciai képviselői rendkívüli tanácskozást tartottak, Szaúd-Arábia visszahívta nagykövetét Magyarországról, és Szili Katalin házelnök szaúd-arábiai látogatását azért mondta le az arab ország, mert nem elégedett meg a magyar kormány bocsánatkérésével.
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.20 23:22:26
@taga20: Ha kitérsz a válasz elől, hitelteleníted magad. Ha elismered, hogy hazudtál, részben felmentelek. Tehát: A szaudi futballválogatott játékosairól mikor mondta Orbán, hogy terroristák?
A magyar miniszterelnökhöz képest a szélkakas az univerzum fix pontja. Orbán országlásának egyetlen biztos pontja: bármi áron meg akarja őrizni hatalmát. Ha ehhez saját magát kell szembe köpni, az sem probléma...
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.17 18:46:44
@a nagy hohoohooo: Szeretnék tisztelegni intelligens, tanítanivaló hozzászólásaid előtt egy kis gyűjtéssel:
Bocika úgy látom megint nyitvahagyta valamelyik túlértelmes a istállóajtót ...hehee Olyan mérhetetlenül agyhalott vagy, hogy szinte hullagyalázás téged a helyedre tenni ... Aztakurva hehee.....Fel kellene mérni, hogy birka és te közötted ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért folyó versenyt ...nézegetem magam a tükörben... hm... nem nézek ki teljesen hülyének... és mégis.... ( régen ezt úgy mondtuk, hogy tollas a hátam? Nem? Akkor ne nézzetek madárnak!) Dehát az evolúció.. ,nade ilyen gyorsan gyártja a selejtet?...Ugye elgondolkodtál azon, hogy hozzászólásod a fejedben lévő sötétség visszaigazolása? Igyekezz fiú! Ismertesd magad minél szélesebb körben! ...Mé'mindig a leghülyébbeket vezénylik ki trollkodni?......Szerencsétlen szellemi korlátolt csak röhögni lehet rajtad hehee...tanujj tinó...Széles mosollyal nyugtázom,hogy fingod sincs a témához,a dolgokhoz, helyből olyan hülyék vagytok mint más nekifutásból, a szellemi színvonalatok a bányászbéka segge alatt van, szóval az sem érdekel ha agyvérzést kaptok,..hehee...
Na, kábé ilyen hiteles minden amit
mondanak... ezen már csak röhögni lehet.... vagy sírni...
Fel kellene mérni, hogy ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért
folyó versenyt ...Az apád faszát szerencsétlen...Mi lenne, ha az ilyeneknek emberi agyvelőt juttatnának a fejébe?
A teste kilökné.
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.18 23:10:39
@Frady Endre: szarok a verseid
A keresztény-muszlim kapcsolatokat napjainkban a nagyhatalmak politikai játszmái határozzák meg, de most a két fél középkori viszonyait szeretném górcső alá venni és ez által jobban megérteni a jelenkorban történő eseményeket. Az iszlám 7. századi megjelenése hatalmas riadalmat keltett a keresztény…..
Két nemzeti konzultáció, egy érvénytelen népszavazás és plakátkampányokra költött tízmilliárdok után mi a jó fenéről kell megint konzultálni? Kiderítettük!..
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.17 19:41:50
Ahogy az várható volt: az Európai Bíróság Magyarország és Szlovákia ellen hozott ítéletet a kvótaperben. Biztosak vagyunk abban, hogy mindez teljes mértékben a magyar miniszterelnök számításainak megfelelően történt - vagyis mindenki az Orbán-terv megvalósításán fáradozik...
