Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meghaltam

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Indexen írtunk nemrég arról a felfedezésről, hogy a Sparban kapható makóinak tűnő fokhagyma Kínából származik. Olvasónk ennek kapcsán kérdést intézett a Sparhoz. A válasszal azt csinálhatja, amit akar. Oké, értjük, hogy itt a Makó megnevezés márkanevet és nem származási helyet jelöl, ez kiderül…..
Meghaltam 2016.04.12 20:05:40
@Kupon Károly: igen, tényleg ott van, hogy import és át kell nézni mindig a címkét (még időnként a rendszeresen vásárolt termékeknél is), ettől függetlenül egyértelmű, hogy a megtévesztésre játszanak, ami eléggé szánalmas, de "természetesen" közel sem példa nélküli.
Tékozló Homár Elrettentő poszt 2016.03.22 09:46:00
Az egyetlen oka, hogy ez a rémisztően hosszú levél kikerülhet, az a profizmus, amivel olvasóit a kezdeti együttérző morgásból a végére egységesen egy dühös miért felkiáltásba hajszolja. Egyszerűen érthetetlen, hogy miért rendel valaki sokadszorra is egy olyan helyről…..
Aki fogyózik vagy akár csak egyszer is életmódváltáson törte a fejét az elmúlt 5 évben, az már biztosan belefutott a LifeTiltbe, ahol a módszer kidolgozója egy amerikai kiképző-őrmestert megszégyenítő stílusban osztja az észt, és szidja a nem igazán kidolgozott testű nőket, biztosnak, egyben…..
Meghaltam 2016.03.21 13:54:39
@Firestarter.18: nekem nem kell bizonygatnod, hogy mennyi idő, mivel pontosan ezt csinálom(tam). Csak épp nem grillezek, mert attól már hányok és a jobb ételek elkészítése jóval tovább is tart általában.

Persze elhiszem, hogy van akinek az evés funkcionális dolog és nem különösebben izgatja, hogy mennyire élvezi az ételt, de én szeretek jobbakat enni.
Meghaltam 2016.03.21 12:08:34
@atpijkamo104: és a posztból neked az jön le, hogy kipróbálta az összes ételfutárt és mind sz.r volt? Vagy mire gondolsz? Egyet kipróbált, nem jött be, ennyi, a többi még lehet jó.
Meghaltam 2016.03.21 12:41:33
@Horgos Eszter: tisztességesen kell csinálni a dolgokat és akkor minimális lesz a kritika. Persze hibázni mindenki fog előbb-utóbb valószínűleg, de tudni kell a kritikát kezelni. Ez az, amiben a lifetilt a jelek szerint nem igazán remekel.
Zoltán barátunk erőteljes hangvételű levelében gyalázatot és blaszfémiát kiált, kétszeresen is, de szerintem azért nem kell ennyire szigorúan bánni a Spar farsangi akciójának kitalálóival az elbénázott játék miatt. Egyrészt az átlagmagyar szerintem kb. pont annyira van tisztában a farsangi időszak…..
Mutatok egy hőst: B.K.!  Kedves Homár! Ma került végre pont egy több, mint egy hónapja húzódó online vásárlás végére. Mint környezettudatos ember, hogy ne dobáljam a kukába az elhasznált elemeket, december 28-án interneten rendeltem az eDigitaltól egy csomó tölthető…..
Meghaltam 2016.02.22 10:21:32
@mikimackó: Látom gondjaid vannak a szövegértelmezéssel, de sebaj, segítek.

"Azám, csakhogy az ajándékkártyáról, amivel fizettem"

>> ajándékkártyáról <<
Azt hiszem az ilyen esetek miatt él az az általános kép a biztosítókról, hogy csak a szerződéskötésig fontos nekik az ügyfél.  Kedves Homár!  2015. június 9.-én villám csapott a házunk előtt álló villanyoszlopba, aminek következtében tönkrement egy Sony Vaio laptop és a vezetékes telefon. (A…..
Meghaltam 2016.01.29 15:59:08
@sarostehen_: 1 hete vettem egy túlfeszültségvédős hosszabbítót.. 3000-ért. pont az ilyenek miatt.

