Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ligeri

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vissza a Gyökerekhez. Az utolsó darab keksz: lélektani dolog, de az valahogy sehol, soha nem kell senkinek. Zabál végig gátlástalanul a közösből, de azért az egészet csak nem eszi meg. Maradjon másnak is! Nehogy neki kelljen elpakolni. Nehogy észrevegyék, hogy ő zabálta fel az egészet. Képesek…..
ligeri 2017.07.27 09:57:37
@Tompahawk: Csodálatos komment, jobban nevettem, mint az eredeti poszton :D
Hiába hozsannázik a világsajtó az Emmy-megújúlásáról és arról, hogy a Netflix most aztán gyökeresen átalakít mindent (mi jóval óvatosabban fogalmaztunk tegnap), a House of Cards kilenc jelölése nem váltja meg a világot holnapra. A Netflix 14 jelölést kapott összesen, ezzel a…..
  A Modoros történetének legjobb (olvasói) posztja eddig. Hálaérzés tölti szívünk, ha meglátjuk jó Urban Gorillánkat. Köszönjük Neki.    A negatív sznobizmus „Gyakran járok elegáns és drága éttermekbe, amiknek legendás konyhája van, na de a menza a…..
Modorosblog Az Örökmozgó 2012.04.23 06:00:00
Sorry, de én már csak ilyen kis emberi perpétum mobile vagyok, nem bírok megülni a sejhajomon. Folyton tennem-vennem kell valamit, gyűlölöm, nem állhatom az emberi tehetetlenséget, teszetoszaságot, tutyimutyiságot. Most komolyan, emberek képesek munka után hazamenni, és első…..
A költségvetési főnökasszony tudja magáról, hogy nagyon rendbe’ van. Jól néz ki. Tiptop. Megnyerő, bizalomgerjesztő, és rendkívül fiatalos. Húsz évet ugyanúgy letagadhatna, mint a közbeszerzési partnerektől érkező mellékjövedelmet – hiába, a cérna és a szilikon…..
 -Tessék, vegyél a fasírtból is. Vegyél, vegyél! Én csináltam, a legjobb karajt teszik nekem félre a piacon mindig. Nem eszel sertést? Ez valami vallási dolog? Büdös az eszed tokja büdös, ártalmas ám... nézd meg: ide leteszem, ártalmas? Bánt, megharap, tökön…..
Helló Tibi! Nem tudom, megvan e a kategória, de szerintem ütnivaló. Ja meg múltkor ilyet hallottam parancsolj helyett, hogy narancsolj. Majd használd fel, ha gondolod. Légy rossz! cs.mate (ld. a modoros pókerest és a csocsóst) Minden baráti társaságban akad valaki, aki a…..
Na jól hallom, hogy megkötött a gipsz? Gratulálok. Kisfiú vagy kislány? És mikorra van Kingus kiírva? Na akkor még van idő. És néven gondolkodtatok-e már? Olyanok vannak, hallod... ne legyetek hülye szülők! Mezey Virág, Réthy Gyopárka, Erdei Őzike, Farkas Piroska, Tüskés…..
-Nagyfaterom borzasztóan kemény ember volt. Igazi szikár, szíjas, büszke parasztembert képzelj el. Ott a vasárnapi ebéd alatt egy pisszenés nem sok, annyit sem lehetett hallani. Úgy lapátoltak anyámék, mint a kisangyalok - meg se mertek nyikkanni. Szegény nagyanyám... ha nem volt…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
ligeri 2008.03.19 17:25:21