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.17 18:50:41
@a nagy hohoohooo: Szeretnék tisztelegni intelligens, tanítanivaló hozzászólásaid előtt egy kis gyűjtéssel:
Bocika úgy látom megint nyitvahagyta valamelyik túlértelmes a istállóajtót ...hehee Olyan mérhetetlenül agyhalott vagy, hogy szinte hullagyalázás téged a helyedre tenni ... Aztakurva hehee.....Fel kellene mérni, hogy birka és te közötted ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért folyó versenyt ...nézegetem magam a tükörben... hm... nem nézek ki teljesen hülyének... és mégis.... ( régen ezt úgy mondtuk, hogy tollas a hátam? Nem? Akkor ne nézzetek madárnak!) Dehát az evolúció.. ,nade ilyen gyorsan gyártja a selejtet?...Ugye elgondolkodtál azon, hogy hozzászólásod a fejedben lévő sötétség visszaigazolása? Igyekezz fiú! Ismertesd magad minél szélesebb körben! ...Mé'mindig a leghülyébbeket vezénylik ki trollkodni?......Szerencsétlen szellemi korlátolt csak röhögni lehet rajtad hehee...tanujj tinó...Széles mosollyal nyugtázom,hogy fingod sincs a témához,a dolgokhoz, helyből olyan hülyék vagytok mint más nekifutásból, a szellemi színvonalatok a bányászbéka segge alatt van, szóval az sem érdekel ha agyvérzést kaptok,..hehee...
Na, kábé ilyen hiteles minden amit
mondanak... ezen már csak röhögni lehet.... vagy sírni...
Fel kellene mérni, hogy ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért
folyó versenyt ...Az apád faszát szerencsétlen...Mi lenne, ha az ilyeneknek emberi agyvelőt juttatnának a fejébe?
A teste kilökné.
John Le Carré: a fasizmus tort ül a magyaroknál és a lengyeleknél. Jogállam így nem szokott viselkedni - mondja a magyar elutasításról Merkel egyik fő konzervatív tanácsadója. Itt az idő, hogy beélesítsék a 7-es cikkelyt...
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.17 18:49:54
@a nagy hohoohooo: Szeretnék tisztelegni intelligens, tanítanivaló hozzászólásaid előtt egy kis gyűjtéssel:
Bocika úgy látom megint nyitvahagyta valamelyik túlértelmes a istállóajtót ...hehee Olyan mérhetetlenül agyhalott vagy, hogy szinte hullagyalázás téged a helyedre tenni ... Aztakurva hehee.....Fel kellene mérni, hogy birka és te közötted ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért folyó versenyt ...nézegetem magam a tükörben... hm... nem nézek ki teljesen hülyének... és mégis.... ( régen ezt úgy mondtuk, hogy tollas a hátam? Nem? Akkor ne nézzetek madárnak!) Dehát az evolúció.. ,nade ilyen gyorsan gyártja a selejtet?...Ugye elgondolkodtál azon, hogy hozzászólásod a fejedben lévő sötétség visszaigazolása? Igyekezz fiú! Ismertesd magad minél szélesebb körben! ...Mé'mindig a leghülyébbeket vezénylik ki trollkodni?......Szerencsétlen szellemi korlátolt csak röhögni lehet rajtad hehee...tanujj tinó...Széles mosollyal nyugtázom,hogy fingod sincs a témához,a dolgokhoz, helyből olyan hülyék vagytok mint más nekifutásból, a szellemi színvonalatok a bányászbéka segge alatt van, szóval az sem érdekel ha agyvérzést kaptok,..hehee...
Na, kábé ilyen hiteles minden amit
mondanak... ezen már csak röhögni lehet.... vagy sírni...
Fel kellene mérni, hogy ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért
folyó versenyt ...Az apád faszát szerencsétlen...Mi lenne, ha az ilyeneknek emberi agyvelőt juttatnának a fejébe?
A teste kilökné.
Asselborn: az EU majd akkor ad pénzt a kerítésre, ha mazochista lesz. Az arcátlan magyar pénzkövetelés mögött szimpla választási megfontolás és Orbán küldetéstudata van, no meg, a populizmus is tetten érhető, de a politikus nem veszíthet az ügyön. Az EP kvótaügyi jelentéstevője szerint…..