Azt jól tetted, már ha túlfeszültség ellen vetted, mert közvetlen vagy közeli villámcsapás ellen csak önámítás, saját magad megnyugtatására jó, hogy tettél valamit.
via GIPHY Ha nem is kifejezetten BÜ (Boldog ügyfél) poszt, mert azon már semmi sem segített, hogy a szemetet el kellett takarítania Bálintnak, de cserébe olyan csudiszép bocsánatkérő levelet kapott a Ventil-Teamtől, hogy még! Lehet tanulni tőlük, valahogy így kéne a panaszokat kezelni…..
Az bizony az Emag, ahol most sem a holdjáró építés a téma, hanem a pénzvisszautalás, ami valahogy sosem megy gördülékenyen. Lehet, hogy némi átszervezésre szorulna az ügyfélszolgálati-, panaszkezelő- és sztornírozó rendszer. Tisztelt Tékozló Homár blog! Tavalyról kell indítanom a történetem. Úgy…..
Meghaltam 2016.01.16 14:12:35
@PongLenis: Rendeltem kinabol egy baszt. 1 dollar volt. A szallitas ingyen volt. Kinabol. 3 hónap alatt sem ert ide.

(Persze amúgy igazad van, sok 1-2-néhány dolláros kacatot rendeltem Kínából már, de pár nem ért ide sosem. Viszont elfogadom, hogy ez benne van, cserében a töredék magyar árért.)
Volt már posztunk annak kapcsán, hogy a Tesco házhozszállítás helyettesítő termékeket alkalmaz készlethiány esetén. Az világos volt akkor is, hogy az ÁSZF-ben ezt rendesen jelzik, az is, hogy ezeket a termékeket nem feltétlenül kell átvenni, sőt kérdésünkre azt is elmondták,…..
Rutinos homáros nem lepődik meg. A Felárazom-Leakciózom ősi ügyeskedő módszer a kereskedelemben. De azért mégis, hogy van ez elképzelve egy ekkora cégnél? A képek magukért beszélnek. Black friday. Tesco. Amúgy csak ruhából van kedvezmény... A felárazott…..
Meghaltam 2015.11.27 16:37:03
Én sosem laktam magasházban. A 4. emeletre bármikor felmegyek gyalog, de gondolom az 5-diknél magasabban lakók kétszer is megfontolják, mielőtt elhagyják a lakást, ha rossz a lift. De mit csináljon szerencsétlen futár, akinek épp a karbantartás idején kéne kézbesítenie a…..
Nem volt elég, hogy Zoltánék nem azt kapták, amit rendeltek, de aztán még 3 hónapig küzdhettek a véletlenül kifizetett összeg visszautalásáért. Azért a kitartás meghozta az eredményét. Tisztelt szerkesztőség! Cégünk több terméket is vásárolt eddig az Extrém…..
Simán megteheti Attila szerint.  Üdv Homár olvasók! Érdekes a euronics.hu weblap adatvédelme. Böngésztem a termékek között, és feltűnt, hogy a rendszer beléptetett egy számomra ismeretlen hölgy profiljába. Látom a nevét, címét, telefonszámát, email címét sőt még az…..
Meghaltam 2015.10.28 14:21:14
Viszik "az egész falat a picsába" - mondták, és így is tettek. Édesanyám (66 éves) vásárolt egy lakást, és elkezdte a felújítást, hogy beköltözhessen. A postaládában talált szórólap alapján hívta a Panel Star Kft-t nyílászáró-csere ügyében. Már az első pillanattól…..
Úgy elég nehéz kiszámítani a dolgok menetét, ha vagy folyton változnak a szabályok, vagy nem változnak, de mindenki másképp értelmezi ugyanazt a rendelkezést. Rékérdezünk a dologra mi is, hátha előbb kapunk választ, mint Adriennék, akik két hete várnak rá. Tisztelt…..
A Városliget-projekt részeként eldózerolásra kerülő Petőfi Csarnokot gerilla zárófesztivállal búcsúztatni akaró szervezőknek nincs szerencséjük. A szórólapjuk szokatlanul masszív nyomot hagy a szélvédőn,  olvasónk, Viktor zenei ízlése pedig minden bizonnyal távol…..
Spuriéknak üzenem, hogy az emberek nagy része ismerősök tapasztalatai alapján választ költöztető céget. Hosszú távon nem éri meg durván félrekalkulálni, késni, okoskodni az áfával, hirtelen pénz követelni, dolgoztatni a háziakat, és sutyerákoskodni a megrendelővel, mert…..
Mostanában a Telekom kapta az osztást heti rendszerességgel, de a Telenornál sem móka és kacagás az élet. Mondjuk az, hogy egyszer rosszul számláznak, még oké, bárki hibázhat, de azért az talán túlzás, hogy az ügyfélszolgálaton egy bizottság üljön össze a megoldás…..