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.17 18:48:43
@a nagy hohoohooo: Szeretnék tisztelegni intelligens, tanítanivaló hozzászólásaid előtt egy kis gyűjtéssel:
Bocika úgy látom megint nyitvahagyta valamelyik túlértelmes a istállóajtót ...hehee Olyan mérhetetlenül agyhalott vagy, hogy szinte hullagyalázás téged a helyedre tenni ... Aztakurva hehee.....Fel kellene mérni, hogy birka és te közötted ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért folyó versenyt ...nézegetem magam a tükörben... hm... nem nézek ki teljesen hülyének... és mégis.... ( régen ezt úgy mondtuk, hogy tollas a hátam? Nem? Akkor ne nézzetek madárnak!) Dehát az evolúció.. ,nade ilyen gyorsan gyártja a selejtet?...Ugye elgondolkodtál azon, hogy hozzászólásod a fejedben lévő sötétség visszaigazolása? Igyekezz fiú! Ismertesd magad minél szélesebb körben! ...Mé'mindig a leghülyébbeket vezénylik ki trollkodni?......Szerencsétlen szellemi korlátolt csak röhögni lehet rajtad hehee...tanujj tinó...Széles mosollyal nyugtázom,hogy fingod sincs a témához,a dolgokhoz, helyből olyan hülyék vagytok mint más nekifutásból, a szellemi színvonalatok a bányászbéka segge alatt van, szóval az sem érdekel ha agyvérzést kaptok,..hehee...
Na, kábé ilyen hiteles minden amit
mondanak... ezen már csak röhögni lehet.... vagy sírni...
Fel kellene mérni, hogy ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért
folyó versenyt ...Az apád faszát szerencsétlen...Mi lenne, ha az ilyeneknek emberi agyvelőt juttatnának a fejébe?
A teste kilökné.
Pedig Gulyás Gergely Göncz Árpádon és Sólyom Lászlón akart ütni. De nagyon félrement...
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.17 18:48:13
@a nagy hohoohooo: Szeretnék tisztelegni intelligens, tanítanivaló hozzászólásaid előtt egy kis gyűjtéssel:
Bocika úgy látom megint nyitvahagyta valamelyik túlértelmes a istállóajtót ...hehee Olyan mérhetetlenül agyhalott vagy, hogy szinte hullagyalázás téged a helyedre tenni ... Aztakurva hehee.....Fel kellene mérni, hogy birka és te közötted ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért folyó versenyt ...nézegetem magam a tükörben... hm... nem nézek ki teljesen hülyének... és mégis.... ( régen ezt úgy mondtuk, hogy tollas a hátam? Nem? Akkor ne nézzetek madárnak!) Dehát az evolúció.. ,nade ilyen gyorsan gyártja a selejtet?...Ugye elgondolkodtál azon, hogy hozzászólásod a fejedben lévő sötétség visszaigazolása? Igyekezz fiú! Ismertesd magad minél szélesebb körben! ...Mé'mindig a leghülyébbeket vezénylik ki trollkodni?......Szerencsétlen szellemi korlátolt csak röhögni lehet rajtad hehee...tanujj tinó...Széles mosollyal nyugtázom,hogy fingod sincs a témához,a dolgokhoz, helyből olyan hülyék vagytok mint más nekifutásból, a szellemi színvonalatok a bányászbéka segge alatt van, szóval az sem érdekel ha agyvérzést kaptok,..hehee...
Na, kábé ilyen hiteles minden amit
mondanak... ezen már csak röhögni lehet.... vagy sírni...
Fel kellene mérni, hogy ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért
folyó versenyt ...Az apád faszát szerencsétlen...Mi lenne, ha az ilyeneknek emberi agyvelőt juttatnának a fejébe?
A teste kilökné.
A holokausztért felelőssé tehető háborús bűnösök eddig csak egész konkrét náci oldalakon szerepeltek úgy, mint a kommunista diktatúra áldozatai...
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.17 18:47:40
@a nagy hohoohooo: Szeretnék tisztelegni intelligens, tanítanivaló hozzászólásaid előtt egy kis gyűjtéssel:
Bocika úgy látom megint nyitvahagyta valamelyik túlértelmes a istállóajtót ...hehee Olyan mérhetetlenül agyhalott vagy, hogy szinte hullagyalázás téged a helyedre tenni ... Aztakurva hehee.....Fel kellene mérni, hogy birka és te közötted ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért folyó versenyt ...nézegetem magam a tükörben... hm... nem nézek ki teljesen hülyének... és mégis.... ( régen ezt úgy mondtuk, hogy tollas a hátam? Nem? Akkor ne nézzetek madárnak!) Dehát az evolúció.. ,nade ilyen gyorsan gyártja a selejtet?...Ugye elgondolkodtál azon, hogy hozzászólásod a fejedben lévő sötétség visszaigazolása? Igyekezz fiú! Ismertesd magad minél szélesebb körben! ...Mé'mindig a leghülyébbeket vezénylik ki trollkodni?......Szerencsétlen szellemi korlátolt csak röhögni lehet rajtad hehee...tanujj tinó...Széles mosollyal nyugtázom,hogy fingod sincs a témához,a dolgokhoz, helyből olyan hülyék vagytok mint más nekifutásból, a szellemi színvonalatok a bányászbéka segge alatt van, szóval az sem érdekel ha agyvérzést kaptok,..hehee...
Na, kábé ilyen hiteles minden amit
mondanak... ezen már csak röhögni lehet.... vagy sírni...
Fel kellene mérni, hogy ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért
folyó versenyt ...Az apád faszát szerencsétlen...Mi lenne, ha az ilyeneknek emberi agyvelőt juttatnának a fejébe?
A teste kilökné.
A mai napon a 888.hu-n és a Magyar Idők online kiadásában, és e sorok írása közben a szebb napokat is megélt Origón a Független Diákparlamentről megjelent nevetséges hazugságcunamiról kiadtunk hivatalos sajtóközleményt, valamint jogi úton veszünk elégtételt az ott leírt rágalmakért (Gyetvai Viktor,…..
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.17 18:45:56
@a nagy hohoohooo: Szeretnék tisztelegni intelligens, tanítanivaló hozzászólásaid előtt egy kis gyűjtéssel:
Bocika úgy látom megint nyitvahagyta valamelyik túlértelmes a istállóajtót ...hehee Olyan mérhetetlenül agyhalott vagy, hogy szinte hullagyalázás téged a helyedre tenni ... Aztakurva hehee.....Fel kellene mérni, hogy birka és te közötted ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért folyó versenyt ...nézegetem magam a tükörben... hm... nem nézek ki teljesen hülyének... és mégis.... ( régen ezt úgy mondtuk, hogy tollas a hátam? Nem? Akkor ne nézzetek madárnak!) Dehát az evolúció.. ,nade ilyen gyorsan gyártja a selejtet?...Ugye elgondolkodtál azon, hogy hozzászólásod a fejedben lévő sötétség visszaigazolása? Igyekezz fiú! Ismertesd magad minél szélesebb körben! ...Mé'mindig a leghülyébbeket vezénylik ki trollkodni?......Szerencsétlen szellemi korlátolt csak röhögni lehet rajtad hehee...tanujj tinó...Széles mosollyal nyugtázom,hogy fingod sincs a témához,a dolgokhoz, helyből olyan hülyék vagytok mint más nekifutásból, a szellemi színvonalatok a bányászbéka segge alatt van, szóval az sem érdekel ha agyvérzést kaptok,..hehee...
Na, kábé ilyen hiteles minden amit
mondanak... ezen már csak röhögni lehet.... vagy sírni...
Fel kellene mérni, hogy ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért
folyó versenyt ...Az apád faszát szerencsétlen...Mi lenne, ha az ilyeneknek emberi agyvelőt juttatnának a fejébe?
A teste kilökné.
- Merkel kilátásba helyezte az uniós kifizetések megvonását, pénzügyminisztere szerint menekültügyben egyelőre próbálkozzanak a tárgyalásos megoldással - Egyre képtelenebb háborút vív a magyar kormányfő Soros György ellen - Juncker terve, hogy az eurót vezesse be Magyarország is, remélhetőleg…..
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.17 17:57:10
@a nagy hohoohooo: Bocika úgy látom megint nyitvahagyta valamelyik túlértelmes a istállóajtót ...hehee Olyan mérhetetlenül agyhalott vagy, hogy szinte hullagyalázás téged a helyedre tenni ... Aztakurva hehee.....Fel kellene mérni, hogy birka és te közötted ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért folyó versenyt ...nézegetem magam a tükörben... hm... nem nézek ki teljesen hülyének... és mégis.... ( régen ezt úgy mondtuk, hogy tollas a hátam? Nem? Akkor ne nézzetek madárnak!) Dehát az evolúció.. ,nade ilyen gyorsan gyártja a selejtet?...Ugye elgondolkodtál azon, hogy hozzászólásod a fejedben lévő sötétség visszaigazolása? Igyekezz fiú! Ismertesd magad minél szélesebb körben! ...Mé'mindig a leghülyébbeket vezénylik ki trollkodni?......Szerencsétlen szellemi korlátolt csak röhögni lehet rajtad hehee...tanujj tinó...Széles mosollyal nyugtázom,hogy fingod sincs a témához,a dolgokhoz, helyből olyan hülyék vagytok mint más nekifutásból, a szellemi színvonalatok a bányászbéka segge alatt van, szóval az sem érdekel ha agyvérzést kaptok,..hehee...
Na, kábé ilyen hiteles minden amit
mondanak... ezen már csak röhögni lehet.... vagy sírni...
Fel kellene mérni, hogy ki vezeti a "ki tud a leghülyébb" lenni címért
folyó versenyt ...Az apád faszát szerencsétlen...Mi lenne, ha az ilyeneknek emberi agyvelőt juttatnának a fejébe?
A teste kilökné.
Ugyanolyan Rolex-luxusórát hord a felesége, mint amiért a kormánynyalonc sajót hónapokig savazta Botkát...
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.07.21 19:56:00
@morpho: De igaz. Amit írtál, azt nem befolyásolja az, hogy a hitel visszafizetése kedvező volt az országnak, mert kamatköltséget takarítottunk meg. Az összefüggéseket tisztán kell látni, erre képtelen vagy.
A MOL részvényvásárlás nyereséges volt. Ma az árfolyam megegyezik a vásárláskorival, miközben részvényenként évi 500-600 forint osztalékot fizetnek. Az Eximbank is sikeres.
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.07.22 10:13:37
@morpho:
www.vg.hu/penzugy/az-allam-a-molban-nyeretlen-oteves-470357/ - Ez egy tavaly május 23-i cikk, ami így ír: "Márpedig a Mol-papírok még a jelentősebb drágulásukat követően is csak 16 500 forintot érnek, s jegyzésük a következő egy évben a legoptimistább elemzések szerint is maximum 17 300 forintig mehet fel." Ezzel szemben a tény: a Mol árfolyama 2017 május 12-én 22950 forint volt. Ez tény. Tehát amit a cikk ír, a maximum 17300 forint, tapasztalatilag cáfolt.
1000 forintonkénti részvényárfolyamváltozás az állam kezében lévő Mol papírok értékét 22,2 milliárd forinttal módosítja. A veszteség/nyereség persze csak fiktív, valóssá a részvények eladásakor válna.
Tehát, 2017 május 12-én csak az árfolyamnyereség 11 milliárd forint volt. Plusz évente 10-12 milliárd forint osztaléknyereség van (amit ha nem fizetnének ki, árfolyamnövekedésben jelentkezne). A tranzakció tehát pénzügyileg is nyereséges, plusz az orosz befolyás is megszűnt a Molban.
Te állítottad az Eximbank veszteséges voltát, bizonyítani nem tudtad, tehát blöfföltél. Az Eximbank nyereséges, az utóbbi két év eredményei: "Az Eximbank adózás előtti nyeresége 2016-ban 1,064 milliárd forint volt, ami 3,076 milliárd forinttal kevesebb az előző évinél. Az eredmény összetevői közül a kamatkülönbözet 45 százalékkal, 4,837 milliárd forinttal nőtt, a díjkülönbözet pedig közel négyszeresére, 68 millió forintról 271 millió forintra."
Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.07.22 22:42:21
@morpho: Válaszod hiányával is elismered, hogy tájékozatlan vagy/manipulálni próbáltál.